ShotPut2012

Medlemmer
 • Content count

  1,882
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ShotPut2012 last won the day on November 17 2011

ShotPut2012 had the most liked content!

About ShotPut2012

 • Rank
  Vem Vare Som Kasta???!?
 • Birthday 10/08/1982

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Hvidovre
 • Interesser
  Atletik, Styrkeløft, Vægtløftning

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Kuglestød!!!

Recent Profile Visitors

2,355 profile views
 1. Sixpack Hvordan?

  1 million mavebøjninger! Så skulle den være der! Nej, det skyldes sandsynligvis for høj fedtprocent at du ikke kan se dine abs (Har selv samme problem. Jeg kan mærke de er derinde et sted :D )
 2. En spydkasters bekendelser

  Henrik, dit bæst! Slædeløb er godt! Mere af det! Og masser teknik! Du skal plukke Retard når den niende måned går ind i sin midterfase (det er kodesprog for midt i september)
 3. BB billeder!!

  REPPED!!!
 4. Själen Är Större Än Världen

  Hej X! Ja, det var mig, der kommenterede Eugene, Lausanne, London og Monaco. Længe siden jeg har logget noget som helst, men det er vist ved at være på tide igen. Første stævne jeg havde var usselt! 14,93 i kugle og 41,?? i diskos, men jeg var også trænet helt ned og det gjorde faktisk fysisk ondt i kroppen, da jeg varmede op til kugle. Jeg lavede i ugen efter bl.a. en 3'er på 100 kg i råtræk, og ellers var der langt mellem snapsene i løbet af ugen. I weekenden startede jeg med diskos - fredag havde jeg fået teknikken til at spille lidt og kastede 45,97 - det var rigtigt fint. Kugle endte med x-x-x. Der er 12 dage til DM og jeg føler mig ikke specielt klar til at støde langt. Min start er bedre end nogensinde, men min midterfase er så dårlig at jeg ikke kan ramme noget som helst og så mangler der noget styrke i min core, så afleveringen halter også. Men jeg accepterer det og arbejder udfra det. Det skal nok komme, men det kommer til at kræve ekstraordinær indsats hvis jeg skal have ordentlige resultater i kugle i år.
 5. SLET

  Magnumls: Jeg anser mig selv for rimeligt oplyst, dog findes der adskillige mennesker herinde, der ved oceaner mere end mig. At begynde at betvivle Morten Zachos viden på så usagligt er dybt useriøst og bedrevidende på en enormt imbecil måde! Morten Zacho har tidligere vist at han ikke har noget imod at tage de ting han skriver op til diskussion. Det er bare ikke det du gør. Når man forsker i idræt og ernæring (undskyld, Zacho, hvis der er noget, der ikke stemmer) så må man gå ud fra at han har en rimeligt stor viden om emnet. Og MZ har altid givet udtryk for at være enormt vidensbegærlig i sine indlæg og artikler, og alle artiklerne på siden er åbne for diskussion. Det lyder som om du - trods alt - ved en hel del om cykelsport, men at tro at det direkte kan overføres til alt andet sport er naivt. Jeg kommer selv fra atletik og har en rimeligt bred viden indenfor dette felt. Hvis man som atletikudøver ikke laver styrketræning i ungdomsårene, så kan man ligeså godt droppe nogen som helst drøm om at nå toppen indenfor atletik. De bevægelser og belastninger man udsætter kroppen for er simpelthen for store til at en krop, der ikke bliver udsat for en ekstern belastning kan holde til det. Her tænker jeg især på springdisciplinerne og kast. Husk på at det er blevet bevist at styrketræning også i et vist omfang kan styrke sener og led - dog går denne proces væsentligt langsommere end muskelopbygning. http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_artikler/styrketraenings_virkning_paa_sener_og_knogler/ Jeg skal gerne erkende at det med sener og led er noget jeg hørte for mange år siden fra en svensk atletiktræner og fik genopfrisket det i sportsnyhederne for et års tid siden - heldigvis var MZ leveringsdygtig i en artikel om emnet. For at komme lidt tilbage på sporet, så bad trådstarter om en mening om de billeder han havde lagt op - den har han fået og folk er kommet med mere eller mindre velmenende råd til hvordan han kan komme videre fra det sted han er nu. Men læs lige emnet igen, mester... Det hedder 15årig BODYBUILDER, ikke 15årig cykelrytter. Du er kørt fuldstændigt af sporet med dine argumenter. Og det er jeg også nu. PS: Selvfølgelig er det berettiget at kritisere statens kostråd, hvis man er uenig og på en saglig måde kan fremlægge sine argumenter som Morten Zacho har gjort i - ikke bare en men to artikler.
 6. SLET

  Trådstarter: Du har det jeg vil kalde et rigtigt godt udgangspunkt. Fortsæt med at bygge på - hvis pointen er at du gerne vil være bodybuilder, så ville jeg umiddelbart følge RuneB's råd og finde en klub. Vægtløftning eller styrkeløft er en god start. Der kan du lære utroligt meget om træning, og så kan du læse dig til det med kosten - prøv f.eks. kost og ernæringsemnet herinde. For du kommer ikke særligt langt med træning, hvis du ikke spiser derefter! Magnumis: Fordi man indenfor professionel cykelsport fraråder styrketræning (det kan man så i øvrigt mene om hvad man vil), så er det ikke ensbetydende med at personer, der træner for at opbygge deres krop ikke kan starte i den alder, hvad ChristianB meget pænt gør opmærksom på med sit indlæg. Det er almindelig sund fornuft at linke, når man kommer med påstande - det er jeg en af dem, der har lært på den hårde måde. Og sige at det er almen viden at børn ikke skal styrketræne, når ChristianB netop har linket til en videnskabelig artikel, der viser det modsatte er ikke alene dårlig stil, men får dig faktisk også til at fremstå en anelse ubegavet - eller i hvert fald snæversynet. Den artikel du så vælger at lægge op fjerner jo fuldstændigt fokus fra din oprindelige påstand. Giv os et link på den almen viden du snakker om, for det er ikke almen viden for mig. Jeg vil meget gerne oplyses.
 7. BB billeder!!

  Jeg har reppet dit indlæg fordi jeg er en muskuløs neandertaler, der gerne vil grovpløje sippede kællinger
 8. En spydkasters bekendelser

  Uha! Jeg håber du får læst det her indlæg og det ikke går tabt i strømmen af alle de træningsopdateringer du kommer med kære Ross! Du kan godt få gravet dine sko frem, skifte de rustne pigge og komme i gang med at få spyddet til at flyve igen! Vi er ret tæt på en løsning! Der er stadig ikke noget pres, men hvis du har lyst, er pengene næsten skaffet. :)
 9. Själen Är Större Än Världen

  Gårsdagens træning: Jog: 700 meter Frivend fra høj hæng: [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg - ok, når man tænker på hvor længe det er siden jeg har lavet det. Kuglekast: 9xbagover - 15,7? 6xfremad - 13,?? Fredagens træning: Jog: 1000 meter Sprint: 3x40 meter stigningsløb 1x10 meter - 1,37 sek 1x20 meter - 2,54 sek 1x30 meter - 3,74 sek 1x30 meter - 3,59 sek 1x20 meter - 2,59 sek 1x10 meter - 1,31 sek Ganske fornuftig! Kuglestød: 5xstående 11x South African Bænkpres: [email protected] kg Hanging side lat raises: [email protected] kg - H/V [email protected] kg - H/V Det var det hele i dag. I morgen er der stævne. Håber at kunne blive i ringen på alle seks, det er den eneste målsætning for i morgen.
 10. Själen Är Större Än Världen

  Dagens træning: Jog: 500 meter Kuglestød: Talte ikke hvor mange stød jeg tog, men jeg fandt noget i starten, som jeg kan bruge til at få rigtigt godt styr på teknikken igen. Diskoskast: Ca. 12-14 kast - længste 45 meter. Ok, men jeg er stiv i kroppen, så nu kører jeg på med smidighedstræning Standing Overhead Press: [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg - ok tryk i dag Pushpres: [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg - LET! Flere kg på i næste uge. Træningen efterfulgt af en god gainer-dinner og nu afslapning.
 11. Själen Är Större Än Världen

  Et par dages træning til loggen. Mandag: Jog: 500 meter Kuglestød: Alt sammen med FIXED FEET. Det var fedt. Længste med fuldt tilløb 13,90. Det er overraskende godt på den måde. Der er masser at hente Bænkpres: [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg - sidste forced [email protected] kg Barbell Bicepscurl: [email protected] kg Dagens træning: Jog: 400 meter Kuglestød: Diverse stød. Fangede noget fornuftigt i et par stykker i dag. Træk fra MEGET høj hæng: [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg 1x1½@95 kg [email protected] kg Overraskende godt i dag! Squat: [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg Supersættet med opadkast med 7 og 8 kgs bold og derefter bagoverkast med 7,26 kgs kugle. længste bagover 16,09. Faktisk ok, i forhold til det jeg havde lavet inden. Formen er overraskende god, så nu må kuglen godt snart begynde at flyve lidt længere...
 12. Själen Är Större Än Världen

  En hel del at logge: Onsdagens træning bestod af en lille smule kuglestød. Jeg var en lille smule træt i kroppen efter at have skruet op for intensiteten i vægttræningen. Derfor blev mine overheadpresses heller ikke noget særligt. Der er løbet meget vand i bækken siden onsdag, så jeg kan ikke huske vægtene. Torsdag var jeg i Lausanne for at kommentere Diamond League. Det gik okay, men jeg synes bestemt ikke det var en af mine bedste præstationer. Fredag stødte jeg kugle og lavede bænk med tude-pude. Mine nye sko blev testet og det gik hæderligt. Stævne: I dag stødte jeg kuglestødsstævne og kastede diskos til samme stævne. Kuglestød: 14,94-x-15,19-x-15,31-x Jeg mangler lidt fornemmelse stadigvæk, men der er rigtigt positive takter i det, og det bliver nok snart et pænt stykke længere. Diskoskast: 43,64 meter - kun den længste målt. Det var ikke noget særligt, men der mangler tilsyneladende også lidt flow og fornemmelse her. Det skal nok komme snart. Jeg vil røre diskossen et par gange om ugen resten af sommeren, så jeg er klar til DT. I morgen laver jeg lidt frivend+opadstød og lidt løsgørende jog, stræk og foam rolling.
 13. Själen Är Större Än Världen

  Dagens træning: Jog: 5-600 meter, gad ikke tælle runder i dag. Kuglestød: Diverse stående, hvor teknik og arbejdsvej var fokus. Det gik rigtigt fint! Half Turn, rigtig fornuftigt! Fuldt tilløb: bedre og bedre og om ikke længe er der nogle key points der sidder. Træk: [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg Jeg var rigtigt skidt kørende her i dag. Squat: [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg med kæder: [email protected]/170 kg [email protected]/175 kg Godt kuglestød i dag og hæderligt squat. Kroppen er stadig lidt mærket af soltæsk, men ikke sådan at det gjorde ondt at have stangen liggende på nakken - bare lidt slidt. I morgen er der igen kugle på programmet og derefter skulder og ryg og torsdag tager jeg til Lausanne for at kommentere atletik.
 14. Själen Är Större Än Världen

  Jeg var på stranden i torsdags og min solcreme er åbenbart blevet for gammel, så de to lag jeg gav mig selv med Faktor 25 på de to timer jeg lå der var ikke nok til at forhindre at jeg blev helt sindssygt rød, og faktisk ikke kunne røre mig fredag lørdag. Derfor blev det ikke til noget træning efter torsdag. Før i dag! Kuglestød: Ganske ok omgang i dag. Der begynder at komme noget flow i det igen, og starten er ved at blive rigtigt stabil. Bænkpres: [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg - ikke specielt godt tryk på i dag, men det var dårlig dagsform og forsigtig løften, da jeg stadig har ondt i huden omme på ryggen, så opspændet gjorde nas. [email protected] kg - fordi der lige skulle lidt ekstra rep i patværket. Bicepscurl: [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg [email protected] kg Jonglering med fodbold: Bare for at have noget at få pauserne til at gå med... 3xMaks antal 1. forsøg - 271. Fik sparket den ALT for højt og skævt op efter ca. 250, og måtte løbe efter den. Reddede den dog til 265, men så røg koncentrationen pludselig 2. forsøg - 314. Kan ikke huske hvad der gik galt, men det gjorde det bare. 3. forsøg - 789. Jeg mistede bare koncentrationen og begyndte at tænke på min rekord (som er 1026) og så koksede det.
 15. Själen Är Större Än Världen

  Helt enig. Jeg har en idé om hvad der skal laves hver dag, men det bliver dagsformen, der bestemmer. Jeg skal holde op med at fokusere så meget på at blive stærk, så kommer det af sig selv. Ikke helt. Jeg havde stropper på den anden dag, ikke den første. Min tommelfinger på højre hånd er brækket, så jeg kan ikke køre uden stropper.