ThomasNA

Medlemmer
 • Content count

  8,566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Reputation Activity

 1. Like
  ThomasNA reacted to Gregers TF in Fremstilling og salg af høj kvalitet brændstof - piller   
  Hvor meget protein er der i?
 2. Like
  ThomasNA reacted to Oksen fra Århus N in Okse-loggen!   
  Vi tager lige en lile sjov sang til at skyde weekenden i gang.
   
   
 3. Like
  ThomasNA reacted to venaN in Grøn te ekstrakt.. kan jeg tabe mig af dette?   
  Ja, det er et fremragende spørgsmål. Jeg vil umiddelbart gætte på "nej".
 4. Like
  ThomasNA reacted to steinway in Kettlebells - hvori består forskellen?   
  12kg-modellen holdt ej heller alverden. Så fantastisk råd med at købe billigt :-)
 5. Like
  ThomasNA reacted to steinway in Kettlebells - hvori består forskellen?   
  Du tog håbløst fejl... der gik på den gode side af 34 minutter...
 6. Like
  ThomasNA reacted to Morten Z in Kosttilskud, sol eller begge del?   
  Jeg skulle egentlig til at slette dit indlæg, fordi det er ikke ok bare at poste links til ens egen Youtube-kanal.
  Men så så jeg videoen og den synes jeg ikke de andre medlemmer skal snydes for
 7. Like
  ThomasNA got a reaction from jsc in Doktorens log   
  220kg i hip thrusts forekommer mig, som meget tungt. Hvordan sidder øvelsen i numsa?
 8. Like
  ThomasNA got a reaction from salt in Power Rack sælges   
  Højde?
 9. Like
  ThomasNA reacted to salt in Kan ikke tage armbøjninger   
  Lav 3 gentagelser, hold et minuts pause og lav så 3 gentagelser til.
  5 x 3 gentagelser. Når 3 gentagelser bliver for nemt, så lav 4 gentagelser osv.. Om 2 uger laver du med garanti adskellige alm. armbøjninger ad gangen.
 10. Like
  ThomasNA reacted to Onkel Troels in Køb af Eleiko gear i Malmø?   
  Haha, shit. My Bad :-D
  Det er bestemt ikke uden betydning. Nå, men de ændre ikke på at man kan få en superfin styrkeløftstang til omkring 2200kr :-)
 11. Like
  ThomasNA reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
  Bænkpres

 12. Like
  ThomasNA reacted to Ralle in Gammelsmølf giver den gas...   
  Takker :)
  Det var en god men hård dag :)
  Jeg laver en lille beretning her til dig og andre interesserede, fra dagen ud fra mine egne præstationer og men lidt efterrationaliseringer også.
  Spændingsniveauet var anderledes end det plejer at være på grund af det store setup med tv og mange tilskuere, men det var fedt og godt at der kommer lidt gang i medieinteressen igen, man kan jo se at interessen er til stede hos danskerne.
  Første øvelse 4 stk 130 kg sandsæk, som skulle bæres 10 meter og derefter læsses på en 120 cm høj platform. for fint første sæk op, men mister grebet halvvejs og må lige finde grebet igen og kommer lidt bagefter min direkte modstander Ole torp, men indhenter ham igen på anden sæk. På tredje sæk er jeg foran, men kan godt mærke at der er ved at være udsolgt for ilt.
  Jeg vurdere at jeg nok ikke kan nå at for sidste sæk op på podiet og at jeg er nok er hurtigst af dem der har læsset 3 sække, så jeg lader den stå.
  Jeg burde nok have forsøgt at få den på skulderen, for når man løber med den i favnen, trykker den på mave og brystkasse, hvilket besværliggør vejrtræning, men lidt bedre vejrtrækningsteknik med små korte indåndinger ville også have hjulpet, men glemte det i kampens hede.
  En øvelse der tog hårdt på de fleste atleter og kunne mærkes i de næste 2 øvelser.
  Øvelse 2 Træstammeløft 130 for reps. Det gik faktisk fint, selv om jeg var mærket efter sækkene. fik 2 rep. presset var nemt, stammen var utrolig glat og havde problemer med vendet. Nicolai Holstein havde selv lavet de 2 stammer, de er utroligt flotte, men ikke helt centrede, i hvert fald ikke den jeg løftede på.
  Øvelse 3 dødløft for max, 3 forsøg til hver. Jeg fik kæmpet min dragt på, men den var for stram til at jeg turde løfte i den, så jeg løftede i halv dragt. Så jeg startede lavt på 300 kg og det var et totalt uforkuseret lorteløft. andet løft 320 kg nemt. tredje løft 335 kg nemt. Kunne have løftet mere, men havde ikke regnet med at nicolai kunne løfte 340 efter at have set hans løft på 320, men det kunne han så :). Det betød dog ikke noget for den samlede stilling i sidste ende. Rigtig fin øvelse, med mange løft på den gode side af de 300 kg.
  En tiltrængt pause på 30 min
  Øvelse 4 Farmerwalk 150 kg 2x20 meter med vending.
  Klodserne havde et greb der var utroligt hårdt ved hænderne.
  De første 20 meter gik supergodt og tror måske jeg var hurtigere en Nicolai, som vandt øvelsen, på de første 20 meter + vending, men det var igen luften det kneb med nåede vist 36 meter, som var nok til andenpladsen i øvelse. Så igen skal have trænet noget mere cardio og åndedrætsteknik.
  Øvelse 5 80 kg Dumbell for reps. meget tykt håndtag, men meget lidt plads på den anden led, ca en håndbredde og det gjorde at vægte grave sig ind i min arm lige under håndledet og jeg har en ordentlig bule på armen i dag. ikke min stærke side og fik 0 reps, men havde muligvis fået den hvis jeg havde taget noget beskyttelse på armen.
  Øvelse 6 Atlassten 110 kg til 160 cm, 130 kg til 150 cm, 150 kg til 140 cm, 160 kg til 130 cm og 180 kg til 120 cm.
  De første 3 sten føltes lette, men efter tredje sten fik jeg krampe i maven og i den ene mørbrad på ryggen. Måtte stå lidt og prøve og strække ud, men svære stede at strække ud specielt samtidigt. Det blev lidt ok igen og jeg forsøgte på 4 sten, men krampen kom igen, da jeg lappede den. Jeg tror ikke jeg fik drukket nok, det var meget varmt og fugtigt i hallen, så det er også en lærestreg til hvis der skal løftes indendørs igen.
  Alt i alt er jeg tilfreds, dem der var foran mig var bedre.
  De erfaringer jeg fik må være at dyrke mere cardio, hvilket ikke er svært, da jeg ikke dyrker noget. Øve vejrtrækningsteknik, huske at drikke rigeligt og blive bedre til dumbell :)
 13. Like
  ThomasNA reacted to Oksen fra Århus N in Okse-loggen!   
  Nogen har spurgt til, hvad mit handicap er.
  Sådan et spørgsmål er naturligvis rimeligt nok. Jeg har været på MOL i flere år, og der er sket stor udskiftning i klientellet, så der er mange, der ikke kan vide det.
  Jeg er lettere spastiker (medfødt). Det påvirker hovedsageligt mit venstre ben, og lidt min venstre arm. Det i armen er dog kun til marginal gene for mig, og det er et af de steder, hvor styrketræning især har gavnet mig.
  Jeg har min minicrosser at køre på, og så en rollator, til hvis jeg skal gå lidt længere ture. Indendørs går jeg uden hjælpemidler.
  Jeg klarer mig helt og aldeles selv i hverdagen, og har hverken hjælp til rengøring eller andet.
  Som noget lidt atypisk blandt spastikere er min tale-funktion fuldt normal. Ellers var jeg næppe blevet den store sprog-nørd, jeg er.
  Naturligvis var det et stort spring, da jeg, i 1997, flyttede her til Århus. Mine forældre var noget bekymrede, og det blev ikke altid bedre af, at jeg til tider tågede rundt på nogle af de mere tvivlsomme steder i byen (hvor der ofte blev snakket en del i krogene).
  Men som jeg også nævnte i et andet indlæg, så kan jeg næsten blive rørt til tårer over, at mine forældre har turdet lade mig leve mit eget liv.
  Når jeg træner, er det ikke decideret pga. mit handicap, men det er klart, at det er gavnligt at holde sig i gang.
  Jeg har kendskab til en fyr, lidt ældre end mig, med nogle af de samme fysiske udfordringer, som jeg har. Han har et hus, som forældrene ikke tør lade ham bo i, og en bil, som står uden plader, fordi de har snakket ham fra at køre i den. Han bor nu hjemme på forældrenes gård. Der må han ikke være med til noget af arbejdet, selv om han er bomstærk (nok er landbruget en farlig arbejdsplads, men hvis han arbejdede sammen med sin far, kunne han godt være med til mange ting). Resultatet er derfor, at han enten ligger foran flimmeren eller sidder på en bænk på gårdspladsen, og falder mere og mere af på den, fysisk såvel som mentalt.
  Og om natten ligger han gudhjælpemig i dobbeltsengen sammen med forældrene! Ligefrem incestuøst er det vel ikke, men det er sgu heller ikke sundt! En gut på omkring 40 år!
  Naturligvis har jeg både mine vanskeligheder (som bl.a. er af social karakter) og mine personlige fejl, men i lyset af ovenstående føler jeg mig sgu godt nok heldig.
  God weekend, når I kommer så vidt!
 14. Like
  ThomasNA reacted to jsc in Doktorens log   
  Safety Squats til box
  26 x 10
  56 x 10
  76 x 10
  96 x 10
  116 x 10
  Jeg foamrollede mellem de sidste to sæt. Det var faktisk dejligt.
  Skal have en lettere gang Squats næste gang. Synes ryggen og knæene. Det rimer på 20'ere :P
  D. Bænkpres
  28 x 8
  36 x 8
  44 x 8
  50 x 6
  54 x 5
  Hip extensions
  Kv x 6, 5, 5
  Chins
  Kv x 3, 9, 9, 9
  D. Lateral
  10 x 10
  13 x 18
  Push-downs
  Stakken x 10
  Stakken+13 x 12 drop stakken x 5
 15. Like
  ThomasNA reacted to jsc in Doktorens log   
  Mmm det burde være i opturstråden, men G&T og kartoffelchips er en fremragende post-workout snack :D
  Jeg forstår ikke, at jeg ikke bliver stærkere eller mere lean?
 16. Like
  ThomasNA reacted to jsc in Doktorens log   
  Træning i OBBC fra 0800-0835 :P
  Trap bar dødløft
  66x5
  96x5
  126x5
  146x3
  155x3
  163.5x5
  Havde sat næsen op efter 8 reps i topsættet, men dødløft tidligt om morgenen bliver aldrig min kop the, så det blev som det blev.
  Så kørte jeg til gengæld tungere opvarmning end planlagt.
  Push-ups
  Kv x 10, 10
  Dips
  Kv x 10
  Kv+10 x 10
  Kv+20 x 14
  Kv+10 x 15
  Chins
  Kv x 7, 7, 7, 7, 6, 7
  Fedt furen.
  D. Laterals
  5 x 5
  13 x 13 ->10 x 5
  Vi er flyttet og huset er ikke halvt eller helt klart - vi bor i kælderen og har adgang til toilet og køkken uden strøm. Ingen adgang til bad. Med et sygt barn med diarre og feber og en gravid og træt (og højeksplosiv) kone og en milliard ting, der SKAL gøres hurtigst muligt (hvis man spørger min overstressede kone), er der fyldt op på stress-kontoen.
  Så at komme afsted var i selv selv en sejr, og jeg kørte de vægte, jeg skulle. Så er tilfreds :)
 17. Like
  ThomasNA reacted to Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Torsdagstræning i Raw:
  Front Squat - 3x125kg, 3x125kg, 5x125kg(pr) (jProgrammet dikterede 3x3 med 125kg men de føltes fine så flottede mig med en 5er på 125kg)
  Sumo dødløft - 6x60kg, 3x110kg, 1x150kg, 1x150kg, 1x190kg, 1x210kg, 1x230kg, 15x150kg (Fik bare lyst til sumo idag. De 230kg var ok dog lidt tunge i bunden. Er stærkere konventionel men faktisk fint at reppe i sumo. Tror ikke jeg har lavet så mange med 150kg før....ja, jeg er skod til at reppe i kødløft )
  Military Press - 10x20kg,10x40kg, 5x65kg, 5x75kg, 5x85kg(pr), 5x60kg, 5x60kg. (Den sidste rep med 85kg gjorde næsten jeg lavede pølser i mine bukser...)
  Leg extensions - 5sæt x 10reps (Repper jo med den stak...easy. Hvorfor kan jeg altid reppe med stakken i de leg ext maskiner jeg har prøvet når jeg har et så tarveligt frontsquat og tynde kegleformede lår..)
  Bænkpres - 10x60kg, 3x100kg, 3x120kg, 1x140kg, 1x150kg, 10x100kg, 10x100kg, 10x100kg (Planløst... Nok ikke lige dagen til en tung singel når front delts lige er blevet brændt af)
  Hånd over hånd slædetræk - 3x20meter
  Band pullaparts -3sæt x 10reps
  Supersættet med
  Band upright Rows - 3sæt x 10reps
  Udemærket træning. Glæder mig til at jeg er 100% rask så må jeg hellere indfører lidt cardio. Bare lidt. For kan mærke at min kondi ikke er hvad den har været. Går rundt som en anden tyksak og laver singler og trippler og holder maven på plads med bæltet.
 18. Like
  ThomasNA got a reaction from Thorhauge in The new ThomasNA   
  Dagens amputerede træning:
  Dips:
  7 x 10 x bw PR
  Farmerwalks med 40kgs håndvægte, gik vel 100m i alt.
  Nu med dårlige straps fra bodybuilding.dk
  Målet var 10x10 i dips, men blev afbrudt.der var til mere.
 19. Like
  ThomasNA reacted to jsc in Nice and clean power building   
  Hvis man vader rundt i skader, var det at styre egoet og 531 måske en god idé?
  Selvfølgelig lettere sagt end gjort..
 20. Like
  ThomasNA reacted to BLACKICE in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  8 på 80? For real
  Jeg gider ikke være med til FHK alligevel. Det kan ikke passe at jeg skal rulles af en flok gamle familie fædre........
 21. Like
  ThomasNA reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
  1: Ro(søvn)
  2: Fiskeolie
  3: B vitamin
  4: C vitamin
  5: Zink
  6: ZMA
  Virker det ikke, så hold fuld hane, for hvis armen alligevel ryger af, så kan det lige så godt ske mens du foretager dig noget barskt
 22. Like
  ThomasNA reacted to No6bach in 31   
  Hej friends
  Det er nu en god uge siden jeg landede i Kastrup efter en måneds ferie/rejse i Argentina. Det har selvfølgelig været sådan lidt underligt at komme tilbage i rytmen, men egentlig meget rart. På et tidspunkt bliver det for meget med konstant flydende tidsplaner, dasen rundt, druk og afslapning. Det har imidlertid været lige hvad jeg havde håbet det ville være. primært af to grunde:
  1. Jeg lever et meget trygt og roligt liv i København og har til hverdag ikke de store udfordringer. Jeg passer et arbejde som jeg elsker og bruger meget tid på, har mange gode venner, ingen økonomiske "problemer", og generelt ingen bekymringer. At rejse alene har rusket lidt op i mig, og har helt sikkert udvidet min komfortzone i forhold til hvor meget jeg føler, at jeg er i stand til - specielt alene. Dertil kommer, at Argentina ikke er helt som Danmark - specielt udenfor de store byer. Det er Italien og lidt Spanien, der bare er ganget med to, både positivt og negativt
  2. Jeg var dejligt med ferie. Jeg har ikke haft en længere periode fri i 2013, så det var bare dejligt at komme væk fra Danmark og chille med sol på næsen.
  Jeg tog afsted fra København d. 3 februar og landede i BA dagen efter. Jeg havde booket et hostel i forvejen, men jeg vidste ikke helt hvor længe jeg ville blive der. Jeg har aldrig rejst med rygsæk før, så alt det med at komme ind på et hostel, finde sit værelse hvor 7 andre mennesker bor, osv, var lidt en sjov oplevelse. Jeg endte med at bruge fem dage i dejlige, dejlige Buenos Aires. Det er en by, der minder lidt om Barcelona men med et udpræget Italiensk twist. De forskellige nabolag har alle deres særpræg men charmen hænger overalt. Jeg vidste godt hjemmefra, at jeg nok ikke ville komme til at føre lange, flydende samtaler med de lokale men jeg må sige, at det overraskede mig lidt, at langt størstedelen af befolkningen ikke taler et ord engelsk. De første indkøb/madbestillinger var lidt op ad bakke
  Mødte en gruppe Nordmænd på mit hostel, som jeg faldt godt i hak med, og det var sgu lidt fristende at tage med dem videre efter de fem dage. Jeg takkede heldigvis nej og fortsatte alene sydpå.

  (900 g Entrecote på La Cabrera)
  Efter en god 24 timers bustur ankom jeg til Bariloche, der ligger et stenkast fra Andesbjergen i Los Lagos regionen. Det var meget facinerende at se hvordan landskabet langsomt ændrede sig for øjnene af mig på køreturen. Det var også her, at det nok for alvor gik op for mig hvor kæmpestort og omskifteligt et land jeg befandt mig i.
  Hovedbyen i området, Bariloche minder mest af alt om en lille by i de Østrigske alper. Bindingsværkhuse, altankasser og bakker overalt. Naturen her var virkelig smuk og fik mig for første gang helt ned på jorden og helt ned i tempo.

  På restauranten "Alto el Fuego" fik jeg her mit livs til dato bedste måltid bestående af af oksefilet, blandet salat, chokoladekage + malbec og kaffe. Jeg kan næsten stadig smage kødet.
  På trods af den smukke natur, så er Bariloche et ret fredeligt sted og efter nogle dage begyndte jeg at savne mennesker, der ikke var på alder med mine forældre. Oprindeligt ville jeg gerne have været helt ned til Tierra del Fuego og se verdens ende, men det blev desværre for dyrt og tidskrævende, så jeg måtte opgive det. I stedet kørte jeg tilbage med nord og op til Mendoza.
  På mange måder var opholdet i Mendoza nok den bedste del af turen. Ikke pga stedet i sig selv - det er et fattigt, halvråt og ikke specielt pænt område, men mere fordi jeg mødte nogle fede mennesker og drak en masse vin og Fernet.
  Næste stop var Cordoba hvor jeg blev et par dage og fyrede den lidt af. Cordoba er lidt at sammenligne med Århus i den forstand at det er den næststørste by og markant domineret af universiteter og unge mennesker.
  Herfra gik turen til Puerto Iguazu, der er byen op til Iguazu vandfaldene på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Et ganske frygteligt sted, men vandfaldene hører sig ligesom til og det var virkelig en cool oplevelse. Faldene i sig selv er meget panoramiske og smukke og Garganta del Diablo eller Devil's Throat er noget af det mest kraffulde natur jeg har oplevet

  Som rosinen i pølseenden tog jeg tilbage til BA og tilbragte et par dage der inden det gik hjemover. Højdepunktet var helt sikkert at opleve en fodboldkamp på Velez Sarsfield stadion med Boca Juniors. Passionen er helt overdrevet!

  Det var i grove træk hvad jeg brugte min februar måned på
  Det er naturligvis 1000 ting, der ikke er blevet nævnt. Masser af god mad, litervis af kvalitetsvin, fester, tanker, filosoferen, arkitektur, numsepiger, tango, natur, mistede kreditkort og en masse andet. Jeg kan ikke engang huske det hele selv.
  Bottom line:
  Rejs for helvede! Og gør det alene.. mærk at du er i live.
 23. Like
  ThomasNA got a reaction from Thorhauge in The new ThomasNA   
  Stadig hårdt hårdt ramt af forkølelse. Har gravet nedløbsrør ned til eftermiddag. I løbet af dagen blev det til 2,2,2,2,3,3 chinups, 14 styks.
 24. Like
  ThomasNA reacted to Kauf in Farmers hideout.   
  Det her lavede jeg i dag!
  Undervisning fra 8.30-15.30. Derefter, kort:
  Dødløft, ingen opvarmning:
  10x70
  10x110
  5x130.
  3x150
  3x165
  3x175
  7x185 - ok, jeg ville ikke have at mit hoved flækkede og stingene sprang op.
  - Her var et langt indlæg om en masse megakærlighed som jeg oplevede til aften, fandt lykken og meningen med livet. Fuck dig MOL!
  Jeg fejrede lykken og kærligheden med at lege i Homegym.
  Opvarmning:
  Etbenet stiv død m. KB
  Goblet squat
  Foamroller
  Dynamiske stræk.
  SquatzuaraZORs:
  10x60
  5x110 - uden gear
  5x110 - med sko
  5x110 - nu også med kogere. HAhaha! De der siger, at dobbelt ply intet giver i forhold til nøgne knæ er fulde af pis!
  5x110 - nu også med Wahlander bælte! Shitfuck, det er et godt bælte!!!!
  5x130
  6x3x150 - video på 4. sæt, med en lille en for mine online twæningsfwiends.
  Afgasning:
  Lunges - step ud, step ind
  3x10/10x60 kg. + en enkelt gang stiv død på 10x60 kg.
  Sheit, jeg er en numsemandssquattor! Det hele gik lige i min lille numse, som i så flot kan se i nedenstående video. Det er nok fordi, at jeg squatter dybere end Trollefar.

 25. Like
  ThomasNA reacted to Fame Boy in Farmers hideout.   
  Ikke en skid.
  Det eneste der virker er et lydisoleret børneværelse. Hvordan kan man ellers se Paradise i fred? :D