Lillefrø

Medlemmer
 • Content count

  223
 • Joined

 • Last visited

About Lillefrø

 • Rank
  OBBC'er
 • Birthday 06/23/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fotokritik.dk/oversigt.html?bruger=5581

Profile Information

 • Sted
  Odense
 • Interesser
  Styrketræning, fysiologi og foto.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke
 1. Kristi's weight training

  Det er en genial sjov side :1356:
 2. Varmeafgivelse

  Nu udnytter en almindelig benzinmotor nok lidt mere end 20% <{POST_SNAPBACK}> Nope Miljøministeriet
 3. Hvilke kosttilskud mm.

  Jeg bruger New nordic multivitamin til mænd det indeholder ca. 50% af ADT pr tablet og ingen jern. Jeg mener at jeg fandt det i matas. Ellers Bruger jeg protein pulver og til tider kreatin.
 4. sødemiddel

  Det ser meget useriøst ud, jeg kiggede på nogle af de hjemmesider artiklen henviste til men der var ingen seriøs dokumentation. Jeg kiggede ikke dem alle igennem så det kan godt være at der er noget, men jeg tvivler.
 5. ANGEL

  Et spændene statestik program???? Det har jeg aldrig hørt om og jeg kender ellers et par statestik programmer Sørg nu for at sætte dig ordenligt ind i tingene. Statestik er noget forbandet lusket noget og selv anderkendte forskere laver fejl i det.
 6. ANGEL

  Nu ikke så pessimistisk det kan altid blive bedre, du ved bare ikke hvordan inden det sker (Jeg mener det seriøst)
 7. ANGEL

  Så må et job hos TVshop da lige være noget for dig, de skal bare finde en de kan bruge til før billede. "men så prøvede jeg Absving ultra plus og vupti" Jeg er som altid imponeret
 8. sødemiddel

  Jeg er bange for at det ikke bliver den store succes jeg er selv en af dem der ikke kan fordrage aspartam og det nytter altså ikke noget at fortynde det med almindelig sukker det smager stadig af BIIIIP.
 9. Strammes op af kickboksning?

  Lad os oversætte "at stamme musklerne op" med "At få mere markerede muskler" Det kan man enten gøre ved at tabe sig så der bliver mindre fedt i forhold til muskel eller ved at få størrer muskler så fedet ikke ser ud af så meget. Hvis man i forvejen er undervægtig så vil det som du selv siger være vandvittigt at forsøge at tabe sig mere og så vil styrketræning selvfølgelig være det bedste. Med hensyn til kickboxing så kan man sagtens opbygge lidt muskelmasse ved det´, jeg tog selv et par kg. på da jeg trænede kickboxing men det er langt fra så effektivt som styrketræning.
 10. ANGEL

  haha (Men OBBC er ikke noget man spiser - mig bekendt ) <{POST_SNAPBACK}> Nej .. det er korrekt, men det er nu engang et firma... som jeg jo ved nærmere eftertanke har økonomisk interesse i som ansat ÅÅÅHHHH NEJ jeg dør hvis jeg ikke længere må nævne OBBC ÆÆÆLSKER jo mit center SÅ SIGER JEG ALTSÅ OP hvis jeg aldrig må skrive OBBC i min log igen <{POST_SNAPBACK}> Så må du jo se at få din hjemmeside op og køre så du kan nævne BIIIIIP og BIIIIIP og fortælle om hvor godt BIIIIIP virker. Og selvfølgelig med en masse billeder af dine BIIIIIP og din muskuløse BIIIIIIP. (Undskyld jeg spammer din log men jeg lå bare flad af grin over alt det BIIIIP )
 11. ANGEL

  Så er jeg tilbage fra mit eksil hos jyderne, og hvad er det første jeg ser? I har byttet rundt på rækkefølgen af ugedagene mens jeg var væk
 12. Kreatin på dopinglisten

  Jeg har 2 argumenter for at kreatin ikke skal på dopinglisten. Det første er et rent praktisk argument, nemlig at kød indeholder kreatin i så høje doser at man ville blive taget for doping hvis man spiste bare lidt for meget kød. Det andet er det rent medicinske nemlig at det er et utroligt harmløst stof, hvis man forbyder kreatin pga. en ubekræftet mistanke om at 25 års indtag af stoffet kan give problemer med nyrer eller forandringer i leveren. så bør man også forbyde langt farligere og dårligere undersøgte stoffer som rød sodavand og urtete. Testosteron optages ikke fra kosten men fremstilles i kroppen efter behov hvorimod kreatin optages direkte fra kosten. Mus er primært vegetarer og mangler derfor sandsynligvis de enzymer der skal til for at nedbryde kreatin, hvilket selvfølgelig kan medføre skader på leveren. Bachelor i biologi Christian Brandt
 13. ANGEL

 14. ANGEL

  Du går vist lidt for meget op i det medicin hvis du er begyndt at jage ambulancer Du kan da vente til de kommer ud på sygehuset (Flot avartar men måske skulle den være lidt lysere.)
 15. ANGEL

  HEEEJ Christian EJJJJJJ sikken en skøn morgenhilsen at få Håber alt går godt med din "karriere" og at du ikke har brækket noget undervejs nu er det er vel også snart slut??! <{POST_SNAPBACK}> Nej jeg har ikke brækket noget, jeg har kun været på sygehuset 3 gange og kun en af gangene lå jeg mere end 24 timer Jeg er først færdig den 28.jan så jeg kan nå at slukke mange fyrværkerifabrikker inden da