Deluxe

Medlemmer
 • Content count

  528
 • Joined

 • Last visited

About Deluxe

 • Rank
  Lukket og slukket

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interesser
  Inaktiv profil - Lukket og slukket.<br />
 1. Du behøver ikke træne hårdt babe - pigernes politiprøve er lettere end mændenes, så spar bare på krudtet
 2. jarvig 13 - 2006

  Meget lange indlæg ellers Jarvig - Ligner dig bestemt ikke Du redegører for en del ting og her får du min feedback, imens jeg alligevel venter på en film begynder og arbejdet lægger sig. Jeg er en smule "bekymret" for, at din tunge videnskabelige tilgang til emnet, desværre kommer til at træde på din troværdighed i og med, at du kun er en "spekulativ tænker". Du skal holde sproget meget hvermands-agtigt, og så kan du tilføje dine kilder løbende, hvis du mener der er behov for det.Det er meget forskelligt om der bliver krav om dine kilder løbende igennem dine kapitler eller bare én stor samlet oversigt til sidst i bogen. Som sagt, du bør nok undersøge om du kan finde et interesseret forlag inden du giver dig i kast med for meget arbejde. Spørgsmålet er om ikke blot e-bogs men også alm. hard -paperbacks ikke også har meget af denne slags (hvilket de har). Du har stadig ikke redegjort for dine konkurrende titler. DROP nu det engelske pjat, når du skriver bogen på dansk og til et dansk forlag - Prøv at give mig en KLAR definition på, hvad din bog er. Den drukner allerede i forvirring. Kan du med én sætning definere hvad din bog handler om? Det ville gøre det meget nemmere for mig. Held og lykke fortsat ihvertfald. Ved ikke helt hvad man skal spørge dig om - Synes du redegører uendeligt meget for de videnskabelige grundlag i for din bog, selvom de absolut ingen betydning har før du finder dig et forlag. Du kommer sandsynligvis til at bøje, bukke og brække i dine oprindelige ideer samtidig med adskillige redaktører gennemgår dit materiale, at det er SPILD af tid at lave alt andet, END dit manuskript.
 3. BB billeder!!

  Fucking godt bevis på hvordan "små" 65kg kan sidde.... Har sgu altid rost de små vægtklasser. Synes det er 100 gange federe dernede (nok fordi jeg aldrig selv ville ryge op i 80kg+ ripped)
 4. BB billeder!!

  Hold da fest, hvad er der gået galt for levrone her? Han ser jo nærmest "skinny" ud ! ?!
 5. jarvig 13 - 2006

  Har jo intet med dét at gøre - Men derimod at du, som en snøvlende politiker, snakker udenom direkte spørgsmål, som går ret meget på noget konkret. Netop som jeg viste i mit indlæg - Du kommer med ligegyldige og lange forklaringer, på noget som er et ret simpelt spørgsmål. Mælk til kaffen? Ja, nej, måske?
 6. jarvig 13 - 2006

  Lad være med, at spørge ham om det. Han spiser dig af med, en lidt ligegyldig sammenfatning af millioner af års evolution og lommepsykologi, inden han sætter prikken over i'et med noget biologi. "Jarvig, vil du have mælk til kaffen?" "Altså, først skal vi jo se på indholdet i mælk rent historisk og hvad galactose betyder for smagenssammenhænge. Hvis du dividerer dette med den fysiologiske betydning mælk har i min kaffe, skal du først gange dette med potensen i den historiske vinkel. Dette opvejes naturligvis af hvilken kaffe jeg bliver tilbudt af dig? Er den malet som den skal, og hvilken kop har du hældt den op i? Hvad materiale og meget mere. Men dette vil jeg komme nærmere ind på i næste afsnit, som kommer efter dette afsnit og afsnittet som kommer imellem dette afsnit. Hvis føst kaffen er blevet transporteret via et colombiansk kartelfly af typen XB-874-KK-ØF-ØF, kan jeg ikke på nuværende tidspunkt redegøre for, om jeg vil have den type mælk i min kaffe, som du tilbyder mig. Men tilbage til mælken som det jo handler om. Ud fra deklarationen, kan jeg se, at der er et biologisk fornuftigt indhold af makronutrienter. Vi kan jo kort sagt godt konkludere ud fra milliarder af videnskabelige tekster, som jeg ikke lige gider referrer til, at galactose er et monosakkarid. Men nu skal vi jo ikke glemme, at det først og fremmest er lactose som gør sig gældende i mælk, og dermed er et disakkarid som er bestående af mindst to monoskakkarider. Ib skip og Skalle, så er meningen at dette molekyle er sværer at nedbryde i min krop, inden det bliver til glukose som er næring til min hjene, som jo har et stort behov for næring, så stort som det er i denne store verden, som ikke er stor nok til mig og min hjerne. STOR!" "Var det et ja eller nej?" Kort sagt, der er mundsavl hele lortet.
 7. Fedmens Anatomi

  MAX Og netop dét citat hader jeg som pesten - (Læs den mz) Der kan sagtens være simple svar på komplicerede spørgsmål - Hell, jeg elsker simplificeringerne! Det er tværtimod dokterhjernerne som ikke formår at kunne fremstille deres udsagn på en måde, hvor ALLE kan forstå det. Med overvægtige, som oftest ikke ligger i de højeste ender af den sociale skala, kan der absolut være behov for, at retningslinier og teorier simplificeres! Baahhh - Det citat sucks. Slankeindustrien har da hjulpet masser af mennesker? Man skal ikke bebrejde slankeindustrien for, at den tjener penge, når den har 40% af jordens befolkning som målgruppe. Og naturligvis er slankeindustrien et symptom på fedmen - Ligesom at Airbag'en blev et symptom på trafikdræbte osv. DOC: Dvs., man kunne også bare sige til patienter med aneroxia at de skulle æde noget mere? Simple as that - EAT SOME MORE! GAIN SOME POUNDS! Der er masser af psykologiske og erfaringsmæssige problemer, som kan udløse spiseforstyrrelser. Det samme kan da siges om fedmen - Især fede mennesker har selvværds problemer i den "tunge ende".
 8. Fedmens Anatomi

  God artikel, som MZ har skrevet. Derudover viser det også, at der skal en del tværfaglig kompetence på bordet, til behandling af decideret fedme, som kan have sine rødder plantet på de forskellige områder, der blev skitseret. Denne tværfaglighed gør netop, at det virker uoverkommeligt for mange fedme ramte, og der skal en stor planlægning igang, før at en patient kan få alle områder af fedme problemet dækket. Desuden har behandlere ikke mulighed, for at gøre sig til eksperter på alle områderne og derfor sker der en masse konkurrence omkring den fede person. For hvert nyt område, han/hun skal til at behandle, står der 100 forskellige behandlere m.m.
 9. PITBULL GYM!

  Nosa: Fint nok - Men nu står jeg og skal sælge trøjen. Så hellere at jeg kan sælge den end at den skal bruges som opvaske klud. Fordi så er den jo bare spildt.
 10. PITBULL GYM!

  Henna-Stjerne: Ja, 280 kr. inklusiv fragt. Det koster mig altså 50kr. for overhovedet at få den sendt som pakke. Så medmindre du er interesseret i at købe trøjen, så bør du holde sådanne dumsmarte bemærkninger for dig selv. Sgu da evnesvagt, at lukke sådan noget bæ ud. Blusen er fed, i god kvalitet, ikke brugt overhovedet og fuldstændig ny. Prisen er ganske fair!!! Min kammi, som jeg fik den af, betalte selv 299kr for den. Så prisen er sgu fair.
 11. PITBULL GYM!

  En af mine venner, har været så flink at købe en XTRA LARGE, PITBULL GYM træningstrøje til mig. Selvom jeg er godt udrustet, er Xtra large i netop dette mærke lidt for stort til mig. Den sættes til salg for 280kr., INKLUSIV forsendelse pr. efterkrav! Den er ny og IKKE blevet brugt til træning eller noget andet! Den er blevet prøvet på, og fandt straks ud af, at den ikke passede. SKRIV PM eller kontakt mig på anden måde !!
 12. jarvig 13 - 2006

  Du bør gøre Discovery og lignende kanaler opmærksom på dig selv jarvig? Det nytter jo ikke noget, at de sender forkert information ud til alle os andre. Derudover, så burde du også gøre opmærksom på dine evner, sådan til hele kvindefolket og andre mennesker, end os indesluttede 200 stk. MOL'ere? Jeg har kontakter både indenfor DR Radio og MetroXpress, så du siger bare til, når du er klar til at overtage verden ok? Let's make it exclusive - Kom så med den Jarvig
 13. jarvig 13 - 2006

  Well, well, well .... if it isn't Jarvig :sly: Jarvig, kan du ikke fortælle lidt om, hvad "The sith" betyder i dit liv, lige pt? Ja, det lyder meget fornuftigt. Har du ikke haft 8 forskellige roller igennem det sidste stykke tid? Skizo-Joe... "Jarvig the Womanizer", "Jarvig the Liberator of Job-Slaves" , "Jarvig the Boss's kissup" ,"Jarvig13 banned and exvhanged with his 2. personality Revenge of the Sith" osv. osv. God fornøjelse med at sidde øverst på jobbet for tiden - Kan forestille mig, at du står op 1 time før du plejer, blot for at nyde suset af "at være chef"
 14. All Powerlifters Are Fatties!!

  Han synes sikkert bedre om sin krop nu, end før - Store læs :4thumbup:
 15. Scoreproblemer efter man er blevet større

  Kan det ikke være fucking ligemeget om kvinder kan lide jeres pumpede kroppe eller ej?! What the fuck er det for noget at gruble over mand ... hvis en kvinde IKKE finder dig tiltrækkende, så lad være med at spilde mere tid på hende. Hvis min kæreste ikke synes, at jeg var super lækker, dejlig, sexet og ond mother fucker, så ville jeg ikke kunne være sammen med hende. Man SKAL være en number 1 i kærestens øjne, ellers kommer der hurtigt andre som kan fange interessen. Jesus christ ... hvis det handler om sex, så køb dog en luxus luder... sværer kan det dog ikke være. Alt det der, med at "lave sig selv om", for at tilfredsstille en anden person, altså hvad er det dog for en blød rygrad. ÈN ting er, at købe en bluse man synes er OK, men som kæresten synes er helt vildt fed til én, eller at barbere sig 4 gange om ugen istedet for 1. Men alt det andet, med at skifte tøjstil fuldstændig, træne mere/mindre, betale alt hendes pis, whatever ... Få dog et sæt nosser... 50% af danske kvinder er single, så hvis den ene ikke er sagen, så er den anden vel.