Rasmus G

Medlemmer
 • Content count

  3,747
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Everything posted by Rasmus G

 1. Hep! Jeg søger bolig / værelse i KBH fra d. 1/3 eller tidligere. Hvis der er nogen, der kender nogen, så er jeg meget interesseret.

  .. Alternativt et værelse i Korsbæk.

 2. Rasmus fra Randers

  Jaja. Jeg savner lidt at logge, så det vil jeg begynde på igen. Siden jeg var en tur i New York i sommer, så har min træning stået stille. Nu er jeg i mellemtiden flyttet til KBH, og har meldt mig ind i The Gym, hvor jeg for eftertiden vil slå mine flotte folder. Træningen bliver flyvsk og uden struktur - men det skal nok gå alt sammen! Det med at opsætte mål, det er jeg ret god til. Det med at nå mål, det er jeg ret dårlig til. Så jeg vil bare træne, og se om det ikke bærer noget med sig. Til vi ses igen, Rasmus.
 3. Rasmus fra Randers

  Min generelle fysiske tilstand har ikke været bedre i mange år - det er udelukkende mit knæ, der brokker sig. Hvis jeg ikke kan dunke inden, jeg er 30, så lover jeg at give op
 4. Rasmus fra Randers

  I forhold til at mit knæ har holdt mig på sidelinien i snart to måneder - nej. Jeg satser på, at jeg kan starte basket igen slut september eller start oktober.
 5. Rasmus fra Randers

  I dag trænede jeg. Bænkpres med pause [email protected] [email protected] [email protected],5kg Lying DB Row [email protected] [email protected] Military Press [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Facepulls [email protected] [email protected] DB Hammercurl [email protected] + Mave Jeg brugte aftenen på at se Sin City 2 i biffen. Tjo, tja, 1'eren er en af mine yndlingsfilm, men jeg havde grundet dårlige anmeldelser absolut ingen forventninger til 2'eren, så jeg var positivt overrasket. Eva Green er modbydeligt god. 3½/6.
 6. Rasmus fra Randers

  At tænke sig, i går aftes trænede jeg også. DB Inc Bænk [email protected] Kropshævninger [email protected] - OH [email protected] - UH [email protected] - OH Cable Row [email protected] [email protected] + Skulder og mave Jojo.
 7. Rasmus fra Randers

  Træning i dag på en bund af fire timers afbrudt søvn og en Matilde Sport. Mit knæ er føles stadig sært summende og ustabilt, jeg er sgu bange for, at der er problemer med et ledbånd - fucking pis. Nu har jeg bestilt tid ved lægen. Bænkpres m. pause [email protected] [email protected] [email protected],5kg DB Lying Row [email protected] [email protected] KH UH [email protected] Military Press [email protected] [email protected],5kg DB Hammercurl [email protected] Træt og sur på mit knæ.
 8. Rasmus fra Randers

  Mit knæ volder stadig problemer. Det er jævnt frustrerende. Det gør ikke ondt, men det føles bare ustabilt. Æv. DB Inc Bænk [email protected] [email protected] - Nemt Towel Chins [email protected] [email protected] - Uden håndklæde Cable Rows [email protected] [email protected] DB Seated Lateral Raise [email protected] Core + udstræk + lal Jeg er begyndt at køre ret strict, som både Payam og Salt tidligere har foreslået mig. Det er sgu ok.
 9. Rasmus fra Randers

  Nå, jeg vil til at logge igen. Basketsæsonen starter den 1. september, og jeg har været kåd og meldt mig på letøvet. Uh, spændende. I den forbindelse har jeg brugt sommerferien på plyometrisk træning og spurttræning, som gik virkelig fint, indtil jeg smadrede mit knæ for et par uger siden. Jeg satser på, at det snart er i orden. Jeg har shredded cirka fem kilo siden nytår og ligger mere eller mindre fast omkring 80 kilo. Bænkpres m. pause [email protected] [email protected] [email protected] - Let! Military Press [email protected] [email protected] [email protected] Dødløft [email protected] - Knæet brokkede sig ikke, men det gør ryggen nok i morgen DB Lying Row [email protected] DB Incline Seated Hammercurl [email protected] Jeg så i øvrigt min kommende hustru i centeret i dag. 175 cm, mørkhåret, slank og smuk. Desværre trænede hun med sin kæreste - hvad fanden bilder han sig ind.
 10. Rasmus fra Randers

  Ja, det giver umiddelbart ikke så meget mening. Pointen var dog at jeg spillede eminent.
 11. Rasmus fra Randers

  Jeg er fuld nu. Jeg spillede basket i dag. God er jeg måske ikke, men jeg blæste forbi min direkte modstander fem gange i træk, så jeg gearede om. Min første step er hurtigt. Vi vandt 11-5. Jeg stemplede ud med 14 point, 2 assists og 2 blocks. DAMNS SON EHRE SOT OSDI
 12. Rasmus fra Randers

  Jeg spillede basket i aftes og ryggen brokkede sig kun mod slutningen af træningen. Til gengæld satte min ene albue fuldstændig ud, og nu kan jeg ikke engang flexe min venstre gun. For fanden.
 13. Rasmus fra Randers

  Skulle have spillet JÆN MOD JÆN mod Thorhauge i morges. Men udover at jeg sov enormt ringe, så vågnede jeg op med ondt i den lænd, som efterhånden har drillet i mange år. Men bare vent, vi skal nok finde en ny dag, hvor Air Randers kan vise sine uhyggelige moves.
 14. Rasmus fra Randers

  Nå, skulle jeg aldrig logge igen? I dag stod den på 1½ times basketball. Det var hårdt. Dagens højdepunkt var da jeg lavede en smuk fadeaway i posten, der blev efterfulgt af en lige så smuk air ball i næste angreb.
 15. Rasmus fra Randers

  That's a bingo!
 16. Rasmus fra Randers

  Tak! Jeg følger i sporene på en anden lændesmertende MOL-bruger, så har meldt mig til Hatha Yoga Intro på søndag. Glæder mig til at se, hvordan det spænder af.
 17. Rasmus fra Randers

  Min lænd satte ud for en time siden, da jeg ville tage sko på. For helvede. Det er ikke helt så slemt som sidste gang, men der venter nok 3-4 dages pause.
 18. Rasmus fra Randers

  Jeg overvejede at skyde hoops i dag, men jeg gad ikke cykle 15 minutter i silende regn. CAT Bænkpres [email protected] [email protected] CAT Front Squat [email protected] [email protected] DB Row [email protected] [email protected] Facepulls [email protected] BB Curls [email protected] [email protected] Og nu skal jeg være fuld.
 19. Rasmus fra Randers

  Wow, træning to dage i streg! Imponerende, Rasmus. Skrå Bænkpres [email protected] [email protected] Front Squat [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] UH Kropshævninger [email protected]+10kg DB Row [email protected] DB Seated Lateral Raise [email protected] [email protected] Ethundredeprocentstræning. Min squat er stadig vakkelvorn på grund af min lænd, men jeg begynder langsomt at smide flere kilo på.
 20. Rasmus fra Randers

  Det er snart to uger siden, jeg har trænet, da jeg både har været forbi mine forældre i Jylland og et smut i Amsterdam for at besøge en kammerat. Der er selvsagt ikke blevet lavet det store i den tid, men nu er det tilbage i trædemøllen igen. Bænkpres [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Dødløft [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] OH Kropshævninger [email protected] BG Split Squat [email protected] KB Clean & Press [email protected] [email protected] [email protected] Dips [email protected] Jeg forsøgte mig med at lave clean og pres med to kettlebells i dag, men jeg tror bare, at holder mig til at lave det med én. Fin træning pausen til trods.
 21. Rasmus fra Randers

  I dag bød på noget så usædvanligt som to omgange træning. Det er sjældent noget, som Rasmus gør sig i. Først stod den på baskettræning. Jeg spillede sgu okay, men folk skal altså score på de mesterlige afleveringer, som jeg disker op med. Stram op. Derefter gik turen til min elskede prolbastion, Fitness World. Bænkpres [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Uden pause [email protected] Kropshævninger i ringe [email protected] BG Split Squat [email protected] Cable Row med spadegreb [email protected] [email protected] [email protected] Push Press [email protected] [email protected] [email protected] Jeg var ret smadret efter basket men udmærket træning til trods.
 22. Rasmus fra Randers

  I går var jeg sløj med symptomer på influenza, men i dag var det hele stort set væk. Det skulle selvfølgelig fejres med træning af muskulaturen. Incline Bænkpres [email protected] [email protected] [email protected] [email protected],5kg [email protected] CAT Dødløft [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] BG Split Squat [email protected] [email protected] OH Kropshævninger [email protected]+10kg [email protected] Fin træning.