munk

Medlemmer
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

 1. gang i den igen???

  Tak for responsen. Som I kan se i tidl. indlæg HAR jeg faktisk "smidt" de første nu 26 kg. Problemet er altså at få de sidste 10 smidt!!!!!! Og det virker forb.....svært lige nu. Jeg er nødt til at gentage mig selv: jeg skal holde mig til løb, cykling, gang hvilket jeg også gør. Jeg skal måske bare acceptere at de første kilo er betydeligt nemmere at smide end de sidste. Men opbakning og spark bagi er selvfølgelig aldrig af vejen.......
 2. gang i den igen???

  Jeg er ikke så god til det med styrketræning - forsøgte jo ihærdigt sidste efterår, men mange gamle fysiske skavanker sprang op igen. Der er dog røget 1 kg igen men for pokker hvor er de sidste kg. dog seje at komme af med. Jeg skal måske løbe endnu oftere / længere. Der er vel også en sammenhæng i: de 26 kg. jeg har tabt, gør vel også at jeg ikke bruger så meget energi for blot at bevæge mig? Så skal der måske en endnu mere ihærdig indsats til, for at der igen sker noget. Jeg forstår ikke altid hvad der sker med min krop. Jeg har ved flere lejligheder observeret, at hvis jeg en aften er ude og indtager en reel "herremiddag" kan jeg nemt have tabt 1 kg. dagen efter, hvorimod de dage jeg lever efter fornuften står vægten stille. Hvordan hænger det så lige sammen? Indtager jeg for få kj måske eller er jeg bare helt rundt på gulvet efterhånden??
 3. gang i den igen???

  Tak for svarene. Jeg bør nok øge træningen noget - ellers sker der vist ingenting. Kosten er for mig optimal dvs jeg kan ikke skære længere ned på noget - ergo må jeg slide mere i træningen Det sker fra på mandag. :wave:
 4. gang i den igen???

  Hej igen efter en god varm sommer. Jeg tabte fra 1/10 01 TIL 30/5 02 ialt 25 kg ved at løbe/gå/cykle samt spise fornuftigt. Holdt så helt bevidst sommerpause og har tabt 1 kg. over sommeren dvs. for førsste gang er det lykkedes at undgå at tage på!!! MEN hvordan får jeg nu smidt de sidste 10 kg?? Cykler går mv. men vægten går ikke ned og nu skal de sidste 10kg bare væk!! muc
 5. ´Hjælp mig videre..

  Litopsi>> siden mit nødråb er der faktisk røget 2 kg igen. Ved ikke at tænke på vægten MEN på fastholdelse af nye motionsvaner og regelmæssige måltider, ja så sker der pludselig noget igen. Jeg mangler hverken motivation eller synder ved køleskabet, men indimellem opstår der åbenbart næsten uovervindelige mure. Jeg er enig med dig i, at det kan være hårdt at være disiplineret hele tiden. Men jeg ved bare at jeg er nødt til at holde mig selv fast indtil målet er nået. Mit " problem" er nok bare, at jeg ikke er god til at tackle perioder hvor der ikke sker en vægtreducering. Det er her jeg skriger efter hjælp - for ikke at gi` op og falde tilbage.
 6. ´Hjælp mig videre..

  boing>> I starten ( 1. okt) gik jeg til styrketræning og travede lange ture. Da min vægt var kommet ned på et niveau hvor knæene kunne være med begyndte jeg at løbetræne først i januar. Jeg har så øget længden og intensiteten efterhånden som jeg kom i bedre form og havde mindre at slæbe på. PGa diverse skader er det, jeg bedst kan nu altså løbe og traveture samt svømning. Og det er så her problemet opstår: at jeg ikke længere taber i vægt og SKAL af med 10 kg. mere.
 7. ´Hjælp mig videre..

  tak for gode råd. Jeg vil så forsøge at genoptage styrketræningen som jeg måtte holde pause med pga skader. Det vil jeg gøre alt for at undgå igen. Jeg startede ud med diæt mv. 1. okt. Jeg spiser 5- 6 små måltider efter alle forskrifter og drikker en masse vand. Men nu starter jeg op og så håber jeg der sker noget igen.
 8. ´Hjælp mig videre..

  Hej I har jo før hjulpet mig videre - nu er den gal igen. Jeg har ved motion og kostomlægning tabt nu ialt 20 kg. MEN mangler 10 kg endnu. De sidste 14 dage har vægten bare stået stille. Hvordan får jeg sat skub i vægttabet igen?? Jeg kan med mit arbejde og motionen ikke skære mere ned på kostindtaget. Jeg løber 5 gange om ugen 5 km. og går 2 gange om ugen. Desuden svømmer jeg når det kan passes ind. Er det et spørgsmål om at et eller andet skal ændres ift min nuværende vægt?? Jeg har jo stadig fysiske skader at tage hensyn til, så ikke al motion er muligt.
 9. Fedttab stinker!

  Det kan vel kaldes et had/ kærlighedsforhold..dette med at tabe sig. Jeg er IKKE på slankekur, men på livsstil ændring. Jeg er ikke færdig men har dog nået de 17 kg. Jeg HADER når reslutaterne ikke svarer til min indsats! Jeg HADER at må sige nej til chokolade Jeg HADER at løbe i modvind Jeg ELSKER at købe tøj der er mindre Jeg ELSKER hver gang jeg har overvundet mig selv og begivet mig ud i regn/blæst Jeg ELSKER når folk jeg møder siger: er du syg eller vil du tabe dig Jeg elsker at jeg nu kan løbe 1 t. hver dag - for 5 mdr. siden kunne jeg overhovedet ikke løbe Jeg "HADER" at dette skal vare resten af livet :-))
 10. Svimmel!

  Nej jeg bruger ingen former for medikamenter. Anfaldene kommer uafhængigt af træning - altså det har ikke noget at gøre med, at det er lige efter. Men jævnt ud over døgnet -også når jeg rejser mig op. Jeg vil forsøge at indtage mere væske og se om det giver effekt.
 11. Svimmel!

  Tak for hjælpen! Måske I også kan hjælpe med: siden jeg er begyndt at træne og tabe i vægt er jeg daglig generet af anfald af svimmelhed og sortnen for øjnene. Jeg troede det ville mindskes men tværtimod tiltager det - så jeg indimellem tror jeg besvimer, men det hjælper at få hovedet nedad. Som jeg tidl. har skrevet spiser jeg 3 hoved - og 3 mellemmåltider daglig. ( jeg har aldrig tidl. haft problemer med disse ubehageligt voldsomme svimmelhedsanfald). Er det lavt blodsukker eller??
 12. Hjælp mig igen!!

  Tak for Jeres engagement. Jeg ved hvad I mener og bruger det jeg kan. Jeg har netop i dag fået ok fra fysioterapeuten, til at starte op med svømning igen, det hjælper sikkert også. For et par mdr. siden var min kondition så ringe og vægten høj at rask gang var nok for mig. Nu interval løber/ går jeg, dvs. løber så længe jeg kan - får pusten igen osv. Ja, turen er daglig og det er måske en del af problemet?
 13. Hjælp mig igen!!

  Hej Søger igen Jeres assistance. ( det hjalp mig fint sidst) Jeg har nu trænet styrketræning og løb/ rask gang siden 1/10. Jeg har tabt 16 kg. og nu er muren der bare --tårnhøj. Jeg har styr på kosten de 1900 kcal. på 6 måltider passer til mit aktivitetsniveau. Jeg kan pga skader ikke vedligeholde styrketræning pt. Altså: 8 km. løb / rask gang og kosten er ikke nok til at få vægten nedad. Der er ikke sket en dyt de seneste 3 uger og det kan mit temperament og udholdenhed ikke klare. Hvad kan jeg gøre for at sætte skub i vægttabet igen ( mangler at reducere med yderligere 15 kg)??!
 14. Er resultatet godt nok???

  Det var en god omgang diskussion,men tak for interessen. Jeg tager det jeg kan bruge - kunstige "stimulanser" ingår dog ikke i mine overvejelser idet jeg er klar over at det er en radikal livsstilsændring jeg er i gang med. Jeg har fået flere proteiner lagt ind mellem måltid 1 og 2. For mig er det vigtigste at kunne holde gejsten oppe, dvs, kunne se resultater. Jeg prøver nu at spise lidt flere kcal. engang i mellem- og traver derudad. Muskelmassen man opbygger ved styrketræningen vejer jo nok sin del, jeg har derfor taget målebåndet til hjælp i stedet for udelukkende at focusere på vægten.
 15. Er resultatet godt nok???

  tak for svarene -her lidt supplerende oplysninger: jeg skal tabe 25 kg på 1 år- det er målet. Jeg kan ikke løbe pga opererede knæ. Jeg er 170 cm og vægt 95 kg. Jeg spiser: kl. 5.30 Havregrød, 1 gl. skummet, kaffe kl. 10. 1 sk. franskbrød m. marmelade,vand kl.13, fiberbolle,mager pålæg, tomat kl. 15 1 knækbrød m mager ost kl. 18, mager kød, grønsager, kartofler el ris kl 20. vindruer, Drikker over dagen 2 l. vand . alt er magert og uden sukker. Det er muligt jeg har ramt muren, men jeg er også bange for at tage på igen hvis jeg pludselig ændrer mønsteret. Men jeg føler også jeg står nedenfor muren og ikke kan komme videre. Jeg har tidligere svømmet og det vil jeg genoptage. Sende endelig flere gode råd, tak