JAAB

Medlemmer
  • Posts

    823
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by JAAB

  1. Er der nogen grund til, at du ikke opsøger professionel hjælp? For ud fra dette og dine tidligere indlæg kan ingen være i tvivl om, at du har en spiseforstyrrelse, og den slags kommer kun de færreste over ved egen hjælp. Lige meget hvor mange forskellige planer og koststrategier du brygger sammen, vil det aldrig afhjælpe det bagvedliggende problem, og resten af dit liv vil mere eller mindre blive et helvede.

    Indse at du har brug for hjælp -> kontakt din læge og få en henvisning til en psykolog/center for spiseforstyrrelser -> ring evt. til LMS for rådgivning (landsforeningen for spiseforstyrrelser) -> sæt igang! :smilerock:

  2. Chok! Du så mere blond ud irl end på profilbilledet. Hvad lavede du i Videbæk? (Ud over at træne altså) Det er godt nok langt fra Odense. [Jeg har læst lidt log og fundet ud af, at det er noget med en søster]

    Chokket bygger nu mere på, at du åbenbart er stærkere end mig i alle øvelser.

    Jeg vil prøve at kigge på det der supermandsquat.

    Jeg har også selv lange lårben og løfter nok nogenlunde backsquat som på din video, men i Videbæk så det ud til, at du løftede meget mere foroverbøjet.

    Jeg har dog selv en overgang løftet på en måde, så overkroppen kom helt ned og ligge på lårene i bunden, da jeg tænkte, at det ville gavne mit dødløft. Siden har jeg læst, at det er bedst at holde overkroppen oppe, så nu kan jeg ikke finde ud af at squatte.

    Hihi, ja jeg er også lidt mere blond nu, end i vinters, hvor mit profilbillede er fra.

    Jeg var i Videbæk, fordi jeg har trænet sammen med Gorm i Holstebro Fitness, mens jeg var vestpå, og da han tilbød at jeg kunne komme med en tur og prøve at træne i Videbæk, så måtte jeg da lige prøve det. Overvejer lidt om jeg skal blive medlem, så jeg har et ordentligt sted at træne, når jeg besøger familien.

    Jeg har en anelse om, hvem du er - du lavede en del DL, ik?

    Mht. styrken, så er jeg lidt slap for tiden pga. cut, men det er snart overstået, og så kommer jeg forhåbentlig hurtigt STÆRKT igen :-D

    Det er korrekt observeret at jeg var mere foroverbøjet, end i videoen. Dette er fordi jeg har haft svært ved at komme ned i godkendt dybde, uden at kompensere ved at bøje i øvre ryg. Det duer ikke ikke, og derfor læner jeg mig mere forover nu.

  3. træning 20-7-2012 i Videbæk

    barbell rowing 1x5x70, 5x5x80

    benpres 1x10x60, 1x10x100, 3x10x140, 1x10x120

    pec dec 7x15x20

    barbell rowing vandret 4x10x70

    cabel rowing 3x10x40

    lying triceps extensions 3x10x25

    barbell curl 3x10x25

    nedre ryg 1x10

    Min vægt har stået på 93.5 kg de sidste 2 gange.

    Der var forøvrigt hele 2 lækre blondiner til træning. Den ene havde jeg set før. Den anden trænede front squat på en måde som gjorde mig misundelig (hun havde også nogle vildt dejlige lår). Det så ud til, at hun holdt vægten oppe bare ved at holde armene ud foran sig uden at holde ved stangen. Da hun prøvede almindelig squat var det til gengæld mere foroverbøjet, end når jeg gør det, så hun trængte nok også til at træne front squat.

    Jeg prøvede lidt maveøvelser hjemme i går, og det kunne tydeligt mærkes, da jeg trænede ben, men jeg gad ikke rigtig at tage den skive af, som en eller anden havde glemt, og så blev vægten højere end jeg er vandt til i nogle af sættene.

    Lol...blondine nr. 2 var mig...tak for komplimenten :-)

    Frontsquat-varianten jeg lavede hedder supermansquat og er genial fordi den for det første går ekstremt i core'en og for det andet tvinger én til at holde en meget korrekt oprejst teknik, så forlårene bliver maksimalt belastet(jeg er meget, meget stærkere i bagkæden).

    Mht. min umiddelbart lidt mærkelige backsquat, så er forklaringen, at jeg har meget lange lårbensknogler, og derfor er jeg enten nødt til at have en meget bred fodstilling eller alternativt at læne mig meget forover med overkroppen, for at tyngdepunktet ikke kommer for langt bagud, så jeg vælter bagover. Det med at stå meget bredt kan jeg desværre ikke tåle i hofteleddene, så jeg bliver nødt til at holde mig til den foroverbøjede stil. Det giver lidt udfordringer med at holde ryggen tight, og stilen er stadig ret ny for mig (har holdt pause fra backsquatten i månedsvis pga. hofte/skulderproblemer), men med lidt mere træning af øvre ryg, så tror jeg det kommer til at fungere godt.

  4. Jamen hallo! Godt at se dig tilbage i log-land. :smile:

    Jeg er lidt nysgerrig - vil du skrive lidt mere om IF? Hvad du har gjort, hvordan det har virket (og evt. påvirket)?

    Hep hey, tak tak:-)

    En af mine kammerater har i månedsvis forsøgt st påvirke mig til at prøve kræfter med IF...jeg har hårdnakket nægtet og forsvaret mig med at jeg bliver en sand heks, hvis jeg ikke får foder med jævne mellemrum. Men så blev jeg alligevel overtalt til at prøve, og har været solgt lige siden.

    Jeg har valgt at bruge modellen med 16 timers faste og 8 timers madvindue. Spiser et rimeligt stort måltid kl. 12, drikker en shake efter træning og spiser et megamåltid kort tid herefter (19-20-tiden). Super tilfredsstillende at kunne spise mig mæt, i stedet for at følge modellen med 6 små pis-måltider om dagen. Og stik modsat forventningerne, er det ikke noget problem hverken mht. sult eller koncentration. Jeg er sjældent sulten inden kl. 11 pga. det store aftensmåltid(med mindre jeg har trænet om morgenen ) og sulten om eftermiddagen glemmes også let pga. træningen.

    Og så sover jeg godt om natten :-) :-)

    Logger hvad jeg spiser med madlog. Men det er også let, når det kun er to gagne om dagen. Det bedste ved dette kostprogram er faktisk, at man glemmer at tænke så meget på mad hele tiden. Der er ikke denne konstante kværnen i hovedet, som der normalt er når man er på kur:

    - hvornår skal jeg spise igen?

    - er jeg mon sulten?

    . hvor mange kcal har jeg tilbage?

    -åh nej, nu har jeg spist for meget - nu må jeg ikke få aftensmad

    osv osv....det er i hvert fald tanker jeg plejede at have.

    Får pt. ca. 2500 kcal om dagen...det er til at leve med. Når de skal fordeles på kun to måltider, så er det faktisk pænt meget til at leve med :-) Og hvad der er endnu mere til at leve med er, at når jeg når mit mål om kort tid nok skal op på noget der ligner TRE TUSINDE!! I like a lot :-)

    Det har været nemmere end noget vægttabsprojekt ever, og tænker at jeg vil fortsætte med at spise på denne måde også når jeg er nået i mål.

  5. Det der lige skulle have været et par dages pause, gik hen og blev til et par måneder...oh well

    Det er dog kun logningen der har været i bero - har naturligvis trænet.

    En lille update:

    1) Kom ikke til Nordland pga. div. skader(hofter, skulder, hånd...grr) og en eksamen.

    2) Har kørt noget BB-inspireret træning den seneste måned for lige at give min krop en pause fra den høje intensitet og fordi det har været alt for surt at se kg'ene rasle ned pga. vægttab.

    3) Vægttab: Jeg har vaklet noget mellem hvilken klasse jeg skulle ende ud i. Husker ikke lige om jeg skrev noget om det her i loggen inden jeg smuttede, men overvejede et kort øjeblik om jeg skulle tage hele vejen ned i -72. Dén plan har jeg dog droppet igen i takt med at jeg er blevet svagere, så nu hedder målet -84 (vejer pt. 85-86 kg)...synes simpelthen ikke det er sjovt at være svag, så dér må forfængeligheden altså vige - men jeg er nu også ok tilfreds hvis jeg ender på 82-83 kg...så pyt med de abs.

    Jeg har kørt IF(kan heller ikke huske om jeg har fortalt dét), og det har fungeret over al forventning - jeg har mistet stort set al stress omkring mad. Fedt!

    Og nu er målet ved at være indenfor rækkevidde, det er sgu da dejligt :-)

    4) Er episk svag - men har også en plan om at det skal gå over. Har teamet up med Smolov Jr. igen. Og er desuden igang med et noget core/bundstyrke-projekt med henblik på forbedring af squatten.

    Sidder pt. i toget på vej mod vestjylland, hvor jeg skal husere de næste par uger - har lovet min søster at hjælpe med renovering/maling af hendes hus. Det er med lidt blandede følelser, jeg må have været sindssyg i det øjeblik jeg sagde ja til dét projekt. Men med træning på sidelinjen, bliver det vel til at holde ud...og der er atter fred i familien, det er altid noget.

    Må dog hellere advare på forhånd, at jeg nok kommer til at afreagere her i loggen...

  6. I øvrigt tror jeg, at jeg så en god mængde MOL'ere og bb.dk'ere. Der var dælme også mange i dag.

    Ja det har du egentlig ret i.. tror vi var 8-9 stykker fra mol/bb:-)

    Nu tror jeg MÅSKE jeg ved hvem du er...kasket og en eller anden lilla beklædningsgenstand?... Jeg husker ik så godt...;)

  7. DOMS-update: ikke noget invaliderende, men glutes og abs har givet lidt lyd fra sig gennem hele dagen. Dejligt:-)

    Ellers ik det store at mærke...

    Træningen idag foregik udenfor i det dejlige solskin...tæske lækkert at ligge og bænke med solbriller på og kigge op i den blå himmel:-)

    Ja og så gjorde det jo selvf heller ikke noget at udsigten bød på svedige muskuløse mænd i bar overkrop..lol

    Bænk:

    Opv + 7x5@75. Med stop på brystet. Lidt udfordrende at lave opspænd på brostenene og lidt svært at balancere stangen pga vinden...men klager ikke... Det var skønt!

    Herefter lidt DL og en masse rows for lige at få ryggen igang efter igår og afslutningsvis noget biceps/triceps.

    Nåhr ja, så blev det også lige til en tur med prowleren - åhhhhhh mine glutes døde...!

    Fed, FED træning...:-D

  8. 19 tons og 40 km

    Jeg ville normalt skrive BUM i bedste MOL jargon... Men...

    Atombombe.jpg

    Lol..tak for den! :-D ...ja burde være smadret til atomer! Men har det fint-fint:-)

    Glæder mig dog til at vende tilbage med en klynkende update i morgen, for hvis jeg ikke får doms af en omgang som denne, så opgi'r jeg sgu snart;-)

  9. Bagud igen...

    trænede efter planen i går og i forgårs...

    I forgårs var det vist noget med nogle 90'ere og 100'ere på 10x3 i squat. + backup frontsquat samt DL + pullups, rows og mave

    I går var det bænken - 6x6@ 72,5 + skulder DB, biceps og triceps..

    Idag stod den så på ben igen - trængte til at afreagere; det tog lidt overhånd. Lavede frontsquat, backsquat, boxsquat, DL, pullups samt mave. Bagefter var jeg lidt træt - ik så mærkeligt fandt jeg ud af da jeg for sjov skyld lige regnede workload'en ud...19 tons. Bum.

    Herefter hjem og få en solid makrelmad, en gigantshake og en morfar på sofaen. Da jeg vågnede var vejret skønt og jekg besluttede mig for at nuppe årets første tur på rulleskøjter. Det tog sjovt nok også overhånd. Har lige regnet ruten ud - 40 km!! Men benene var fine, og det føltes absolut ikke som om at det var årets første tur - der var ingen vaklen i benene, ej heller ild i ballerne. Og egentlig sygt nok at træningen tidligere idag ikke havde sat sine spor...men det satser jeg på at den har i morgen

  10. Hovedpunkter for de seneste dage...

    Tirsdag:

    Bænk

    Op til 8x4@80 - m stop på brystet.

    + arme og DB Press.

    Onsdag:

    Squat på alle mulige mærkelige måder for at undgå smerter og for at få mine baller til at arbejde. Det lykkedes ikke helt. Idag kan jeg dog mærke hvor mine hams sidder.

    Desuden noget DL.

    Idag:

    Bænk

    5x3@ 82,5 + 5x3@80

    Skulle egentlig have haft 10 omgange på de 82, men pga tidspres havde jeg lagt træningen tidligt og havde derfor ikke fået morgenmad. Set i det lys er jeg ok tilfreds.

  11. Smolov squat, 7x5@80

    Det meste gik ret godt, rent teknisk - men åhhhr, min skulder gjorde fandens ondt - ligegyldigt hvor og hvordan jeg holdt på stangen. Det tog desværre noget af koncentrationen. Jeg SKAL have forbedret mobiliteten...

    Resten af programmet blev skrottet, smerterne fortsatte, så jeg ville ikke risikere noget. Nu er der heldigvis ikke det store at mærke.

  12. Jeg troede hakkebøffer var stort set kcal fri :-S.. Men du kan vel bare æde nogle imorgen,.. Ok fedt med det i juni, er du stærk i din klasse?.. Husk det også er vigtigt at være klog, og ikke kun stærk ;-).. Og godt bænk billede.

    Jeg er pt den eneste i min klasse...det er derfor jeg forsøger at cutte lidt ned:-(

  13. Ihh hvor lyder jeg egentlig negativ - sådan er jeg ikke...eller gider i hvert fald ikke spilde tid med at være det! Når eksamen er overstået bliver alt godt igen!!

    Desuden...Anja var så "sød" at lægge billederne fra tidligere ud på fb - nu hvor jeg alligevel har vænnet mig til dem, så kan I da lige få et af dem også - synes det klæ'r mig med 120 kg på stangen ;-)

    561385_10150881879041250_593236249_9792067_1034799113_n.jpg

    Hvis I undrer jer over min påklædning - eller mangel på samme, så kan jeg fortælle, at det absolut heller ikke var med min gode vilje at blusen kom af...men efter at være blevet udfordret, truet, chikaneret og mobbet på det groveste, ja så smed jeg den alligevel. Grænseoverskridende...;-)

  14. Det er fandme nogle imponerende løft, og en heftig træning du leverer.. Uden at vide hvad jeg snakker om, kan du så ikke stille op til konkurrencer?. Mit mål er faktisk at squatte det samme som dig ;-)..

    Jeg smutter ud og spiser hakkebøffer.

    Tak :-D

    Det går ok, selvom jeg ikke er helt oppe i gear for tiden pga. den pokkers skole - og fremgang er da fremgang, nu skal jeg da heller ikke være sortseer.

    Jo, jeg skal stille op til konkurrence. Var til mit første styrkeløftsstævne i november, og skal til det næste til juni. Er sådan lidt on/off på det lige nu, men mon ikke gejsten kommer når vi når lidt tættere på...

    Åhhhh hakkebøffer - nu blev jeg sulten...træls ikke at have flere kcal tilbage for idag!!!! Øv, jeg hader det vægtbøvl! :-(

  15. 13/5

    Lollede med Anja idag. Som fødselsdagsgave til Kern skød vi en masse sjove billeder fra træningen, bl.a. Anja der lavede DB-rows med bunny-tail og strutrøv, gunshow, og mig der bænkede 120 kg - eller løftede dem ud i hvert fald;-) ...(hvilket også var rigeligt tungt!!!)

    Ud over det stod den på:

    Bænk:

    Op til 7x5@ 72,5

    Lidt træt - det var før morgenmaden..

    Biceps + triceps supersæt, kabel:

    Op til 8@ hhv 60/75 lbs - og herefter dropset i begge...skulle jo ha' et godt gunshot;-)

    Og efter at have smadret armene var det jo helt oplagt at lave db-Press, ik?

    6@ 28

    6@ 30

    6@ 32

    4@ 34

    + glute bridges.

  16. Hyggelig træning idag med mange af de kendte ansigter...gejsten var dog ikke helt i top pga. stress over de satans lektier samt lidt træthed efter gårsdagens udskejelser.

    Træningen gik hen og blev håbløst ustruktureret pga. tekniktræning, snak m.v. :bigsmile:

    Først en masse suprmansquat - gad ikke skrive ned, men det blev til mange sæt med op til 6@ 70 kg. Kørte fint nok.

    Så var det at jeg fik en ustyrlig trang til at backsquatte. Umiddelbart en dum idé jf hofteproblemerne, men på den anden side; har ikke haft ondt i dagevis nu.

    Derfor: mange sæt med op til 3@ 90 kg. Det var ikke hårdt og det gjorde ikke ondt i hofterne. Undervejs fik jeg Stefan til at kigge på teknikken for at se hvad jeg skal gøre bedre, nu hvor jeg alligevel ikke skal stå så bredt. Konklusionen efter mange spekulationer, teorier,undersøgelser, afprøvninger og udelukkelser blev, at jeg skal have styrket mine glutes.

    Er derfor ordineret glute bridges til mine baller falder af...

    Nå ok, det medfører lidt ændringer i programmet - igen!

    - Fortsætter på smolov i både bænk og squat. Men alt i squatten bliver uden bælte og kg nedjusteres i forhold til dette. Masser af front/supermansquat som backoff.

    - Glute bridges 3 gange om dagen, hip thrusters på bendage.

    - Bagskuldertræning indføres pga dum skulder i squatten

    Ehm, ja så kan jeg ik helt huske mere - vi kom langt omkring.

    Herefter glute bridges(av av av!) pullups, lat rows + lidt planke.

  17. Jeg kravlede op af tønden ved en 7-tiden, smed en balje mocca i gabet og nu brænder jeg deltz og gunz så jeg kan vælte mig rundt asparges om et par timer.

    Brr...friskt nok med så tidlig træning :-s

    Tror nok liiiige at der går et par timer før min krop gider at samarbejde.

    Go fornøjelse med asparges'ene...dig in!

  18. I går blev det til lidt off-schedule-lol: ville lige stive mit ego af med dB-Press. Det blev så op til 1x40 kg. Det er pr med 5 kg - det er jeg pænt tilfreds med:-)

    Desuden smolov bænk: 6x6@ 70 - let... Og med stop på brystet.

    Og så blev der sluttet af med skulder dB Press og kabel biceps.

    Herefter faldt jeg i øl-tønden...:-/