Honeymonster

Medlemmer
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

About Honeymonster

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Østerbro

Recent Profile Visitors

2,835 profile views
 1. AthGene?

  Hej, Er der nogen der har prøvet en gen test som den, der blev beskrevet i Berlingske i lørdags: http://www.b.dk/sundhed/test-saadan-skal-du-traene-efter-dine-gener
 2. Lære powercleans

  Ville ikke have noget imod at hyre personlig træner et par gange.
 3. Lære powercleans

  Jeg er ved at starte på "Starting Strength". Synes dog at jeg har lidt svært ved at få powercleans ind under huden. Er der nogle steder i København man kan få coaching i det? Uden at skulle melde sig ind i en klub.
 4. Køb af racercykel igen igen

  Mener at emnet skivebremser bliver diskuteret en del på feltet.dk pt, da jeg kan forstå at de også er ved at blive introduceret til racercykler. Der er vist 2 temaer. 1 Hvor moden er teknologien ifht. brug på racercykler og 2. At der ikke findes særligt mange hjulsæt på markedet med skivebremser.
 5. Crosstrainer

  Kan du ikke udregne træningseffekten ud fra din puls ifth. max puls? Jeg tror endda du kan finde formler til det her på motion online.
 6. Crossfit + styrketræning hvordan?

  Coach Glassman har et forslag fra side 84 i "The crossfit training guide" http://library.crossfit.com/free/pdf/CFJ_Seminars_TrainingGuide_012013-SDy.pdf
 7. Nas i baglåret ved squat! But why?

  Hvis jeg har holdt pause med squat i mere end et par uger, så oplever jeg også at hele baglåret ligesom kramper sammen første gang man skal til det igen. Men hvis det så holdes ved lige, så synes jeg sjældent der er noget de efterfølgende gange.
 8. pulsur...

  Hvad med smartphone og en pulsrem? Nogen der har erfaringer med det?
 9. hjelp til at finde store/brede løbesko

  Jeg bruger selv 49,5 i løbesko. Jeg køber dem normalt hos Marathonsport på Østerbrogade i København Ø, der har en del forskellige modeller i store størrelser.
 10. Anbefal mig et puls ur

  Dobbelpost
 11. Løbesko til mig

  Når man først een gang har set sine ankler videofilmet bagfra, mens man løber på løbebånd, er man slet ikke i tvivl om, at det er en god investering at finde en butik der tilbyder dette. Selv indenfor den rigtige kategori sko (neutral / pronation) kan der være store forskelle på hvordan anklens vinkling er i tråddet.
 12. G1 GPS sensor Sælges

  Polar G1 GPS sensor giver hastighed /tempo og distance målinger under udendørs sportsgrene, som for eksempel løb eller cykling. G1 kan måle hastigheder mellem 0-30km/h . Kun brugt 3 gange. Sælges for 600kr.
 13. Kajak romaskine

  Google is your friend: http://vajda.dansprint.com/1/57/dansprint-...-ergometer.html
 14. Kaloriebomber - opskrifter?

  Det mest oplagte sted vil måske være at checke hos kræftens bekæmpelse. De har en del aktiviteter indenfor patient og pårørende rådgivning. Et hurtigt kig på deres hjemmeside afslørede følgende link til gode råd og opskrifter for kræftpatienter - http://www.cancer.dk/Alt+om+kraeft/hvis+du...eft/mad/mad.htm. Man skal også være opmærksom på at nogle kræftpatienters smagssans ændrer sig under behandling, hvorfor normale retter ikke altid er interessante.
 15. pulsure.dk erfaringer?

  Jeg har handlet der uden problemer. Efter en periode havde jeg dog en fejl på det Polar ur jeg havde købt, men blev blot henvist til at fremsende uret til Polar med kvitteringen, hvilket var ret problemfrit.