Quantanamo

Medlemmer
 • Content count

  5,782
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Reputation Activity

 1. Like
  Quantanamo got a reaction from Onkel Troels in QuantanaMORON!   
  Jeg trænede i dag. Det var en dejlig træning.

  OK og KH
 2. Like
  Quantanamo got a reaction from Onkel Troels in QuantanaMORON!   
  Jeg trænede i dag. Det var en dejlig træning.

  OK og KH
 3. Like
  Quantanamo got a reaction from Onkel Troels in QuantanaMORON!   
  Jeg trænede i dag. Det var en dejlig træning.

  OK og KH
 4. Like
  Quantanamo got a reaction from KristianS in Mac'en   
  Fede opdateringer bro!
 5. Like
  Quantanamo reacted to christianspoer in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
  Da jeg ankom var det tydeligt at det er træning på Amager!

  Kagen blev spist hurtigt - det afbrød selvfølgeligt al træning. Læg mærke til hvor tæt på bordet og kagerne Kim sidder

 6. Like
  Quantanamo got a reaction from KristianS in Mac'en   
  Fede opdateringer bro!
 7. Like
  Quantanamo reacted to Onkel Troels in QuantanaMORON!   
  Bum sagde det i biceps da jeg læste dem..

 8. Like
  Quantanamo got a reaction from T in QuantanaMORON!   
  Marinade! DU HAR VUNDET. TILLYKKE! Svaret er rigtigt!
  * * *
  DOUBLE IMPACT!

  Yir Double Van Damme!
  Grunden til, at dagens indslag hedder Double Impact, er at der her kommer en dobbelt log:

  Flot ikke? Derudover har jeg også trænet to gange - tirsdag og i dag, og det skal ingen da snyde for. Vi starter med... hm... Tirsdag:
  Bænkpres:
  10 @ 60
  10 @ 70
  10 @ 75
  10 @ 77,5
  10 @ 80
  Meget stille og roligt. Har ikke bænket i 1½ år pga. samme skulderbøvl, der har forhindret OH pres. Men nu prøver vi igen.
  45 grader incline DB:
  15 @ 26
  15 @ 28,5
  15 @ 28,5
  15 @ 28,5
  Karim Calf:
  5 + 5 @ 20 + BW
  5 + 5 @ 20 + BW
  5 + 5 @ 20 + BW
  5 + 5 @ 20 + BW
  5 + 5 @ 20 + BW
  5 + 5 @ 20 + BW
  5 + 5 @ 20 + BW
  5 + 5 @ 20 + BW
  Hanginch crunch i ribbe:
  10
  10
  10
  Måske lidt bedre end frit svævende!
  Push press:
  8 @ 50
  8 @ 55
  8 @ 60
  8 @ 65
  DB decline skulls:
  15 @ 11
  12 @ 13,5
  12 @ 13,5
  12 @ 13,5
  Strict shite
  Laterals:
  15 @ 10
  15 @ 11
  15 @ 11
  15 @ 11
  OK træning, der bar præg af, at et par nye øvelser skulle køres ind.
  Og så blev det i dag:
  Squat:
  10 @ 60
  10 @ 70
  10 @ 70
  10 @ 70
  10 @ 70
  Havde besluttet mig for at nulstille squatten for at se, om jeg kunne komme min ass-dippen til livs. Kan jeg ikke umiddelbart uden at save af dybden. Det gør heller ikke noget som sådan, men skal jeg lige vænne mig til. Meget langsom og strict i dag - gav faktisk et godt burn. Alle i VL sko
  Leg extensions:
  15 @ 70
  15 @ 80
  15 @ 90
  15 @ 90
  15 @ 90
  Neutral Pullups:
  10
  10
  10
  10
  Rumænsk DL:
  10 @ 60
  10 @ 90
  10 @ 100
  10 @ 110
  10 @ 115
  Lidt irritation i lænden. Meget lidt.
  EZ curls:
  15 @ bar
  18 @ bar + 10
  18 @ bar + 10
  18 @ bar + 10
  18 @ bar + 10
  "LORTE BICEPS" råbte jeg til sidst, fordi min højre lorte biceps bliver ved med at brokke sig og forhindrer enhver form for flotmandstræning med den. Ikke godt for mit mål om arme med en diameter på 1 km.
  DB shrugs:
  15 @ 43.5 2 sek pause i toppen på de 10 første
  15 @ 43.5 2 sek pause i toppen på de 10 første
  15 @ 43.5 2 sek pause i toppen på de 10 første
  15 @ 43.5 2 sek pause i toppen på de 10 første
  Karim Calf:
  5 + 5 @ 20 + bw
  5 + 5 @ 20 + bw
  5 + 5 @ 20 + bw
  Alright. Det var de to grunlæggende dage i Back to Basics II. Jeg overvejer at smide lidt mere volumen på en enkelt øvelser hver af dagene, så dag 1 får fx 5-10 sæt mere pat, dag 2 5-10 sæt mere ben osv. Der mangler noget balls to the wall.
 9. Like
  Quantanamo reacted to KristianS in Manager log!   
  Så er der kæreste billeder... uhhhh
  Amy er den blonde Jeg er helt væk i hende.. haha


 10. Like
  Quantanamo reacted to LaMotta in Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...   
  Race Rapport ADIT2012
  Wow - Hvilken oplevelse. Mens det stadig er frisk i hukommelsen, vil jeg få nedfældet de tanker og oplevelser den 3. Marts 2012 har sat sig i mig. Men inden da, vil jeg lige spole tiden et par dage tilbage og fortælle om optakten til løbet.
  Drømmen om Abu Dhabi startede i efteråret 2011, og midt i november købte jeg mit startnummer i håb om at samle midler til at lave dette race. Udgangspunktet var at have et tidligt race på sæsonen at se frem imod, og dermed få et mål med vintertræningen, samt have et pre-race mod sæson 2012's store mål Ironman Lanzarote til Maj.
  I December blev drømmen om at lave ADIT2012 meget mere virkelig, da jeg fik tilbud at bo hos nogle gode bekendte af familien, centralt i Abu Dhabi. Og her skal der lyde en kæmpe tak for dette til min værtsfamilie hernede!
  For at komme til sagens kerne, så ankom jeg Tirsdag nat sent, efter en laaang flyvetur med Lufthansa, og fik indlogeret mig i noget nær det optimale sted i forhold til race. Tilfældighedernes spil gjorde at jeg skulle bo 300M fra Start/Mål/Transition area. Bonus! De efterfølgende dage gik med at teste lidt form, ved at småløbe i aftenvarmen, svømme ruten et par gange og ellers trille lidt på cyklen (hvilket er noget nær umuligt i AD!!). Men jeg følte ikke det store behov for at træne op til race, snare tværtimod. I stedet gik dagene op til Lørdag med at hygge med min søster, de andre FDK'ere og så se lidt af byen.
  Fredag var nok den værste dag, eftersom det er den store 'dagen før dagen-dag', og her gik jeg lidt rundt om mig selv og muggede og kunne ikke rigtig finde ro. Jeg skulle pakke race-bags, og var mega-meget i tvivl om hvormeget/lidt der skulle i dem. Efter et par timers bøvlen fik jeg klaret det og afleveret min Focus i Transition-området og hængt mine "bags" op på den dertil indrettede krog.
  Lørdag startede tidligt, og jeg fik en ok natte-søvn frem mod dagen med kun et par få wake-ups og tjek af telefon og klokken. Da vækkeuret ringede havde jeg mest af alt lyst til at sove videre :-D ! Men op kom jeg, og fik mine to nutella-madder og en dunk med elektrolytter skyllet ned samtidig med jeg fik taget race-tøjet på.
  Jeg smuttede ned i Transition-area, og begyndte at fylde dunke, pumpedæk, lægge energi frem, stille hjelm og briller på plads og alt det man nu skal huske. En kort note her er at jeg har haft nogle sindssyge irriterende issues med mine slanger der har eksploderet når jeg pumpede dem over 7bar, så selvom jeg stod ved siden af Frederick Van Lierde (ADIT2011 Champ) som proklamerede at han altid pumpede til 9-10bar, turde jeg ikke smide mere end 6.5bar i. Det medførte så bare en fornemmelse af at køre på semi-flade hjul hele vejen. Øv! Nå, efter setuppet var det på med våddragten og ned og gøre sig klar til starten.


  Nede i vandkanten fik jeg lige set pro'erne blive sendt afsted (fantastisk syn), og fyldt min våddragt med vand før det var vores tur til start. Jeg gik heldigvis den 'rigtige' vej ind i startboksen, og nåede knapt at stille mig før der blev råbt 10seconds! På med brillerne og så afsted. Jeg havde stillet mig i forreste linie og piskede afsted det bedste jeg har lært for at komme væk fra rosset. Selvom vi havde aftalt at svømme 4 mand sammen, blev det aldrig til noget pga kaoset - Dog kunne vi så få at vide senere fra vores supportere at vi nærmest exitede vandet samtidigt! Fedest.
  Svømninge var tough, og jeg kæmpede en brag kamp med at holde retningen så stabil som mulig. Til ADIT er svømningen 2 laps af 1500M, og den første lap fik jeg klokket på 25min rent. Anden omgang duggede mine briller enormt meget og jeg svømmede mere taktisk for at spare lidt kræfter. Samtidig begyndte min venstre skulder at pive lidt, så jeg forsøgte at holde mig tilbage i svømmedelen. Jeg kom op af vandet efter 51min og 21sekunder, og fik så skiftet til cykel-setup på lidt over 6min. Ikke imponerende, men det skal til dels tilskrives at jeg skulle smøre solcreme på, og at der var uhyggelig langt fra man kom ind i T1 til man kunne mounte cyklen.
  Cykel-delen var det store spørgsmålstegn, og hurtigt kom jeg op på den store klinge og afsted. Jeg var mildest talt flyvende den første time, og kørte med en gennemsnitsfart omkring 40Km/t ud til Formel1-banen Yas Marina, som var destinationen for cykelruten. Herefter var højdepunktet helt klart at drøne afsted som en formel1-racer på Yas Marina og forestille sig de drabelig kampe den bane har lagt grund til! WOW!
  Tilbage turen fra Yas Marina til AD var en helt anden historie, da vinden pludselig blev en faktor. Fra at have været ikke eksisterende (læs: medvind), blev det en kamp mod elementet. Jeg var dog fast besluttet på at 'dø med skoene på', så jeg holdt fast i et hårdt tråd igennem vinden tilbage til AD.
  Tilbage i AD var der god stemning og hep fra vores medbragte danske supportere. Ved vendpunktet fik jeg lige givet besked om at alt var ok, og så var det ellers afsted på anden omgang af cykelruten. På vejen tilbage til Yas Marina for anden gang var det igen op på den store klinge og afsted med super fart. Jeg var dog på det her tidspunkt godt medtaget, og de førte 80Km havde allerede sat sine spor i mine lår. Tunge og syrede til, fandt jeg mig lidt lunken cola i et depot, og med et åbnede stængerne sig igen. Jeg fik presset farten og kadencen på cyklen op, og det gjorde at jeg pludselig fik troen tilbage på en god tid!
  Men det varede kort, for efter anden omgang på Yas Marina, var det itlbage i vinden, der nu havde taget til i styrke. Sejlivet og en mental-kamp af dimensioner prøvede jeg endnu engang at holde tempo - dog denne gang uden at kigge på uret, da jeg ikke ville blive deprimeret. Her skal det indskydes at ruten er enormt hård mental, da det er meget lange lige stræk man skal køre. Det betyder man nærmest føler vejen fortsætter i det uendelige, og jeg blev nød til at kigge ned i asfalten og bare klemme saften ud af stemplerne på maskinen. Fy for en ske-fuld. Det er nok noget nær det hårdeste jeg har prøvet, og med den viden at jeg på det her tidspunkt kun var lige lidt over halvvejs på cyklen.
  Tilbage i AD, var der begyndt at komme god stemning, og flere af de lokale gav tilråb på deres helt egen måde. Blandt andet en skraldevogn i modsatte bane med nedrullede vinduer, og to pakistanere hængende ud af samme vindue mens de råbte noget uforståeligt. Uanset hvad, så gav det ekstra energi og et boost!
  Efter sidste vending i AD manglede der nu kun en kort loop (50Km) før det var tid til løb. Og endnu engang var det en befrielse at slippe for modvinden. Jeg drønede afsted, og kom op til 'Red Turn Point', hvor det så var direkte tilbage i modvinden. Arrrhgggg! Inden der går helt 'Borte med Blæsten' i fortællingen, så fik jeg holdt sammen på det og humøret begyndte her at stige igen. Jeg fik indtaget energi og gjort mig selv klar til løbet, mentalt såvel som fysisk ved at øge min kadence og strække baglår + læggene ud.
  Tilbage i T2 fik jeg dismountet cyklen kort efter en stakkel var kollapset ligesom han stod af cyklen. Selvom varmen ikke var så slem som den kunne have været (læs: 25-30grader og ikke 35-40grader), så kostede den alligevel flere triatlers deltagelse i ADIT2012.
  Min T2 blev lidt lang, men det skyldtes mest en blære der var på sprængepunktet, og dermed en tur på WC for at tisse i noget der føltes som 10min. Men så var det osse slut med pauser, for benene føltes gode og jeg var afsted. Jeg har set utrolig meget frem mod løbeturen hernede, da den ligger rigtig godt til min type af triatlet. 20Km flad strækning og ikke så mange dikkedarer. Der var super support på ruten og massere af hjælpere, så jeg tog svampe og vandflasker i bedste Rasmus Henning stil, hvormed jeg kølede mig selv ned for at kunne holde tempo. Mit mål med løbet var at komme ned omkring 1t30min. Mit udlæg var lidt defensivt, men med tanke på at øge undervejs. Efter at have løbet mig selv varm på de første 5Km, tog jeg en gel og en slurk cola, og begyndte så at skrue lidt tempo på. Først gik det fint og jeg fandt en rytme der gjorde at de første 10Km blev klokket på lidt over 45min. Perfekt. Her fik jeg råbt til supporterne at de godt kunne gøre klar til at jeg kom i mål om 45min! Confidence!
  Anden runde blev hård, og jeg ville osse gerne have at den skulle være hård. Mit pulsur virkede ikke (og havde ikke gjort det hele dagen - ævs), så jeg tog den på følingen. Jeg skruede på, kiggede på tempo og begyndte at finde de mentale værktøjer frem for at holde gns farten oppe. Halvvejs på vej ud mod vendepunket møder jeg to af de andre triatleter som er på vej i mål, og jeg får et par geler og noget lunken cola stukket i hånden. Begge dele ryge ned, og så er jeg klar til et final push på ruten. Der mangler her 6-7Km, og jeg begynder at regne på mine tider. Hvis bare jeg kan holde et nogenlunde tempo, så vil jeg komme langt under 1t40min på løbe-delen, og samtidig komme tæt på mit mål om et afsluttende løb omkring 1t30min. I mine tidligere løb er jeg altid blevet overhalet af masserne på løbet, men idag fik jeg givet tilabge. Jeg talte kun 3 der overhalede mig, og samtidig fik jeg overhalet mindst 10 mand. Utrolig fed fornemmelse at sætte ens race-mode på at spise de andre og ikke selv blive spist! FEDEST!
  De sidste 3Km blev løbet i all-out mode, og jeg bragende ned ad strandpromenaden med et vildt udtryk i ansigtet (jeg har set billeder). Rundt i sidste sving, og så ind over stregen til medalje og klap. I det jeg krydser stregen lægger jeg mig ned og tænker bare YES hvor har det været fedt, og kigger så op på uret og ser min tid er under 8timer10min. Hvad der føltes som en hård dag på kontoret, viste sig at have båret frugt, og jeg kom ind i en tid som levede til fulde op til mine forventninger. At det så viste sig at række til en 3. plads i min Age-Group (25-29) var bare kronen på værket, og jeg blev vildt glad. Om aftenen var der ceremoni, og vi fik hyldet Rasmus Henning og de andre der havde performet til ADIT2012.

  /Motta
 11. Like
  Quantanamo reacted to MamboMads in Confessions of a douchebag   
  Hvorfor træner du ben vil du gerne ligne en idiot eller hvad?
 12. Like
  Quantanamo got a reaction from Rasmus G in QuantanaMORON!   
  ERECTION TRAINING!
  Det er, når man træner erectoren!
  Dagens træning stod nemlig på bagkæde. Der har sneget sig to utiltænkte fridage ind over weekenden, og det er noget pis, men jeg var fuglemand og gad ikke træne med tømmermænd.
  Jeg har modtaget en masse positivt feedback på min lille historie om The Winter Soldier i forrige træningsopdatering - helt præcist er der INGEN! (undtagen MC), der har sagt, at det var rigtig fedt og om, der ikke kommer mere af den slags. Så det gør der! Jeg lovede Viking Morten aka. Big Boi aka. The Schlong at fortælle noget om hans yndlingssupergruppe The Fantastic Four i dag - Vikingen tror godt nok, at det skal handle om Fab Five, som er hans yndlingssupergruppe, men han må blive klogere.

  Dette er et billede af De Fantastiske Fire, som vi kender fra Marvel-universet. Superheltegruppen var den første kreation i det, der kaldes Marvels Golden Age, som tog sin begyndelse, da Stan Lee fik til opgave at finde på en titel, der kunne konkurrere med det konkurrerende forlag DC Comics' supetheltesucceser. Marvel havde tidligere udgivet superheltetitler og figurer som Captain America & Bucky (det var ham vintersoldaten), Prince Namor og den originale Human Torch havde haft bærende roller under anden verdenskrig, hvor de gav Hitler og hans kumpaner i form af superduperskurke som The Red Scull og Baron Zemo en Amagerhat eller to.
  De fleste kender Fantastic Four fra de relativt lamme film, som kom frem i nullerne, men de rigtige Fantastic Four er heldigvis noget sejere. Det, der primært er sejt ved dem er faktisk ikke noget, der er sejt ved dem, men sejt ved de historier de er med i. I Marvel Univserset er der således fire hovedlinier: Spider-Man, X-Men, Avengers og Fantastic Four. Hver af disse hovedlinier har givet afkast til et væld af figurer og historier og Fantastic Four har givet afkast til den linie, der kaldes den kosmiske. Her går hele galakser under og slemme fyre som Titaneren Thanos forsøger med jævne mellemrum at udslette universet.
  Hvad fanden har det at gøre med noget som helst, spørger du nu? Ikke en skid! Men her er et billede af Fab 5:


  Dødløft:
  10 @ 70
  10 @ 90
  10 @ 110
  5 @ 130
  5 @ 140
  5 @ 150
  I betragning af, at jeg ikke har dødløftet tungt længe og dropper dødløft hver anden uge var det helt hæderligt. Ingen problemer med lænden umiddelbart, men den blev lidt træt at den uvante hiven i tunge ting, så jeg stoppede der. Håber det fortsætter.
  Rumænsk dødløft:
  10 @ 110
  10 @ 110
  10 @ 110
  10 @ 110
  DB hammie dødløft:
  10 @ 85
  10 @ 90
  10 @ 90
  10 @ 90
  Glute ham raises:
  5
  4
  3
  Avs - den er jeg epic svag i.
  Hypers:
  15
  12 @ 10
  12 @ 20
  Karim Calf:
  8 sæt med nogle drops og lidt tjuhej!
  Der var masser af muntre svende i Gym. The Juice havde nye tights og sko og bluse. Vikingens albue er i bedring. Og jeg var der også!
 13. Like
  Quantanamo got a reaction from MamboMads in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
  Jeg overværede store dele af pattemandskanonens træning i dag og kan og må afsløre, at ovenstående såkaldte træningsdagbogsindslag er det pure opspind fra ende til anden. Han lavede ikke en skid!
 14. Like
  Quantanamo got a reaction from MamboMads in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
  Jeg overværede store dele af pattemandskanonens træning i dag og kan og må afsløre, at ovenstående såkaldte træningsdagbogsindslag er det pure opspind fra ende til anden. Han lavede ikke en skid!
 15. Like
  Quantanamo reacted to KristianS in Manager log!   
  WO 02/22/2012
  24Hour Fitness, Hermosa Beach
  Concept2
  2k row: 7:40min

  Iso Lateral Chest press - Hammerstrenght
  12 x 90lbs
  8 x 140lbs
  8 x 140lbs
  8 x 140lbs
  6 x 160lbs
  6 x 160lbs
  6 x 160lbs
  6 x 160lbs
  5 x 160lbs
  - godt påmp!

  Hoist Chest press
  10 x 160lbs
  8 x 190lbs
  8 x 190lbs
  6 x 190lbs
  UD af døren og hjem og protte op.

 16. Like
  Quantanamo got a reaction from Hoosier in QuantanaMORON!   
  Jeg har reppet SALTemanden, både fordi han har ret, men også fordi han er bred ad H til!
  * * *
  FULL BODY BLOW OUT!

  Ja, den stod på helkropstræning for fjerde dag i træk. Kan efterhånden mærkes.
  Lagde ud med mobilitet og foam rolling, som vist desværre er nødvendigt, hvis squatten skal du.
  Squat:
  10 @ 60
  5 @ 80
  5 @ 90
  5 @ 95
  5 @ 95
  5 @ 95
  Fint fint, stadig ingen problemer med knæet. Mærker en anelse i lænden efter jeg er kommet over i de flade sko, men prøver at spænde hårdt op i maven, og se, om det ikke løser det.
  Dips:
  15
  10 @ 15
  10 @ 25
  10 @ 27.5
  10 @ 30
  8 @ 30
  Det er overkropsbenbøjninger med armene.
  Incline DB press:
  10 @ 21
  10 @ 26
  10 @ 31
  10 @ 31
  10 @ 31
  Intet at skyde med i starten efter relativt tung pat i går, men blev faktisk bedre efterhånden. Overvejede at gå tungere, men der er to dage mere med bryst i sigte, så holdt den nede.
  Lunges:
  10 @ 20
  10 @ 20
  10 @ 20
  (kørte jeg fire sæt?)
  Prøvede en variant med meget lange skridt efter Annes og Sophies forslag - herefter fik vi en længere diskussion om, hvorvidt man må lade knæet vandre ud over knæene, hvor jeg naturligvis viste Polles sprutnye artikel om samme emne frem Polle kloger i den.
  Det var under alle omstændigheder ikke helt dumt. Tror jeg vil variere fremover. Og og og: Kan nu køre lunges igen og det føles også som om step-ups vil virke, dermed er bentræningen ved at kunne komme op at køre igen.
  3d skulder: (high front raises + laterals + Bergur bagskulder)
  10 @ 8 + 6 @ 8 + 10 @ 12.5
  10 @ 8 + 6 @ 8 + 10 @ 12.5
  10 @ 8 + 6 @ 8 + 10 @ 12.5
  Netrual grip pull-ups:
  10
  8 @ 10
  8 @ 10
  8 @ 10
  sAD GODT! (WAUW FOR EN CAPS!)
  Revers grip cdb curls:
  3 x 10 @ 10

  Dragon flags:
  5
  5
  Hypers:
  15
  15
  Søren Svend, Dixen (som mente at mit apropos billede er enormt ghey - han har ret. Jeg håbede, at der måske var nogen der ville komme sammen, hvis de så det, da jeg valgte det), Hansen Johnson og Prospect var i huset. Vi sagde mange dumme ting til hinanden. Var et smut i TSK bagefter for at redde mig et par Liga løft, men der var alle undtagen TSK'erne gået, så jeg fedtede blot for Hoos med en gang massage og fik hilst på alle de gamle hoveder.
  Skal have en lille øl i aften, så måske der først er FB igen mandag. Vi får se.
 17. Like
  Quantanamo reacted to salt in QuantanaMORON!   
  Jeg har lige ansøgt MZ, om at få lov til at neg rep'e dig.
 18. Like
  Quantanamo got a reaction from Excess in The Log of Fame.   
  Hej i loggen, jeg har ikke læst nogen af de seneste indlæg, men jeg mangler et link til min log.
 19. Like
  Quantanamo reacted to salt in chinups - to kippe or not to kippe?   
  Pas på biceps tears.
 20. Like
  Quantanamo got a reaction from KåreS in Spock 2011   
  Svøm længere uden at trække vejret!
 21. Like
  Quantanamo reacted to christianspoer in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
  NYTÅRSTRÆNINGS!
 22. Like
  Quantanamo got a reaction from MarianneB in Multivitaminer og dødelighed   
  Tak for din indsigt Jan Projekt Smørhul!
  Hvad er det nu dine projekter består af?
 23. Like
  Quantanamo got a reaction from MarianneB in Multivitaminer og dødelighed   
  Tak for din indsigt Jan Projekt Smørhul!
  Hvad er det nu dine projekter består af?
 24. Like
  Quantanamo reacted to tjr in Pro BB søges til nogle spørgsmål   
  Det her er fucking SCIENCE på højt plan.
 25. Like
  Quantanamo got a reaction from Christian B in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
  Du har misforstået noget omkring øvre og nedre grænse vensemand.