Kafir

Medlemmer
 • Content count

  1,899
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Kafir last won the day on May 19 2019

Kafir had the most liked content!

About Kafir

 • Rank
  Site Admin

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand

Recent Profile Visitors

2,933 profile views
 1. Okse-loggen!

  Det lyder som en god fest tale - guld faktaene kunne være spændende at få uddybet. Går ud fra du har Diamant faktaene klar til om 10 år - der burde være historier nok (ikke mindst til den tid ) ?
 2. Det er desværre lige blevet hentet for 2000kr.
 3. Som overskriften så sælges en bænkpres inkl. stang og 145kg vægtskiver, alt er i 50mm og stort set som nyt. Giv et bud. Sættet indeholder: Bænkpres 20 kg stang, 50 mm 125 kg 50mm vægtskiver fordelt på følgende: 2x 2,5 kg skivelås 4x 1,25kg 2x 2,5kg 4x 5kg 2x 15kg 2x 10kg 2x 20kg Beklager at billederne er på hovedet.
 4. Så den købt og vurderet, passer alligvel godt ind i mit løbeprojekt. Held og lykke med det Edit: Kan det passe det går noget tid før man kan se ens rating af programmet? min vises nemlig ikke pt.
 5. en hver mand der doper sig med BØF har min dybeste respekt! Go Alberto !!!

  1. Kafir

   Kafir

   argh... han har ikke spist nok....

 6. Opvarmning badminton

  Står i den situation at jeg skal gæstetræne en flok u13 og u15 badminton spillere, og i den sammenhæng kunne jeg godt bruge lidt kreative inputs til hvad man kunne lave som opvarmning. Jeg regner med opvarmningen skal tage mellem 10 og 20 min, men synes det kunne være sjovt med lidt anderledes træning en traditionel løb og øvelser. Nogen forslag?
 7. er NB 1223 forløberen til NB 1224 og 1225?

  Køb skoen i England. Det koster ca. det halve http://www.KickBackSports.co.uk/Products/New-Balance-MR1225BR-Width-D-106165.aspx?source=webgains&siteid=41790
 8. Så fjern dog lyden på den lorte reklame!

  plus 10^10000000 Tog mig en uge at finde ud af hvor den lyd kom fra
 9. Køb af mountainbike

  Forsikringen dækker også selvom der ikke er dansk stelnummer i (det skal de gøre, og har en skriftlig bekræftigelse på det fra GF). Jeg har f.eks. en tysk cube købt hos bikediscount, og den har jo også et type nr. og produktionsnr under kranken så man kan identificere den blandt andre cykler. Så ingen grund til at bøvle med at få banket dansk stelnummer i cyklen.
 10. Er denne kakaomælk ok at drikke?

  Hvis du er undervægtig var det så ikke en ide at drikke almindelig kakao?
 11. Vægttab + nedsat forbrænding

  Mit gæt er at du hos diætisten "glemte" at oplyse om diverse små mellemmåltider, du ved flødekager, chokolade og andet stads, og at hun derfor gik ud fra du fik mindre energi end hvad du reelt gjorde . Så vidt jeg ved er det meget begrænset hvor meget kroppen kan nedjustere sin daglige energibehov selv under kraftig udsultning (mener det var omkring 10 % af BMR?, hvilket jo ikke betyder det store) , der var et link til en undersøgelse omhandlende netop det emne herinde engang men kan ikke lige finde det, så måske nogen kan huske det?
 12. Sundt vægttab

  Seriøst, hvis du ikke er en troll har du virkelig brug for hjælp
 13. Vægttab + nedsat forbrænding

  Selvfølgelig får du nok KJ, ellers ville du ikke være overvægtigt... Det logik for høns, som du i øvrigt burde spise da de er yderst delikate
 14. Chin up bar

  Jeg kan også anbefale lidl i den her sammenhæng. Købte en chin-up bar til 89 kroner, og den har fungeret upåklageligt med en kropsvægt på 97kg.
 15. Jeg tilslutter mig anbefalingen af Garmin FR60 m. footpod og softstrap som jeg også lige har fået købt, virkelig lækkert ur som også fungerer med OS X.