Sofietb

Medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Sofietb

 • Rank
  Nyt medlem

Recent Profile Visitors

1,092 profile views
 1. hjælp

  Jeg mangler vanvittig meget en person, som jeg kan skrive til når jeg får det svært og har svært ved at holde fast i en sund livsstil. En som kan tale mig til "fornuft" igen og få mig på andre tanker. Jeg veksler imellem at leve utrolig sundt også have dage, hvor jeg kommer til at gå helt amok i alt usund mad. Jeg har ikke engang lyst til, at spise alt det usunde mad men det giver mig en eller anden form for "fred" når jeg spiser det.
 2. vægttab

  Hej :-) Jeg vejer 64 kg og er 173 cm høj, men jeg vil gerne ned under de 60 kg igen. Er der nogen, der har en ide om, hvor mange kalorier, jeg må indtage om dagen for at tabe mig sådan okay hurtigt?
 3. Overspiser

  Jeg lider også af BED (overspisning) og har kæmpet med det de sidste 2 år. Jeg kan slet ikke se nogen løsning på det og eftersom, det ikke er en anderkendt sygdom, har min læge ikke kunne henvise mig videre til nogle. Jeg føler mig helt alene i verden med mit problem og der er ikke særlig mange mennesker, der kan forstå sygdommen - fordi jeg kan jo bare "tage mig sammen og stoppe med at spise" men det kan jeg desværre ikke. Så snart jeg spiser, føler jeg en form for ro indeni, som jeg ikke finder andre steder. Det er en evig kamp at ikke overspise og jeg er ulykkelig også bange for, at jeg aldrig får et normalt forhold til mad igen. Jeg veksler imellem at veje 57 og 65 kg. hvilket ikke er nogen stor overvægt men det er ikke sundt for min krop, at få næsten 15.000 kalorier ned flere gange om ugen. Er der nogen, der har et forslag til noget hjælp? Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne snakke med nogen, som havde det på samme måde / snakke med en person, som kan "støtte" mig når jeg kan mærke overspisningerne sniger sig på.
 4. Vægttab

  Hej. Jeg har i en periode spist alt for usundt og på ingen måde tænkt over, hvad der er røget indenbords. Jeg vejer 61 kg og er 174 cm høj, hvilket jo egentlig er en fin vægt men jeg vil bare rigtig gerne lige tabe mig et par kg. Mit spørgsmål er så om jeg godt ville kunne tabe mig ved at kun træne 2-3 gange om ugen (stram op i fitnessworld)? Eller om man skal træne endnu hårdere og mere? Jeg prøver at kun spise omkring 1.200- max 1.500 kcal om dagen men jeg frygter, at jeg kun taber min muskelmasse og ikke fedtet ? Hvordan sikre jeg mig at det ikke er min muskelmasse, som jeg taber? Kan det sikres blot ved at styrketræne 2-3 gange om ugen a 45 min pr. Gang.
 5. Træningsmakker Aarhus

  Hej :-) hvis du ikke har fundet en træningsmakker endnu, vil jeg gerne træne sammen med dig. Jeg træner i fitnessworld i Scandic :-)