Svendsen

Medlemmer
 • Content count

  747
 • Joined

 • Last visited

About Svendsen

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Ikke oplyst
 1. Tales from sunny San Diego

  På de sidste to sider i denne logbog kan man læse om "den manglende diversitet i Disneys portrættering af kvinder (…)" og se en video, der demonstrerer den sexistiske fremstilling i tegnefilmene, hvilket tilsyneladende kommer som en stor overraskelse for logbogens ejermand. Så spoler man lidt frem i loggen, og ser hvordan umoralske handlinger (jeg er ikke helt sikker på, hvad der hentydes til), der bevidst er blevet offentliggjort for at prale over for en gruppe af ligesindede, samt hvem der nu ellers læser med, tilsyneladende forbliver usynlige for den pågældende loggers egen selvrefleksion. I stedet bliver den budbringer, der har afsløret den umoralske handling over for den det er gået ud over, angrebet med nedlandende, sexistiske bemærkninger (samt Salts bemærkning om at personen er en stikker, underforstået at denne skal straffes). Mønsteret synes tydeligt, men ingen kan tilsyneladende spotte det.
 2. What's on your mind?

 3. Jøgge

  Calf Cutter? God bedring..
 4. MOL Sommer-Træf '08

  Jeg hopper fra. Deltagerliste: 1. SaintPauli 2. Blackmoore 3. LarsB 4. BadAssJones 5. KongKent 7. Lassefar 8. Christian B 9. AGV
 5. Hej Jeg spurgte, fordi jeg er er storforbruger af foam rolleren, hvilket gør at de ikke har en levetid på mere end et halvt år. Tidligere har jeg købt fra http://www.fitnessbutikken.dk/ til en pris på mellem 300-400 kr, hvilket er en del mere end de "10 bucks" som t-nation reklamerer med. Jeg troede egentlig at du havde erfaringer med dem fra tidligere, det var derfor jeg spurgte om den var almindelig af type. Tak for svar. Jeg vil prøve at PM Kauf næste gang min kollapser og spytter noget hvidt ud af siderne.
 6. Er det en almindelig ruller, eller er der noget specielt ved den? Hvad gav du for den?
 7. MOL Sommer-Træf '08

  1. SaintPauli 2. Blackmoore 3. LarsB 4. BadAssJones 5. KongKent 6. Svendsen Mest af alt for at se Lars maxe ud i dødløft
 8. Svendsens Logbog

  En løbetur i dag. Glemte at tage tid, men det tog ca. mellem 15 og 25 minutter tror jeg.
 9. Svendsens Logbog

  I denne uge har vi besøg af en jiujitsuinde, så jeg får grapplet en del. Jeg tænker at jeg vil tage en pause fra træningen i næste uge, og så ellers starte op igen. Jeg tænker jeg vil starte op igen med at træne noget boksning, her inden sæsonen er ovre..
 10. Svendsens Logbog

  Najr, det er nu planlagt at jeg fik/vil få særdeles store problemer med modstanderens vægt og styrke. Jeg skal lige have mig et par modstandere af samme type igen før jeg går ned i vægt igen.
 11. Svendsens Logbog

  Jow tak. Jeg har i et stykke tid været inspireret af en anden kæmper (plus hans bror) og prøvet at udvikle mig i en lignende retning. I går kom det så prøve. Kriterierne er noget i stil med: 1 God boksning 2 So-so brydning 3 God og fleksibel jiujitsu 4 Cardio til kampen og en løbetur bagefter 5 At kunne blive straffet og fortsætte Det gik ikke så godt med 1. Jeg blev komplet udbokset (og sparket). Brydningen var heller ikke særlig god, endte faktisk med at trække guard på et tidspunkt. Hvilket bringer mig til 3, heller ingen succes. På gulvet arbejde jeg mest fra nederst i guarden, og da jeg egentlig ikke var alt for interesseret i at modstanderen lyttede til sine coaches og rejste sig op, holdte jeg den lukket en del af tiden. I retrospekt skulle jeg have arbejdet fra half-guard. Cardioen var ok, men den blev ikke rigtig prøvet, da jeg ikke lavede så meget. 5'erne var lige i skabet.
 12. Svendsens Logbog

  Ja, jeg har ikke så meget interessant at skrive, så jeg kan poste endnu et billede i stedet, der siger meget mere end jeg ville kunne Skal kæmpe om en uge, og min modstander har lagt en dagbogsvideo op hvor han addresserer mig. Det er simpelhen det mest fjollede jeg har set længe. I dag: 10½times søvn, og 1½time thaiboxing. Fik testet min toughhed da en ny gut (der ikke var helt ny i gamet) gav mig en spinning back elbow. Yderligere var jeg den langsomste og svageste i alle conditioning drills. Ikke noget nyt der. Jeg tager mine armstrækkere på knæene..
 13. Svendsens Logbog

  http://flickr.com/photos/[email protected]/2366...57604023098374/ 76 kg flyvende Svendsen fra 1. marts
 14. Svendsens Logbog

  Morgenvægt mandag d. 24-03-2008: 81.3 Tre uger til. Skulle den stå på 82.8 kg om morgenen til den tid, så bliver jeg en glad dreng.
 15. Svendsens Logbog

  Morgenvægt i dag, tirsdag d. 18 marts: 79.1 kg Det går den rigtige vej. Jeg smider et styrketræningspas ind i morgen. Jeg skal kæmpe mod en der er fysisk stærkere og større, haha så må hellere presse ét eller to styrketræningspas ind op til kampen.