XAX


Henning Friis
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Man skal regne med fragt først. Så udregnes der så moms=22% (tror jeg nok) af (varepris plus fragt). Af denne sum udregnes der så told = 12.5%

Så det bliver

Varepris + fragt

(varepris plus fragt) x 1.22 x 1.125 = (varepris + fragt) x 1.357.

Dette kan være ret meget mere end varens pris, så det med at den er rimeligt kan være et relativt begreb. <_<

Hvis man bestiller varer indenfor EU skal man ikke betale told og moms, så nogengange kan der være ret meget sparet ved at shoppe lidt rundt.

Link to comment
Share on other sites

Dato: 5/5-2003

Program: Miltærprep.

Starttid: kl. 11.00

Sluttid: kl. 11.30

Cykling:

9 km på kondicyklen

Armstræk:

1x20xmig

1x15xmig

1x17xmig

1x10xmig

Mavebøjning:

1x15

Jeg tog cyklingen i blandet intervaller, hvor jeg cyklede lidt, så lavede armstræk og mavebøjninger, og så tilbage på cyklen igen. Jeg må snart ud og løbe igen, gider dog ikke rigtig... :chicken:

Link to comment
Share on other sites

Dato: 7/3-2003

Program: PENDLEY POWERLIFTING HYBRID - Let uge

Starttid: kl. 16.35

Sluttid: kl. 18.00

Squat:

1x2x65 kg

1x2x95 kg

4x2x125 kg

Bænkpres:

1x3x50 kg

1x2x70 kg

3x2x72,5 kg

Dødløft:

1x1x130 kg

5x1x150 kg

Power jerks:

1x2x40 kg

1x2x45 kg Nok liiige i underkanten

Chinups:

1x4xmig

1x3xmig De satte Jon på radioen, så jeg kunne ikke lige koncentrere mig :angry: :D

1x2 forsøg på at lave chinups med klap :lol:

1x4xmig

Der var pænt fart i squat i dag, havde egentlig lidt travlt, men kom i snak med en gut, som dyrkede noget tungt styrkeløftssquat. Det viste sig at han havde dyrket lidt hyggestyrkeløft i Aask og havde stillet op til et klubsstævne. Jeg forsøgte naturligvis på at overtale ham til at stille op for OBBC :evillaughter: , og det var han da åben overfor, dog først til sommer, grundet hans studie i idræt, som på nuværende tidspunkt tog en del af hans energi i bentræning. Derfor måtte jeg også køre med korte pauser i squatten, for at få tid til kæbetræningen :rolleyes: I bænkpres var der såmænd rigtigt god fart, intet nyt i dette. Jeg valgte at skære lidt i dødløft, da jeg jeg starter på tung uge her på søndag, og det er med et rigtigt tungt squat :devil::hehe: Fremover vil jeg nok også køre lidt overhead af en art hver anden dag og ikke nødvendigvis power jerks, mere hvad jeg har lyst til på dagen, men det skal være en stor øvelse , gider ikke laterals og lign. på nuværende tidspunkt. Det skal dog mest være eksplosivt medmindre det er tung uge. I chinups blev der som sagt sat Jon på radioen i 2. sæt, og hvilket gjorde det svært at koncentrere sig. Hvad gør man så i stedet for? Man synger naturligvis højtlydt med, sammen med jsc. Det lykkes os sågar at få andre til at synge med også. :unsure: :D

En hyggelig træningsdag i dag :bigsmile:

Var bagefter ude at spise på Mongolian Barbarque. Det blev dog kun 3 portioner denne gang, tilgengæld var de en del større end sidst vi var ude at spise. :eatchicken: Bagefter tog Sil og mig i byen, intet vildt, fik kun 3-4 genstande, er nok ved at blive for gammel til den slags... :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Hey xax Der er godt nok gang i den på din log ;)

Kiggede lige lidt på dine trænings mål:

Damn, hvorfor sigte mod stjernerne når galakserne er meget længere væk. :o)

Her er lidt info om hvad det kræver af dig B):

F.eks. Per Kyneb, Aalborg styrkeløfter klub (inden hans tarme smuttede ud af bughulen under en konkurrence)

146,5 kg, 186 cm.

squat 385,0

Bænkpress 222,5

Dødløft 352,5

Ialt 960,0

Så der skal spises noget proteinpulver :D

Ellers rigtig god fremgang du har haft, keep up the good work.

Link to comment
Share on other sites

Dato: 9/3-2003

Program: PENDLEY POWERLIFTING HYBRID - Tung uge

Starttid: kl. 13.50

Sluttid: kl. 15.50

Squat:(Med bælte og knæbind)

1x2x90 kg Intet udstyr

1x2x125 kg Kun bælte

1x2x165 kg

1x2x170 kg

1x2x165 kg

Bænkpres:

1x3x50 kg

1x2x70 kg

3x2x87,5 kg Med pause på bryst

Dødløft:(Med bælte)

1x1x100 kg

1x1x100 kg

1x1x125 kg

1x1x175 kg

1x1x205 kg

1x1x215 kg

1x1x227,5 kg Ny PR! :devil:

1x1x230 kg Måske fik jeg den?! :unsure: men pga. tvivlen tæller den ikke :angel:

Chinups:(Med hammergreb)

1x4xmig

1x5xmig

Det var oprindeligt planen i dag at jeg skulle køre supertungt i squat, måske sætte ny PR, men mine planlagte spottere kunne ikke, så det blev ikke squat i dag. Squatten var ellers fin nok, gik op omkring 80%, ikke de store dikkedarer i dette. Bænkpres kørte også fint, tungt men med en ret flydende bevægelse, ganske normalt ved 80%. I dag valgte jeg så at lave et træningsmax i dødløft, og det gik umiddelbart godt. De 227,5 kg var ret svære men kom op. Jeg glemte så at sætte den ned, og smed den i stedet for, men det gør ikke den store forskel alligevel :rolleyes: B) Herefter blev der sat 230 kg på og de kom op med seriøst hiv og sving. Jeg er lidt i tvivl om de kom helt op, men ifølge min lillebror var den ved lockout. Jeg synes bare ikke selv den var lockoutet ordentlig måske var det blot 1 cm der manglede, så derfor har jeg valgt at den ikke tæller. Grebet var nok også den afgørende faktor. Det er blevet bedre, men den var meget tæt på at glide ud af hænderne på mig i dag, og det plejer at gøre løftet tungere end det reelt er.

Indtil videre har jeg næsten fået 5 kg i dødløft ud af et halvt Pendley-program. Jeg var på forhånd lidt nervøs for hvad resultatet af dette program ville være, pga. de lette uger. Det gik dog ret godt, også fordi jeg ikke har haft en tung uge før, hvilket er 50% af dette program. Godt nok lavede jeg et max i dødløft fra knæ inden jeg startede, men det tæller ikke, da det stort set er et rygløft. Jeg skal nok lige inkludere en hjælpeøvelse pr. løft, før det nok kommer til at fungere optimalt. I dødløft er det primært grebet som er problemet, så dette vil jeg fremover gøre noget ved.

Inspireret af mig ville min lillebror også prøve at lave et træningsmax, og jeg gav ham derfor lov i dag, selvom han måske nok ikke er helt konditioneret til dette endnu. Det lykkes ham at løfte 100 kg uden alt for store vanskeligheder, godt gået af en som kun har trænet i ca. 2 måneder :kickass: Han har også givet udtryk for at han måske godt kunne tænke sig at løfte til stævne, hvilket jeg naturligvis er stolt over at høre. :w00t: B)

En hård træningsdag i dag :devil:

Edited by xax
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share