Baardi bilder

Medlemmer
 • Content count

  1,629
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Baardi bilder last won the day on February 6 2015

Baardi bilder had the most liked content!

About Baardi bilder

 • Rank
  Peter Andre - udtales på dansk.
 • Birthday 05/13/1979

Contact Methods

Profile Information

 • Sted
  Odense C
 • Interesser
  Jæ' vil gern' vær' stor og stærk uden krååådt!

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Trække en traktor 100 m med mine løg...

Recent Profile Visitors

1,848 profile views
 1. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  YOyoyyooyoyyoy, 5856 i huuuuuuuuuuset dér!!!! Stærkmandsmandemand med bagkæde som en kran, kæmpe stort chest og et dunkende venebefængt organ, er det eneste trunterne ser hos Onkel Grafrakka, når du spænder dine glutes går de helt amokka! Dine egenskaber udi pres er jo nærmest legendariske, Fitness Worlds bithces synes dine dødløft er barbariske, Øvha tænker de, mens du trækker op til at sprede dine lats, Så beskidte at der kan skrives en 5000 siders doktordisputats. Yeyeyeeyeyeyeeyooooooooooooo!
 2. ÆVL & KÆVL & SL

  Jeg kravlede op af tønden ved en 7-tiden, smed en balje mocca i gabet og nu brænder jeg deltz og gunz så jeg kan vælte mig rundt asparges om et par timer.
 3. ÆVL & KÆVL & SL

  Næste gang vi er sammen om en marathon på 4tallet bestiller vi bare mad hos Olivia lige ved siden af. De laver nogle fremragende burgere og tjenerne kommer endda ind med dem til os :4mewantfood:
 4. ÆVL & KÆVL & SL

  Cirkus Jane i- og uden for de hellige jern haller, hvordan hulen du er kommet hjem fra 4tallet i éet stykke er mig en gåde.
 5. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Yoyoyoyyoooooo, "Endnu engang måtte Bamz' ud og vise fanen, med store mængder lee'hee rundt i blodbanen, drog vi til Jylland for at brænde nogle vægte, smuk som en græsk gud kan ingen benægte. Da de så Bamz råbte alle i kor, sener og streger kæft hvor er du stor, åhh de massive guns er de ikke selvlært?, alt imens de hev og flåede i deres ært. 325 og stangen blev meldt klar, kæft det er let var mit åbenlyse svar, ikke så meget pjat men bare ned og op, en rep mere eller skal jeg bare stop? lille spejl på væggen der, hvem har de mest massive hjul i landet her, det må være Bamz for jeg er fandme beskidt, championship chest og 25 cm lang bandit." Yoyooyoyyoyoyoy!! Kommer du ikke snart op i Øbøbøcø og filer og streger i patkanonen!??
 6. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Hver gang jeg hører nummeret her, kan jeg ikke la' vær' med at tænke på Onkel Grafrakka
 7. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Yoyoyooooyo, Onkel T han er fræk og en vaskeægte mand, han spreder sin sæd i et fremmed land, hjemvendt fra stedet hvor øjnene er skrå, villige skræv og silkebløde lår, igen og igen så må vi konstatere, pigerne elsker Troels fra det kan ingen abstrahere, spørg en bulgarer, en grønlænder- ja selv en filippiner, alle vil sige at Troels rimer på libertiner, lækkert hageskæg og et massivt behåret bryst, tænder alle piger ja selv gamle damer de får lyst, i bukserne gemmes en ordentlig kaliber, Mai-Lee tiggede om de lunke hvide striber, for Onkel T er det mere regel end undtagelse, at piger vil ha mere når han går på opdagelse, Mai-Lee ville smage hans saltede klister, også selvom hun skreg: wrong hole, mister! Onklens ægte danske beigefarvede snog, er et velkendt og yndet internationalt sprog, det er sucki sucki boom boom med den odenseanske sexguru, det er ind og ud selvom pigen hviner: Tu buku, tu buku! Yoyoyoyoy
 8. Loonies træningsdagbog

  Þetta er ekkert mál fyrir Kern Gucfa!!
 9. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Yoyoyoyyoyoyyoyo! "Den stakkels Onkel T, følte sig ikke ret lee, router - switch og trådløs net, alt for besværligt og ikke særlig let, men onkelen vidste at hjælpen var nær, bamzfar han ka' tricks det ved jo enhver, "Hej HeavyK du må se at komme hid, redtube fra sofaen ønskes til hver en tid, "Se'føl'li' min ven det er intet problem, bare sørg for pizza og en mægnde aspartam, WEP, channel og SSID, for en IT admin er det bare rigtig fee, 1 2 3 og en kølig pils, vupti - trådløs net ja man har jo lidt skillz, Troels blev så glad - det er jo bare lykken, analsex og store patter kan nu ses fra sit køkken" Yoyoyyoy...
 10. FK Thor

  Jeg træner der hveranden weekend da min kæreste træner og er næstformand i klubben samt vagtleder. Nøglemedlem betyder så vidt jeg ved, at dem som gerne til tage vagter i klubben får gratis træning og nøgle. Klubben er ikke særlig stor, men der er hvad man skal bruge. Alt udstyret er af ældre dato men det virker. Nu kender jeg ikke dine træningsmål, men træner du decideret styrkeløft, er det eneste godkendte IPF udstyr i klubben en vægtstang fra Leoko. Kompetent hjælp til udstyr samt spot er udelukket da FK Thor kun er medlem af DSF pga ADD aftale, der er ingen folk i klubben som dyrker sporten udover min kæreste. Efter snart 1 års træning dernede, kan folk stadig ikke adskille styrkeløft, vægtløftning og stærkmand. Men udover det, så er klubben fyldt med virkelig flinke mennesker og jeg har haft fornøjelsen af at være til fest med dem 2 gange og de gode til at "intregere" nye medlemmer, også selvom jeg er en slags fast gæstetræner. Af udstyr kan nævnes: 1 squatstativ 1 squatrack 1 bænkpres håndvægte til ~60 kg kabel anordninger til træk og pulls supported rows anordning 2 løbebånd 1 ro maskine 1 stepper dipstativ leg press leg curls calf raise + de sædvanlige ekstra bænke, bolde, måtter osv FK Thor er et fint sted til vægttræning hvis man også vil squatte, bænkpresse og dødløfte, der er alt hvad man skal bruge og der er aldrig overfyldt dernede. Men som sagt, føling med styrkeløft, udstyr osv er der ikke i Thor. Magnesium er som udgangspunkt ikke "tilladt" dernede, men det bunder mere i at der ingen der har før har kendt til det. Hvis du har yderligere spørgsmål, så smut ind på FK 'Thor's hjemmeside og skriv til min kæreste, næstformanden, hun vil meget gerne hjælpe.
 11. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Yoyoyooyyoy total på 1200 whats the deal, pigerne er lig'glade get nu real, de vil ha playa's med masser af charme, shoulders like boulders og kæmpestore arme, alt det har Onkel T i massevis, ikke mindst søde ord i snesevis, høj lav tyk eller tynd, at få den i bak er slet ingen synd, det er faktisk en af Onklens største bedrifter, når de gennempløjes af hans beskidte medister, "av av det gør altså lidt ondt", ti stille tøsebarn jeg er ikke engang i bund, hvis alle havde Onklens dametække, var der langt flere kvinder man kunne flække.
 12. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Yoyoyoyoyoy! Du er intet mindre end beskidt, når du smører dig ind i kridt, når du dykker efter stangen, for at teste dødløfs-fremgangen, tohundred-trehundred-firehundred ingen kg kan dig true, når bare du laver din velkendte triumfbue, det brænder, biir, klemmer og napper, alle omkring dig ber den sidste nadver, men fandme om ikke erector består, på lårene er der store slidsår, alle pigerne klapper og du siger tak, som belønning får de alle din lømmel i deres bak.
 13. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Min farmor har opfundet ozonlaget og det er min tante som har bestemt hvordan alle veje i hele verden ligger. Yoyoyoy, Troels du er bare en lækker fyr, alle piger tænker kæft en fræk tyr, massivt stort chest og pumpede garnz, det er bedre end Envy's homo-Franz, kom frække pige spred dit benvæv, så hamrer jeg min pløk op i dit skræv, ej Troels du må da være gak, jeg skal selfølgelig ha din stok lige i æ' bak!
 14. BOGS

  Розы красны, лилов голубы, вы пакостны, что будет поистине.
 15. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Min morfar har opfundet håndtaget til kettlebells og det er min kusine som opfundet træer. Yoyoyoyo, Onkel T du er for lee, du dusker masser af piger, de siger kom Onkel T, du skal tag mig i skiiir', Ok lille tøs, nu fæ' du den i bak, jeg vil høre dig skrige og baw'etter sige tusind mange tak, for der er nemlig riv i min pumpestok, alle piger går amok når de ser min 20 tommer stok, De frække piger synes følelsen er skøn, når du dykker godt ned i deres snævre brønd.