Slayerin

Medlemmer
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Slayerin

 1. udstrækning...

  Jeg har hørt at det skulle væte dumt at strække ud efter styrketræning... Kan det virkelig passe?
 2. udstrækning...

  Oki super... :-)
 3. kreatin vandindtag

  Halløjsa er der nogen der kan sv mig på, skal man drikke flere liter vand om dagen når man er kreatin kuren, hvad er effekten hvis man ikke drikker så meget... :-)
 4. kreatin vandindtag

  Ja det er jeg klar over, var egentlige bare interesseret i at få afvide om det havde nogen større betydning evt omkring optagelse eller virkning... :-)
 5. kreatin vandindtag

  Oki jeg giver det tid og ser hvad der sker.... :-)
 6. kreatin vandindtag

  Hvor meget skal man drikke om dagen, jeg indtager 5g kreatin om dagen, har jeg gjort siden i fredags og har tænkt mig og gøre i ca 14 dage for så at gå ned på 3-4 g, vil ikke køre loading periode... :-)
 7. hvorfor er det?

  Hvordan kan det være at min venstre side arm, bryst og winge, er synligt større end min højre side når nu at det er min højre side der er min stærke side... nogen ideer?
 8. hvorfor er det?

  Oki udligner det bare sig selv på et tidspunkt...
 9. Vurdering på fremtidsplan(motion)

  Du spiser meget frugt... hvis et stykke er en hel frugt så er det meget på en dag du spiser... spis kun 1 max 2 stykker om dagen da der er meget frugt sukker i frugt... og spus mer grønt i stedet... :-)
 10. kreatin hvornår?

  Jeg har kunnet styrketræne eller løbe siden i onsdags og regner først med at kunne starte med stille og roligt at kunne starte igen næste onsdag med at træn grundet en lille skade, jeg vil så gerne starte med at tage kreatin, vil jeg få noget ud af at starte op nu, tænkte på at tage ca 5g pr dag og ca fra på onsdag gå ned på 3g. Eller skal jeg vente til jeg starter på at træne igen. Træner normalt 3gange og løber 2 gange om ugen... :-)
 11. kreatin hvornår?

  Har hørt/læst at det virker på nogen og ikke på andre, ved ikke men tror det er et spørgsmål om at prøve sig frem og se om man føler at det giver en noget ekstra.... Nu prøver jeg og ser om det giver mig noget, for jeg har købt det.
 12. kreatin hvornår?

  Oki tak... Har besluttet mig for at tage 4 g dagligt fra og med igår, her indtil på mandag hvor jeg begynder og træne igen, og der vil jeg så gå ned på 3 g og tage den sammen med min protein drik og min banan lige efter træning... det vil jeg så gøre i 2 mdr. Også holde 1 mdr. Pause også forfra... Jeg laver full body ca. 1.5 time 3 gange ig løber 2 gange om ugen... :-)
 13. Hej med jer... Jeg har læst, at man får noget ekstra ud af at have en let trænings uge ca. hver 6 uge, gælder det også for en nybegynder, eller gælder det kun for øvede? Hvis jeg holder en let uge går jeg så både ned i vægt,reps og sæt eller kun en af delene? Jeg træner full body man, ons og fredag. ... Slayerin :)
 14. Får jeg noget ud af at have en let uge

  Oki jeg kan jo prøve når /hvis jeg rammer muren... :-)
 15. kreatin hvornår?

  Oki super... har styr på kost og hvad jeg vil med min træning, ville egentlig bare høre om det kunne betale sig at starte nu her mens jeg har denne skade... eller om jeg skulle vente. Men takker for input... :-) :-)
 16. Forskel

  Hvordan får jeg rettet op på at mit venstre bryst større og strammere end mit højre... og derefter hvordan for jeg dem til at følges i størrelse... :-)
 17. Forskel

  Oki Takker, det med løs vægt lyder som en god ide at prøve... det dog lidt underligt højre side er min stærke side... Hvis du har forstand på kreatin gider du så lige kigge på mit opslag under kost og kosttilskud "kreatin hvornår" Takker for svar ... :-)
 18. Forskel

  Det er lidt svært at forklare jeg bruger nogle forskellige maskiner, jeg er nybegynder og har kun trænet i 1,5 måned men kan virkelig se meget forskel fra da jeg startet og til nu på hele størresen af hele mit bryst. Men venstre er bare så meget større end det højre... Jeg træner i FW og bruger stort set alle de maskiner de har + jeg bruger en maskine hvor jeg trækker 2 seperate cabler med vægt med strækte arme ind foran mit bryst mens jeg sidder... Jeg ved godt jeg træner forkert i forhold til mængde (øvelser) og muskelgrupper osv. I forhold til hvad jeg kan læs mig til herinde... Og at jeg burde træne løs vægt istedet for maskiner, men det burde vil ikke være gruden til at der er så stor str. Forskel. :-)
 19. tab uden muskel tab

  Halløjsa... Jeg er i det dillema at jeg godt vil smide et 2-3 kg uden det er muskelmasse. Mit problem er at jeg har fået en skade og kan ikke træne eller løbe i en uge måske 14 dage... Kan dette lade sig gøre på en masse protein pulver og mindre mad så jeg er sikker på at det meste af det jeg indtager er protein. Kom gerne med andre gode råd. Ved godt jeg i det store hele skal ligge i kalorie underskud... Plejer at styrke 3 gange og løbe 2 om ugen.
 20. tab uden muskel tab

  Jeg vil også bare erstatte noget af min mad protein pulver for at få flere proteiner end fedt og kulhydrater... ved godt jeg også skal have alm. Mad for at få noget fedt og kul og vitaminer... Men jeg det lyder beroligende da jeg nok skal lade mit hoved blive hvor det er ;) Lige et andet spørgsmål ved godt det ikke luge høre til her men prøver alligevel... Har kreatin nogen virkning nu hvor jeg ikke lige kan træne 1-2 uger, skal til at starte på det kan det betale sig at starte nu eller skal jeg vente har luge fået det hjem idag, tænkte jeg kunne starte nu og så bare tage 5 g om dagen så jeg er klar til når jeg starter med træning...
 21. Får jeg noget ud af at have en let uge

  Oki make sense... :-)
 22. Får jeg noget ud af at have en let uge

  Har også tænkt på om det ville være bedre at holde helt fri end at løfte let, hvis det man har brug for er restitution...
 23. Får jeg noget ud af at have en let uge

  Oki... Super så træner jeg bare der udaf... hvor meget skal man træne før man kan får noget udaf at deload...