Ethan Hunt

Medlemmer
 • Content count

  311
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Ethan Hunt


 1. Jeg må blankt erkende at jeg synes at du har ret i din antagelse! Men med forebehold for afvigelser (forekommer altid når vi snakker den menneskelige krop).

  Efter adskillige ganges fedt stigning og nedskæring synes jeg at det går efter samme systematik!

  Mvh Jonas


 2. Hej Katrine!

  Det ser såmend meget ok ud det du foretager dig! :w00t:

  Bryder man det ned til basis er det jo:

  Ketabolsk stadie i kroppen, det resulterer i vægttab (gøres det på rigtig maner (dvs. ikke sultekur o.lign) så er det fedtvæv der afskediges)

  Ketabolsk stadie opås ved at optage mindre end man forbruger.

  Men det ser jo ud som om at du allerede agerer ud fra den viden.

  Men hvis du synes at det er ved at gå i stå, kan du jo måske begynde at blande matematik ind i legen. Og udregne din ligevægtsoptagelse, og sammenregne hvad du spiser i løbet af en dag, minus konditræning.

  Kig evt. på denne artikkel, som beskriver hvordan man beregner sit ligevægtsoptag.

  DrSquat

  Og husk så, når du ligger i Kcal underskud, så må det ikke være for meget. Det vil bringe negative effekter med sig!

  Så et underskud på 2 Kcal pr. pund kropsvægt (ifølge Hatfield, det svarer til 4 Kcal pr. kg kropsvægt) ville være passende...

  Så er det bare at hænge i :)

  Mvh Ethan


 3. Ica eye has done it again :lol:

  Den kunne godt trænge til en opdatering, men nevertheless har jeg præsteret at tabe mig 25kg med udgangspunkt i det system! Og det er på trods af at jeg ikke dengang kendte den teoretiske sammenhæng!

  Dog er der i dette skema ikke taget højde bibeholdelse/udvikling af muskelmasse. KUN tab af fedtvæv.

  Mvh Ethan


 4. Man er overvægtig når:

  * Ens blodtype har ændret sig til nutella.

  * Man opnår eget tyngdefelt.

  * Man skal tage sit bælte på med boomerang

  * Man modtager trusselbreve fra det geologiske institut for jordskælvsbeskyttelse.

  * Man tror at dips har noget med chips at gøre :4george:

  Mvh Ethan


 5. Devito>

  men tror du sku prøve køre det som jeg gør lige nu hvis du vil nøjes med 2-split!
  Det kan godt være :) MEn må jeg lige få udpenslet princippet i det igen? Var det det med alle pres øvelser på en dag, og alle skup øvelser på en dag?
  hvad er det der submax,under dit max eller?????

  Ja faktisk.. det er bare mig der har en tendens til at stjæle de store ord i et forsøg på at lyde klogere :lol:

  lav 3-4 øvelser(ik benene  ) på hver muskel-gr. kør 3*8 med stigende belastning(så tæt på failure i sidste som mulig)uden opvarmning,i hver enkelt øvelse)

  Hmm sounds fair, minder også om det jeg laver lige nu. Med stigende belastning and all.

  Ku jo evt. prøve køre sammen endag?

  Ja det var da en god ide :)

  Jarvig>

  Ethan Hunt -> Taler du om maksimalmuskelvækst ved en splitprogram-sammensætning eller ved et hvilket som helst BB-program?

  Det jeg leder efter er nogle retningslinier når man træner EN træning af gangen. Altså ikke i noget program.

  Altså lidt svar ala, Devitos svar jeg har lavet i rød.

  Mvh Ethan


 6. HEj Alle!

  Jeg overvejer at byde på en af de dersens fedt%målere (digital) inde på QXL.

  Men hvordan virker de egentligt? ER der ikke noget med at der er nogen regler man skal overholde for at bruge den? Sådan noget som: Ikke spise i så og så lang tid op til en måling o lign???

  Sælger siger nemligt til spørgsmålet:

  hejsa det har ingen betydning da de elektroder som måler ens fedtprocent måler modstand i kroppen og da muskler har en lavere modstand end fedt kan den så regne det ud ,man skal indtaste ens alder og højde + vejes og så kommer udregningen frem i displayet. håber dette var svar nok

  Kan det passe??

  Håber i ved noget om det...

  Mvh Jonas


 7. Hejsa alle!

  Nu er jeg en af de personer som er meget inde i hvordan træningsprogrammer virker, tænker på HST osv. Men jeg aner når jeg kommer til at tænke på det, intet om hvordan jeg skal træne (vægtmæssigt, reps og sætmæssigt) når jeg træner træninger der ikke er med i et program!?! DEt eneste jeg gør er at jeg kører 2-split... Men hvordan skal jeg træne hvis jeg vil have opnå maksimal muskelvækst? Har læst artiklen med de 6 gyldne regler af TJ, men hvordan bør jeg koordinere en træning der ikke indgår i noget program?

  Eks.

  Sæt 1: Sub max,

  Sæt 2: Sub max, men mere end 1

  3: Max

  Eks. 2:

  Sæt 1: 10 x 10RM

  Sæt 2: 5 x 5RM

  Sæt 3: 15 x 15Rm

  Hvordan??

  Mvh Ethan


 8. Hej Alle!

  Nu er det ved at være et stykke tid siden sidste gang der blev lavet en poll om emnet. Så her er en opdatering :)

  Alle mand til stemmeboksene!

  JEg lægger ud, 95kg B)

  Mvh Ethan

  Tegnforklaring

  < Under

  > Over

  = (siger vist sig selv)


 9. Ligger lige op ad Mesomorph :)

  Jeg vil sige at der var nogle ting i artiklen der ikke passede så godt, for hvis man ikke kan træne sig til nogen af typerne, hvordan kan man så blive muskuløs som var mesomorphens egneskab???

  Vil det også sige at man ikke kan være endomorph type hvis man faktisk HAR tabt sig?

  Der hoppede den lige af sporet...

  Mvh Ethan


 10. Hej alle!

  Da jeg selv nærmer mig en SD fase... Undrede jeg mig over hvor lang den bør være. Er der et bestemt antal dage? Afhænger det af tiden ens f.eks HST program har varet?

  Hvad er det helt prøcist at et SD fase bruges til, jeg ved så meget som at det giver Xtra stimulans til musklerne når man begynder igen. Og at man kan "restituere" færdigt. Men er der andre årsager til SD faser?

  Jeg er snart færdig med et 4 ugers HST program, med ufrivillig SD fase før, hvor lang tid skal min SD fase efter vare?

  Mvh Ethan


 11. Vil også stærkt fraråde at bulke!! At se ens hårdt opnåede lave fedt% blive fortærret af at læs chokolade og 25 liter cacaomælk er dælme trælst :(

  Der er i og for sig heller ikke nogen grund til at ligge LANGT over ens ligevægtsindtag, for et moderat kalorieoverskud gør sådanset tricket ligesågodt!

  Jeg vil have svært ved at give dig et konkræt tal, men hvis du endeligt vil have det.. Så prøv med en 200 Kcal over ligevægtsindtaget..

  Mvh Ethan :wave:


 12. Hej Devito! :wave:

  Jeg har altid haft lidt overskydende reserver  det er sku nok hvalpe fedt  

  siddende på brystet...

  Kan godt være fedt... men hvis du er rigtigt uheldig, er det brystkirtelvæv... (Det sidder og for los nipplos til at "stritte" og går også lidt længere ud) Noget nasty noget som undertegnede har måttet fået fjernet plastik kirugisk.

  Det kan være en forklaring på din manglende muskeldiffinition...

  Mvh Ethan


 13. Tj>

  Ahh på den måde....

  tak for det hurtige svar :) og ja, jeg ved godt jeg være spog sbasser ;)

  Mht. at ligge omkring ens 15RM, hvordan kan det så være at de vægte man løfter tidligt i 15 reps perioden, også kan føles meget tunge? Er det simpelthen et spørgsmål om tilvænning? (som tobach og jeg er blevet enige om adskillige gange)

  Mvh Ethan


 14. Tj>

  Reps: hovedparten af ens sæt bør ligge omkring 5-15 reps. Men det er ikke noget i vejen for engang imellem at lave få sæt med 1-4 reps, eller få sæt med 15-30 reps.

  Øhh.. Dvs. man ved at træne 15 reps i HST, opnår hypotrofisk aktivering? :huh: Det har der bare været snak om at man ikke gjorde...

  ps. flot opstilling, dejligt overskueligt :)

  Mvh Ethan


 15. DANM! Jeg troede at de 8 uger var "hellige" og at HST tager den tid, HST skal tage... men må man godt "halvere" tiden på den måde? Vil man så stadigt tage på i muskelmasse? (set i forhold til de 8 uger, altså tage ½ delen på, af hvad man kunne have taget på i de 8 uger)

  Har tidligere hørt TJ sige at man ikke måtte ændre på de 8 uger..

  Mvh Ethan

  ps. men det lyder sQ spændende dit forslag :)


 16. Hej Alle!

  Jeg har væretude af "the iron game" i en periode lidt under 3 uger, da jeg har haft kyssesyge. Men jeg regner med at mine blodprøver viser ok på fredag, så jeg kan komme i sving igen. For jeg har det helt ok!

  Jeg havde egentligt tænkt mig at begynde på et HST program, nu jeg er så godt decondetioned and all... men jeg skal i påskeferien til USA i lidt under 2 uger, og der er det ikke sikkert jeg har mulighed for at træne på mine træningsdage. Så mit spørgsmål er derfor: Er der et andet godt alternativ til et HST program, med maksimal muskelopbygning and all, men bare ikke så fast bundet til specielle træningsdage? Eller skal jeg bare hoppe på HST anyway?

  Mvh Ethan


 17. Anders> Rolig nu :lol:

  Jeg er bare lidt skeptisk overfor en SÅ uhjælpelig situiation ;)

  Atomnissen> Mht. blodprøve, så måtte jeg spørge 2 gange til, hvad det var min læge sagde. For det lød mærkeligt :jehon: . Det går ud på at jeg bare skal ringe til ham om 14 dage, og så fortæller han hvordan det ser ud med min blodprøve, så den åbentbart af sig selv har ændret sig :huh:

  .. mærkeligt...

  Ps. jeg har det rent "føle-mæssigt" ok nu. Min halsbetændelse er næsten helt pist væk. Så det er bare mærkeligt at der skulle være en virus der smadrer min indre biologi right about now...

  Mvh Ethan


 18. Hej!

  Watts> Ja det måtte jo ske på et eller andet tidspunkt ;)

  Anders> Jaaah, det er jo den goe gamle "Use it or loose it" regel... men kunne det ikke i teorien tænkes at det kan zigzagges af? fordi det har virket fint indtil videre... For jeg vil nødigt cutte når jeg begynder på HST programmet. For det skal være 100% optimalt :devil:

  Atomnissen> En ting om kyssesyge, så er det MEGET forskelligt hvilken grad man har! Nogle har indlæggelse i månedsvis, andre opdager aldrig at de har haft det... Jeg var tæt på at ligge i sidstnævnte katagori, da min ikke er en relativt alvorlig grad af sygdommen. Så 0 vægttræning i 3-4 uger, 0 bajer i 3 måneder var hvad han sage. Skal sågar tjecke på om det er ved at være normaliseret igen om 14 dage..

  Mvh Ethan


 19. Anders, hvor der er vilje er der vej ;)

  Men måske kan du uddybe hvad det rent tekninsk er der gør det sværere at holde på muskelmassen hvis man ikke pumper samtidigt?

  Der MÅ altså være en måde ;)

  For ellers ville det jo sige at folk der ikke træner overhovedet mister en masse muskler på en slankekur... true?

  Ps. til alle andre... COME ON! DONT BE SHY! Skriv for pokker! Skriv!