Henrik S.

Medlemmer
 • Posts

  6,011
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  324

Henrik S. last won the day on July 13

Henrik S. had the most liked content!

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Frederiksberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Henrik S.'s Achievements

Medlem

Medlem (7/7)

1.7k

Reputation

 1. Nej, jeg har læst et eller andet engang om, at de ikke helt modsvarer hinanden. Man skal vist sætte en smule hældning på, før det matcher(?).
 2. Har for øvrigt fundet en virkelig billig mountainbike på Buycyle, som jeg har budt ind på. Det skal lige prøves igen efter sommeren som alternativ/supplement til landevejen, selv om jeg ikke har været den skarpeste MTB'er på skovstierne tidligere. Til sølle 170 € tænker jeg ikke, at jeg løber den store risiko
 3. Det gør det jo nogle gange. Jeg faldt fx over et nummer med gode gamle No Doubt på et lydspor til en film. Det begynder egentlig heller ikke som et typiske No Doubt-nummer, men der er en god energi i det:
 4. Wow! Sikke et slid. Fandeme flot at komme igennem.
 5. Det bør man vel også 'normalt' have, men lige på dét punkt må man vel sige, at Visma er noget mere svækkede i år efter alle deres uheld og flere nøglefolk, der er ikke er med i TdF. Jeg er i øvrigt langt hen ad vejen enig med dig i det med de mange forbedringer og optimeringer, men alligevel ... Nå, godt jeg ikke har hang til konspirationsteorier, for så ville man da have travlt lige for tiden.
 6. Pogacar kørte næsten 6 minutter hurtigere i går end en 'toptunet' Armstrong i 2004 ...
 7. ... også etape 14: https://lanternerouge.com/2024/07/13/pogacar-possibly-does-the-greatest-performance-of-the-21st-century-tour-de-france-2024-stage-14/
 8. Det har med andre ord været en aktiv uge, men jeg har også haft tid til overs, for jeg må tilstå, at jeg denne gang ikke - som i overhovedet ikke - følger med i Tour de France. Generelt er jeg vist bare ikke så forelsket i løbet mere, og har der været tid til overs til at se en etape, har jeg foretrukket selv at træne/cykle i stedet. Jeg ved ikke rigtig hvorfor. Måske er det bare blevet for meget big business med oliepenge fra slyngelstater. Eller måske er der ved at snige sig en lille mistanke ind, som man næsten ikke tør sige højt. Jeg er aldrig gået vildt meget op i hele dopingtemaet, men tiderne fra i går er godt nok tankevækkende: Plateau de Beille 1998, Marco Pantani: 43'20 2007, Alberto Contador: 44'08 2024, Tadej Pogacar (håndtidstaget af NikiTerpstra) 39'41 Der er slet ikke nogen tvivl om, at Pogacar er det, som tyskerne kalder Ausnahmeathlet. Han er helt oppe i samme luftlag som Merckx i disciplinen 'den mest komplette rytter nogensinde'. Men ja, jeg ved sgu ikke rigtig. Min mavse siger mig, at der er noget uldent ved det hele, men jeg håber, at jeg er helt galt afmarcheret.
 9. Har - surprise! - faktisk fået rørt mig hver dag i sidste uge ud over de sædvanlige hundelufterture. Det er blevet til et par joggingture med lidt styrketræning i PureGym plus et besøg i Puregym lørdag, hvor der var heldagsregn, så jeg tog en runde på en spinningcykel i stedet. Derudover tre af de korte ture på raceren, den ene nede i fritidshuset søndag, hvor jeg begyndte at udvide den ene af mine sædvanlige rundture. Så er der én dag til overs, hvor jeg må tilstå, at jeg tog mig en lille løbetur. Jeg har svært ved at undvære løb, og anklen er stadig under kontrol. Hvis røntgenbilledet den 25. juli ikke afslører et (aktuelt eller gammelt) træthedsbrud, så må jeg jo prøve at finde en anden vej fremad. Jeg er blevet flittigere til at lave mine daglige mobilitetsøvelser for anklen med fys-elastikken for det tilfælde, at det er tibialis, der laver ballade.
 10. ... og i aktion en bidende kold septembermorgen i Andorra, da vi kørte coast-to-coast i 2008. Hotellet lå helt nede i bunden af dalen, så morgenen startede med 22 km lodret opad til Port d'Envalira med en fyldt mave efter at have raidet morgenmadsbuffeten. Those were the days.
 11. Har lige lavet lidt billedarkæologi. Jeg har jo haft præcis det samme stel i præcis den samme størrelse tidligere for mange år siden (2007-8?). Umiddelbart ligner det en Syntace-frempind på 110-120 mm, men jeg var jo også yngre og betydeligt mere smidig dengang Den havde for øvrigt et Schmolke-styr, der har en virkelig pebret pris i dag.
 12. Det kan jeg da godt forstå. OMD er da skønne. Deres lp Crush er en af mine all-time favoritter.
 13. NU er den der! Faldt over en Syntace-frempind på eBay, der kun er 100 mm, så jeg er gået en cm mere ned i længden og vendt tilbage til et mærke, jeg har været meget glad for tidligere. Den har en mere godmodig bukning, og med en smal spacer ekstra under har jeg fået en langt mere komfortabel stilling.
 14. Ja, det er vist ikke helt skævt. Mine 'batterier' har det klart bedst i perioder, hvor jeg får min søvn om natten og får trænet regelmæssigt om dagen. Altså, i virkeligheden ved jeg ikke rigtig, hvad jeg skal bruge det til, for det kunne man jo sige sig selv. Men Garmin er gode til at stille det pædagogisk op ud fra de data, uret samler ind, og det kan være meget sundt at se det illustreret på den måde. Og så kan jeg godt lide selve begrebet Body Battery. Jeg mener jo ikke, man skal se på kroppen som en maskine eller et stykke mekanik, men ligesom batterier har det bedst med regelmæssig op- og afladning, så har kroppen det på samme måde, og - vigtigt - det gælder i høj grad også mentalt. Sindet har godt af, at kroppen bliver brugt. Så jeg kan bruge billedet, der bliver stillet op gennem deres grafik.
 15. Hmm, det lyder mystisk, men det er selvfølgelig en dealbreaker, hvis man skal køre på sekunder. Jeg har efterhånden haft mit Forerunner 245 Music i virkelig lang tid, og det er nok bare uret for mig. Kan bruges til løb og cykling, og så vejer det mindre end ingenting og holder batteriet virkelig længe. Jeg kan ikke bruge touchskærm alligevel (hvis jeg ikke skal fumle med briller), og så må uret efter min mening ikke være tungere (det vejer 38 g), hvis man skal have det på om natten. Så jeg er rimelig begejstret bruger