GirlieOdense

Medlemmer
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GirlieOdense

  1. Hejsa!

    Jeg er selv ved at overveje at begynde med landevejscykling - men som der er skrevet længere nede også, så er det bare som om, at det er en lidt svær verden at komme ind i som kvinde.

    Syntes det er svært at finde ret meget på nettet om det - både hvad angår klubber, men også bare det "hvordan gør man" - "hvad kræver det" osv osv.

    Desuden aner jeg intet om det at lappe en cykel - smøre kæde osv, så det skal jeg først lære. Nu er jeg heldig at jeg arbejder et sted hvor der er nogen cykelryttere, og de vil meget gerne hjælpe mig i gang - men.. stadig..

    Desuden syntes jeg ikke det er så nemt at finde klubber hvor der også er kvinde, eller hvor der er plads til en nybegynder uden den store kondi eller erfaring.

    Nu træner jeg i OBBC i Odense, og de er lige ved at starte et cykelhold op nu, og der springer jeg med på - og der kan jeg se, at der faktisk ser ud til at være en ok tilslutning af kvinder også. Måske netop fordi de har skrevet "alle kan være med".

    Jeg spinnger også - og min tro er, spinning og landevejscykling er 2 meget meget forskellige måder at motionere på, og det ene udelukker ikke, i min verden, det andet. Jeg vil fortsætte med begge motionsformer i hvert fald :)

    Anyway... jeg er HELT grøn.. så er der nogen gode råd i vil liste afsted til mig i den forbindelse her, nogen gode links med information eller lignende, så send dem endelig afsted til mig i en pb eller her :-D

    Hej MOL'ere :smile:

    Jeg cykler i en motionscykelklub, hvor kun nogle få af de 110 medlemmer er kvinder. Af disse få kvinder ser vi kun sjældent en af dem til træning, sikkert fordi de ved, at der ikke kommer andre kvinder!!

    Jeg er med i et nydannet udvalg, hvor vi skal finde på og iværksætte tiltag til, at give flere kvinder lyst til at cykle i vores klub.

    Men for at kunne udarbejde og iværksætte ovennævnte tiltag, er det nødvendigt, at kende årsagerne til, at kvinderne ikke søger ud i motionscykelklubberne.

    Når man ser, hvor mange kvinder, der deltager i spinning ( typisk 2/3 af deltagerne på et hold ), så burde der være et enormt potentiale, for at få flere kvinder til at cykle på landevejen også eller hva'??

    Er der nogle "spinning-kvinder" her på MOL, der ikke cykler i klub, der kan fortælle, hvorfor de ikke cykler i klub og, hvad der evt. kunne få dem til at prøve det?

    Er der i øvrigt nogle, der har en mening om, hvorfor kvinder ikke cykler landevej ( set i forhold til, hvor mange kvinder, der går til spinning ) og, hvad der skal til, for at få dem ud i motionscykelklubberne?

    Vh.

    Fyssen

  2. Hejsa!

    Længe siden jeg har været herinde må jeg erkende - men.. er kommet på rette spor med fysikken, og derfor er træningen skudt godt i gang igen delvist (havde knæproblemer - skal stadig passe på, men kan meget mere end før nu)

    Pt har jeg problemer med et håndled, så styrketræning med brug af hænder er no-go lige pt. Satser dog på jeg er kørende der inden for en månedstid igen hvis alt godt godt :-)

    Jeg spinner i stedet en hel del pt - og.. nu er næste mål så at kosten skal helt med.

    Jeg kan TYDELIGT mærke når jeg træner, at min trang til søde sager falder drastisk, sådan... virkelig drastisk! Får jeg ikke trænet 4-5 dage, så kommer trangen retur igen... andre herinde der oplever samme tendens i samme grad?

    Nå men.. jeg vil gerne have kosten med, og ved egentlig en del om kost, men savner inspiration til de sundere måltider uden alt for mange kulhydrater.

    Er der nogen herinde der vil fortælle hvad de spiser uden at det lige består af kylling eller tun på almindeligvis?

    - gerne hvis i har andre input til at lave det? :-D

    Hvis nogen har mod på det - så skriv gerne hvad i indtager på en god dag?

    Som info kan jeg fortælle at jeg er 28 år, kvinde, 163 cm høj og vejer vel omkring 74-75 kg

    (vejer mig ikke - har tidligere haft et meget akavet forhold til mad og vægt, og... har endelig nået punktet hvor jeg er ligeglad med den del, ment på den måde, at jeg går efter hvad jeg ser i spejlet i stedet)

    Sum summarum - gode tips modtages med kyshånd!! :-D

  3. Hejsa!

    Har været her før - men mistede modet. Mit knæ drillede en masse, MEN.. har kørt en del genoptræning det sidste halve år (øvelser og cykling) - og det går super godt :smile:

    Nu ønsker jeg at komme i gang med styrketræningen - få smidt noget fedt! - og få formet kroppen :blush:

    Men.. ved det er nemmere at bevare gejsten og nå resultater når man har noget opbakning.. og det er så der, at denne tråd kommer ind i billedet.

    Jeg vejer 15 kg for meget ca. (163 høj - 75 kg) - og vil gerne holdes godt til ilden, så jeg får en masse gode vaner - og fremgang! :wink:

    Jeg overvejer muligheden for personlig træner - en gang om ugen er nok det jeg har i tankerne - nogen herinde, som ved lidt om det..priser - en der kender en i Odense (obbc) som gør sig i det osv? :bigsmile:

  4. Hey I toppen af dette forum ("Styrketræning") er der et indlæg med en hel del links til forklaringer, programmer mv. Prøv at læse det på http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=42685

    Hvis du går ud på motion-onlines forside, kan du desuden finde programmer mv. under "Styrketræning - øvelser/programmer"

    Desuden kan du finde både øvelser og hvordan de udføres på http://www.exrx.net/Exercise.html

    **

    Super det tjekker jeg ud! :D

    Tak :D

  5. Hejsa!!

    Jeg er kommet godt i gang med noget motion igen - pt. mest fokuseret på genoptræning, opbygning af de rette muskler omkring mine knæ osv.

    Jeg arbejder i en klinik, hvor der er løbebånd, bænk, ribbe, tårn og store bolde til rådighed. Der er desværre kun 1 kg`s håndvægte - vil dog se, om jeg evt kan skaffe et større udvalg, evt købe selv. Derhjemme har jeg en stepper, som jeg bruger flittigt - blandt andet starter jeg morgenen med en tur på denne.

    Jeg søger lidt hjælp til at lave et fuldt træningsprogram med ovenstående redskaber - da jeg gerne vil træne lige efter arbejde, samt spare de 300,- for træningscenter, når jeg nu har de her muligheder lige på min arbejdsplads - hvis altså jeg kan opnå en fuldt ud god træning på ovenstående vilkår.

    Nogen der kan komme med øvelser - evt links der forklarer hvordan de laves osv?

    Jeg vil gerne træne fullbody, undtagen lægmuskler (de vokser alt for kraftigt på mig - så dem har jeg altid undladt efterfølgende)

  6. Jamrere og misundelige mennesker er jeg generelt træt af.

    Så er det egentlig ligemeget hvad de jamrer over. Om det er deres overvægt, fattigdom eller udseende generelt. Jeg GIDER ikke høre på misundeligt JAMMER.

    Gør noget VED TINGENE i stedet!

    Det ER IKKE SAMFUNDETS SKYLD AT FOLK BLIVER FEDE!

    Det ER IKKE SAMFUNDETS SKYLD AT DU ER FATTIG!

    Men det kan desværre være det BLIVER samfundets problem til sidst at alle efterhånde er så SLAPPE og tror de skal have alt FORÆRET. Både rigdom og en perfekt krop!

    Alle har haft det for godt de sidste 50 år - ingen kan FORSTÅ at man skal YDE FOR AT NYDE. Og det skal man sgu. Er man ikke indstillet på det så kan man JAMRE resten af sit dødsyge liv!

    Jeg gider IKKE HØRE PÅ JER!

    Enhver er sin egen lykkes smed! - det udtryk er jo nærmest FORBUDT og politisk FORKERT idag. ØV hvor slapt!

    Go nu nat slapsvanser! Ta' en Alli-pille og tør øjet...

    I har sgu brug for noget ÆGTE modgang - så i kunne forstå hvad det vil sige at TAGE SIG SAMMEN og tage en skæbne i egen hånd i stedet for at JAMRE!

    Ægte modgang kan vist ikke måles i, om man falder for at spise ALLI pillen eller ej..

    - måske disse mennesker har haft en masse modgang?

    - måske har de ikke! Men uanset hvad.. så er det ikke videre opløftende at høre på for et overvægtigt menneske, at de bare skal tage sig sammen. Selvfølgelig handler det om det at anerkende, at man har et problem - men for mange er det et overskyggende problem, som de på en eller anden måde skal have en håndsrækning for at komme ud af.

    Alle skal tage livet i egen hånd - men det er ikke altid lige nemt det til trods for nogen.

    - en proces.. og mange tager de lette løsninger som en del af hele "processen". Ikke det korrekte valg i forhold til samfundets - og dine holdninger. Men.. en del af processen stadig.

    Igen.. jeg går ikke ind for pillen - men selvom jeg ikke gør det, så kan jeg det til trods godt se det hele fra den anden vinkel stadig. - eller i det mindste prøve på at følge tankegangen, - uden selv at ændre min egen holdning.

  7. Med al respekt trunte, men når man har mødt 1000 tykke mennesker,

    som ALLE gir deres barndom og deres netop afdøde kat skylden for at de

    æder 2 kg chokolade om dagen og går på McD 10 gange om ugen,

    så blir det altså en kende trættende i længden...og en anelse utroværdigt....

    For det første.. så er jeg ingen trunte.

    Jeg ved godt det er et meget bredt mix af overvægtige - forskellige årsager, forskellige holdninger til det - forskellige motivationshøjder - forskellige personligheder. Men.. det betyder ikke, at man bare kan skære alle over en kam. Som sagt går jeg heller ikke ind for ALLI - men. derfra, også til at snakke om overvægtige mennesker på denne måde.. der er virkelig langt!

    Utroværdigt for dig eller ej, så kan vi ikke komme udenom, at nogen mennesker f.eks trøstespiser - det kan være svært at forstå, hvis ikke man selv har haft det inde på livet.

    - Enig.. de eneste der kan gøre noget ved det, det er den overvægtige selv - men det hjælper godt nok ikke på selvværdet, at blive nedstirret af f.eks mennesker som dig - som så åbenlyst har et meget nedværdigende syn på overvægtige mennesker generelt. Hvorfor tror du, at mange overvægtige næsten ikke tør gå i et træningscenter ofte f.eks?

    - Det er som oftest ikke manglende lyst - men manglende mod!

    Jeg går imod tonen i denne tråd - ikke fordi jeg selv vejer alt for meget, men fordi jeg trods alt kan sætte mig ind i, at andre mennesker kan have svært ved at håndtere livet korrekt i forholf til normen.. men derfor har jeg stadig plads til dem.. Kan rent faktisk godt rumme, ikke at skulle tænke negativt omkring dem! Jeg kan ikke sætte mig ind i hvad det er som gør, at dit syn er sååå negative på disse mennesker.. Men.. hver sin mening.

  8. Man kan kun trøstespise hvis man har noget at trøstespise. Det er dig selv som tager nogle valg når du er nede og handle ind og det er dem som i sidste ende er valget mellem succes eller failure. Drop alle de søde sager og fede varer, det er utrolig simpelt at tage beslutningen om ikke at købe varerne og når du så får lyst til at trøstespise har du ingenting at spise for dine skabe er tomme. Jeg har været studerende i flere år og ved hvordan det er at have få penge til mad og tomme skabe og køleskab.

    Jeg kan undre mig meget når jeg i dag var nede og træne, ser en kvinde på 120 kg stå på steppemaskinen i 1 time og når jeg så kommer ned for at handle står hun foran mig i køen. Hendes varer var 5 poser haribo på tilbud og 2 bakker flødeboller, 4 liter cola, en fed flæskestej, hvidt brød og ikke en eneste grønsag eller noget som helst som bare er tilnærmelsesvist sundt. Så undrer det mig hvorfor hun overhovedet gider at stå i én time på steppemaskinen og forbrænde 500 kcal når hun har tænkt sig at smide det hele på gulvet 2 timer efter.

    I øvrigt, hvis din kæreste kan smide alt ind i kæften som han vil, mens han kan se at du "lider" er han godt nok en dårlig kæreste, at han ikke tager den med ro, i det mindste mens du ser på det.

    Genialt

    Kan godt forstå det undrer dig - men nogen mennesker har et forkert forhold til mad, og det er måske der, det spiller ind for hende du omtaler? Nogen mennesker har problemer med smøgerne, andre alkohol - andre stoffer, og andre igen.. med mad? Måske denne kvinde rent faktisk har sin egen indre kamp?
  9. Jeg kan ikke huske at have set en diskussionstråd med så dårlig tone som den her.

    Er alt tilladt på det her forum ?

    Ærgeligt for et ellers godt forum

    Moderatorer??

    Jeg er SÅ enig!! Har aldrig oplevet en tone som denne på MOL! Har været væk et stykke tid - og jeg er chokeret!
  10. Så vidt jeg lige kan skimme, så er den eneste der kalder dig for fed, dig selv!

    Derudover, og tag det nu ikke som et personangreb, men når man har et BMI over 30, som du har, jo så er man fed, eller meget muskuløs.

    Du siger at du tager ansvar for dine kilo, nej det gør du ikke, dette kendetegnes ved at du jamrer over alle de modbydelige normalvægtige som bare kan kaste mad i hovedet (også kendt som aktive personer). Derudover er det vel ikke noget du forventer skulderklap for? Alle bør tage ansvar for deres handlinger!

    Du vejer for meget, og du jamrer dig over det, hvis du overhovedet ser den pille som en løsning på noget som helst må du enten være ekstremt doven eller dum, jeg kan selvfølgelig ikke sige hvilken af disse det er!

    Du burde simpelthen lære at overveje din ord mere, eller generelt have fået en anden opdragelse og indsigt! Hvor i alverden har du været i alle de år, hvor overvægt er blevet et større og større problem?? Du kan måske ikke tænke dig til, at der er visse grunde til, at dette sker?

    JA.. gud skal man da tage ansvar selv!! Og nej.. det er ikke andre der åbner køleskabet!

    MEN... man er *** ikke dum, hvis men er overvægtig!!! Det er vist blot dine snævertsynede fordomme der kommer til udspil der!!

    - Kig en smule på dig selv - fej for egen dør!!

  11. Tror desværre ikke den kender forskel på mættet og umættet .. Men 25% er jo ikk alt, og ja fede svin stopper sig nok ikk med avokado .

    Det var da en usandsynlig vammel tone du kommer med der!!! "Fede svin" - bevares!! Kan godt ske nogen mennesker har mere fedt på kroppen, men det gør dem ikke til dårlige mennesker. Det gør derimod snæversynethed og arrogance!!!!

    - og nej, jeg syntes heller ikke pillen er god at have på markedet! Men.. det betyder ikke, at man skal sparke på folk, som der oftest ligger ned i forvejen!

  12. Løb belaster sener og led ganske meget og du bør som nybegynder ikke træne hver dag. Løb i stedet hver anden dag og hvis du ønsker at forbrænde kalorier kan du svømme, cykle, crosstraine eller lavet andet konditionstræning, der ikke belaster bentøjet på dine løbefri dage. Efter nogle måneder uden skader eller skades symptomer kan du øge til fire løbedag pr. uge, senere til fem osv.
    Jeg har løbet før - men måtte stoppe igen pga en.. ja dum tå (kunne ikke have fødderne i skoene) - jeg har lidt svært ved at lave de andre ting du nævner der, da jeg har et ret dumt knæ, som bestemt ikke bryder sig om hverken at svømme, cykle eller crosstrainer desværre - cykling kan jeg gøre stille og roligt til og fra steder, men ikke i et tempo der giver mig ret meget kondi) - Det er i min 90 graders stillling det er værst - og derfor er løb ikke så slemt, som de andre ting - bare jeg føler efter hvordan det går, tager hensyn osv.

    Hvis jeg nu løber ganske forsigtigt på daglig basis nu - ren genoptræning, ingen spurter osv. vil det så smadre noget?

    (tænker på f.eks overtræning af muskler - eller er det mest i forbindelse med styrketræning det sker?)

    Mine skader har jeg fuldt ud styr på - efter 6 år med knæskade og tendens til skinnebensbetændelse, så lærer man at lytte til sin krop :) Tager det stille og roligt - og de næste 5 uger er KUN med ren genoptræning - ingen spurter - eller høj hastighed, bare stille og rolig jogging, så led og muskler kommer med op i træning i fornuftigt tempo :cool:

    Vil så gerne kunne lave lidt motion hver dag - men pt. er der for langt ned til træningscenteret (8 km hver vej - jeg kan ikke cykle tur/retur - samt lave styrketræning i koldt vejr desværre) - og elsker at løbe.. plus jeg kan gøre det i stort set alt slags vejr. Jeg kan ALTID få mig selv hevet afsted når det ikke er noget der tager flere timer... 35 min ude i regnvejr er til at have med at gøre, og man ved jo, at man har det skønt bagefter!

    Plus.. motion stabiliserer min appetit - og giver mig godt humør! :blush:

  13. Hej folkens!

    Jeg er gået i gang med at træne op til løb - har gået meget powerwalk den seneste tid, så har en vis grundform. Hvor ofte må man løbe, når det er på niveuet der hedder sig 3-6 km pr gang?

    Er det okay at gøre det hver dag - eller er det sådan, at kroppen SKAL restituere efter hvert træningspas længere end 1 døgn?

    Mit løb er ikke med spurter og lignende - men rolig jogging, da jeg har diverse skader at tage hensyn til.

    Kender ikke så meget til løbetræning - hvor meget det kræver af kroppen, og om man nedbryder hvis man gør det på dagligt basis. Ville være en skøn måde at holde min vægt (er ved at tabe mig - det går fint nedad, har allerede smidt 10 kg - mangler 10 kg mere, og vil gerne holde vægten nede bagefter uden at skulle tælle hver kcal jeg spiser)

    Håber på gode råd!! :)

  14. 800kcal/time ville lyde realistisk hvis det var en person i ok-god form og aktiviteten var spinning, løb eller anden højintens cardio.

    Men for 45 min styrke og 20min motionscykel - ret så usandsynligt.

    Et pulsur der benytter en indtastet maxpuls (evt også hvilepuls) kan stadig kun give et groft estimat af det faktiske forbrug, og ved netop styrketræning vil pulsen være højere end for samme energiforbrug udført som cardio.

    Tallet kan fint bruges til indikator for hvor meget du har lavet, særligt når du sammenligner forskellige træningspas af samme type. På samme måde som gennemsnitspuls og evt tid i forskellige pulszoner kan. Men det er meningsløst at ville bruge pulsuret fordi det skal kunne sige præcist hvor mange kcal du har forbrændt. For hvad nytte er ét præcist tal i det store regnestykke af gæt og estimater der udgør dit samlede kalorieregnskab? :smile:

    Puha - slået på målstregen to gange af Arne... Ikke godt. :blush:

    Hej Max Power :bigsmile:

    Har lige fået at vide, at det ikke var cykel, men romaskiner, eller ellipsetræner - altså nogen af de maskiner der ret nemt får pulsen op. Men derfor er 800 kcal stadig ret højt vil jeg tro?

    Det med cardio/kontra styrketræningen - kan det forklares på anden måde, syntes jeg har svært ved at forstå det helt nemlig :blush: Men det betyder, at styrketræningen giver et falskt indtryk af det samlede forbrug, da uret ikke er beregnet til at måde kcal forbrug ved styrketræning?

  15. Det er de ikke -men nogle er mere nøjagtige end andre. Polar og Suuonto laver avancerede modeller hvorman kan indtaste højde,vægt, hvilepulsog maks puslsamt maks iltoptagelse. Disse ure er, såfremt oplysningerne er rigtige, en god indikator af et ca. energiforbrug. De billigere ure uden disse funktioner kan man groft sagt ikke stole på. Under alle omstændigheder så er beregningerne lavet til konditionstræning. Den høje puls man momentant får ved styrke træning afspejler ikke det store iltforbrug som uret tolker det som.

    Generelt synes jeg at selv de dyre modeller angiver et lidt urealistisk højt energiforbrug -men en det er en fornemmelse -ikke nogert jeg har hårdedata på.

    Tak for et rigtig godt svar :bigsmile: Dvs. at forbruget ved styrketræning ikke er til at regne med - men at det ved konditræningen er nogenlunde realistisk?

  16. Har en veninde, som bruger pulsur ved træning - og forleden fortalte hun mig, at den havde sagt, at hun havde brugt 800 og et eller andet kcal ned 65 min træning. De 45 min var styrketræning, de 20 min var cykling på motionscykel.

    Kan det passe? ( hun vejer ca 90 kg)

    Og hvad er jeres erfaring med pulsure - er de effektive i deres målinger?

    Overvejer at købe en hvis de er præcise nok - det skaber jo motivation, at vide hvor meget man brænder af.

    - vil lige sige, at det ur hun har, har koster ca 1500 og burde derfor være af en god kvalitet! :bigsmile:

  17. Enig. Derudover kan nævnes, at hvis hun taber sig de ti kg, så ryger fedtet fra brysterne (Og hvem har ærligt talt lyst til det? :bigsmile: )
    Smiler.. i det tilfælde her tror jeg ikke hun skal være så bange for at fedtet ryger fra brysterne :bigsmile: For efter hvad jeg kan se, så tror jeg ikke brysterne er helt ægte (og det ikke negativt sagt! Bare lige for at pointere det overfor trådstarter - og hvis de er ægte, så er det der stadig ikke så stor risiko for en masse tab der, da du ellers ville have tabt meget der, da det ofte er der der ryger lidt fedt i starten os er min erfaring) - og derfor vil det være begrænset hvor meget mindre de bliver.

    Men når det så er sagt, så kan jeg heller ikk se hvor de sidste kg skal ryge fra? Det er vel bare opstramning du mangler lidt ved baller og hvad du ellers har fokus på, og ikke så meget mere vægttab der skal sættes ind efter?

    Alt held og lykke med projektet :bigsmile:

  18. Hejsa Jane

    Hvis det er den samme hedder hun Charlotte og ja hun er rigtig dygtig, også derfor jeg valgte hende... !!

    Øvelserne kan nok ikke ligefrem klare smerterne nu her, det må min kiropraktor tage sig af, men det skulle gerne på længere sig sørge for smerterne ikke kommer tilbage igen... !!

    Nej nej... !!

    Fredag og lørdag er alle diskodrengene jo oppe og træne overkrop, så de kan blive godt pumpede til de skal på disko om aften :tongue: og eftersom jeg ikke skal træne ben, så må det jo være diskotræning :laugh:

    God weekend til dig

    //Anita

    Haha, så er jeg mere med hvad angår det disco der :laugh:
  19. Fredag d. 11/1-08

    En stor del af aften/natten gik med Alien 2, så jeg var lidt træt da jeg skulle op her til morgen.. !! Jeg er fortsat sygemelt, men det hele er klart i bedring idag, jeg skal fortsat ikke udsætte mig selv for belastende situationer, men derudover er det kun småting jeg mærker til :4thumbup:

    Prøvetime i OBBC:

    Klokken 10.30 havde jeg en aftale med en instruktør i OBBC som er fys, med henblik på at få udarbejdet et passende stabilitetsprogram, så jeg får udfordring nok, men samtidig ikke får så svære øvelser, at jeg bruger de forkerte muskler :bigsmile:

    Aftalen lyder at jeg skal lave boldøvelser de dage jeg styrketræner og gulvøvelser de dage jeg ikke styrketræner, derudover skal jeg lave en lændeøvelse min 5 dage om ugen. Øvelserne er bækkenløft på gulv, 1 bens bækkenløft på bold, løft det ene ben (evt. modsat arm) stående på alle 4 på bold eller gulv. Af lændeøvelser må jeg jo stor set ikke lave nogen, da det presser ind på ryggen på en dårlig måde, men hvis jeg laver øvelsen 100% rigtig må jeg lave den hvor man ligger på maven og løfter armene og derefter benene, jeg er på ingen måder stærk nok til at løfte selv overkroppen også... !!

    Derudover fik vi en snak omkring min normale træning og jeg blev yderligere lidt klogere (lærer jo hele tiden).. !!

    1) Alt cardio er hård for min krop, og specielt løb er jeg blevet frarådet, skal jeg have pulsen højere op en PW, skal det være gennem cykling eller arctrainer.

    2) Alle presseøvelser over hovedet er rigtig dårlige for mig, da jeg for det første har et pres oppe fra og ned mod ryggen (ligesom i squat) og samtidig kan jeg ikke undgå at komme til at svaje i ryggen.

    3) Frans press og pull-over er ligeledes øvelser jeg skal holde mig fra, da jeg igen ligger i en dårlig stilling med ryggen, mens jeg smider vægten ud i en usikker position for kroppen.

    Ovenstående bliver ikke noget problem at overholde... da jeg stor set aldrig løber alligevel, da jeg får ondt i lænden af det... og hvad øvelserne angår, så finder jeg bare nogle andre, de andre øvelser er måske ikke helt lige så gode, men det er der så ikke så meget at gøre ved.. !!

    Et forslag lød på at køre arnold press, da den ikke er lige så slem for mig som skulder press, og samtidig gå ned i vægt og så lave den siddende på en bold med højere rep (10-12 rep).. ! Jeg er villig til at give det et forsøg, og så lade de tunge øvelser være der hvor jeg kan tåle det.. !!

    Hun ville forresten ligesom min kiropraktor ikke anbefale en operation med mindre jeg virkelig får smerter... Men hun kunne godt se det fornuftige i at komme ind i systemet og få en ordentlig undersøgelse via MR scanning osv..!!

    Kiropraktor:

    Senere var jeg forbi min kiropraktor.. !! Der er ikke så meget at sige til det andet end at jeg blev rykket rundt og fik endnu engang undervisning i hvordan jeg skal sidde og stå.. det er åbenbart svært for mig at forstå, men vil jeg blive smertefri skal jeg dælme lære det...så jeg må bare øve og øve og øve og øve :blush:

    Der var ikke tid til at snakke evt. operation, så det venter til en anden dag, det jo ikke pt noget der haster, da det er ude i fremtiden det kan blive aktuelt.

    -----

    I aften står den på sofa og Alien 3 og Alien 4 :4thumbup:

    Imorgen står den på disko i OBBC :w00t:

    //Anita

    Ihh hvor er det da træls med din nakke og ryg!! :blink: Håber du kan få styr på det igen med øvelserne du har fået idag - det er vist den samme instruktør som jeg havde, husker bare ikke lige hvad hun hedder :blush: Men har haft flere før, og hun har vist ret godt styr på tingene :wink:

    Disco i OBBC? Der er vist noget jeg er gået glip af? :tongue:

  20. Hejsa!!

    Har set lidt logbøger osv herinde, og kan se der er en del forskel på hvor mange reps der tages af øvelserne.

    Hvad er bedst??

    Pt. kører jeg med 10 reps pr øvelse, og har jeg lige smidt ekstra vægt på har jeg en aftale med mig selv om, at det "bare" skal ligge imellem 8 og 10 reps.

    Men hvad er optimalt?

    Har set at nogen kører flere reps ved f.eks triceps træning? Er det bedre eller?

    fortæl fortæl - vil lære!! :w00t:

  21. Haha... Øv... Kunne ellers godt bruge det var torsdag :bigsmile:

    Ja det passer fint nok.. Jeg kunne også næsten gætte det var dig, men nåede aldrig hen og sige hej før du var væk igen :rudolph:

    Vi må lige hilse ordentlig en anden god gang :xmas:

    //Anita

    Hehe, det er snart torsdag, så du skal ikk vente så længe :cool:

    Hehe - nej var bare lige nedenunder og få vist nogen triceps og bieps øvelser af viktor - ville gerne have lidt mere på i morgen når programmet skal køres igennem nemlig :bigsmile:

    Og jaaa, lad os da lige få hilst ordentligt en anden gang :nissegrin:

  22. Kære Mol! :rudolph:

    Jeg kender en, som meget gerne vil have lidt hjælp til en kostplan - og da jeg ved, at rigtig mange herinde har ret godt styr på det, så tænkte jeg, at hjælpen skulle søges her! :nissegrin:

    Han er 177 høj, vejer 88 kg, 35 år. Træner styrketræning 3 dage om ugen a ca en time, og vil begynde at løbe 3 dage om ugen nu os. ( der vil blive løbet 7 km 2 af gangene og 10- 12 km den 3 gang i løbet af ugen)

    Der skal trænes til et halvmarathon - og vægten skal gerne 8 kg ned, uden at der mistes muskelmasse.

    Hvis i skulle sammensætte en fornuftig kostplan til ham, med blik for det jeg har skrevet ovenstående - hvordan ville den så se ud? :nissecool:

    Kom friske!! :nissegrin:

  23. Hejsa!

    Jeg er lige gået i gang med at træne igen - og syntes jeg har et ret fornuftigt program pt. Men men men... vil gerne have lidt mere fokus på maven, men hvilke øvelser er gode?? Den der med at ligge på ryggen og overkroppen op ad syntes jeg er lidt skidt - får ondt i nakken af den (og nej, river ikke opad med hænderne, eller bukker hovedet frem)

    Kom med gode øvelser! :4thumbup: vil være sommerlækker jo :superman::tongue:

    Gerne med brug af materialer, vægte eller lignende :smile: