cYRAx

Medlemmer
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cYRAx

  1. Skal lige love for at du har haft god fremgang med Blill Starr :superman: Kommer nok at følge med loggen, da vi er nogenlunde i samme båd, styrke uden bulk og lang pause fra træning :innocent: Håber det har lige så god effekt på mig.

    Bliver Squat ikke hårdt 3 gange om ugen? Ikke mindst kedeligt...?

  2. Ok, jeg er så begyndt at træne igen, men tager det bare stille og roligt i starten for at få teknikken tilbage igen.

    Er der nogen der kan sige godt for de her ændringer jeg har lavet af Bill Starr's program:

    Mandag - Let dag

    Front Squat

    Bench Press

    Good Mornings

    Sit-ups – 3 sets

    Torsdag - Tung dag

    Box Squat

    Inc. Bench

    High Pulls

    2 sets of weighted hypers

    4 sets of weighted Sit-ups

    Fredag - Medium

    Squat

    Bench Press

    Deadlift

    Weighted Dips - 3 sets of 5-8

    Triceps and Biceps - 3 sets of 8 each

    Grunden til at torsdag er en tung dag er fordi at hvis jeg har været i byen lørdag har jeg ALTID tømmermænd mandag og kan ikke løfte en skid :nonono: Ville det være dumt at træne Medium i det 3 store og så tungt i hjælpe øvelesene? Feedback plz :smile:

  3. Som sagt er jeg så stille og roligt begyndt at træne igen efter en ca. 7-8 månder lang pause. På den tid har jeg været på cut og er slippet af med 12 kilo, og nu er jeg ret glad for min krop, men vil gjerne begynde at træne igen, men denne gang med fokus på styrke (Var BB'er før) men jeg vil helst ikke tage så meget på som jeg gjorde (Tog ca. 8-9 kilo på i den tid jeg trænede, ~10 månder). Hvordan skal jeg bære mig ad i starten? Som nu er tager jeg det bare stille og roligt med 5x5 i de tre store for at få noget af den tapte styrke tilbage og få teknikken på plads igen.

    Squatfather har anbefaldet mig Bill Starr, så det holder jeg mig til i første omgang, jeg vil også give progression træning en chance, nogen der kan lave mig en? Skal jeg så bare tage nogle stille uger og så tester 1RM efter styrken er kommet nogenlunde?

  4. Tak for svarene alle.

    Squatfather: Ja jeg havde godt nok ikke læst artikkelen før jeg spurte om mere, men da var det for sent a rette på det seneste inlæg :innocent: Så prøver jeg med nogle reps på DL.

    Rommel: Ja øvelesen ser fin ud, men på første hånd vil jeg tage deadlift, da jeg blev ret stærk i den øvelese sidst jeg trænede, og det var med hovedt under armen.

    Mads: Hvordan kan du fortolke det til at jeg ikke vil være stærk i DL?

  5. Bill Starr's ser fint ud til a begynde med, men mangler det ikke deadlift? Eller hvad er Powercleans? :blush: Er der en anden reprange jeg kan lave en 5x5 i deadlift? Gidder ikke så mange reps i det løft, da de bliver alt for grimme og kommer nok til at smadre min ryg..

    EDIT: Målet er som sagt styrke :smile:

  6. Jep, jeg har lidt trænings efaring (~1 år) men har ikke trænet de sidste 5-6 månder, og da var det mest BB, men nu vil jeg prøve at træne for styrke. Jeg er glad for min krop som den er nu, har tapt en del kilo siden jeg hold op, men jeg kan sikker nøjes me at tage nogle kilo på igen, men det bilver i løbet af en lang periode, ikke noget med at grov ede længere.

    Nogen der kan anbefalde mig et godt styrke program til en semi nybegynder? (eller helt nybegynder?)

  7. IMO er det en smagsag hvis man vil have dødløft med i programmet, hvis man (som mig) ikke gidder at lave dødløft kan man bare lave Good Mornings, SL DL...Men hvis man kan godt lide øvelesen er der ingen grund til ikke at have den med, man skal bare sørge for at teknikken spiller godt før man begynder at lege med store og grumme vægte. Just my 5 cents :wink:

    Sjov kommentar 789 gav til MASS, "dødløft hvis du vil være stor og stærk" :laugh:

  8. Men Bill Stars programmer, som bla Baardibuilder her på sitet og en masse amerikanske fodboldspilllere har haft succes med bygger jo det princip (med 5reps).

    Ja, der er en hel bunke der træner efter disse principper og med gode resultater..

  9. Feks:

    1x6 @ 20

    1x6 @ 25

    1x6 @ 30

    2-3x6 @ 35

    Det jeg mener med "intensitet pyramide". Bruger samme reprange, men øger vægten sæt for sæt. Det gør jeg fordi jeg kan li' det :smile: Ville bare spørge om det er en god eller dårlig måde at træne på. Og om det vil tage skade at bruge 6 reps over lang periode, 8 uger.

    Jeg træner primert for masse, og gjerne masser af det :smile:

  10. I siger for at opnå optimal hypertrofi skal man helst gå efter en cyklus der går ud over x antal uger, hvår man øger vægten hver uge. Men hvis man træner efter en "intensitet pyramide", hvår du øger vægten hvert sæt, er det så ikke samme princip som en vægtøgnings cyklus?

    Feks:

    DB Presses

    1x8 @ 20

    1x8 @ 25

    1x8 @ 30

    Eller 2,5 kilo øgning pr. sæt.

  11. Ja, når jeg træner bruger jeg næsten kun 6 reps, en gang i mellem 8. Mit spørgs mål er om det gør noget? Skal sige at jeg kører "intensitet pyramide", men prøver at få 2-3 tunge sæt.

    Altså skal man variere rep range?

  12. Ja, lad os få en poll om hvad har virket bedst for dig, og skriv også hvilke programmer du har kørt før, bare for at sammenligne. Hvis programmet ikke står i pollen, så bare skriv det i indlægget.

    Skal også sige at målet er masse, og masser af det! :devil:

    Jeg har selv stemt på Fullbody, har ikke noget at sammenligne med da jeg kun har kørt fullbody :blush:

  13. Mikkel: Det er nu også styrken jeg begynder at gå efter, var bare nyskærrig efter om det giver lidt masse :smile: Men ja, øger nok også volumen lidt, så skulle det give nowt' masse :superman:

    Så kan man feks bruge 1 hjælpe øvelese, med stor volume, (WG Pull Up er en favorit) på tunge DL dage og 2 hjælpe øveleser på CAT dage, feks. rows og chins, det ville være nok, ik?

  14. Ja, jeg har planer om at tage dødløft med i programmet igen, men vil sq aldrig over 4-5 reps, er det da ikke så meget begrenset hvor meget muskel masse det giver når man ligger mellem 1-3 rep range, og ca. 5-6 sæt?

    Feks:

    Mandag - CAT Dødløft

    5x2 @ 70% af 1RM

    Fredag - Tung Dødløft dag

    2x3

    2x2

    3x1

    Er det så nok at kun bruge en hjælpe øvelese til ryggen på de to dage for at dække hele ryggen ind? Kører fullbody nu.