jespera

Medlemmer
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

About jespera

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

2,051 profile views
 1. ROGUE 20KG OHIO POWER BAR sælges

  Jeg har stadigvæk denne stang til salg. Nypris er 1700 afhentet på frederiksberg
 2. Hej Jeg har en rogue fitness ohion power bar i sort M / zink sleeves til salg. Stangen er aldrig blevet brugt . Det er en virkelig god stang , men mit problem er at der hvor skiverne sidder ikke er glat ; d.v.s der er en "anti slip " finish . Dette skulle sikre at skiverne ikke falder af , men jeg kan ikke vende mig til lyden når skiverne skal af og på. Alle informationer om stangen kan findes på rogue fitness hjemmeside ( evt eu ) . MIn pris er 2100 afhentet på frederiksberg . ( nypris m/fragt er ca. 400 euro)
 3. jeg tog desværre fejl med hensyn til længden , den er kortere end jeg skrev ; omkring 2 m .
 4. Stangen passer fint i mit powerrack , så omkring 220 . Jeg ved ikke helt hvad den vejer ( watson skiver det ikke selv) , med jeg vil tror den er lidt lettere end en normal ol stang - d.v.s 17-18 kg.
 5. Hej, Jeg har p.t følgende til salg. 1 stk Watson "ultimate bar" Læs om den her ; http://watsongym.co.uk/product/ultimate-bar/ Stangen er i fint stand , dog med lidt forventeligt slid - b.la er der røget lidt maling der hvor skiverne rammer. De blå fat gripz følger ikke med. Nypris med fragt og moms er lige omkrig 3000 Min pris er 1700 afhentet på frederiksberg. Jeg har også et sæt db stænger til 50mm skiver. Læs her . http://watsongym.co.uk/product/heavy-duty-dumbbell-handles/ plus disse låse http://watsongym.co.uk/product/dumbbell-collars/ Skiver følger ikke med. Nypris er omkring 1200 kr. Min pris er 650 afhentet på frederiksberg. mvh.
 6. Sælges :

  Er solgt .
 7. Sælges :

  Hej Jeg har en Watson Dual Grip Shrug Bar til salg . Den er et par år gammel , men udover noget naturligt slidt fejler den ikke noget. Den er pakket væk p.t så billederne er taget fra watsons hjemmeside. Kan ses /Skal afhentes på frederiksberg. Prisen på en ny er incl . moms og fragt ca. 3000 kr. Min pris er 1400 kr. Link til Watson http://watsongym.co.uk/product/dual-grip-shrug-bar/
 8. Det kan jeg godt acceptere.
 9. Hej Tak for buddet , men det er lidt i underkanten . De ville koste lidt over 2000 fra nye og er som sagt i glimrende stand.
 10. Hej, Jeg er igang med at rydde lidt op og følgende er kommet i overskud; Kettlebells ; 1 x 12 kg ; 2x 16 kg ; 1 x 20 kg , 1 x24 Kg . Alle er i glimrende stand. De er alle dansk produceret - de sorte er fra fe støberiet ; de grå fra et dansk firma der ikke laver KB mere. De to 16 kg er med gummibelægning. Sælges samlet og skal afhentes i kbh. Giv et bud. Medicinbold . En 3.6kg D-ball . Der er nogle slid mærker , men ingen huller eller "chips" . SKal afhentes i kbh . giv et bud.
 11. Hej Jeg har ovenstående bænk til salg. Bænken er justerbar incline/flat/decline. Der medfølger et stk tilbehør der gør det muligt at lave Leg-extension og legcurl. Denne er lavet til 50mm (olympisk ) skiver. Udstyret er i glimrende stand - der er et par minimale slidmærker , men kunne sagtens gå for at være en demo-model fra en butik eller messe. Jeg har for det meste lagt et håndklæde på bænken når den var i brug. Dette er nok en af de bedste Consumer/ light commercial bænke der findes - den er rated til 450 kg. Jeg sælger forbi jeg ikke bruger bænk ret meget mere - laver mere crossfit-inspireret ting - og vil derfor gerne frigive noget plads ( det er en stor bænk). Praktiske detaljer ( taget fra en forhandler hjemme side) : Højkvalitativ vægtbænk på studio-niveau!Ryglænet kan indstilles i 6 forskellige positioner (-20° bis 75°)Sædet kan indstilles i tre vinkler (0°, 10°, 20°)Fodstøtten kan indstilles i tre højderStabil stålrammeVægt: 35 kgMaksimal brugervægt - Hoist Vægtbænk HF4165: 450 kgOpstillingsmål - Hoist Vægtbænk HF4165: (L) 158 cm x (B) 56 cm x (H) 119 cm Bænken kan ses på frederiksberg. Ny-prisen for bænken er p.t 3869 kr plus 1556 kr for ben tilbehøret . Min pris er 2500 ialt afhentet. P:S Billeder er fra en produktside - jeg har ikke noget kamera p.t Belært af tidligere fejl vil jeg gerne lige sige at jeg ikke modtager sms . M.v.h Jespera
 12. Hej Kauf Tungmetal har ikke svaret endnu , så hvis du sender en pm med dit tlf nr. ringer jeg til dig hvis han ikke dukker op idag.
 13. Hej Den er ikke gået endnu , så hvis du er hurtig er den din . ( har send dig en PM)
 14. Lamotta Der er fint med 150 kr.