GirlieOdense

Medlemmer
 • Content count

  155
 • Joined

 • Last visited

About GirlieOdense

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 02/11/1983

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Odense

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Vægttab og styrke!
 1. Kvinder og landevejscykling?

  Hejsa! Jeg er selv ved at overveje at begynde med landevejscykling - men som der er skrevet længere nede også, så er det bare som om, at det er en lidt svær verden at komme ind i som kvinde. Syntes det er svært at finde ret meget på nettet om det - både hvad angår klubber, men også bare det "hvordan gør man" - "hvad kræver det" osv osv. Desuden aner jeg intet om det at lappe en cykel - smøre kæde osv, så det skal jeg først lære. Nu er jeg heldig at jeg arbejder et sted hvor der er nogen cykelryttere, og de vil meget gerne hjælpe mig i gang - men.. stadig.. Desuden syntes jeg ikke det er så nemt at finde klubber hvor der også er kvinde, eller hvor der er plads til en nybegynder uden den store kondi eller erfaring. Nu træner jeg i OBBC i Odense, og de er lige ved at starte et cykelhold op nu, og der springer jeg med på - og der kan jeg se, at der faktisk ser ud til at være en ok tilslutning af kvinder også. Måske netop fordi de har skrevet "alle kan være med". Jeg spinnger også - og min tro er, spinning og landevejscykling er 2 meget meget forskellige måder at motionere på, og det ene udelukker ikke, i min verden, det andet. Jeg vil fortsætte med begge motionsformer i hvert fald :) Anyway... jeg er HELT grøn.. så er der nogen gode råd i vil liste afsted til mig i den forbindelse her, nogen gode links med information eller lignende, så send dem endelig afsted til mig i en pb eller her :-D
 2. hvad spiser i? (vægttab)

  Hejsa! Længe siden jeg har været herinde må jeg erkende - men.. er kommet på rette spor med fysikken, og derfor er træningen skudt godt i gang igen delvist (havde knæproblemer - skal stadig passe på, men kan meget mere end før nu) Pt har jeg problemer med et håndled, så styrketræning med brug af hænder er no-go lige pt. Satser dog på jeg er kørende der inden for en månedstid igen hvis alt godt godt :-) Jeg spinner i stedet en hel del pt - og.. nu er næste mål så at kosten skal helt med. Jeg kan TYDELIGT mærke når jeg træner, at min trang til søde sager falder drastisk, sådan... virkelig drastisk! Får jeg ikke trænet 4-5 dage, så kommer trangen retur igen... andre herinde der oplever samme tendens i samme grad? Nå men.. jeg vil gerne have kosten med, og ved egentlig en del om kost, men savner inspiration til de sundere måltider uden alt for mange kulhydrater. Er der nogen herinde der vil fortælle hvad de spiser uden at det lige består af kylling eller tun på almindeligvis? - gerne hvis i har andre input til at lave det? :-D Hvis nogen har mod på det - så skriv gerne hvad i indtager på en god dag? Som info kan jeg fortælle at jeg er 28 år, kvinde, 163 cm høj og vejer vel omkring 74-75 kg (vejer mig ikke - har tidligere haft et meget akavet forhold til mad og vægt, og... har endelig nået punktet hvor jeg er ligeglad med den del, ment på den måde, at jeg går efter hvad jeg ser i spejlet i stedet) Sum summarum - gode tips modtages med kyshånd!! :-D
 3. Personlig træner i Odense (OBBC)

  Hejsa! Har været her før - men mistede modet. Mit knæ drillede en masse, MEN.. har kørt en del genoptræning det sidste halve år (øvelser og cykling) - og det går super godt Nu ønsker jeg at komme i gang med styrketræningen - få smidt noget fedt! - og få formet kroppen Men.. ved det er nemmere at bevare gejsten og nå resultater når man har noget opbakning.. og det er så der, at denne tråd kommer ind i billedet. Jeg vejer 15 kg for meget ca. (163 høj - 75 kg) - og vil gerne holdes godt til ilden, så jeg får en masse gode vaner - og fremgang! Jeg overvejer muligheden for personlig træner - en gang om ugen er nok det jeg har i tankerne - nogen herinde, som ved lidt om det..priser - en der kender en i Odense (obbc) som gør sig i det osv?
 4. Muskelopbygning u. brug af fuldt træningscenter?

  Super det tjekker jeg ud! :D Tak :D
 5. Hejsa!! Jeg er kommet godt i gang med noget motion igen - pt. mest fokuseret på genoptræning, opbygning af de rette muskler omkring mine knæ osv. Jeg arbejder i en klinik, hvor der er løbebånd, bænk, ribbe, tårn og store bolde til rådighed. Der er desværre kun 1 kg`s håndvægte - vil dog se, om jeg evt kan skaffe et større udvalg, evt købe selv. Derhjemme har jeg en stepper, som jeg bruger flittigt - blandt andet starter jeg morgenen med en tur på denne. Jeg søger lidt hjælp til at lave et fuldt træningsprogram med ovenstående redskaber - da jeg gerne vil træne lige efter arbejde, samt spare de 300,- for træningscenter, når jeg nu har de her muligheder lige på min arbejdsplads - hvis altså jeg kan opnå en fuldt ud god træning på ovenstående vilkår. Nogen der kan komme med øvelser - evt links der forklarer hvordan de laves osv? Jeg vil gerne træne fullbody, undtagen lægmuskler (de vokser alt for kraftigt på mig - så dem har jeg altid undladt efterfølgende)
 6. Alli...den nye "slankepille"

  Ægte modgang kan vist ikke måles i, om man falder for at spise ALLI pillen eller ej.. - måske disse mennesker har haft en masse modgang? - måske har de ikke! Men uanset hvad.. så er det ikke videre opløftende at høre på for et overvægtigt menneske, at de bare skal tage sig sammen. Selvfølgelig handler det om det at anerkende, at man har et problem - men for mange er det et overskyggende problem, som de på en eller anden måde skal have en håndsrækning for at komme ud af. Alle skal tage livet i egen hånd - men det er ikke altid lige nemt det til trods for nogen. - en proces.. og mange tager de lette løsninger som en del af hele "processen". Ikke det korrekte valg i forhold til samfundets - og dine holdninger. Men.. en del af processen stadig. Igen.. jeg går ikke ind for pillen - men selvom jeg ikke gør det, så kan jeg det til trods godt se det hele fra den anden vinkel stadig. - eller i det mindste prøve på at følge tankegangen, - uden selv at ændre min egen holdning.
 7. Alli...den nye "slankepille"

  For det første.. så er jeg ingen trunte. Jeg ved godt det er et meget bredt mix af overvægtige - forskellige årsager, forskellige holdninger til det - forskellige motivationshøjder - forskellige personligheder. Men.. det betyder ikke, at man bare kan skære alle over en kam. Som sagt går jeg heller ikke ind for ALLI - men. derfra, også til at snakke om overvægtige mennesker på denne måde.. der er virkelig langt! Utroværdigt for dig eller ej, så kan vi ikke komme udenom, at nogen mennesker f.eks trøstespiser - det kan være svært at forstå, hvis ikke man selv har haft det inde på livet. - Enig.. de eneste der kan gøre noget ved det, det er den overvægtige selv - men det hjælper godt nok ikke på selvværdet, at blive nedstirret af f.eks mennesker som dig - som så åbenlyst har et meget nedværdigende syn på overvægtige mennesker generelt. Hvorfor tror du, at mange overvægtige næsten ikke tør gå i et træningscenter ofte f.eks? - Det er som oftest ikke manglende lyst - men manglende mod! Jeg går imod tonen i denne tråd - ikke fordi jeg selv vejer alt for meget, men fordi jeg trods alt kan sætte mig ind i, at andre mennesker kan have svært ved at håndtere livet korrekt i forholf til normen.. men derfor har jeg stadig plads til dem.. Kan rent faktisk godt rumme, ikke at skulle tænke negativt omkring dem! Jeg kan ikke sætte mig ind i hvad det er som gør, at dit syn er sååå negative på disse mennesker.. Men.. hver sin mening.
 8. Alli...den nye "slankepille"

  Kan godt forstå det undrer dig - men nogen mennesker har et forkert forhold til mad, og det er måske der, det spiller ind for hende du omtaler? Nogen mennesker har problemer med smøgerne, andre alkohol - andre stoffer, og andre igen.. med mad? Måske denne kvinde rent faktisk har sin egen indre kamp?
 9. Alli...den nye "slankepille"

  Jeg er SÅ enig!! Har aldrig oplevet en tone som denne på MOL! Har været væk et stykke tid - og jeg er chokeret!
 10. Alli...den nye "slankepille"

  Du burde simpelthen lære at overveje din ord mere, eller generelt have fået en anden opdragelse og indsigt! Hvor i alverden har du været i alle de år, hvor overvægt er blevet et større og større problem?? Du kan måske ikke tænke dig til, at der er visse grunde til, at dette sker?JA.. gud skal man da tage ansvar selv!! Og nej.. det er ikke andre der åbner køleskabet! MEN... man er *** ikke dum, hvis men er overvægtig!!! Det er vist blot dine snævertsynede fordomme der kommer til udspil der!! - Kig en smule på dig selv - fej for egen dør!!
 11. Alli...den nye "slankepille"

  Det var da en usandsynlig vammel tone du kommer med der!!! "Fede svin" - bevares!! Kan godt ske nogen mennesker har mere fedt på kroppen, men det gør dem ikke til dårlige mennesker. Det gør derimod snæversynethed og arrogance!!!! - og nej, jeg syntes heller ikke pillen er god at have på markedet! Men.. det betyder ikke, at man skal sparke på folk, som der oftest ligger ned i forvejen!
 12. Løbetræning

  Jeg har løbet før - men måtte stoppe igen pga en.. ja dum tå (kunne ikke have fødderne i skoene) - jeg har lidt svært ved at lave de andre ting du nævner der, da jeg har et ret dumt knæ, som bestemt ikke bryder sig om hverken at svømme, cykle eller crosstrainer desværre - cykling kan jeg gøre stille og roligt til og fra steder, men ikke i et tempo der giver mig ret meget kondi) - Det er i min 90 graders stillling det er værst - og derfor er løb ikke så slemt, som de andre ting - bare jeg føler efter hvordan det går, tager hensyn osv.Hvis jeg nu løber ganske forsigtigt på daglig basis nu - ren genoptræning, ingen spurter osv. vil det så smadre noget? (tænker på f.eks overtræning af muskler - eller er det mest i forbindelse med styrketræning det sker?) Mine skader har jeg fuldt ud styr på - efter 6 år med knæskade og tendens til skinnebensbetændelse, så lærer man at lytte til sin krop :) Tager det stille og roligt - og de næste 5 uger er KUN med ren genoptræning - ingen spurter - eller høj hastighed, bare stille og rolig jogging, så led og muskler kommer med op i træning i fornuftigt tempo Vil så gerne kunne lave lidt motion hver dag - men pt. er der for langt ned til træningscenteret (8 km hver vej - jeg kan ikke cykle tur/retur - samt lave styrketræning i koldt vejr desværre) - og elsker at løbe.. plus jeg kan gøre det i stort set alt slags vejr. Jeg kan ALTID få mig selv hevet afsted når det ikke er noget der tager flere timer... 35 min ude i regnvejr er til at have med at gøre, og man ved jo, at man har det skønt bagefter! Plus.. motion stabiliserer min appetit - og giver mig godt humør!
 13. Løbetræning

  Hej folkens! Jeg er gået i gang med at træne op til løb - har gået meget powerwalk den seneste tid, så har en vis grundform. Hvor ofte må man løbe, når det er på niveuet der hedder sig 3-6 km pr gang? Er det okay at gøre det hver dag - eller er det sådan, at kroppen SKAL restituere efter hvert træningspas længere end 1 døgn? Mit løb er ikke med spurter og lignende - men rolig jogging, da jeg har diverse skader at tage hensyn til. Kender ikke så meget til løbetræning - hvor meget det kræver af kroppen, og om man nedbryder hvis man gør det på dagligt basis. Ville være en skøn måde at holde min vægt (er ved at tabe mig - det går fint nedad, har allerede smidt 10 kg - mangler 10 kg mere, og vil gerne holde vægten nede bagefter uden at skulle tælle hver kcal jeg spiser) Håber på gode råd!! :)
 14. Pulsur - er de præcise?

  Hej Max Power Har lige fået at vide, at det ikke var cykel, men romaskiner, eller ellipsetræner - altså nogen af de maskiner der ret nemt får pulsen op. Men derfor er 800 kcal stadig ret højt vil jeg tro? Det med cardio/kontra styrketræningen - kan det forklares på anden måde, syntes jeg har svært ved at forstå det helt nemlig Men det betyder, at styrketræningen giver et falskt indtryk af det samlede forbrug, da uret ikke er beregnet til at måde kcal forbrug ved styrketræning?
 15. Pulsur - er de præcise?

  Tak for et rigtig godt svar Dvs. at forbruget ved styrketræning ikke er til at regne med - men at det ved konditræningen er nogenlunde realistisk?