TKO33

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TKO33

  1. Det er sådan både og. Jeger flyttetfra kbhtil Sønderjylland så træner selv når det er enten i centre og har en Crosstrainer mavebænk samt lidt træningsudstyr som samler lidt støv pt men jeg går hver dag da jeg har Chihuahua'er der trænger til motion dagligt som mig

  2. Jeg har tabt 45 kg på 1-1/2 år. Efter at have været overvægtig i små 3 år. Nu mangler jeg bare at blive strammet op og komme i form. Jeg mangler bare movitationen til at forsætte kampen. Jeg er flyttet til en ny start 250 km hjemmefra, så jeg kender ingen og træner selv derfor kører jeg død i det. Dette er mere for at sparke mig selv igang jeg skriver dette for det sværer at ignorere noget når man har skrevet det et offentligt sted hvor jeg skal står til ansvar overfor mig selv.

  3. Hej Anderslunddk.

    jeg fik i 2014 fjernet en svulst i hypofysen hvor de måtte fjerne hypofysen samtidige for at sikre sig den hele blev fjernet og jeg har hypofyseinsufficiens derefter hvor min vægt gik fra 65 til 116kg på under 2 år trods jeg trænet og gjorde alt for at bremse det. Jeg fik i sommers efter at havde tabt 8% af min kropsvægt en bypass som har gjort jeg siden i alt har tabt 46 kg og nu kan holde min vægt ved træning og korrekt kostplan.

    mvh. Tina

    god kamp