StorPipfugl

Medlemmer
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by StorPipfugl

  1. Det må du meget gerne uddybe, jeg forstår nemlig ikke meningen mde det (?)

    I begge situationer går jeg udfra at stangen er i ro i bunden et kort øjeblik, hvorfor den kinetiske energi her vil være nul ved begge typer løft.

    Energien er bevaret i begge løft.

    Han mener den elastiske energi (forspændingen) i den aktiverede muskulatur.

  2. Jeg er helt sikker på den bor i cylinder 3. Det er normalt den de vælger. Du skal nok være lidt hurtig inden den bygger rede der. Giver nogle grimme mislyde.

    Huskede du forresten at afkrydse feltet "uden mår" på købskontrakten?

  3. I hygger jer godt nok i AUS :crazy:

    Indgiv da en kontra-klage. Det er langt fra sikkert at det bestyrelsesmedlem, du snakkede med repræsenterer hele bestyrelsen. Det var også p.g.a af sabotage fra et enkelt bestyrelsesmedlem, at der gik 1.5 år før beslutningen om at anskaffe power caget blev effektueret.

  4. Når man dyrker cadio i form af løb, cycling etc. og det foregår over længere distancer, sker der det i musklerne, at der danne flere hvide muskelfibre på bekostning af røde muskelfibre. De hvide muskelfibre er "langsomme" fibre men meget udholdende, mens de røde muskelfibre er eksplosive og ikke særligt udholdende.

    Øhhh. I hvilken parallel virkelighed fungere det sådan? Gængse opfattelse.

  5. Nummer 4. (rimelig optimistisk)

    Nummer 3.

    Nummer 2.

    36 reps - KJ (har desuden lukket en Beefbuilder ELITE gripper som svarer til CoC#2,8)

    22 reps - Lauritsen

    1 rep - p1kz0r

    1 rep - KlausJensen

    Nummer 1.

    55 reps - lauritsen

    20 reps - S.K

    11 reps StorPipfugl

    8 rep - prehn

    Trainer.

    34 reps - S.K

  6. Jeg flytter snart fra Århus til Vanløse, og i den sammenhæng er det naturlig spørgsmål, hvor der skal trænes. Ifølge MOLs centerguide træner man ikke i Vanløse...

    Mine krav er: Frivægtsfaciliteter af høj kvalitet (dvs. ikke S.A.T.S, fitnessDK og lignede vederstyggeligheder) og kondicykler. Hvis der er nogen, der er mere velbevandret i den Københavnske geografi end mig, der kan komme med forslag, vil det blive værdsat :smile:

  7. Jeg tror bestemt ikke at Ullrich personligt har haft nogen indflydelse på ruten.

    Det var nu også sagt i spøg :wink: Men personligt har jeg ikke fantasi til at forstille mig en rute, der kan stille Ulle bedre, medmindre det skulle være en lang enkeltstart :smile:

  8. Har Ullrich siddet med ved bordet, da ruten blev lavet eller hvad sker der? 116 km enkeltstart plus de hårde bjergetaper i den sidste uge, hvor han altid er markant bedre kørende end i starten af løbet. Det kan da dårligt være mere tyskervenligt...

  9. Foreligger der overhovedet noget videnskabeligt om den såkaldte "muscle memory" teori, eller er det blot opfundet i løfterum verden over ?

    Hvis teorien går på at nervesystemet en gang har været konditioneret til at løfte en bestemt vægt, og at man derfor hurtigere kan komme op i styrke giver for mig ok mening, men at hypertrofi processen skulle foregå accellereret lyder vel lidt underligt, eller hvad ?

    Hvis vi, som du siger, antager at neurale fænomener gør, at man hurtigere går op i styrke, vil man kunne påføre musklerne en større spænding (sammenlignet med en utrænet person med samme muskelstørrelse) hvilket vel kunne føre til et bedre hypertrofi-respons.

  10. Cuban press

    5rx5s med 20kg

    Godt og se du er krøbet til korset :4thumbup:

    Jeg vil dog kraftigt anbefale, at du vælger en anden rep-range. Rotator-komplekset er nogen små fjollede muskler, og dermed er tung belastning ikke særlig konstruktivt (specielt ikke hvis der er problemer med dem i forvejen).

    Derudover er styrkeudholdenhed også af betyding i forb. med skulderproblemer. Sakset fra exrx.net: "External rotation-muscular endurance / internal rotation-muscular endurance should be greater than 70%."

    Endvidere vil flere reps øge blodgennemstrømningen, og dermed fremme en evt. helingsproces.

    Alt ialt er noget i retningen af 15rx3s mere passende.

    Angående WSB og skader vil det nok være konstruktivt med en deload-uge fra tid til anden, hvis man ikke vil ende som Dave Tate :wink:

  11. Det er jeg virkelig ked af ... det forstår jeg ikke, jeg sendte en mail rundt fredag med detaljer omkring fest og fællestræning og er sikker på jeg også sendte den til dig.

    Ved ikke om det har haft noget at gøre med de problemer boardet har haft, eller jeg har stavet din navn forkert :confused: ...

    Den slags sker :smile:

    Vi lave må en revanche engang.... :smile:

    Helt sikkert. Bare husk at sige hvor og hvornår :wink: