Ufomekaniker

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ufomekaniker

  1. Giver du lige et skrive her, så hvis der er andre med samme eller lignende udfordringer kan få en idé om hvad der er los? :o)
  2. Hej Jeg ved ikke lige hvor det her spørgsmål passer ind, så jeg prøver her. Jeg fået en susen og fløjten i begge ører. Når jeg så bevæger hagen nedad samt nakken tilbage, holder det op. Det kom efter jeg var ude og løbetræne, men jeg tvivler det kan være relateret til det. Det er monster forstyrrende. Hvad kan der være galt?
  3. Hej Jeg har en Apple Watch Ultra og en iPhone 11 Pro Max med min når jeg træner. Jeg træner en blanding á ca. 5-10 km gåtur dagligt, og ca. 10 km løbetræning 2 gange om ugen, og ca. 4 km intervaltræning (løb) én gang om ugen. Men jeg er stødt ind i et paradox, som jeg ikke lige ved hvordan jeg skal håndtere. Det er nemlig fordi mit ur registrere samme forbrænding om jeg går, løber eller intervaltræner hvis distancen er den samme. Jeg kan se at jeg forbrænder godt 350 - 400 ckal på 3,7 km uanset hvordan jeg bevæger mig fra start til slut på samme rute. Gør jeg noget forkert?
  4. Fandt selv frem til svaret. Det er ikke farligt, men jeg var begyndt at løbe skævt, fordi fortorvet skånede en lille anelse ned mod vejen. Det "sled" så skævt på mine knæ, og derfor lavede de knækkelyde. Jeg er så begyndt at løbe på lige terræn så vidt muligt, samt at træne mine knær op. Det har hjulpet så meget, kan knæerne ikke længere "brager og knirker" allerede få dage senere. Løb på lige terræn og træn knær.
  5. Hej Jeg er begyndt at løbetræne i det små. Det vil sige, at jeg løber mellem 4 - 8 km en gang om ugen. Ved de små løb, er det intervaltræning, og ved det "store" er det bare slappe-af-løb, hvis man kan sige det sådan. Inden da jeg startede med det for et par måneder siden, startede jeg langsomt op med at gå mellem 5 - 15 km dagligt - dog havde jeg dage hvor jeg bare sad hjemme og lod min krop restituere sig selv. Og det oven i at jeg har et arbejde hvor jeg bevæger mig meget, hvilket betyder at kroppen ikke er helt sunket sammen inden jeg startede med at træne. Men her på det sidste er mine knæer og fodled begyndt at lyde på samme måde som hvis man knækker sine finger for at få de små pop-lyde. Det gør ikke ondt, men jeg ser det som et muligt signal jeg skal lytte efter. Er det fordi de er blevet overbelastet, eller det en del af at komme i bedre form - altså at kroppen er ved at gøre sig selv stærkere?