T

Medlemmer
 • Posts

  5,257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Posts posted by T

 1. Når man snakker opvarmning opdeler man dem som regel i en generel og en specifik opvarmning. Den generelle skal som regel bare få temperaturen i kroppen op så alting fungerer lidt bedre. Den specifikke opvarmning skal så få ledene og musklerne gjort klar til det arbejde man har tænkt sig på dagen.

  Så gammeldags gymnastik er ikke helt dumt. Det er Klaus Jensen til gengæld...:tongue:

 2. Whey kan være en fin måde at komme "let" til x antal gram protein om dagen. Det er fint at supplere med. Fokus bør dog være på god alsidig mad.

   

  Kreatin er fremragende til prisen. Igen det er et supplement, men det virker.

   

  Som Fameboy er inde på, så skal fokus være på kost og træning. Jeg vil tilføje restitution. Det er sgu vigtigt at få sovet 7-9 timer per døgn. 

 3. Daniel det er egentlig meget "nemt".

   

  Erfaring + K.I.S.S. + "The principle of individuality".

   

  Generelt virker dine indlæg meget farvede af få ting du har prøvet eller læst er smart/godt. Et godt råd ville være at holde fri fra keyboardet i et år eller to, komme ud i træningssalen og lytte og lære alt det du kan med et åbent sind. Det er det bedste råd jeg kan give dig.

   

   

   

   

 4. Det er også lidt interessant at se på om hip thrusts liggende med øvre ryg på en bænk ikke potentielt kunne flytte lidt rundt med nogle af de mange led der befinder sig der. Facetled, costaevertebral. Minder og en selvmobiliseringsøvelse midt- thoracalt.

  Så ville jeg ud fra dette bestemt også vælge øvelser som front Squat, lunges, bulgarian split Squat, variationer og Squat og dødløft. Eks tempo manipulation der gør at man kan atrofimæssigt kan opnå samme effekt med lavere vægte og dermed også potentielt mindre mekanisk slid.

  Den med at lænden har en garanti på et vidst antal foroverbøjninger er jeg stadig noget skeptisk overfor!

  Det var meget hipt at mene dette for omkring 5 år siden Troels. :shades:

 5. Som 13 årig er det ikke den sundeste idé at styrketræne/bodybuilde helt vildt!!! Tag 20 armbøjninger og 20 mavebøjninger hver morgen og aften.. og fortsæt med fodbold og løb.... Og kig på det med hård træning som 15-16 årig!!!

  Mvh. Christian

  Says who?

  Styrketræning er da ganske fint så længe det foregår under ordnede forhold.

 6. Hvorfor købe en audi?

  En Eleiko eller Leoko eller andet i den ende af skalaen er bare lækkert udstyr. For mit vedkommende er rulleteringen den helt store udslagsgivende faktor, og jeg har ganske enkelt ikke prøvet bedre end de 2 mærker.

  Havde jeg plads til home gym havde jeg lagt pengene i stangen frem for alt andet.

  Nu har jeg haft fingrene i både nye og gamle Eleiko stænger og også Strengthshops egen bar og jeg ville til enhver tid købe Strengthshops. 8000 kr kan købe dig meget lækkert udstyr.

  Men gør hvad du føler for, jeg var bare nysgerrig.

 7. Hvorfor lige Eleiko?

  Der findes jo andre stænger der er mindst lige så gode til formålet, medmindre du skal bruge stængerne til konkurrence.

  Hvis det er bare er til træning hvorfor så ikke handle hos strengshop? Deres egne stænger er gode og har livstidsgaranti og så koster de kun en 1/4 del af Eleikos.

 8. BCAA tilskud vil i næsten alle tilfælde være spild af penge. Så længe du spiser godt, varieret og sundt er der ingen grund til at supplementere med dette i forhold til cost/benefit.

  Der er så mange andre ting du bør koncentrere dig om, inden du overhovedet overvejer tilskud af nogen art.

  Desuden kan langt de fleste klare sig med lidt ekstra fiskeolie, muligvis en vitamin pille og så overveje kreatin.

 9. Ja, det er sgu lidt skægt. Her står man og kæmper max med 5x120kg i bænkpres hvor 5x140kg var tilsvarende svært/nemt for 6-7uger siden og så får man at vide at man er blevet stor over bryst og skuldre :-D

  Men det er jo dejligt med et kompliment på fysikken når man kæmper mentalt med at styrken er svær at opretholde. :-)

  Haha det er ligesom når man hører Tonni brokke sig over, at han ikke kan køre reps med +200 kg i bænk, fordi han har hakket ned til 93kg. :laugh::blink:

 10. Måske OP kunne smide et billede ind af hvad han mener "Bodybuilding" er inden i andre går i selvsving. :shades:

  Nu flytter ens verdensbillede af menneskets fysik, sig jo immervæk en del alt efter hvor længe man har trænet og hvem man træner med.

  Så Bulldog7500 kan du ikke lige smide et billede ind af hvad det er for en fysik, du gerne vil have.

 11. Mærkeligt er det forresten, at jeg kan gå på al internet, men min tlf. ret ofte jammer FB uden varsel... jeg kan ikke engang åbne siden.

  Iphone? Så skal du bare slukke og tænde for den igen, det plejer at fikse den fejl.

 12. Muskler kan i den grad blive usynlige, de bygges imellem bindevævet og buler ikke ud som man ser det med f.eks. bodybuilder. Men så skal man holde sig til egen kropsvægt når man træner (som de fleste moderne sprinter gør) via plyometrisk træning (

  ) og undgå at spise får meget animalsk protein, specielt fra grise...da grise indeholder et essentielt protein for muskelopbygning leucin, (kan købes her f.eks. http://bodystore.dk/4/dk/artiklar/l-leucine-pro-400-g).Hvis man f.eks. sammenligner Usain bolt med Ben Johnson kan man se forskellen. Ben Johnson spiste store mængder gris (hvilket hans træner har snakket om her http://shop.charliefrancis.com/ under forummet). Hvoraf man på Jamaica i langt højere grad får proteiner fra Yams, bønner og chicken nuggets). '

  Stop trolling!