Lady M

Medlemmer
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

About Lady M

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/21/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  Nord for KBH
 • Interesser
  Løb, spinning, svømning, ridning, naturen, gå-ture og sjove mennesker..

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Den fysiske og psykiske velvære og for at være lækker - hehe!!
 1. Venepumer - kan man træne dem bedre?

  Tak for den lange forklaring - den havde jeg dog nogenlunde styr på, da jeg har surfet en del rundt og HAR som også skrevet længere oppe - men som Hessel foreslog - været hos lægen! Støttestrømper har jeg også - men ok - måske ikke så fedt med lille nederdel i høj solskin og støttestrømper!!!! Jeg føler mig sgu som en på 80! Men ud fra din og lægernes vurdering må jeg så bare lære at leve med det.
 2. Venepumer - kan man træne dem bedre?

  Som skrevet længere oppe så har jeg skam fået Centyl Mite! Men som også skrevet - de virker kun øjeblikkeligt - man skal om jeg så må sige tage dem hele tiden - hver dag. Desuden bryder jeg mig ikke om - længerevarende - at fylde mig med noget, som er unaturligt og har en række bivirkninger.. Det kan da ikke passe at man resten af sine dage skal spise vanddrivende medicin!! Ikke i min alder endnu da (31)!
 3. Venepumer - kan man træne dem bedre?

  Hvis I finder frem til noget vil jeg meget gerne høre det. Skal hun også op hver nat og tisse? Jeg står op 1-2 gange i løbet af natten. Det er nu ikke fordi det generer mig - det er mere tanken - at når jeg så ligger ned og slapper af, så fungerer det hele igen..
 4. Venepumer - kan man træne dem bedre?

  Søren W: Jo - det har jeg faktisk fået at vide, at paradoksalt nok skulle et stort vandindtag kunne afhjælpe problemet. Buc: Jeg har en stol, som jeg lægger benene op på når jeg sidder ved bordet og det afhjælper da også en del, men ikke helt. Jeg har netop været hos min læge igen (de nærmest griner af en - meget frustrerende), siger, at det er genetisk og vil give mig Centyl Mite - vanddrivende piller (som kun hjælper øjeblikkeligt - og derfor gider jeg ikke spise skidtet). Mine blodprøver viser intet - nyrer, lever - det hele skulle være "normalt"... suk.
 5. Jeg har - tror jeg - meget dårlige venepumper - jeg hæver og samler væske i mine underben i løbet af dagen i en sådan grad, at når jeg tager støvlerne af har de lavet dybe mærker i mine ben - øv! Jeg løber, spinner - og går meget - laver i det hele taget noget hver dag og drikker nok vand. Lægen siger, at det bare er genetisk - at jeg ikke fejler noget. Alligevel er det dog MEGET irriterende og meget ukønt at se på sådan nogle tykke stænger her til sommer Jeg er ellers ikke overvægtig overhovedet. Jeg kan selvfølgelig lave venepumpeøvelser, men er der nogen der ved, hvor mange og hvilke, man skal lave? Og om det på sigt kan træne pumperne til at virke bedre? Væske i kroppen er bare noget møg - og så skal man op og tisse om natten - nogle gange flere gange!
 6. Proteinbar..hvilken?

  Hvad er en PM??
 7. Influenza

  Ja - jeg ved det - jeg ER en ener
 8. Influenza

  Det må du da gerne tro - men jeg HAR haft influenza, for mig bekendt har man ikke feber og er sengeliggende en hel uge med en forkølelse - næsen har været det mindste af det.
 9. Udrensning

  Kom nu med Jeres taler om, at det ikke virker og man ikke kan rense kroppen ud.. Stakkels Obelix bliver jo skræmt helt væk. Og jeg vil gerne tilføje at jeg selv for en 4 år siden prøvede Biodrain, og jeg kunne INTET mærke.. Så NEJ - de virker IKKE!
 10. frosne grøntsager

  Jeg har hørt, at frone skulle være lige så sunde og i nogle tilfælde sundere end de friske, da de bliver frosset så snart de er plukket, hvorimod nogle "friske" grøntsager for lov til at ligge længe i butikken hvorved vitaminer, osv. forringes. Men varier - så vidt jeg ved er der jo mange grøntsager som slet ikke findes i frossen tilstand.
 11. Influenza

  Ja - sådan en har jeg lige, i dag, gået og tænkt på. Nu er jeg dog i bedring og regner med at gå på job på fredag. Var ude og gå en tur i skoven og det var jo sindssygt hårdt!! Så 200 kr., eller hvad sådan en vaccine koster - det giver jeg gerne for at slippe for denne usle tilstand.
 12. Influenza

  Keki og Henning: Tak skal i have.
 13. Influenza

  Uha - og det føles også som om at hele hovedet er betændt med snot... Jeg droppede dog løbeturen - er simpelthen for svag - og så har jeg nok heller ikke lyst til at få flyvende mursten i hovedet. Jeg må vidst bare adlyde kroppen og hvile..
 14. Influenza

  Ja måske skulle jeg forsøge mig med en bette løbetur - men jeg skal da vidst passe på, at jeg ikke blæser væk! Har lige slugt en halv banan med lidt protein og sojamælk - og det mætter jo udmærket og smager skønt.
 15. Influenza

  Nu bad jeg jo ikke ligefrem om kommentarer i henhold til, hvor meget det fylder i mit liv, så jeg synes dit indlæg er noget irrelevant.