Dardar

Medlemmer
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Dardar


 1. Hej Nico, jeg kan fortælle dig lidt om mine egne erfaringer. Da jeg var 18 vejede jeg 125 kg og jeg er kun 170 høj, så var en lille fed dværg. En dag besluttede jeg mig til, at nu skulle der ske noget. Det første jeg droppede var alkohol og div. junk food. Begyndte at spise kylling, fisk, grøntsager( specielt spinat) brune ris, det er vigtigt ikke at sulte sig. Samtidig med det begyndte jeg at gå ture om morgen og aften samt lidt løb + styrke træning om eftermiddagen. For hver uge kunne jeg gå og løbe længere og blev stærkere. Da der var gået 14 mdr. vejede jeg 75 kg og var fit så der er håb. Du skal bare gi den gas:)

  Det der er vigtigt i dit sammehæng er at du skal passe på du ikke overbelaster dine knæ med for meget kondi, jeg ville måske vælge at skifte de 10 min cykling med noget andet, da du cykler frem og tilbage til centeret. Så heller bruge tiden med noget vægttræning, på den langesigt er styrketræning bedre end kondi træning set over en hel dag med hensyn til kalorie forbrænding; dog ikke sagt du ikke skal lave kondi:)

  Det er vigtig at når du begynder at styrketræne at du ikke løfter tunge vægte/ tungt på maskiner men at du starter blødt ud, så du ikke får skader som bremser din træning.


 2. Hejsa, nu ved jeg ikke lige hvad dine kropsmål er (højde,vægt,alder osv.) men 1400 kcal om dagen er meget lidt sær med din træningsmængde, du skal huske på at man skal "spise" for at tabe sig, ligenu lyder det til du sulter din krop og så går den i defensiv mode, hvilket vil sige den holder på fedtet. Angående medicinen, så er det korrekt at flere midler har den bivirkning at man tager på, her skal du opsøge din læge og fortælle problemet, så du kan få anden medicin, hvilket du er berettigt til. Som nogen af de andre siger, så vil det være en god ide at skifte frugten ud med sunder nødder og masser af grøntsager (fiber til maven, meget vigtigt) så husk en masse kød, proteiner mætter godt, men det er også vejen frem til vægttab. Du kan evt. kickstarte dit vægttab ved at tag en dag hvor du spiser en masse fed mad uden for mange proteiner. Det giver kroppen et chok og derfor kan du måske komme ud af dit stall mode ( vægten ligger stille).


 3. Hvad med strækmærkerne? sådan nogle røde "streger", nogle erfaringer med dem?

  ja dem er har jeg en del af ved skulderne, men ellers har jeg bare nogle mere hvide strækmærker, men hvis du kommer ud i stærk sol, bliver de meget følsomme. Man kommer jo aldrig af med dem på en naturlig måde. Men ved at gå langsomt men sikkert frem med vægttab, vil huden også følge bedre med og dermed kan man måske udgå nogle strækmærker.


 4. Hej jeg har lidt problemer med at gennemskue alle detaljerne ved et "accelereret" vægttab.

  Her er lidt info om mig:

  178cm høj

  108kg vægt

  37% fedtprocent

  2342Kcal BMR

  ~40kg fedtmasse

  ~67,5kg FFM (ikke ny måling)

  ~50kg TBW

  FFM = Fat Free Mass

  TBW = Vand i kroppen

  BMR = basal stofskiftet

  Jeg har været overvægtig i lang tid og besluttede mig pludseligt, at jeg ville starte med at træne hårdt. Jeg har trænet i 5 uger nu, jeg får taget målinger en gang om ugen (sedlerne ligger på centeret så dette er udfra hukommelsen^^), jeg har kørt med en Kcal diæt (talte Kcal på alt, for at nå op på 2000-2300 Kcal om dagen), jeg har drukket protein shakes en gang om dagen (efter træning).

  Uge 1: Træning 8 gange på 7 dage : 1kg fedt smidt + 700g muskler opnået.

  1xtræning= 40-60min cardio puls 140-155 og 4 muskel øvelser

  på de dage hvor jeg trænede rullede jeg også på rulleskøjter ca. 5-8km om dagen.

  Uge 2: Træning 7 gange på 6 dage : 1kg fedt smidt + ?g muskler opnået.

  1xtræning= 40-60min cardio puls 140-155 og 4 muskel øvelser

  på nogle (3 gange om ugen) dage hvor jeg trænede rullede jeg også på rulleskøjter ca. 5-8km om dagen

  Uge 3-5: Træning 4-5 gange på 7 dage: resultater kunne ses, men ikke huskes^^

  1xtræning: enten 60min boksetrænning (fitnessdk style) eller 40-60min cardio puls 140-155 og 4-6 muskel øvelser

  Ekstra motion 4-7dage med enten fodbold (2-3 timer) eller rulleskøjter.

  _______________

  Mit mål er at smide ALT mit overskydende fedt (ned til en 20% :4thumbup: ) og få en pæn krop med i købet. Jeg vil gerne accelerere vægttabet så meget som muligt.

  Spørgsmål:

  1: Hvad synes i om mit program + mål?

  2: Er der andre måder jeg kan accelerere fedttabet på? (uden at tage efedrin eller lignende)

  3: Ifølge min fedttabsgraf vil jeg kunne nå 25% fedtprocent om 2-3 måneder - er dette realistisk?

  4: Jeg har nogle strækmærker på maven, kan de fjernes, eller vil de gå væk af sig selv (hvis de går væk af sig selv, hvorlang tid tager det normalt)?

  5: Hvad er bedst til fedttab: maxvægt + få rep eller mellemvægt + mange rep?

  På forhånd tak

  Roman - Den utålmodige

  Hey Romanbif,

  Det lyder godt det du er igang med, har selv haft det samme problem, jeg har selv været meget overvægtig, min vægt var 125 i 2003, nu er vægten på 85 og godt pumpet *GG*, men du skal lige tag højede for at du får meget løst mave skind og det er svært lige at få rettet op på, så jeg vil ikke øge mit vægttab alt for meget, da din krop også skal følge lidt med. Desuden er din hårde træning fint, men¨på et tidspunkt kan din krop gå lidt død og det samme med dit vægttab, så du skal passe lidt på du ikke overtræner. Men held og lykke med træningen og vægttabet.


 5. Hey Bash,

  Jeg har haft de samme problemer med underarmen, jeg havde også meget store smerter i ca. et halvt år det var på grund af overbelastning, men jeg overvandt smerten ved at køre en intensiv kur af fiske olie, ved primært at indtag 3 kaspler med fiskeolie hver dag, samt jeg spiste fisk dagligt, fisk som laks og fladfisk. Det gjorde jeg i et par måneder, samt jeg holdte en pause i det tidsrum fra træning, det har hjulpet mig. Nogen folk siger dog at fiskeolie ingen indflydelse har på det, men jeg har haft stor fremgang ved at gøre det på den måde jeg har beskrevet. Men ellers gå til sportslæge og høre af.


 6. Lad nu ikke dine egne begrænsninger, og forestillinger om, hvad der er muligt, gå ud over andre mennesker.

  haha mine begræsninger, går nok lidt længere end hvad de her drenge gør *gg* bænker 140 kg seks gange max 150 kg så tror der skal lidt mere til at slå mig ud af kurs.. :devil:


 7. Ja så er du jo ondere end mig :cry::devil:

  110% sikker på det er kilo :wink:

  haha okay.. de må spise noget god mad så, jeg er sikker på superman kunne bænke det da han var 16 men har lidt svært ved at tror på det andet. Så skal de ha været ude for den sammen behandling som ham den syge knægt fra USA som er blevet vist på TVdanmark et par gange.


 8. Hejsa tulle,

  vil høre om du bruger meget tid på at styrke træne eller laver du kun kondi træning, for hvis du træner en del styrke træning skal du regne med at dine muskler vokser og det giver dig lidt mere vægt på kroppen og det er ikke altid dårligt da du så muligvis har tabt fedt masse, har du fået tjekket din fedt %?


 9. Jeg spiser fisk hverdag stort set, lige fra toske,laks,tun og ørrede og det har jeg gjort i snart 7 år jeg har da ikke taget skade af det endnu tror jeg*GG* Ifølge min sportslæge/ernærings ekspert er jeg frisk som en havørn, har nemlig også tænkt over det med tungmetaller og har spugt om netop det spørgsmål til ham og han siger at alt det andet man indtager om dagen er mere farligt end fisk med tungmetaller, f.eks frugt som ikke er økologisk er lang mere skadelige på grund af alle de kemikaler der er i nu til dags. Det med æggende, jeg indtager hver anden dag æg og i pænt store mængder( laver røræg skal der jo bruges lidt æg til *S*) og mit kolestorol er helt fint. Men det er vel også forskelligt for person til person.


 10. Sjovt du spørger. :smile:

  På forsiden af MOL er en artikel med et træningsprogram, der kan gennemføres med meget få redskaber, link

  Og her er en hel tråd med øvelser og programmer, der intet eller næsten intet udstyr kræver.

  PS: Skriv kun dit spørgsmål et sted, det er forvirrende og dårlig netetikette at poste samme spørgsmål flere gange i samme forum. Derfor er det ene slettet.

  mvh

  Moderator

  mange tak for hjælpen.

  ja jeg ved det med 2 indlæg, var bare ikke sikker på hvilken en jeg skulle skrive den under, så er opmærksom på det.

  men vil da lige kigge på dine links


 11. hey.. hvis jeg var dig vil jeg tag ud bag rødovre centeret, i noget der hedder Workout fitnees club, der træner jeg selv, da jeg synes de steder der er i Hvidovre ikke er gode nok, jeg bor selv i Hvidovre og det tager ikke specielt langtid at komme hen til det center i Rødovre.. det koster også kun 275 kr, for fri træning hver månede.

  H. Dardar


 12. Jeg vil mene at man kan lave en del flere øvelser. for mit eget velkommende laver jeg selv 7 bryst øvelser, nogen ville nok mene det er for meget, men synes man skal har flere forskellige brystvinkler trænet, som nævnt af andre bruger jeg Skrå både oppe og nede fra og lige/alm. bænkpres, samt incline Flyers, decline, Flyers og kabel..

  jeg køre bænk pres 4 gange samt 2 sæt opvarmning de andre øvelser bruger jeg 3 sæt på, jeg bruger så kun 6 gentagelser men så køre jeg maks hvad jeg kan ca. ved alle sæt.. men det køre jeg en månede af gange ca. og så går jeg fra maks til mere syre træning, d.v.s. jeg gør en månede på maks og næste månede med syre træning og så skiftes det en stor del af året, det skal siges at jeg så kun træner en muskel gruppe af gangen I ved kun bryst om mandagen og tirsdag, biceps o.s.v

  men sådan er min bryst træning..

  Dardar


 13. Dejligt med dit svar ;o)

  Ja vand er vigtigt! Kan virkelig mærke jeg skal drikke mere end dobbelt af hvad jeg plejer, og det gør jeg så! ;o)

  Jeg regner med at spise dem 5 dage om ugen og 2 dage fri.. det er det der står på pakken, tror du ik det er okay?

  De piller jeg snakker om er

  Thermo DynamX..kender du dem?

  Jeg ved jeg nok skal holde vægten bagefter.. er ik typen der bare spiser alt hvad jeg har lyst til..ved godt jeg skal tænke mig lidt om med mad da jeg er disponeret for at tage på ;o)

  Det burde vel ik kunne ødelægge mit stofskifte når jeg stadig spiser 6 gange om dagen ca, nogen gange mere?

  forresten vil jeg heller ik køre dem uafbrudt indtil jeg har nået mit mål ;o) vil tage en uges pause hvad 4 uge regner jeg med. Lyder det ok fornuftigt?

  Det lyder godt, det du gør med din kost at du spiser fornuftigt. Med hensyn til at du tager pillerne 5 dage og 2 dage fri, efter hvad der står på pakken bør være fornuftigt, men problemet er at man fra person til person kan få forskellige påvirkerne af effedrinen, men du kan prøve dig fra, jeg vil nu fortrække at tag dem over 2 uger og så pause, da din krop ikke vil få samme effekt at effedrinen, da man tager pillerne 5 dage og 2 dage fri, og så vil jeg mene at effedrinen ikke vil har den rigtige effekt og så vil jeg mene du vil på baggrund af de kun 2 dage fri ikke vil får den fornødende pause fra stoffet effedrin. for det kan i nogen tilfælde ha en kraftig effekt på hjernen, det er mere derfor jeg vil mene du skal ha længere pause fra det, men det er op til dig selv hvordan du føler din krop har det..


 14. Ja.. ved godt nogen syntes det er dumt osv. Men.. ville egentlig gerne høre lidt om folks erfaringer med det på egen krop?

  Jeg skal af med omkring små 15 kg.. og selvom jeg lever sundt og er forholdsvis aktiv, så sker der absolut intet!

  Så.. nu er jeg altså begyndt på at spise pillerne. Gør det med fornuft.. altså..starter stille og roligt op, lever sundt osv..

  Fortæl lidt om erfaringer osv ;o)

  hejsa GirlieOdense..

  mine erfaringer med effedrin er meget positiv. Man skal bare huske at få en masse væske til kroppen, gerne 3 liter vand for hver pille er godt, så at spise fornuftigt og vigtigest af alt, man skal dyrke daglig motion gerne en rask gåtur eller cykeltur på 30 min ca. og så oven i det kommer din tid i motioncenteret.. selvfølige skal man som de andre personer har skrevet spise sundt og det er ikke alle som får den samme effekt af effedrin.. Men en anden ting for er vigtigt, er at du ikke tager pillerne over længe tid af gangen, start med 2 uger og hold så en passe på en uge til 2, da kroppen/ hjernen bliver påvirket af effedrinen, og så kan man også se om man kan holde vægten i de 2 uger man holder pause, så man ikke bare tager det hele på igen, det er det som ofte er svært for folk. Men håber det virker for dig, for folk som ikke har et problem med de ekstra kilo. kan jo "sige hvor svært kan det være at tabe sig", men når man ikke selv har været møllen igennem, kan man ikke udtale sig om noget, så træne der ud af og spis sundt samt lidt "effedrin", så kommer resultat på et tidspunkt.