Klaus Kokholm

Medlemmer
 • Content count

  388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Klaus Kokholm last won the day on August 12 2015

Klaus Kokholm had the most liked content!

About Klaus Kokholm

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 12/02/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.twitter.com/metalsvinet

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Valby
 • Interesser
  Musik, foto, rejser, løfte jern, overtage verdensherredømmet

Previous Fields

 • Træningsformål:
  vægttab, styrke, kondition
 1. Bokseklub i Valby?

  Bokseinstituttet får mine varmeste anbefalinger med på vejen. Holdtræning mandag til lørdag og desuden et lukket kvindehold om søndagen, så der er god mulighed for at få sved på panden. Desværre har en gang seneskedehindebetændelse sat en kæp i hjulet på min træning, men det lort går vel over på et tidspunkt.
 2. Godt alternativ til Morgenmad på farten

  Rugbrød med kødpålæg/ost er klart det nemmeste. Og giver dig protein, fedt og (langsomme) kulhydrater, samt masser af kostfibre fra rugbrødet. Og giv dig selv de få øjeblikke det tager at klaske et par skiver rugbrød omkring et par skiver ost og pålæg. Man har aldrig for travlt til at få morgenmad.
 3. Seneskedehindebetændelse

  Det startede med en øm albue og har så sat sig i håndleddet. Det går voldsomt ud over min træning og dermed min livskvalitet. Det gør ondt at lave armstrækkere og værst af alt: jeg kan ikke tæve sandsækken til boksning. Min egen læge siger at jeg bare skal lade det gå i orden af sig selv Jeg har prøvet en Iprenkur, foreslået af min sundhedsforsikring (3x400 Ibuprofen/dag) og det har ikke hjulpet en skid. Skal jeg forsøge mig med akupunktur? ultralyd? kiropraktor?
 4. Kan du svømme "rigtigt"?

  Hvor går man hen som voksen hvis man vil have forbedret sin svømmeteknik? Jeg svømmer nogenlunde brystsvømning, men når jeg svømmer crawl bruger jeg groft sagt 99% af min energi på ikke at drukne og den sidste 1% på at komme frem i vandet.
 5. Elastik København

  Nippon Sport (Vesterbrogade)
 6. Bokseklub i Valby?

  Jeg har været en tur på Ubberup Højskole og er blevet så bidt af boksning at jeg vil fortsætte når jeg kommer hjem, og så ville jeg høre om der er nogen anbefalinger til bokseklubber i Valby. Jeg bor lige rundt om hjørnet fra 'Bokseinstituttet' påSdr Fasanvej 90, så den vil jeg selvfølgelig gerne høre om, men ellers er alle input velkomne. Jeg ved godt at mange fitnesscentre har noget de kalder 'boxercise' o.lign. men jeg har altså ået smag for hård oldskool træning, så det skal ikke være en udvandet version, men den ægte vare.
 7. Genetisk hårtab

  Lad være med at købe receptpligtig mediin på nettet! Tænk på at der er en grund til at det er på recept og ikke bare kan fås i håndkøb! Jeg arbejder selv i medcinalbranchen og har lidt kendskab til de kopier og forfalskninger der laves rundt omkring i verden, og selvom mange af dem rent faktisk indeholder det de skal, så aner du aldrig hvad det er for noget lort du putter i munden. Der er ingen garanti for hvad der er i medicinen. Det kan være C-vitamin, tavlekridt, gulvopfej eller rottegift. Det er desuden ulovligt! Den nemmeste måde at camouflere at man er tyndhåret er simpelthen at klippe det ned til under 3mm. Du kan jo prøve det en enkelt gang og se hvad du synes. Håret vokser jo ud igen, så du kan højst komme til at fryse lidt.
 8. Hård spinning i Valby området?

  Prøv om ikke du kan få en prøvetime på deres hårdeste hold og se hvad der er det bedste for dig.
 9. Store cykeltrøjer

  Cycle-clothing.co.uk har op til 4XL, men det løser selvfølgelig ikke problemet med at kunne prøve før køb. Bikebuster har af og til store (gerne op til "3XL", og en sjælden gang med 4 krydser) størrelser, men de kan ikke rigtig svare på hvad det svarer til i "normale" tøjstørrelser for folk der ikke er bygget som en professionel cykelrytter.... Den tabel de har på hjemmesiden passer i hvert fald kun til meget slanke mennesker. En af mine gode venner sendte mig engang et link til en engelsk webshop der havde cykeltøj op i ret store størrelser (i hvert fald op til 9XL!!). Heriblandt også nogen herligt selvironiske trøjer med WIDE LOAD eller FAT BOY. Af en eller anden grund kunne de fås helt ned i Medium....... Og jeg kan naturligvis ikke huske hvor. Jeg har sendt ham en mail, men han cykler mere end han er online, så jeg ved ikke lige hvornår jeg får svar...
 10. Hjælp til vægt-tab.. 185cm og 83 kg mand

  Kvit sodavand slik og andre tomme kalorier (øl, kage/morgenbrød på jobbet etc) i en måned og se om ikke det giver resultater. Men når det er så forholdsvis lidt du skal af med skal du regne med at det nok tager noget tid. mvh klaus
 11. Cykelrute i København

  Vi kan hurtigt blive enige om at Roskildevej er noget af det kedeligste på cykel, men hvis du vil køre i grønne områder kræver det at du er villig til at køre noget af en omvej. I gamle dage lavede amterne (idag regioner) kort over cykelstier, jeg går ud fra at sådan nogen stadig findes et eller andet sted på regionens hjemmeside. Mit forslag er at køre ad Gadehavegårdsvej ud til Hveens Boulevard, dreje til venstre og krydse både Roskildevej og Motorvejen. Kør til højre ad Snubbekorsvej lige når du kommer over motorvejen og fortsæt ca. indtil Risby. Drej så til venstre ad Vestskovvej og kryds motorvejen. fortsæt syd om Herstedhøje indtil Herstedøstervej. Drej til højre og fortsæt til Gamle Landevej og så er du næsten ved hospitalet. Jeg vil tro det ender med at blive en 13-14 km i stedet for de ca. 9,5 ad Roskildevej. mvh Klaus
 12. Store cykeltrøjer

  Jeg har selv mere eller mindre opgivet at finde cykeltrøjer i voksenstørrelse. I stedet bruger jeg almindelige svedtransporterende trænings t-shirts som fx adidas climacool til at cykle i. Jeg klarer mig fint uden lommerne bagpå, for jeg har altid nøgler, pung, telefon, pumpe, ekstraslange osv i en lille rygsæk hvor der også er plads til en camelbak. mvh Klaus PS: Findes der overhovedet cykeltrøjer der er lavet til velskabte voksne mænd? Problemet med cykeltrøjer er ikke så meget de små størrelser, men også at de er ultra ultra slimfit ikke bare i kroppen men også på ærmerne der altid strammer ad helvede til. PPS: jeg kører som regel korte MTB-ture på max. 2 timer. Dem der kører på landevej kan have andre præferencer