Alexander96

Medlemmer
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Creatine Powder

  Kan du give et link? :-)
 2. Creatine Powder

  Hej MOL!! Jeg har købt noget Creatine Powder fra WNC Sport. Jeg er ikke helt indforstået med hvor meget jeg skal tage om dagen og i hvor lang tid osv. Jeg er 15 år gammel og træner hver dag. Håber i vil give en lille besvarelse, alt hjælp modtages positivt! Mange tak!
 3. Større arme på 12 uger

  Jeg har ingen maskiner til rådighed. Heller ikke nogen skråbænk og sådanne en ''stol'' som man kører Fransk Pres på :) Men virker træningsprogrammet på samme måde som det ville gøre, hvis jeg sætter mine ''egne'' øvelser ind i programmet?
 4. Større arme på 12 uger

  Ja, mange tak :) har du nogle forslag til øvelser? :P
 5. Større arme på 12 uger

  Jeg må åbentbart ikke linke et link fra ULOVLIGT LINK men man kan finde programmet: Hvis du skriver i google: større arme på 12 uger, og så bare tag første :4thumbup: :4thumbup:
 6. Større arme på 12 uger

  Hey alle sammen! Jeg har overvejet i lidt tid nu, og køre dette træningsprogram: http://www.ULOVLIGT LINK/artikler/tra ... -uger.html Og det har jeg så besluttet mig for at gøre nu, og starte på mandag. MEN, jeg har kigget øvelserne igennem og der er nogle øvelser som jeg ikke har rådighed for at kunne lave, så jeg ville bare lige høre om i havde nogle øvelser som ellers kunne laves? Øvelser som jeg ikke kan lave: (har ikke nogle maskiner til rådighed) - Fransk pres http://www.exrx.net/WeightExercises/Tri ... riExt.html - Barbell preacher curls http://www.exrx.net/WeightExercises/Bra ... rCurl.html - Triceps pushdowns http://www.exrx.net/WeightExercises/Tri ... hdown.html - Reverse closegrip pulldowns http://www.exrx.net/WeightExercises/Lat ... ldown.html -Dumbell preacher curls http://www.exrx.net/WeightExercises/Bra ... rCurl.html Tusinde tusinde tak for hjælpen! :4thumbup: :4mewantfood:
 7. Sheiko

  Hej alle jer derude! Jeg har i løbet af denne uges tid, overvejer meget at begynde på Sheiko og jeg ville bare høre om det var noget der er værd at kaste sig ud i, og om man kan se de resultater som nu bliver omtalt? :4thumbup: Der må gerne sendes resultater af programmet! Jeg har dog kun læst lidt om programmerne, har endnu ikke set dem, så hvis der er en som har programmerne ved sig eller ved hvor man kan finde dem, ville det helt klart være en stor hjælp! Mange tak for det!
 8. Brysttræning

  Gør jeg i forvejen, men synes dog ikke der er nogen speciel fremgang! :-)
 9. Brysttræning

  Hey! Hvordan træner du dit bryst, så du får en større bryst kasse? Jeg går ikke i et fitness center eller noget. Jeg har 1 håndvægt med op til 8 kilo på. Ellers intet :-) Jeg ville sætte stor pris på hvis der var nogen idèer! Mange tak på forhånd :)