Lillen

Medlemmer
 • Content count

  521
 • Joined

 • Last visited

About Lillen

 • Rank
  som er alt andet en lille...
 • Birthday 09/15/1982

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Randers
 • Interesser
  Rejse, fitness, bodybuilding og musik

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Hypertrofi og vægttab
 1. Kvinder/politet

  Tak , jeg er receptionist lige i øjeblikket..på hotel..ellers er jeg dørmand og vagt ved siden af. Har arbejdet som P- vagt...pyha...;-) forsøgt at ha lidt jobs som havde en lille smule relevans.. Søger først om et år , da jeg har en del kilo der skal tabes før jeg synes jeg kan søge også skal jeg ha styr på kondi og løb for det er jeg slet ikke klar til. Jeg vil så også bruge tiden til at friske op på lidt matematik...holde mig opdateret politisk og læse lidt dansk historie og geografi, da jeg ikke er dansk skal jeg nok arbejde lidt mere på lige det. Styrken er det styr på... Men skal meget til før jeg er klar..og det har jeg sat et år af til...ved jo det er det jeg vil og det har da også taget tid og overvejelser at komme til den konklusion selvom det er det jeg altid har drømt om. Har to små drenge jeg skal være meget væk fra, men har en rigtig god mand som støtter op om det...så nu skal jeg kæmpe det næste år også må vi se :-)
 2. Kvinder/politet

  Søger også ind...men først om et års tid :-)
 3. amitys logbog

  Husmor er jo et fultidsjob i seg selv.. :-)
 4. amitys logbog

  hvad jobber du med?
 5. Hey tøsebarn! Så er hun gået igang med træningen så mon ikke der kan blive til lidt mere fælles træning fremover :-) Du gir den jo gas
 6. Cat's log

  Så blir du jo nødt til at ønske dig en lille vovse i julegave
 7. Kessler vs. Calzaghe

  Jeg er helt klart med på boksning og Bajer hvis det arrangeres noget fælles gejl.... :4thumbup: (ellers må vi se den hjemme ved mig Pernille )
 8. amitys logbog

  Kompe er også et eller andet mærkelig fra vestlandet...med en melbolle fyldt med flæsk...æsj.Jeg kunne heller aldrig fundet på å spise sauehue...skulle bare finde på noe skikkelig ækkelt Bra og se træningen bare kører for deg :4thumbup:
 9. amitys logbog

  Jeg synes dere skal ha kompe... Eller smalahovud med kålrabistappe eller noe... :4mewantfood:
 10. amitys logbog

  hvad skal vi ha til kveldsmat lissom?
 11. amitys logbog

  Fra dk til drammen...kultursjokk sier jeg bare...nej ikke drammen a...det er bare et hull i jorda lissom...why og why would You do that?
 12. amitys logbog

  ja jeg poster kost og vejes en gang i uka denne gangen så dere ordentlig kan holde meg i øra...hehe...har hørt det er en kebab sjappe i drammen der skulle være helt psyko så den skal prøves på vej op til golsfjellet ;-)
 13. amitys logbog

  Hei Cutie Nice træning der ;-) Nå skal jeg snart til Norges land å spise kebab inden træning og diæt for alvor går igang...hahaha...glæder seg ja
 14. Log suf

  Velkommen til MOL og tillykke med loggen :-)
 15. Nyt fitness center i Randers?

  Trænede i Fitnessx en lang periode...arbejdet der også faktisk...Valgte så at melde mig ud pga. ledelsen af centeret og har været center løs lige siden...så dette passede fint for mig. rigtig flot det nye center og technogym maskinerne er så utrolig gode så det glæder jeg mig til :-)