Rytlig

Medlemmer
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Rytlig

 1. På 1/26/2016 at 21:02 , BLACKICE skrev:

  Fedt at du er begyndt at træne lidt i LVK

  Jeg savner det stadig engang i mellem. Ikke fordi nuværende klub ikke er glimrende, men alsidigheden var større i LVK. 

  Lur mig om ikke de gamle rekordlister jeg lavede stadig hænger på tavlen i entreen. Og lur mig om jeg ikke stadig er at finde et sted på listen. Forandringerne sker ikke så hurtigt i foreningerne :D 

  Der hænger stadigvæk billeder fra Julefrokost + Styrkekonkurrence 2005 ude i gangen. De ser dog lidt slidt ud efterhånden...

  Hej Salt! Jeg hilste på dig i LVK forleden - mig fra The Gym. Er det den nye Fitness World på æbeløgade du har meldt dig ind i? Burde kigge ind en dag og melde mig ind, lyder til at være et ganske habilt center alt taget i betragtning.

 2. Fed beretning fra DCO 2013 og tillykke med placeringen!!

  Overvejer du at stille op til endnu en CF konkurrence engang i fremtiden? Det lyder som om du bare skal have lidt VL teknik på plads, så er du langt bedre stillet.

 3. Lillerød er også kun VL. Vi er enige om der ikke rigtig er andet her i byen/omegnen som giver store ben?

  Der er stort set ingen der træner VL i LIVK, og egentlig er det heller ikke mange der løfter rigtig tungt i SL - de fleste er BB'ere eller random motionister. Stemningen er tilgengæld god og udstyret er godt, massere af Eleiko stænger + skiver og rimelig med Cardio udstyr + maskiner. Nåja, så koster det kun 700 kr om året :smile: Om man gider tage fra Hillerød til Allerød for at træne er måske lidt efter temperament, men det lyder til træningsmulighederne i Hillerød er helt i skoven... :nonono:

 4. HSF - Benchpress + support

  1 liter kakaomælk en gainershake og en guldøl bagefter.

  Stille og rolig omgang og vi havde fået selskab af nogle af vetö's cross shitness venner som forsøgte sig med noget frivend på dødløft plateauet indtil prehn jagede dem væk.

  Jeg må lige rette dig her, den ene ven har aldrig prøvet cross shit og den anden stoppede for over 2 år siden. Men ellers hyggelig hule i har jer og tillykke med stævnet.:smile:

 5. Hvad med dig? Får du trænet? Skulle du aldrig komme tilbage til Kirken?

  Yea træner skam stadigvæk. Tror desværre ikke jeg kommer tilbage til Kirken lige foreløbig da jeg ikke benytter holdene. Trykkeriet ser meget nice ud, men har i princippet behov for et sted jeg kan komme frit fra kl 7-23 or so... Savner dog til tider at svede i vorherres hus samtidig med der blæser Rammstein ud af højttalerne :tongue:

 6. Så du for resten, at vi livestreamer Games igen i Kirken i år? Det kunne være hyggeligt at have dig som sidemand igen ligesom sidste år, hvis du da har tid :smile:

  Tak for invitationen, jeg overvejer stærkt at kigge forbi! Jeg har dog overhovedet ikke fulgt med i kvalificeringen, men spottede at Rob Orlando er med og han er jo for nice! Kvindernes konkurrence er nok mindre interessant, den vinder ham med de skæve øjne nok igen :laugh:

  Dit bænkpres ser sgu voldsomt ud for tiden, Klaus skal passe på han ikke bliver overhalet :4thumbup:

 7. Jeg har hele 9 måneder at indhente jo. Og det virker, som om jeg har fundet min turboknap igen :superman:

  :wub::wub::wub:

  Men vi er nu mange, der er glade for, at du ikke er en kvinde :wink:

  Ude af kontekst kunne denne besked forstås anderledes end den var ment, 9 måneder er ikke noget tilfældigt tal... :laugh:

  Btw. når du laver KB push press er det så med en i hver hånd, eller tager du først den ene side og så den anden?

 8. Nej jeg har droppet den anden, så nu er jeg her igen.

  Og hvad får du så tiden til at gå med?

  Jeg arbejder for meget og træner for lidt, du ved tyndfed bliver in her til sommer!! Min venstre hoftebøjer driller lidt for tiden, så det er begrænset hvad jeg kan smide efter benene andet end løb... Men du giver den pænt gas kan jeg se, lyder også til du er ved at være en kyndig træner efterhånden :smile:

 9. Led træning du banker af for tiden DBM.

  Jeg så dig til DCO og du gjorde det ganske godt, men damn det der strap-trick med ikke at kunne komme af romaskinen kostede tid hehe... :crazy:

  Det var surt du ikke nåede til word 4 i DCO, du må næsten prøve den af på et tidspunkt.

 10. DCO var rigtig fedt og kunne godt lide de events der var, især mændenes finale var alt for nice! Men jeg spekulerer på om dette venue ikke er lige småt nok ifht. hvad der laves, altså antallet af tilskuere og deltagere giver nogle farlige situationer. Ham islændingen der lavede et failed split snatch i finalen var lige ved at gøre livet surt for en del tilskuere hehe...

  Du er sgu uheldig for tiden Y, men kender desværre en del der er kommet galt afsted på cykel i KBH. Det er bare op på (jern)hesten igen - never surrender!

 11. Rytlig, hvis vi begge løfter 85 kg, er vi vindere begge to :hippy:

  Så holder vi lidt i hånden, krammer og synger en sang om fred, kærlighed og harmoni:

  Mehhh, der er nummer 1 og så er der taberne! Husk at snyd er okay så længe det ikke opdages, sådan er det i alt sport på eliteniveau. :laugh:

  Fandt lige ud af at der er en smiley til krykker - den skal bruges :4crutches::4crutches::4crutches:

  Edit: Ja følg DBM's råd, det kan umuligt skade.

 12. ...Og da jeg så var nået til Nørrebro var jeg allerede i gang med at overhale folk på deres cykler :tongue:

  Det var min fødselsdagsgave til mig selv i dag. Det er så dejligt at være mobil igen :w00t:

  Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag! (hellere sent end aldrig)

  Godt at se du er tilbage på jernhesten! I øvrigt burde man udvide cykelstierne på Nørrebrogade med en overhalingsbane, det er sgu ikke til at komme frem med alle dem der cykler i pensionisttempo...

  Ser frem til en ny dato for bænkpres battle :smile:

 13. Fredag 12-11-2010

  I dag var der helt fyldt op til trænertræning med en masse hyggelige mennesker :bigsmile: Rytlig var også på besøg, og skønt han ikke er træner, måtte han godt være med i varmen hos os. :smile:

  Ja det var egentlig ret hyggeligt, man burde 'arbejde' mere hjemme. Tak til DSB der gjorde det for besværligt at komme på arbejde, så jeg var tvunget til at benytte hjemmekontoret... :laugh:

  Bagefter glemte jeg helt at fortælle Rytlig om de observationer jeg havde gjort mig under mine sidste tre runder floor wipers .. jeg rammer da også med albuerne først. Men stangen kommer kontrolleret ned, så det er jo egentlig ikke det store problem. Og jeg ved, at du kan tage de 80 kg, som du bruger i FW, kontrolleret ned. Og derfra giver jeg bare stangen et skub ned mod benene, og så lander den på skiverne og jeg ruller den ned derfra. Måske ikke særlig elegant, men sikrere end en 80 kg skull crusher :wink:

  Aha. Jeg synes bare det føles så akavet at fedte rundt med stangen på den måde, men okay måske man skulle prøve

  Ang. floor wipers er det en fordel at træne et sted med power cage så man kan bruge safety bars! smile.gif

  True dat! Dog kommer den slags nok aldrig i kirken, meehhh... :dry:

 14. Søndag 03-10-2010

  random talneurotik snak

  ROFLCOPTER, Repped!

  Prøv fra nu af altid at sigte efter noget der går op i 3, da det er et gudetal. I og med 3 går op i 9, så er og bliver 9 et mega epic tal og vender man det på hovedet, så får man et 6 tal, som 3 jo bekendt også går op i... Sætter man et 3 tal sammen med et andet spejlvendt 3 tal, ja så får man et 8 tal, men det er temmelig gay og derfor skal 8 undgås.

  Alternativt råd: Lav sådan en maks workout uden at tælle, men film den i stedet og kør til du absolut ikke kan mere. Bagefter kan du så tælle dine reps på videoen :smile: