Viy

Medlemmer
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. Løb før/efter håndboldtræning.

  Har selv i forbindelse med indendørs fodbold oplevet, at vi skulle løbe ca. 5 km før træning - ærligt talt ikke særlig sjovt eller motiverende for en fodboldspiller... Vil derimod mene, som det også delvist er blevet foreslået i tråden, at en omgang cirkeltræning integreret i den normale træningsgang vil være at foretrække. Der findes cirkeltræningsprogrammer specielt tilrettelagt for løbere (med dertilhørende løbeintervaller) - og dem kunne du så bare kopiere. Det er i hvert fald lidt sjovere ;)
 2. Hej Endnu en kommentar til din sammenligning af klassisk og intensiveret træning. Da jeg med jævne mellemrum skifter mellem de to, mangler jeg en knap, der siger 'begge' eller 'ingen forskel' eller noget i den stil ved nogle af spørgsmålene. Jeg har set mig nødsaget til flere gange at svare 'ved ikke', hvilket selvfølgelig også er rigtigt, men ikke har helt samme betydning. Kh Viy
 3. Træning med ben!

  Nu er jeg godt nok kun motionssvømmer selv, men har oplevet, at løb forbedrer tiderne. Med hensyn til teknik, så prøv at lave mindre udsving med større frekvens.