Lassefar

Medlemmer
 • Posts

  1,154
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Posts posted by Lassefar

 1. Hejsa alle sammen

  Får ca. 1 år siden måtte jeg stoppe min træning pga. en albue skade. Jeg fik sindsygt ondt i min albue når jeg lavede bænkpres. Det er på ydersiden af albuen på triceps siden hvis det giver mening. Jeg gik derefter til lægen som sagde jeg skulle tage nogle ibuprofen og smøre den med felden gel da han mente det var noget inflamation. Det gjorde jeg så i en to-tre ugers tid uden nogen forskel. Jeg tænkte at jeg ville holde en lang pause for at se om det ville gå væk. Det gjorde det desværre ikke. I februar i år kontakter jeg igen min læge som henviser mig til en fys. Jeg starter og det går egentlig fint nok. Jeg synes det bliver en smule bedre, men jeg kommer aldrig rigtig af med det.

  Sådan fortsætter det frem til August hvor jeg hele tiden må holde pause fordi det gør ondt i min arm. Jeg går igen til lægen og denne gang bliver jeg henvist til en ultralyds scanning. Jeg kommer derop engang i oktober, men der er ingen ting at se. Jeg må igen til lægen og får denne gang at vide de ikke kan gøre mere. Jeg får at vide at de kan henvise mig mig til en fys endnu engang, men ellers kan de ikke gøre noget. Hende jeg var oppe hos virkede ikke rigtig til hun viste ret meget om sådan nogle skader. Hun måtte konstant en og spørge en anden læge og virkede ikke særlig troværdig. Kan det virkelig passe at der ikke er mere at gøre? Jeg er simpelthen så frustreret over jeg ikke kan få trænet og det påvirker også min hverdag :(

  Nogen gode råd?

  Jeg ville benytte mig af henvisningen og tage fat i en rigtig god fysioterapeut, eksempelvis Kauf herindefra. Der kan du få rådgivning på det rette plan omkring hvad det kan være, hvad der er af muligheder for yderligere undersøgelser (MR/røngten) samt behandlingsmuligheder.

  På den måde ruster du dig selv bedst muligt med gode argumenter i din kamp videre i systemet, for det er det, det er.

 2. Men det er stort set også det eneste gode argument for at spise mange måltider om dagen.

  Hvad med forbedring af proteinsyntesen? - Det vil jeg (med min beskedne viden) vurdere som værende det stærkeste argument for at indtage et måltid hver 3. til 4. time (selvom jeg kan læse mig til, at mange mener det er et stærkt overdrevet argument). Er du/andre uenig(e) i dette?

 3. Ja, den der med at tage sig sammen har jeg også hørt til bevidstløshed. Det er møjirriterende og at tabe sig har intet med at tage sig sammen at gøre.

  Jeg faldt tilfældigt over et produkt, der er en fantastisk hjælp gennem min lette kostomlægning. Produktet hedder Vitaral og kan findes på den danske hjemmeside med samme navn.

  Vitaral har hjulpet mig rigtig meget, fordi det lige netop går ind og påvirker de ting, der kan være de store problemer i forbindelse med vægttab.

  Jeg har kun godt at sige om produktet - holder min plan og lidt til samt føler at jeg har fået rigtig meget ekstra energi.

  Mvh

  Charlotte

 4. Hey Kauf,

  Jeg ved ikke om du kan huske mig, men vi har mødt hinanden et par gange i FitDk, Nørrebro for lang tid siden.

  SimonHP anbefalede dig da jeg efterlyste en god fys. Er det korrekt at du holder til på Rådhustorvet i Farum (Farum Fysioterapi)? Jeg kan ikke finde deres hjemmeside, det eneste jeg kan finde er noget med en Ole Jensen.

  Jeg har forsøgt at sende dig en PM, men den kom retur.

  /Lasse

 5. Fødder bliver ikke glade og sunde af at blive puttet i sko. Sko er groft sagt dårlige for dine fødder.

  FF og andre minimalistsko er et forsøg på at opnå de oplagte praktiske fordele ved sko samtidig med at man tillader så fri bevægelighed som muligt for fusserne.

  Her beskrevet i en ret lang artikel :smile:

  http://nymag.com/hea...features/46213/

  Hov. Nu var jeg lige begyndt at gå og kigge efter nogle FF'ere, og så finder jeg dette:

  http://www.dr.dk/DR1/hadetgodt/Indslag/Anmeldelser/2007/0821140525.htm

  "Ortopæd Bjarne Møller Madsen var ikke imponeret over Fivefingers. Skoenes udformning er ikke gavnlig for muskulaturen, til gengæld er den manglende hælkappe og den manglende svangstøtte dårlige for fødderne"

  Her er der altså noget fagkundskab som modsiger påstanden om at det skulle være sundere med FF.

 6. Spørgsmål til jer der går i FF:

  Nu ser jeg efterhånden flere og flere der går i disse sko og er derfor blevet nysgerrig. Præcis hvorfor er dette et fornuftigt alternativ til almineligt fordtøj?

  Jeg har søgt på nettet, men syntes det meste info har karakter af "salgsgas" uden konkrete dokumenterede årsager til at tilvælge FF.

  Kan i ikke hjælpe mig her? Jeg forestiller mig, at i bliver spurgt tit om hvorfor i går i disse sko så i må have gode svar på rede hånd :-)

  Pft.

 7. Shit det ser voldsomt ud Simon.

  Håber i får hurtigt styr på det hele igen.

  Må jeg i øvrigt foreslå et Grand Re-Opening Party når baren er oppe at køre igen. Målsætningen skal selvfølgelig være at indhente de tre ugers tabte omsætning på én enkelt weekend!! Jeg er sikker på, at der vil være god opbakning til det :4thumbup:

 8. Efter hvad jeg har læst mig til er Aspartam skadelig når man ser på bivirkningerne af den kemikaliske sammensætningen (methanol, aspartamsyre og phenylanalin) og dens relative svage bindning. Jeg ved ikke om jeg må linke direkte, men ellers søg på alun.dk

  alun.dk?!

  Tør man anbefale følgende:

  Søg din viden mere lødige steder

  Vær gerne lidt kritisk når du browser the interwebz

  Så vil du finde ud af, at aspartam er en ganske ufarlig fødevare.

 9. Mht. snappy come-backs, så tænkte jeg bagefter, at det måske havde været bedre at sige noget i retningen af "kommer du ikke særlig tit ud blandt andre mennesker?" eller "Nå, du er måske i gang med sådan et sociale færdighedstræningskurser

  Costanza comeback!

 10. Nej, men jeg vil måske overveje det ned af vejen.

  Jeg har prøvet en del genoptræninger efterhånden, og det eneste der rigtigt virker er at holde den i ro, f.eks. har jeg det væsentligt bedre efter nogen dages pause ift. mit pis og lort udbrud foroven. Som det er nu mærker jeg forbedring stort set hver dag, så jeg har lidt svært ved at påbegynde "genoptræning" med mine erfaringer i mente.

  Tak for henvisningen til Mads Kongsgaard. Jeg tror faktisk jeg vil gøre brug af hans træningsprogram.

  Jeg går selv på Bispebjerg Idrætsmedicinske, og det er denne protokol jeg har fulgt med min tricps tendinopati. Det er det eneste der har givet fremgang. Dog har det taget mig et år indtil videre med denne protokol (som ofte er to skridt frem og et tilbage) og jeg er langt fra 100% endnu. På den anden side vil jeg sige, at da jeg startede min behandling havde en række kvaksalvere forværret min skade så meget, at jeg havde problemer med blot at holde på et cykelstyr etc., så det har da absolut været effektivt (i dag kan jeg eksempelvis træne inc. db press med 30 kgs. håndvægte, hvilket er langt fra formen før skaden, men stadig stor fremgang ift. et år siden.)

 11. Jeg har som tidligere skrevet fået begrænset mine symptomer væsentligt, dog uden at få fjernet dem helt.

  Jeg skal til shockwave behandling i næste uge, det er første gang jeg prøver det.

  Er der nogen der har erfaring med det? De videnskabelige artikler jeg har fundet viser ingen effekt, men det kan ikke skade at prøve.

  Hvordan var det så? Nogen effekt?

 12. Mandag d.5/7

  Er alt for træt i dag(for lidt søvn). Så det blev kun til mavetræning.

  Idag er første gang i evigheder, siden mine rigtigt fedebær dage, hvor jeg har hadet min fede krop. Jeg var ude at købe tøj. Spejlet lyver ikke, Mohammad dit fedebær. OG DE BUKSER PASSEDE IKKE FORDI AT DU ER FOR FED.

  Det er godt, det var det der mangler, for at jeg vil tage mig sammen og tabe mig. I så mange år, var jeg ligeglad og var fokuseret mere på præstation eller hypertrofi. Selvom jeg altid har hadet at være fed.

  Jackknife Pushup(abroller) 8x3

  Mumgraka, der er så meget awesomeness i din log at man slet ikke fatter det!