EggFace

Medlemmer
 • Content count

  117
 • Joined

 • Last visited

About EggFace

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 08/08/1979

Profile Information

 • Interesser
  Comming soon

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Comming soon
 1. træning af Underarme

  Er hans alder i højsædet? Du bruger "gammel" som et negativt udtryk, er det ikke lidt besynderligt? Er hans kropsbygning i højsædet? Han laver en video om alternativ træning af grebsstyrke, hvad kommer det sagen ved, hvis han vejer 10 kg for meget? Du fremstår sgu lidt overfladisk.
 2. Urensnings/fastekur

  Jeg er godt nok overrasket over hvor uartigt nogle har opført sig i denne diskussionen. Udtalelser som: "dette og hint er videnskabeligt bevist", "kællingesnak" og "det er jo almindelig sund fornuft". Hvad i alverden er det for nogle argumenter? Netop, det ER ikke argumenter. Personligt lærte jeg allerede i folkeskolen forskellen mellem argumenter og påstande, og at skelne mellem patos, etos og logos. Behøver jeg sige, hvad denne tråd har indeholdt mest af? Især på side 2 gik det helt over gevind, sjældent har jeg oplevet noget så nedladende. Jeg foretrækker selv at se tingene fra en videnskabelig synsvinkel. Men det er barnligt at totalt afvise faste, i hvert fald på den kategoriske måde vi har set. Det minder mig om en bog. "Kvindelægens hænder" af Morton Thompson, skulle være autentisk. En læge på en fødeafdeling forstår ikke hvorfor der er så mange dødsfald på afdelingen. På et tidspunkt får han den ide, at det måske skyldes at lægerne ikke vasker hænder. At usynlige, mikroskopiske partikler viderebringer smitte mellem patienterne. Derfor prøver han at få gennemført, at lægerne skal vaske hænder mellem patienterne, med det resultat at han bliver latterliggjort og udstødt. HAHAHAHA! Kan I forestille jer det?!? Sikke noget vrøvl! Hvad bliver det næste? Luftbårne, levende mini-væsner der forårsager influenza? LATTERLIGT! Hvad er det for noget bøgetosse snak?? "Vaske hænder" Sikke noget pjat Tilbage til emnet. Hvis jeg ikke får noget at spise, går jeg sukkerkold, og det er vel næppe sundt. Men på den anden side, hvis man bliver syg, mister man tit appetiten. Det må da være et udtryk for at kroppen ikke ønsker at få tilført næring? Og det hænger jo slet ikke sammen med det der er skrevet i denne tråd. Så nu må de kloge hoveder på banen og forklare hvordan det hænger sammen, det burde jo være en smal sag. Sonniboy: Jeg giver dig ret, nogle gange er motion-online vitterligt et frygteligt forum. Prøv f.eks. at se nogle af trådene med diskussioner om hvorvidt overvægt kan have psykologiske årsager. Det er altovervejende søde mennesker herinde, men guderne skal vide, at der er virkelig også nogle, der er så navlebeskuende, at de slet ikke kan se hvor indskrænkede de selv er. Afslutningsvis mener jeg dog også, at du nok snarere søger bekræftelse frem for hjælp eller gode råd. Man må regne med, at når man stiller spørgsmål om "alternativ behandling" på et forum som dette, med overvægt af højt uddannede mennesker, så vil man få svar på tiltale. Prøv at besøge www.nomedica.dk, det er en guldgrube af tilnærmelsesvis videnskabeligt funderet information, som jeg tror du vil finde meget interessant.
 3. Først skal jeg understrege, at jeg ikke er uddannet inden for dette felt, så er du advaret, hvis jeg lukker noget værre volapyk ud Risiko for overdosering er især afhængig af om det er fedtopløselige eller vandopløselige vitaminer. A-, D-, E-, og K-vitaminerne er fedtopløselige, mens B-vitaminerne, og C-vitamin er vandopløselige. Der er størst risiko for overdosering af de fedtopløselige, da de lagres blandt andet i leveren i meget højere grad end de vandopløselige. A-vitamin kan overdoseres. Jeg er ikke klar over, hvilke bivirkninger det kan have, men er blevet advaret om at større doser A-vitamin kun bør anvendes under professionel vejledning. C-vitamin, som er vandopløseligt, skulle ikke udgøre den store risiko, men hvis du indtager over 1.000 mg om dagen, kan der være risiko for diarre. Jeg tror ADT-tallene er meget generelle, og ofte er alt for lave for mange mennesker, måske især for idrætsudøvere og 250 punds bodybuildere. Personligt sørger jeg altid for at få rigeligt med både vitaminer og mineraler, hvilket ofte vil sige noget mere end ADT. Men hvis du får dine vitaminer og mineraler ved at spise sundt og varieret, vil du næppe få problemer. Hvis du føler behov for at prøve nogle af de stærke multi-vitamin præparater sørger de seriøse producenter for at at ikke overskride blandt andet A-vitamin, men hvis du vil forsøge dig med specifikke vitaminer i tablet form synes jeg du skal rådføre dig hos en professionel.
 4. Aspartam genialt eller?

 5. Psykologi og vægttab...

  Overvægt som følge af psykiske problemer er et meget kontroversielt emne herinde, som ofte overhovedet ikke bliver taget seriøst, og indtil flere debattører bliver hurtigt hidset op, og latterliggør hele ideen. Lidt ærgerligt, hvis nogen spørger mig. Så hvis ikke denne debat er flyttet til en anden tråd, hvor jeg har overset den, ville jeg bare lige komme med mit bud på, hvorfor du ingen svar har fået.
 6. Løb eller vægte?

  Løb eller andet cardio træning er vejen frem. Men undervurder ikke effekten af en lille kostomlægning. Mange kan sagtens skære 700 kcal ud af deres kost, hvor der trods alt skal motioneres en del, for at forbrænde det samme. Det optimale er nok en kombination. Og du kan jo supplere med lidt armstrækkere eller lignende. Hvis du så opdager, at dine brystmuskler er uanselige, når du er blevet ripped, SÅ må du i gang med de tunge vægte
 7. det går meget langsomt

  Du ser jo på din krop hele dagen, hver dag, det er svært at lægge mærke til de små forandringer. Hvis du havde taget et billede, inden du startede, og tog et nu, kunne du måske se en forskel. Det er som regel andre, der ser vægttabet, før man selv kan se det. Så mon ikke du trods alt er blevet mere ripped, med 5 kg tabt må der næsten også være røget en pæn mængde fedt af.
 8. Sukker Feder !

  Det er der da utallige mennesker der gør. Tror cola automaten på min lillebrors handelsskole har sin egen pipeline, der "klonker" sodavand ud af den hvert 5. minut, og den ene knap til cola light er nærmest begroet af mos. Hvis du ser 1 liter cola / sodavand som ekstremt, trænger du vist til at møde nogle mennesker uden for fittness centret
 9. Kostbudgettet

  I har sørme også valgt de suverænt dyreste supermarkeder.
 10. Morgen eller aften

  Det tidspunkt hvor du er mest motiveret til at motionere.
 11. Motionscykel til hjemmebrug

  Her er også lidt læsestof. Gode råd ved køb af kondicykel Er vist fra en eller anden motions-hjemmesides forside... kan ikke helt huske hvilken...
 12. Sauna belt

  Jeg vil lige komme med en berigtigelse. Det er rent faktisk ikke TV-shop som har dette fantastiske produkt. Hvis I vil købe et sauna-belt, og "svede, svede & svede de ekstra centimeter væk" er det hos "www.tvins.com", ikke TV-shop.
 13. Hjemmetræning

  Jamen så sig dog hvor du har købt det, og hvilket mærke det er, jeg har 3.500, jeg vil have brugt, inden PBS hæver dem til de næste 6 måneders abonnement til træningscenteret! Gimme gimme
 14. Dansk forhandler af Captain of Crush

  Netop, så anskaf nu bare det ¤%&"# visakort!
 15. Hvad siger man??

  Jeg ved ikke hvor meget testen egentlig koster, men jeg ville gladeligt pisse i det glas ved indmeldelse i et nyt center, og gøre det igen, frivilligt, hver. 3. måned, hver måned, ja fandme hver uge, hvis bare man kunne slippe for al det as(s) hysteri. Hvor længe efter et skud kan det egentlig registreres ved en test?