Juan Pelota

Medlemmer
 • Content count

  576
 • Joined

 • Last visited

 1. Haute Route Alp´s 2016 - en udfordring med bid i:-)

  Jeg synes venge'en gør det godt, når frempinden er helt i bund - jeg har efterhånden set nogle forfærdelige billeder, hvor cyklen er fittet til almindelige mennesker. Bremserne synes jeg ikke ser særlig gennemførte ud - nu ved jeg også bare hvor meget bøvl jeg har haft ift. indstilling af bremserne på min BMC TM01'er når jeg skulle gå fra zipp til træningshjul eller omvendt.. Det virker helt absurd, at forskellen på vias og TREK'en, er så stor når vi snakker vægt. Jeg er spændt på, at høre hvad det cykelløb du har offentliggjort på instagram handler om. god træning!
 2. Got legs?

  At dit bækken skulle stå låst i posterior rotations retning, virker underligt for mig. Jeg kan forstå, hvis dit bækken står posterior roteret, qua en flad saddel. Piriformis er en muskel, der har fået/får alt for meget opmærksomhed, hvis du spørger mig. Den har ingen relation til dit IT-bånd, og musklen er så lille og har mere en stabiliserende rolle, fremfor bevægelsesmæssig funktion (=kan ikke medfører biomekaniske ændringer nede omkring dit knæ). Nå, jeg glæder mig til at høre, hvad det næste ift. Fys besøg byder på. :-) Jeg ville hvis det var mig søge en Fys med titlen dipMT, som også arbejder med idræt.
 3. Got legs?

  Med tanke om din/positionen på en cykel, kan jeg ikke følge tankegangen omkring at stram IT-band skulle være medvirkende, da tensionen af m. tensor fascie latae er stort set væk, når du sidder flekteret i hoften. Det lyder mere som noget PFPS (patellofemorale smerter), hvis alle øvrige strukturer er undersøgt til bunds - men det interessante er jo egentlig ikke hvad diagnose kode man kan sætte på dig, men snarere hvad der er årsagen. Hvad kom der ud af denne snak efter dit bikefit ved Bundgaard? Jeg går ikke udfra, at der er nogle alignment-mæssigt problematikker længere. Jeg ville kigge: - bækken/lænd (mobilitet + stabilitet) - sporing patella - m. Popliteus - lokal alignment (femur/tibia/patella) Er det kun på cyklen, at du oplever problemerne eller også når du går rundt i dagligdagen? Jeg tror ikke på, at det kan skyldes almindelig overuse længere, da du trodsalt ikke har kørt hovedløs overgearing og/eller anden voldsom træning, hvor jeg ville mistænke det. Der ligger noget, som vedligeholder problemet - find det, fix det, og problemet løser sig selv.
 4. Got legs?

  Hvis det er dit IT-band der laver udadrotation af dit underben, er det ikke IT-båndet, men de muskler, der hiver i IT-band - i dette tilfælde m.tensor fascia latae. Er der påbegyndt stræk med fokus herop? Foam-rolling? At kvitte en behandler, fordi det han/hun gør medfører flere smerter virker som en usmart løsning. Tit kan behandlinger og patientens reaktion herpå være en del af den diagnostiske fase, og altså en nødvendighed for, at man kan blive klogere på problemet og/ellers skal den nuværende behandling måske blot justeres en smule ift. intensitet. At shoppe behandlere på den måde, virker i min optik håbløst, også spilder du både din og deres tid. Det er klart, føler du ikke der sker noget efter 5 behandlinger, og behandleren ikke har en meget god forklaring herpå, ville jeg også søge videre.
 5. Got legs?

  Det kan sagtens være, at dit underben står en smule lateralt roteret ift. dit lårben, i så fald vil en mulligan teknik med indadrotation virke ganske glimrende eller måske et medialt glide. Det ville tage ganske kort tid at finde ud af, og det burde en hvilken som helst med bare en smule kendskab til mulligan kunne gøre - hvis du kommer på disse kanter, skal jeg med glæde prøve det. Skal se om jeg kan finde en video, hvor du selv kan udføre mulligan teknikken. Der er ligeledes en tape-teknik til ovenstående, men den kræver lidt mere erfaring, så den vil jeg ikke kaste dig ud i. edit: besøg en fys, som der kan udføre mulligan og se på resten. Er det stadig medialt på dit knæ / er det plica'en der giver dig smerter eller er smerter bare medialt? Er bækken/lænd gået efter? Hvad blev der af, de behandlinger du skulle have ved ham osteopaten?
 6. Got legs?

  Okay. Jeg har alle de muligheder der er nemlig. umiddelbsrt synes jeg prof sidder bedst uden tvivl, men raceproven er bare lidt federe hvad angår materiale af body.
 7. Got legs?

  Er det raceproven eller prof i bruger? :-)
 8. Haute Route Alp´s 2016 - en udfordring med bid i:-)

  Sjovt du nævner det - jeg har efterhånden haft henvendelser fra en del triatleter, der har været hos OOB, men som ikke har kunnet magte deres skabeloniserede tilgang til træning under sloganet "et gladere liv", for ikke at tale om deres mit DNA. Er Anders stadig en del af OOB selvom han er blevet landstræner? tillykke med ambassadør posten ved La Passione - jeg elsker deres klassiske design - farverne er lige efter min bog! :-)
 9. Afdanket IRONMAN Podium Finisher

  Niels: TL-monogrammer som i badget på brystet :-) Selvom jeg synes Holm er definitionen af Lirens så er det ikke pga. ham, at det er Sorte bib - jeg synes ganske enkelt det er pænest, og giver et fint spil synes jeg - alt kan blive for ensartet. Når man har en sort t-shirt på, behøves det heller ikke være med sorte jeans og omvendt :-) Jeg leger fortsat lidt med de lyseblå design - arbejder på at slippe for det hvide, da det erfaringsmæssigt bliver hurtigt beskidt...
 10. Afdanket IRONMAN Podium Finisher

  Hjemmetræner, 60 min: 15 min opvarm 2x (10 min @ 240-250w, >95 rpm + 5 rul) 5 min rul 5x (1 min @ >300w, >100 rpm + 1 min rul) 5 min nedvarm Styrketræningen havde plantet massive DOMS i mine stænger, hvorfor jeg valgte at have fokus på noget kadence arbejde - det er begyndt at blive lettere anstregende for mig, at holde en kadence på + 95 rpm, så det skal trænes igen. Ikke det store at skyde med i dag, og jeg gik omkuld på sofaen, da jeg kom hjem, så motivationen var ikke den største, da jeg skulle på hjemmetrænerne.
 11. Afdanket IRONMAN Podium Finisher

  Faktisk begynder jeg at være ret tilfreds med designet, farve valget på den mørkeblå / røde er som det skal være - den lyseblå / hvide er jeg ikke helt overbevist om endnu - skal nok lige sove på det
 12. Afdanket IRONMAN Podium Finisher

  Styrketræning, 45 min: Bulgarien squat: 3x10 @ 2x10 kg RDL: 3x10 @ 75 kg Pull-ups: 3x5 @ BW Military pres: 4x5 @ 40 kg TRX stabilitet Finisher 10 min løb @ 03:55/KM
 13. Afdanket IRONMAN Podium Finisher

  Vi var forbi bioracer showroomet i dag lige skåret overfor Soigneur. Det var en positiv oplevelse - fed service og ikke mindst et fedt showroom og en fed cykelbiks! Soigneur er lige noget for mig, og er det jeg forbinder med lirens! Vi fik prøvet både deres prof og race proven modeller - soigneurs eget tøj er af prof modellen. Skulle jeg have bestilt uden at have set og prøvet tøjet, var jeg klart gået på race proven, men når man får tøjet på er der ingen tvivl om, at prof sidder markant bedre - det var både jeg og min makker i hvert fald enig om. Prisen er faktisk også markant lavere, så det giver muligheder for mere tøj. Mine erfaringer er lidt begrænset ift. cykeltøj, så jeg har ikke det store sammenligningsgrundlag, men jeg er normalt meget kritisk og detalje orienteret - med det in mente synes jeg bioracer laver noget rigtig lækkert tøj! Nu skal jeg blot have er færdigt design på plads, så vi kan smide ordren :-)
 14. Afdanket IRONMAN Podium Finisher

  Styrketræning, 60 min: dødløft 3x5 @ 70 kg 2x5 @ 90 kg Military pres: 4x6 @ 40 kg Pull-ups: 4x5 @ BW Lunge u/ udfald: 2x5 @ 40 kg TRX: V-ups Mountain climbers Body rows 2 km løb @ 04:30/KM
 15. Afdanket IRONMAN Podium Finisher

  Min makker og jeg tager til KBH på et hurtigt over, hurtigt hjem visit for at kunne prøve bioracer tøjet, så der kan laves en bestilling, så snart det endelige design er på plads. Vi får to forskellige trøjer, eller det vil sige samme design, men med forskellige farvekombinationer. Den ene bliver 100% sikkert i ovenstående farve kombi's, men designer bliver lidt anderledes lige umiddelbart. [email protected] 280w er ca gennemsnittet jeg får efter, dvs. at der er en margin både +/-.