Søren Kristensen

Medlemmer
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Søren Kristensen

 • Rank
  Nyt medlem
 1. Fedtprocent

  Hej. Jeg har har haft rigtig gode resultater iht vægttab / fedttab med periodisk faste. Bare sæt dig godt ind i det inden du går i gang.
 2. Jeres mening

  Hej Jeg har de sidste 10 md tabt mig 20 kg. Det sidste halve år er jeg begyndt at måle mig med en af de billige fedttænger. Jeg kunne godt tænke mig at høre hvor mine tal ligger da jeg specielt er i tvivl om min LBM er for lav. Jeg træner ikke rigtig andet en 10 min 2 gange om ugen med kropsvægt. Jeg vejer 78 kg, er 183 høj, min LBM er 66 og fedt 15%.
 3. Nystartet

  Så fik jeg brudt "muren"! I dag stod vægten på 79,7 og 20,3% fedt! Dejligt at se det går i den rigtige retning! Ifølge min Fedt% beregner har jeg taget på i muskelmasse og det er fedt der forsvinder.
 4. Nystartet

  Hej Nicolai_1990. Tak for dit indput. Jeg er ikke klar til at lægge min kost om som du beskriver. Det passer bedst hvis jeg bare tilpasser mængden af min normale kost. Når jeg spiser forsøger jeg at lave en fordeling der hedder 1/2 tallerken salat, 1/4 kartofler, ris, pasta og 1/4 kød. Til snack/ mellem måltid er jeg begyndt med græsk youghurt med æbler, banan, rosin og mandler og en skefuld honning. Det er rigtigt lækkert! Måske jeg går mere og mere over til de kostråd du beskriver men når det kommer til min kost er det små ændringer jeg skal lave ellers bliver det for træls.
 5. Nystartet

  Endnu en lille update. Jeg ramte "muren" omkring de 82 kg og det har taget lang tid at komme længere ned, men har den sidste månede holdt mig på mellem 80 og 81 kg. I min frustration over ikke at gå ned i vægt købte jeg en billig fedttang og har brugt den et par gange med ca 1 uges mellemrum. Første måling sagde 23% fedt og den seneste siger 22% så håber det går den rigtige vej. Jeg syntes at jeg er begyndt at se en 2-pack. Kan det passe? Jeg render stadig rundt med en del fedt på maven. Jeg har den sidste månedes tid lavet "8 count pushup" i 6 minutter ca 3 gange om ugen og også pullups og chinups ( mit max er 5) samt alm pushups et par gange om dagen. Jeg vil se hvor langt jeg kan komme med dette simple træningsprogram da jeg ikke har tid og råd til at gå i træningscenter. Ang min faste er jeg gået over til ca 19 timers faste og 5 timer til at spise i. Det passer mig meget godt med arbejde og familie. Det var alt for nu.
 6. Nystartet

  En lille opdate. Jeg er nu nede på 84 kg. Det er 8 kilo fra jeg begyndte min nuværende ændring godt 4 uger siden. Og godt 14 kg fra da jeg var på mit tungeste for omkring 1 år siden.
 7. Nystartet

  Hej igen Jeg har en lille opdate fra min fastedag i går. Jeg holdte faste i 22-23 timer hvor jeg kun drak vand og kaffe. Det gik helt fint, jeg var selvfølgelig sulten men kunne styre det. Det forgår godt nok meget i hovedet når man skal faste eller bare spise mindre. Status er at jeg her til morgen vejede 86,5 kg og har tabt godt 1 kg siden tirsdag morgen. Og har nu tabt mig 5.5 kg i alt. Jeg tager nok en fastedag igen i morgen. Så vi jeg se om det rykker 1 kg mere.
 8. Nystartet

  Hej igen. Nu har jeg være igang i et par uger og har levet som jeg beskriver øverst. Jeg tabte mig 4-5 kg i løbet af ugen og tog så ca 3 på i weekenden den 1. weekend. I løbet af sidste uge kom jeg igen tilbage på 87 kg. Denne weekend har jeg holdt lidt mere igen med mad, slik og kage uden helt at holde mig fra det og har nu kun taget ca 1 kg på (88 kg). Min plan for denne uge er 1200 til 1500 kal pr dag og måske prøve et par faste dage (24 timer) helt uden mad og kun vand og kaffe. Så må jeg se hvor det bringer mig hen. Jeg er endnu ikke overbevist om helt at holde mig fra visse fødevare da det vil være en større omvæltning af min men også familiens madvaner. Derfor forsøger jeg mig fortsat med at begrænse mængden af mad og forsøge at spise mere salat, frugt og grønt.
 9. Nystartet

  Hej. Jeg er lige gået igang med at prøve at tabe mig. Jeg startede lige efter påske. Jeg er 31 år, da jeg gik igang med at tabe mig vejede jeg 92kg nu vejer jeg 89 kg. Jeg er 182 cm høj, normal til kraftig bygget. Jeg har et rimeligt aktivt job som landmand hvor jeg går i snit ca 12 km pr dag på arbejdet og derudover får jeg nok pulsen op ca 2 gange om ugen. Måden jeg er begyndt at tabe mig på er ved at mærke efter i maven om jeg er sulten. Og ikke følge hvad mine øjn og mund fortæller mig. Det har resulteret i at jeg til hverdag dagligt indtager mellem 1200 og 1500 kalorier. Hver morgen spiser jeg en vitaminpille der skulle dække det meste af det daglige behov samt kapsler med fiskeolie da jeg ikke spiser fisk. Jeg forsøger at spise meget af salat, grønsager og frugt, men udover det spiser jeg det jeg normalt spiser blot mindre portioner. I weekenden spiser jeg stor set "som jeg plejer" altså uden at tænke ret meget over slankekur. Jeg syntes jeg har tabt mig ret hurtigt og vil derfor gerne vide om der er nogen der selv har tabt sig hurtigt og evt har oplevet problemer? Og kan jeg regne med at vægttabet fortsætter. Jeg ønsker at komme ned på ca 80 til 82 kg. Søren