Nowa

Medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Hey... Mine sidste opdateringer er forældet info nu... :) Mit træningsprogram er anderledes og jeg spiser mere rigtigt nu... HAr tabt 26 kg siden midten af december og det jeg laver nu ser ud til at virke... Så det fortsætter jeg bare med.. :) Men tak for henvendelsen! :)
 2. - 20 kg på 75 dage! :) Meep meep, njaaaaooowm...

  1. Show previous comments  9 more
  2. T

   T

   Hvis han har været rigtig stor førhen, kan det godt lade sig gøre med den rigtige indstilling til kost/træning. Jeg har før set mænd tabe op til 8 kg på en uge bare pga øget aktivitetsniveau og kostændringer.

  3. T

   T

   Og nej, der behøves ikke ryge muskelmasse med i købet. Husk at fedt binder en del væske.

  4. Kauf

   Kauf

   2 kg. pr. uge er på ingen måde umuligt, når der ryger masser af væske. Tillykke med resultatet. Husk ikke at hænge med hovedet, når tempoet i vægttabet går lidt langsommere :)

   Og Excess... hold nu kæft, vi har hørt, hvad du sagde første gang :P

 3. At komme igang.

  I december var jeg ligesom dig... :) Lidt for doven... Men det skal også siges jeg i december vejede 157 kg fordelt på 1.90 m. Jeg har altid været en basse, og en dag i midt december tænkte jeg "Nu prøver jeg sgu lige en uge med sund mad, og fitness, bare lige for at seom det er noget for mig, og hvis ikke, så kan jeg altid bare stoppe igen". Den ene uge satte skub i et fantastisk forløb, og da jeg allerede efter første uge havde smidt et par kilo var jeg hooked... :) På 75 dage tabte jeg 20 kg, og jeg er først lige gået i gang... Jeg ved det kan være svært at overkomme den frygt for at gå i træningscentret, da jeg selv startede med at tænke "Så, nu står de sikkert alle og glor på mig mens jeg sveder og ser lasket ud". Men faktum er, at de fleste nok i virkeligheden tænker "Sådan. Han kunne have siddet derhjemme foran sin computer med en roulade i hånden, men det er er han ikke. Han er her nu, og det ser ud som om han mener det. Respekt." Så med den i baghovedet begyndte jeg at træne i fitness world og det har totalt givet pote. Bare giv det en uge, og så skid på hvad DU tror de ANDRE tænker... ;) (Og btw, jeg har aldrig fået så meget female attention som jeg har nu... Det er virkelig det hele værd, at pigerne begynder at lægge mærke til en og kommer med dejlige kommentarer...! ;) Det er by far den bedste motivation) Held og lykke med det knejt, bare giv det et forsøg og se om det er noget for dig. Hvis ikke, så vend tilbage, så kan vi sikkert finde på noget andet :) Jeg hepper på dig!
 4. Tillægsspørgsmål: Har læst flere steder at man kan "snyde" plateauet ved at spise lidt usundt én gang om ugen, da kroppen har vænnet sig til den sunde mad gennem længere tid... Er det completely bullshit...? Jeg har været meget strict med hvad jeg spiser siden jeg startede, og under ikke engang mig selv pizza, sodavand, junk food, slik, snacks ala chips/peanuts etc... Det er ikke noget jeg mangler og det er bestemt ikke noget jeg savner. Men ville det gøre nogen forskel at gå amok en gang imellem med lidt junk, for at kroppen har noget mere at arbejde med...? - hvis vi sådan kigger på processen rent pligt-mæssigt... :)
 5. Jeg træner 2 gange om ugen... Ville gerne træne mere, men job og andre events kommer altid i vejen... Flere gange har jeg startet på motionscyklen, 20 minutter, derefter løbebånd (gå) 20 minutter, og så afsluttet med styrketræning... Her på det sidste har jeg også brugt romaskinen ca 10 min. som afsluttende aktivitet... Men ja, måske skulle jeg fokusere mere på cardio end på styrketræning... Bruger ca 40 - 45 min. på cardio, og ca 30 min på styrketræning...
 6. Bare en hurtig sejr-update: Startede officielt d. 12 december 2011 på alt det her, og nu 60 dage senere har jeg smidt 15,7 kg, og synes jeg kan se nogle gode muskler på min overarm... :) On the down side, har jeg nået et form for plateau, hvor vægten går meget langsomt derned af... Taber mig stadigt dagligt, men kun 100 g på en god dag... Når jeg træner, ser mit program nu således ud: Varm op med 10-15 minutter v. 5,5 km/t på løbebånd. Crosstrainer: 10 minutter, 50% intensitet. Benpres: 130 kg, 3 sæt a 12. Abdominal (siddende mavebøjninger): 50-60 kg, 3 sæt a 12 Ryg maskine (hvor man retter sig ud): 65-70 kg, 3 sæt a 12 Lat Pull: 45 kg, 3 sæt a 12 Chest Press: 30 kg, 3 sæt a 12 Motionscykel: 20 minutter interval; 5 minutter med intensitet på 10, og derefter 1 niveau op hver 30. sek. indtil 10 minutter. Gentages. Jeg spiser havregryn til morgenmad, og sørger for at få masser af protein og grønt ved middagstid. Om aftenen er jeg dog faldet lidt af på den, hvor jeg ofte stopper dagens kalorie indtag efter en let eftermiddags snack (multikernebolle eller knækbrød). Er der noget iøjenfaldene ved min situation lige nu, som kan have forårsaget det plateau jeg ligger på...? :) Vil jo gerne videre i processen og der er ingen fare for at jeg mister motivation, for jeg har fysisk aldrig haft det bedre, og selvom vægten står irriterende stille, så kan jeg dog mærke jeg får flere muskler hist og her...
 7. Nevermind, time will tell...
 8. Hej med jer :) Jeg er en mand på 24 år, 190 cm, som vejer ca 150 kg (ved det ærligt talt ikke, har ikke en vægt, men køber jo nok snart en)... Jeg meldte mig ind i Fitness World sidste uge og har i dagene op til lagt min kost om... Og jeg vil gerne lige høre om jeg er på rette spor, for jeg har ikke snakket med nogen om det, per se... Målet er i første omgang at se om jeg kan tabe mig 30 kg inden juli 2012. Det synes jeg ikke er heeelt urealistisk. Eller hva... Min dag ser pt typisk således ud: Morgenmad: Havregryn med minimælk og to stk frugt. Middag: Rugbrød med noget fisk eller kyllinge pålæg. Aften: Salat, eller mere rugbrød. Gulerødder, Levevis youghurt eller andet "let"... Mellemmåltider: frugt, eller multikernebolle... Indtil videre er det i en heeelt anden grøft jeg befinder mig i, end hvad jeg tidligere har spist. Og det bedste er, at det ikke rører mig :) Troede det ville være en kamp, men jeg hygger mig med at købe disse ting ind, og planlægger måltiderne løbende i hovedet. So far so good... I dag var jeg så til min første træningstime i træningscentret. Igen, har ikke snakket med nogen om det, så jeg tager den på instinktet og logikken i første omgang. OG siden jeg stort ingen motion får normalt, udover cykling til fra arb/skole (ca 14 km dagligt), så var det self hårdt. Men ikke så hårdt at jeg er helt beat. Cykelturen hjem var f.eks. nem nok... Træningen i dag forløb således: Motionscykel: 50% intensitet, 20 min, 8,5 km. Løbebånd (gåbånd i mit tilfælde): 6km hastighed, 20 min. Crosstrainer: Nåede 7 minutter og måtte stoppe. Ikke fordi jeg var træt, men tror min teknik er helt forkert. Undersiden af mine fødder syrede til og jeg fik krampe. Jeg gør nok noget forkert, eller måske er det mit fodtøj... Now, jeg har hørt via flere tråde herinde, at for at opnå bedst og hurtigs vægttab, så skal man kombinere cardio med styrketræning. Og min begrænsede viden siger mig, at cardio bl.a. dækker over de tre overstående redskaber jeg brugte i dag. Er jeg på rette spor...? - og sidder du med en tanke om at noget måske skulle ændres...? - for jeg er med på den værste. Bring it on :) Mvh Nowa