Keler

Medlemmer
 • Content count

  2,867
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Keler

 1. - BURN OG BITCHES!

 2. VM 2011

  Syntes vi mangler en tråd der handler om VM. Så spyt ud. Hvordan går det DK osv.? De har virkelig overrasket mig positivt. Jeg har altid været vild med holdet, men efter at Hvidt, Jørgensen og co. stoppede, tvivlede jeg på denne turnering. Men efter den indledende runde, og især kampen torsdag, ser det lyst ud.
 3. VM 2011

  Ohhh jeg håber vi slår de skide svenskere!
 4. VM 2011

  Klasse kamp i går. Man skal ikke glemme at Polen er et verdensklasse mandskab. Jeg håber bare ikke at vi møder Frankrig i semifinalen - Så ryger vi. Håber vi møder Spanien, som vi IMO godt kan klare.
 5. VM 2011

  1. Island 2. Frankrig 3. Polen 4. Danmark Er enig i det med målvogterne. Jeg er sgu ikke imponeret af Landin, overhovedet. Hellere Rasmussen. Det er nok også det, jeg ser som den største trussel, for videre færd. Vi var bare heldige, at Kroatien havde en lige så ringe vogter (ikke at det udelukkende var derfor vi vandt).
 6. BB billeder!!

  Fed hat.. Hihi
 7. Min kæreste påstår han ikke kan tabe sig!

  Du/I kender ham eller? Ellers ret godt spottet ud fra det første indlæg.
 8. VM 2010

  jeg er så pisse træt af, at der hele tiden bliver snakket om hvor godt Jon Dahl løber og at han altid er på pletten. Hvad fanden hjælper det, når manden aldrig scorer. Ikke engang på straffe kan han plaffe den ind, uden at skal springe på returen og i samme omgang få en fiber. Han har haft sin tid og skal bare af holdet. Uanset hvad - pinlig pinlig pinlig omgang fodbold i går. Igen.
 9. VM 2010

  Næ. Det har jeg aldrig sagt det er - Det var bare en konstatering. Helt vild fed kamp - Enig. Men der var da alt alt alt for mange fejl og niveau mæssigt var det da pinligt. Selvfølgelig. Jeg syntes bare Jon har haft sin tid på landsholdet og at Grønkjær er lidt tam. Og var det ikke Chr. Poulsen der var skyld i målet, ved den fejlaflevering? Men dejligt vi vandt. Håber bare niveauet bliver skruet væsentligt op samtidig med at fejlraten bliver sat væsentligt ned.
 10. VM 2010

  Hvad han laver i Holland er jeg sådan set ligeglad med Det er hvad han laver på landsholdet der tæller IMO. I dag gjorde han det rigtig godt og var den bedste danske spiller - Fuldstændig enig.
 11. VM 2010

  LOL - Ja fordi han spiller godt i EN kamp er han Gud. Han stinker 99 % af tiden. I dag var han god. Ud med Grønkjær, Jon, Romme, Chr. poulsen og Morten Olsen. Ind med nye kræfter og en ny måde at spille fodbold på. Hold KÆFT en ufortjent sejr og hold KÆFT noget serie 5 bold DK igen igen præsterede.
 12. VM 2010

  Hvor er det fedt vi ligger ud med et selvmål til VM. Dette bliver (endnu) en slutrunde, hvor DK ryger tidligt ud, uden at gøre noget væsen af sig. Jeg håber dog inderligt jeg tager fejl.
 13. VM 2010

  Lad mig sige det sådan, at jeg ikke skal se VM for DK's skyld. De spiller kedelig, uinteressant og langsom bold. Og de ryger hurtigt ud.
 14. - Jeg har en hat af marmor

 15. Ét er at være i stand til at leve for 25 kr om dagen, en anden ting er at gide. Jeg fatter det ikke. Syntes det må blive ekstremt sørgeligt i længden. Ville tage et ekstra arbejde, spare internettet og tv'et væk - Hvad som helst. Mad er IMO den ting der bare SKAL være i orden. Og det kan jeg ikke forstå at det kan blive for 25 kr om dagen
 16. 1 stk. GASP træningsbælte - Brugt få gange 1 stk. Reebok træningsbælte 2 stk. straps fra bodyman.dk 2 stk. straps fra Ironmind 2 stk. knækogere fra matas (god kval., kan ikke lige huske mærket, men det man typisk blir anbefalet herinde) 2 stk. Albuekogere fra matas (samme mærke som ovenstående) 1 stk. COC 1 Giv et samlet bud eller byd på enkelte varer. Kan beses og afhentes i Randers eller sendes. Skal bare ha af med det så kom med nogen fornuftige bud
 17. Der står ikke str. i dem. Da jeg brugte dem var min overarm ca. 46 cm og passede mig fint.
 18. Min kæreste og jeg bruger 3000 kr. på mad hver månede. Vi er begge studerende.
 19. WM Håndbold

  Jamen helt enig - Jeg siger bare at Hvidt IMO ikke var lige så sikker som han skulle have været, hvis vi skulle have haft bare en lille chance. Han missede trods alt nogen bolde, han skulle have taget. Dårlig forsvar eller ej. Om det havde gjort nogen forskel er en anden sag. Som jeg sagde før - Vi fortjente ikke at vinde, da Frankrig er et bedre hold end os.
 20. WM Håndbold

  True - Men Hvidt plejer at have ret mange redninger på 100 % chancer. Han tog ingen af dem i dag, andet end 1-2 stykker.
 21. WM Håndbold

  Hvidt har bare ikke ramt topformen. Man vinder ikke VM uden et højt niveau fra målmanden - Hele tiden. Hvad tog han i dag - 5 bolde? Frankrig var/er bare verdens bedste hold pt., og Danmark kan ikke være med. Fortjent vi ikke vinder VM. 3 pladsen tror jeg på.