jensC

Medlemmer
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jensC

  1. Hey Kent, jeg sidder og er lige på nippet til at bestille biletter til Wacken næste år, men er der ikke noget med at man kan spare lidt ved at købe busbillet og wackenbillet i én?

    PS. Har du set at selveste SLAYER er bekræftet? :w00t: Kilde: link

  2. Hey almighty KongKent of metal.

    Det lader til at være en ganske hyggelig oplevelse i det Nordtyske. Glæder mig vildt til næste år. :cool:

    Nu du alligevel skal fortælle om Immortal, kunne du så ikke også fortælle lidt om Cannibal Corpse? :blush:

  3. Hej, jeg ville bare lige sige tak for sidst i Studenterhuset, det var hyggeligt at få en lille sludder, omend jeg var blevet lidt bedugget sidst på aftenen :smile::laugh:

    Du må lige sige til når du får lagt billederne op et eller andet sted.

  4. Jeg vil bare lige sige tak for sidst, det var sgu fedt. Lørdag aften/nat var fandme fedt, men fredagen var lidt halvkedelig indimellem. Synes der var lidt for mange af metalcore, hvor det nærmest bare går ud på at forsangerne skal råbe så højt som mulig t :laugh::dry:

    Er iøvrigt enig med dig i at Enslaved var festivalens højdepunkt, man fik jo nærmest gåsehud da de trådte på scenen :bowdown: Men Destruction var fandme fede og Kataklysm var også fedt.

    En skam vi ikke lige fik snakket lidt mere sammen men det får vi jo nok muligheden for på et eller andet tidspunkt.

    Keep rocking :devil:

  5. Det kan du fan'me tro vi er! :superman:

    Kører fra Djævleøen omkring middag, og er således klar i 9000 når første band går på kl. 16. Det bliver to tunge dage, omend jeg nok ikke går lige så meget på druk i år, som jeg har gjort de sidste x antal år til Aalborg Metal Festival. Lørdag formiddag skal jeg ud og se på hus, g søndag morgen skal jeg stå klar i en kirke, da min nyfødte niece skal døbes, og min lillesøster har været så letsindig at lade mig stå fadder. Hun mener jeg er den bedste til at opdrage hendes lille pige i den kristne tro... :devil:

    Men jeg er frisk så længe der er musik i Studenterhuset. Og fredag ta'r jeg nok også lige en lille to - tre timers sviptur i Jomfru Ane Gade. Det ville være uanstændigt andet. Man besøger ikke Aalborg uden at sige hej til 'Gaden. :w00t:

    Pyha det var noget af et program, du skal jo nok få en interessant weekend så.

    Jeg er ved at gå ud af mit gode skind af bare spænding for i morgen aften. Du kan kende mig på at jeg er høj (ja faktisk højere end dig :tongue: ) karseklippet hår, og så render jeg med stor sandsynlighed rundt i en Metallica kill'em all t-shirt.

    Så ses vi jo nok i morgen! :strat::beerchug:

  6. Har du prøvet krydsgrebet altså hvor den ene hånd holder med underhåndgreb og den anden med overhånd? link på den måde skulle du gerne skulle kunne holde en del flere kilo i hænderne end med overhånd greb. Hvis du så stadig har problemer med grebet kan du overveje at bruge straps, eller magnesium.

    PS: kan godt forstå at du får ond i tommelfingeren af låsegreb :crazy: av for fanden

  7. Kan jeg gå i styrketrænings center selv? - Skal man ikke bruge en partner, til f.eks bænkpres?

    Ork ja. Det er slet ikke noget problem. Med mindre du skal lave max forsøg så kan du godt klare det selv. Hvis du skulle have brug for en spotter kan du bare spørge en i centret pænt om han ikke vil hjælpe dig, så jeg kan slet ikke se noget problem i at træne alene. Jeg træner selv hjemme i min kælder og det går fint.

  8. Mange har haft en rigtig god styrkefremgang på tj's alternative hypertrofitræninglink så det kunne være en mulighed. Fokus er lagt på

    Military press, dødløft, squat og bæmkpres, så det passer glimrende til dine behov. Nu ved jeg ikke hvor meget erfaring du har inden for vægttræning, du skal helst have trænet i mindst et år før du starter dette program.

  9. Skal det forståes sådan at du har svært ved at få acceleret i bunden af løftet? Hvis dette er tilfældet så tror jeg at det vil være en god ide at holde 1-2 sec. pause på brystet når du bænker, suppleret med nogle eksplosive sæt med 1-2 gentagelser med omkring 60-65% af dit 1RM.

  10. Jeg træner har altid trænet fullbody eller 2-split , så det bliver til 3-4 træningspas om ugen. I år har jeg eksperimenteret med forskellige træningsmetoder, mange forskellige slags programmer, både styrkeløft og bodybuilding programmer. For at finde ud af hvad der virker for mig. Men jeg har endnu ikke helt fundet ud af hvad der virker for mig, så jeg må lede videre...

    Mine mål med træningen indtil videre:

    100 kg i bænkpres :dry:

    200 kg i dødløften :devil:

    og 90 kg. med en bf% på omkring 10 (fordelt på 189 cm)

    Jeg har aldrig sådan rigtigt haft særligt svært ved at finde motivationen, men den svinger selvfølgeligt. :rudolph:

    nå ja forresten lige nu kører jeg TJ' s hulkprogram med fokus på bænkpres, dødløft og skulderpres (loftet er for lavt til military :laugh: )

  11. Nu ved jeg lige ikke om denne shake er "milkshake-agtig," men den indeholder ihverfald en hulens masse kalorier og samtidig en rigtig god næringssammensætning.

    JS BULKERSHAKE

    100 gr. havregryn

    1 banan

    25-35 gr. chokolade proteinpulver

    1 spsk madolie

    5 dl. mælk

    skal selvfølgelige blendes. De første par shakes smager måske ikke så godt, men når man lige har vænnet sig til smagen, så smager den udemærket.

  12. Jeg har selv det omtalte vægtsæt. Det er helt klart pengene værd. Det eneste minus er at lakken på vægtskiverne let skalder af, men så er vi jo helt ovre i småtingsafdelingen. Jeg er sikker på at du nok skal blive glad for sættet.

    Du bestemmer selv hvilken slags låse du vil have med til stangen. Jeg valgte selv dem som er på billedet.

  13. Sidder smerten i selve rygsøjlen? Er det kun i den ene side det gør ondt. Gør det ondt hvis du bøjer over kroppen til siden som her? hvis ja så kunne det meget vel være en nerve der sidder i klemme. I så fald, så opsøg læge/kiroprakter. Han vil hurtigt kunne fikse problemet.