korsager

Medlemmer
 • Content count

  827
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by korsager

 1. http://www.daleholmes.com/wp-content/uploads/2012/02/podcast_feb-24-2012.mp3
 2. Siden efteråret har jeg været medlem af Fitness World med henblik på at genoptræne min albue, en albue som fik mig til at stoppe med at styrketræne i 2008. For ca. en måned siden, blev jeg så irriteret over at flere måneders genoptræning ikke gav nogen resultater, at jeg ganske enkelt begyndte at løfte tunge vægte igen.. Ironisk nok, forsvandt smerterne i albuen allerede dagen efter min første tunge træning, og nu her 1 måned efter jeg begyndte at løfte tungt igen, har min albue det stadig helt fint. Hvad er det lige der sker, nogen som har prøvet noget lignende?
 3. skade gik som følge af tungere træning væk..

  http://213.133.109.202/filmpjes/races/2009_ek_3/EliteMenquarter4.wmv xx
 4. skade gik som følge af tungere træning væk..

  ja HB66, efter at have lavet dette indlæg. Har læst nogle artikler om netop det du nævner - nemlig at langsom tung træning kan have en positiv effekt på en skade. Hvad der præcist er sket ved jeg som sagt ikke, men eftersom skaden/irritationen gik væk på meget kort tid, kan jeg forestille mig at der måske er blevet banket en nerve på plads. Så vidt jeg ved, er albue skader som regel en nerve der sidder i klemme - derfor var det måske ikke engang så dumt af mig, at forsøge mig med tung træning - eftersom det kan skubbe nerven væk fra det irritations ramte område? klakke
 5. Contador på enkeltstarten

  var der ikke en doping sag for et par år siden hvor Contador var involveret?
 6. Voigts styrt

  Jeg sidder netop og ser dagens etape ''konge etapen''. For et par minutter siden styrtede Menchov, pga Menchovs styrt tidligere på etapen kaldte Ritter og Leth ham væltePeter. Hvad de bare ikke lagde mærke til, var at Menchov gled på kanten af en hvid stribe på vejen. Andre som bemærkede dette? Jeg vil mene det var det samme som skete da Voigt væltede igår. Netop det at siden/kanten af dækket rammer en hvid stribe på vejen samtidig med at rytterens vægt er placeret ind over striben, hvilket 'sparker ben' for rytteren uden at han er i stand til at gøre noget som helst for at undgå styrtet..
 7. Hvem vinder touren 2009

  ''vejen snor sig som en sytråd i en symaskine''
 8. kender det kun selv alt for godt, som fornævnt, prøv at indstille sadlen anderledes.. Jeg har i hvert fald selv altid følelsen af at det er sadlen der blokere for blodtilførslen til penis...!!!!
 9. Markus Rühl stopper

  håber ik det er en repost det her.. læste til min store skuffelse i dag på markus-ruehl.de at den gode markus har valgt at trække sig tilbage, pga en brystskade han ikke kan få bugt med... Markus var min yndlings bodybuilder pga hans store personlighed, som jeg synes langt overgår personligheden af de fleste andre bodybuildere på top niveau.. han havde altid stort overkus når han gik på scenen og connectede altid godt med sit publikum. videoen hvori han bekendtgører sin afsked med BB.. den er på tysk!!! :) lidt billeder af "THE GERMAN BEAST!!" kan man andet end at elske Markus' fantastiske army-cut ? :) Rühl dankortet: markus der grösste für immer!!
 10. Markus Rühl stopper

  mine arme er krudtet i top for tiden, de ligger ca på 34cm!! :) Rühl dankortet burde kunne erhverves i de fleste banker, ellers så er det jo bare at skifte bank i en fart!!!
 11. Nordiske mesterskaber ...

  bliver desværre også nød til at tilslutte mig strømmen af kritik.. som før nævnt var et tidsplan noget man virkelig kunne have brugt - NM var mit første BB stævne og havde derfor ingen anelse om hvilken rækkefølge man ville køre tingene i. Derudover var alle de forskellige speakere virkeligt dårlige, de lød totalt uengagerede og som om de kedede sig. Og måden hvorpå man brugte en speaker-funktionen var heller ikke optimal, feks husker jeg ikke at der blev sagt noget før Dennis Wolf gik på scenen.. Hvor man selvfølgelig burde have haft en eller freak som stod og geilede publikum totalt op. Ved de almene posedowns burde der også have været en speaker som kunne have skabt lidt mere stemning, ikke at stemningen var dårlig, men den kunne sagtens have været bedre.. Jeg var ofte den eneste i en radius af 5meter som klappede og prøvede at skabe lidt stemning.
 12. Athletic fitness

  nogen som har uplodet eller ved hvor billeder fra herning er blevet uploadet? en af mine venner stillede nemlig op(kennethjensen), så ville rigtig gerne se nogle flere billeder end de få han lige sendte mig.. HELP ME!! :)
 13. Athletic fitness

  takker!
 14. Michael Rasmussen trukket fra Touren!

  jaja skulle jo lige være sikker på der ikke var nogen som overhørte den gode jørgen leth...:)
 15. Michael Rasmussen trukket fra Touren!

  ...........
 16. Michael Rasmussen trukket fra Touren!

  jaa.. Som jeg også selv skrev i et tidligere indlæg, kunne jeg godt forestille mig at TdF ledelsen havde lagt pres på Rabobank's ledelse eftersom de ikke selv havde nok beviser til at kunne smide ham ud af løbet. Og TdF ledelsen ved da udemærket godt at man har meget nemmere ved at smide en dansker ud af løbet end ved at smide en franskmand, italiener elle spanier ud... Desuden tror jeg også de er ret lige glade med ryttere oppe nordfra.....
 17. Michael Rasmussen trukket fra Touren!

  Ligegyldigt udfaldet af denne sag, burde nogen hanke op i TdF ledelsen. Som nærmest fra denne sags begyndelse har givet udtryk at Rasmussen bare skulle ud og langt væk fra TdF. Det har i hvert fald været min opfattelse og synes det er mærkeligt TDF ledelsen ikke fra dag1 er blevet bedt om at holde sig til factsne, istedet for bare at slynge eder ud som en eller anden dum snæversynet franskbonde ville gøre det hjemme ved middagsbordet... Det virker jo lidt dumt at når TV2's kommentatorer, Jesper Worre, Brian Mikkelsen og andre der har noget at skulle have sagt herhjemme konstant opfordre os danskere til at holde hoved koldt og fokusere på factsne, at så TDF ledelsen som højst sandsynligt bliver hørt at flere end Worre & co råber til kamp mod Rasmussen.... Hvad stinker rimelig meget nu, er at Contador som jo nu kører i gult, med størrer sandsynlighed har været dopet end Rasmussen...
 18. Danmark-Sverige

  fra tv2.dk ""Flemming Steen Munck fra Københavns Politi, at han skal sigtes for vold efter straffelovens paragraf 244, der kan give op til tre års fængsel. Han mener, at sagen skal prøves i retten, og at Christian Poulsen knytnæveslag er værre end den stærkt berusede tilskuers overfald på den tyske dommer Herbert Fandel. "Som jeg ser situationen, så får dommeren et skub og et skrub på kinden, mens spillerens knytnæveslag er fuldt bevidst. Men i kontaktsport som fodbold og ishockey er der ikke tradition for, at vold under kampene ender i det civile retssystem," siger han.""" godt nok en skarp konklusion Steen Munck kommer med.. Hvis ikke klaphattens flyvende entre, hvor han går direkte efter at pande dommeren en, var bevidst, så ved jeg ikke hvad.. Det var da kun fordi angrebet blev afværget, at dommeren ik os fik en...
 19. Danmark-Sverige

  hvornår har at drikke massivt også udøve vold været en god undskyldning??
 20. Danmark-Sverige

  hvis ikke dommeren var i fare, så ved jeg ikke hvad han var... hvis sverige havde fået lov til at tage straffesparket, og havde scoret, var det jo ikke til at vide om andre tosser ville løbe på banen.. Og så vidt jeg ved lykkedes det uden problemer for andre tilskuere at løbe på banen bagefter.
 21. Danmark-Sverige

  At sverige fik straffespark var set i bakspejlet nok ikke så overraskende for christian poulsen, men det at klaphatten løber ind på banen for at slå dommeren, det kan man altså ik bebrejde poulsen.
 22. Danmark-Sverige

  Hey! vi er altså ikke i USA.. Hvis han begynder at beskylde Carlsberg for noget, så er vi da virkelig langt ude........ Et stort indtag af en hvilken som helst fødevare(mere eller mindre) kan jo fucke en person op.. Bare se på de fitness freaks som døde af for stort vand-indtag, manden der døde af at drikke for meget mælk etc.... Når det så er sagt, så tror jeg da os han slipper rimelig nemt fra det hele... det er jo desværre en af downsides'ne ved vores bløde-samfund..