MTBforever

Medlemmer
 • Content count

  952
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MTBforever

 1. Langt pokker i MOL

  Still going strong .... Kom lige forbi MOL og vil da lige hilse på. Jeg kan se du stadig er en af de flittige hvilket er ret imponerende når jeg tænker på hvor længe det er siden jeg loggede herinde. God bedring med ryggen!
 2. Got legs?

  Og hvis vi skal prøve at gøre det lidt mere spiseligt så slipper du for at skulle have fri fra arbejde onsdag og mandag som du nok er nød til hvis du skal med bus derned. Det kan nok ikke omsættes direkte til penge men et par sparede feriedage er da osse lidt værd.
 3. Jagten på Nietzsches supermand

  Lundby Mosevej? Jeg kan ikke rigtigt komme i tanker om andre veje i umidddelbar nærhed med "fede" sving.
 4. Got legs?

  Hvorfor satte du ikke bare hjulet på uden fjeder? Den eneste funktion den har er at gøre det nemmere at få hjulet på, ved at sørge for samme afstand på begge sider af akslen men QR er løsnet.
 5. Jagten på Nietzsches supermand

  Jeg veksler alt efter humør. Lige fortiden med det fine vejr har det mest været landevej. Mit primære fokus er ikke længere cyklen men at sejle kajak. Det bliver dog normalt til minimum 1-2 ture om ugen af ca 40-70km alt efter humør.
 6. Jagten på Nietzsches supermand

  God kuperet rute du har valgt der. Kan med fordel forlænges ved at fortsætte vestpå gennem Ellidshøj ( ved skolen ) mod Guldbæk via Ærtebjergvej mod godthåb/svenstrup og så via Kirkedalen til Drastrup. Den bliver ikke meget længere men er noget mere kuperet og spændende. Keep it up!
 7. Bare fra dobbelt A - Prøver nu kræfter med TRI

  Hvor ror du og hvad ror du i?
 8. Jagten på Nietzsches supermand

  Sejt ... Hvad er det optaget med? Det er ret fancy med grafikken på filmen.
 9. Got legs?

  Kører du stadig med compact? Hvis du gør er det så ikke ved at være tid at overveje 52/39 53/39 kranksæt? Det er jo normalt ikke ofte man har behov for det når man træner alene men sammen med et felt sker det trodsalt jævnligt at farten kommer derop hvor man nærmest løber tør for gear når man kører compact? Det giver trods alt lige lidt ekstra hastighed inden man føler at man bare spinner rundt uden at kunne træde ordentligt igennem.
 10. Got legs?

  Lige da jeg så billedet og endnu ikke havde skimmet teksten var jeg overbevist om at du havde fået ny hjemme træner
 11. Change of plans -> It´s all about the BIKES!

  Beklager at jeg quoter så gammelt et indlæg men jeg er ikke så fast MOL bruger længere ..... Men at du køber MTB er jeg simpelthen nød til at kommentere. Super at du giver det en chance til og det med at gøre det ved at melde dig i klub er simpelthen bedste beslutning ever ! Og så skal jeg da iøvrigt lige hilse at du ikke kommer til at gå ned på udstyr! Fed låge du har købt der.
 12. Køb af ny racer

  Så vidt jeg kan læse er den synlige del af forgaflen af composite og selve "stilken" er af stål. At stilken er af stål skal du ikke lægge noget negativt i da en ren carbon forgaffel ikke nødvendigvist klær en alu cykel. Composit kan ikke direkte oversættes til at det er Carbon men jeg kan dårligt forestille mig at der ikke er en stor del carbon i den men der er muligvist osse brugt andre materialer. Især fordi carbon gafler idag ikke koster alverden og Giant har lang tradition for at arbejde med Carbon. Der er iflg Giant hjemme side nogle ret dårlige pedaler med som efter min mening blot bør udskiftes med hvad du nu ønsker at bruge af pedal system.
 13. Køb af ny racer

  En cykel af den kaliber til hverdags brug er efter min mening komplet idioti. Den bliver enten stjålet eller udsat for hærværk. Hvis du vil cykle som træning vil begge cykler opfylde dit formål og Maxi har allerede skrevet hvad der umiddelbart er at skrive om dem. Hvis du køber Giant'en så tag da at ofre de små penge der skal til for at reparere din gamle cykel og brug den til og fra skolen. Et nyt krankleje koster ikke alverden og ellers løber en ny komplet krank altså heller ikke op i alverden hvis du kan klare udskiftningen selv.
 14. Fyssens vej mod (bjerg-) toppen!

  Jan Skals på den lille klinge ??? Ahh den må du længere ud på landet med. Godt kørt og tillykke med gennemførslen!
 15. Change of plans -> It´s all about the BIKES!

  It's time for Payback ...
 16. Fyssens vej mod (bjerg-) toppen!

  Godt at høre fra din side af igen. Tillykke med sejren i kræmmer løbet. Det var jo vist osse nærmest som at være på hjemmebane for dig. husker jeg rigtigt har du selv tidligere brugt den som trænings rute. Iøvrigt god let kuperet rute hvor man bare kan tonse igennem. Har selv ofte brugt den når formen skulle måles. Nu er der selvfølgelig ikke mange dages logning at bedømme udfra men du virker da væsentligt bedre forberedt til LM i år hvor du ikke har haft et dårligt knæ til at drille lige op til løbet. Når der ikke er så mange livstegn fra min side skyldtes det at jeg er hårdt ramt af arbejde og faktisk har det i høj grad påvirket overskudet til træning. Der cykles stadig men slet ikke noget der kan kaldes struktureret træning. Instruktør gerningen har jeg fuldstændigt lagt på hylden. Kajakken er selvfølgelig osse en medvirkende årsag da det jo tager plads for anden træning men lige pt er det mentalt nødvendigt engang imellem at sidde mutters alene ude på fjorden og mærke blæsten og lidt saltvands sprøjt. Held og lykke dernede i det franske!!
 17. Min første mountainbike

  Hvis du ikke allerede har læst det vil jeg kraftigt råde dig til at læse KåreS indlæg i tråden her: http://www.motion-on...showtopic=52719 Det er en ren guldgrube af gode råd til første gangs køberen. Et bud i prisklassen du nævner kunne være http://www.canyon.com/_dk/mountainbikes/bike.html?b=2539 Ulempen er bare at du ikke kan gå i en butik for at se på den. Men udstyrs mæssigt er den ret godt med.
 18. Giant Peloton 8200

  Jeg kender ikke meget til selve cyklen men den har en del år på bagen. Jeg vil gætte på den er fra engang start/midt i halvfemserne at dømme efter designet ... Shimano rsx svarer vel til den tids Sora. Problemerne med gearskift kan meget vel udelukkende skyldes at der er slidte dele ( kæde, casette og kabler ) dvs prøv at få en cykelsmed til at måle om kæden trænger til at blive skiftet eller anskaf dig værktøjet til selv at måle det. Skifter du kæden så regn med osse at skulle skifte casetten. Da det er shimano dele burde det ikke koste alt for meget. Det kan osse skyldes skævt drop eller bøjet bagskifter men det kan jeg ikke se uden at få fingre i cyklen. Hvad kabler angår er det ofte selve kabel strømpen ( plasticen som kablet løber i ) der bliver slidt og derfor giver et upålideligt skifte. Det er billigt at skifte så det er klart værd at prøve. Men helt generelt burde et velsmurt og rent system skifte pålideligt men være lidt "traktor agtigt"/direkte i skiftene ifht dagens standard. At skifte hele geargruppen kan blive relativt dyrt ifht hvad en ny cykel med samme gear gruppe vil koste. Der ryger hurtigt en del udgifter på man ikke regner med. Du kan hurtigt komme i den situation at for at skifte skal du bla osse have nye hjul. Kan du ikke klare det selv ryger der osse en del udgifter på løn.
 19. Change of plans -> It´s all about the BIKES!

  Sjovt som vi alle er forskellige i hvad vi betragter som udfordringer. Nogle ville betragte et halvmarathon som selve målet for deres træning og andre blot som en træningstur fordi man nu alligevel er i området Hvilket race pace regner du med at skulle kunne holde når du engang når til challenge?
 20. Trek 6000 (2012) vs Trek 6300 (2011)

  Er du helt sikker på at det er indvendig lejer? http://www.alibabike.com/en/10pedaliers/1847-shimano-m542-mtb-crankset-hollowtech-ii-170-mm-22x32x44-silver.html Vil iøvrigt lige nævne min kæphest!!! For en MTB betyder handling "ALT" så tag og få prøvet cyklerne! Stellet er såvidt jeg kan se ens men forskellen på de 2 forgafler kan vise sig at være som nat og dag i forhold til hvordan cyklen opfører sig i terræn, og det er altså en ret dyr del at skifte hvis ikke den passer til dig og din kørestil. 9 eller 10 gear ... tja .. ingen tvivl om at 10 er det nye sort evt kombineret med kun 2 klinger foran, men 9 speed er alt andet lige mere robust og knapt så hysterisk omkring justering. Derudover er det osse billigere at holde kørende hvad angår sliddele.
 21. Got legs?

  Hmm kan du ikke lige smide lidt detaljer om den pizza ovn du har købt såsom pris størrelse og hvor du har bestilt den. Den kunne være en god gimmick ved sommer huset.
 22. Ondt i lænden ved spinning

  Det er vel i det hele taget ikke optimalt med ben der ikke er lige lange. Løsningen de foreslår er jeg ret sikker på at du vil have svært ved at gennemføre på fittness centrets spinning cykler medmindre du lige kan få ½ time før og efter til at skifte pedalarm i den ene side. Gregers: kan kilerne købes eller skal man ud i noget hjemmesløjd?
 23. Ondt i lænden ved spinning

  Køb dine egne sko og klamper. Problemet er nu at du skal have den ene klampe gjort højere med en form for mellem lægs plade. Den tror jeg umiddelbart du kommer til at lave selv ..... Jeg vil tro man kunne bruge sådan et plastic spækbrædt og så eller gå igang med hobby kniven. God fornøjelse.
 24. Got legs?

  jeg hader når det sker
 25. Excessive Training

  Jamen så lukker vi den bare her for mit vedkommende :-) Hvad angår anbefalingerne var de grebet ud af luften da jeg normalt ikke beskæftiger mig meget med kost. Jeg har ikke hang til søde sager og er en af de få der faktsik ikke kan lide slik så kost i min verden er mere noget med bare at spise varieret. Jeg havde intet ønske om en længere diskussion - jeg havde bare aldrig stødt på de teorier der ligger tilgrund for High-fat diæter så det var derfor jeg spurgte ind til dem. Trods alt nemmere at forholde sig til noget hvis man kender lidt til baggrunden.