MichaelK

Medlemmer
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

 1. tab af cm. men ikke kg?

  Lille vægtudsving - jeg kan ved hård træning svinge 2+ kg på EN DAG. min vægt siger +4 kg siden november men -1-2 cm i livvidde - og jeg ved det er muskler pga træning ;) Kig på cm mere end kg - så ved du det går den rigtige vej.
 2. Vinter

  Da jeg var størst - gik jeg i alt slags vejr - det var bare med at få nok tøj på. OG løb da også i går aftes i en halv snestorm. Spænd skoene på - 4 lag tøj på og så afsted ;)
 3. Har brug for råd

  som mig fra ~150--->85 kg på 2 år. ændre kost - ingen sukkersodavand. Lettere kost - proteiner - kylling / salater / fisk. motion (slår alt) - daglige gåture , længere og længere - først løb når der er røget en del kg.(slider hårdt på knæ) ellers spinning / Crosstrainer - slider meget mindre end løb.
 4. Xenical 120 mg

  Mener der er en grund til at det i DK er LÆGER der ordinerer xenical (sikkert også billigere end det du muligvis "får" købt her) der er bivirkninger: Er der potentielle bivirkninger ved at bruge Xenical? Xenical slankepiller virker ved at blokere for optagelsen af fedt i kroppen. Derfor er det sandsynligt, at der vil ske nogle ændringer i dine toiletvaner. Det er ganske normalt, og vil ske for de fleste i løbet af de første ugers behandling. For nogle mennesker kan det vare i et halvt år eller mere. Disse ændringer kan inkludere luft i maven, hyppigere toiletbesøg, trang til toiletbesøg samt besvær ved at kontrollere toiletbesøg, især efter indtagelsen af måltider, som indeholder mere fedt end anbefalet. Hvis du oplever nogle bivirkninger, der giver grund til bekymring, skal du kontakte din læge. Du kan læse om alle bivirkninger, der er blevet rapporteret i indlægssedlen. Dvs - spiser du for "fedt" - får du tynd mave med andre bivirkninger. En god kost og motion - så skal det nok gå bedre. Siger en der har tabt sig 60+ kg med kost og motion..
 5. træningsmakker søges

  Hvorhenne i landet bor du ? - er nok en vigtig detalje at få med ;)
 6. Løb ved overvægt

  Er der nogen råd, man kan give i forhold til at starte let op eller tilsvarende, eller skal man hellere starte med crosstrainer eller romaskine, hvis man er overvægtig? "JA" - jeg har selv været meget overvægtig - startede ud med at gå som opstart. Korppen skal ligge vende sig til den ekstra belastning der er (ud over de ekstra kg man slæber rundt på) Det kunne jeg holde til, senere efter en del kg vægttab er jeg så begyndt på løb. Crosstrainer er også fint.
 7. Hjælp til seriøs slankekur

  Tillykke med at du vil igang :) Har selv gjort som dig de sidste 21 mdr. kommet fra ~150 til nu 80 kg. Motion - gang/gåture - 5-10 km hver/hver anden dag. når du når ned på 110 - begynd at løbe (før hvis din krop/ben kan holde til det) kost - let kost- salat - kylling/kalkun. jeg har holdt mig til meget protein og lidt kulhydrater. (ingen hvid brød/pasta/ris) go for it - alt kan lade sig gøre ;)
 8. Alkohol og vægttab

  Ved mig reagerer kroppen i ca 3-4 dage på en flaske rødvin lørdag aften. Lav forbrænding og +1 kg - og ja - jeg spiser det samme som normalt og dyrker samme eller mere mængde motion i dagene efter. (gået fra 140+ kg til nu ~82 kg på 20 måneder)
 9. Træt og uoplagt efter kostomlægning

  Det skulle helst kun være midlertidigt at du har det sådan :) men det er selvfølgelig forskellig fra perspn til person. JA - det kan være som en kold tyrker - når kroppen ikke får det den "er vant til".
 10. Diabetes 2, vægttab og træning

  Hej Jan . har stået i ca samme situation som dig (minus type 2). Startede ud med ca 150 kg og 185 cm - nu 20 mdr senere 185 cm og 85 kg.. har lavet om på kost og - har motioneret - startede ud med Gang - hver anden dag 5-10 km. og først løb efter ca 9 måneder-. Ellers er ens knæ/led i fare for overbelaastning ved vores vægt :) har løbet de sidste ca 12 måneder. Kost - "let" kost - proteiner , kylling/kalkun/ salat frem for kulhydrater - men det er der mange meninger om. lå på 0,5 - 1 kg i vægttab i ugen i perioder. Nu er jeg ved at være i mål med vægten - mangler lidt omfordeling...
 11. De sidste kilo

  klø på og se hvornår du rammer muren - hvis nogen. har selv "gået" fra ~150 til nu 85 kg / 185 høj (19 måneder) (og det var tit 1 kg i ugen) - de sidste 5 uger har jeg tabt ca 2 kg så det går langsomere men stadig derned af men det kræver meget mere motion løb/cyklen end bare for nogle måneder siden.. jeg ramte en mur for en måneds tid siden - (kun løb) men har fået hul igen - med cykling - så Variation i træning er vigtigt.. ellers vænner kroppen sig til "ensidig" træning.
 12. Passende antal kalorier?

  Og så lige et sidste spørgsmål: Jeg går med en lille drøm om at komme til at løbe en ½ marathon, løbe hele vejen. Jeg skal ikke have skader, så vil gå meget langsomt frem, men vil det med min nuværende vægt være dumt at begynde at intervaltræne? Skal jeg bare fokusere på at få løbet i et roligt tempo eller kan jeg begynde at prøve at træne lidt på tiden også? Mvh Stina Først - Tillykke med det store vægttab ! - jeg har selv været det samme igennem ~ 150 til nu 85 kg (185 høj) har selv lige løbet 2 halvmaraton - den sidste gav skinnebensbetændelse pga overanstrengelse(bakker) Start langsomt ud med løb - jeg intervaltræner 1 gang i ugen - og løber almindeligt ca 3 gange(max 4 ialt ~ 30-40 km i ugen) farten bliver højere jo flere kg man taber. med hensyn til kost - grovere grøntsager er godt at få emd på menuen.
 13. Hjælp med Vægttab

  alt er muligt - er selv kommet fra 140+ kg til nu 87 på 1½ år.(ca 185 cm høj) Startede med gåture de første 8 mdr,derefter løb - hver anden dag - der SKAL inlægges restitutionsdage. Derudover omlægning af kostvaner , ingen sukkersodavand , meget kylling / fisk og salat mv. løber ca 9-13 km 3-4 gange i ugen. ellers er cykling også godt - der skal cykles i længere tid for samme mængde motion som løb. det slider mindre på kroppen end løb gør.