XAX


Henning Friis
 Share

Recommended Posts

Hey - så kom ugens gæst tilbage. Godt at se dig igen. Og så.....

Vi kommer nok ikke til at stille op i samme vægtklasse, da jeg skal ind til Mili i april, og derfor meget snart går i skarp træning, så det bliver nok i -90 kg klassen, at jeg skal gøre mig...

betyder jo bare (i virkelighedens verden), at du dyrker så meget cardio, at du er i gang med at tabe dig. Så realistisk er det nok -70 kg klassen du skal til at lege med. :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Xax.. Ingen grund til at gå helt amok med cardioen.,.,

Hvis du kan løbe en 5 km på en god tid uden at hoste lungerne op og tage 40 armbøjninger og 5 kropshævninger i god stil er du sgu i god nok form til at starte i "foreningen til krigens bevarelse" og stadig have en god del overskud!

Jeg trænede selv røven ud af bukserne inden jeg fik grønt tøj på for snart...10 år siden.. og var faktisk i bedre form end nødvendigt da jeg startede. Til gengæld havde lidt march træning med oppakning nok været en god investering.

held og lykke

Keep lifting

Venlig hilsen Blackmoore

Link to comment
Share on other sites

Hehe.. Xax du har sgu ikke noget at være bange for, der kommer menige ind i hæren der aldrig har dyrket nogen form for motion. Jeg har været Sergent i hæren i ca. 4 år og kan sige dig at din kondition nok skal blive opbygget derinde.. Det skal nok blive en fed oplevelse. :w00t:

Link to comment
Share on other sites

5 km på god tid: NEJ!

40 armstræk: Måske

5 armhævninger: Næsten

Jeg ser sådan på det at jeg gider ikke at halse rundt i min rekruttid, så hellere træne sig langsomt op inden man skal derind, hvilket jeg har godt og vel 6 måneder til. Desuden så er jeg perfektionist til når det gælder træning af alskens slags. Jeg gider ikke at være endnu en gennemsnitlig halvfed rekrut, så hellere være med blandt de bedste allerede fra starten af.

Jeg har faktisk tænkt mig at træne march med oppakning, inden jeg skal ind også, ligesom jeg vil træne lidt Thai boksning også, nu mest fordi det er ideal form for cardio for mig, og det virker nu langt sjovere end at sidde på en kondicykel.

-> JohnnyL

Ingen roids her: All Natural B)

Link to comment
Share on other sites

hey xax,

march træning er en god ting, men start lige ud med at træne uden oppakning :) - det er hårdt nok i starten at tage en 20 km march i ok tempo (7 km/t).

Når du er ved at være i form så smæk lidt kilo i rygsækken, men lad være med at lægge mere end 20-25 kg i, det er nemt at skade ryggen ved dette (afhænger selvfølgelig også at terræn).

Mit bud på god marchtræning, er at holde de 7 km/t - også med vægt, derfor ryger du ned på 5 km/t, så har du for megen vægt på.

Dette er selvfølgelig kun som træning, ved godt at man ikke kan holde hastigheden med 50 kg på ryggen - men bare min gyldne regel for at komme i god marchform.

Link to comment
Share on other sites

6/8-2002:

Startede kl. 13.45, sluttede kl. 15.30

Dagens arbejde:

Squat:

3 x 3 x 120 kg

3 x 2 x 127,5 kg

Bænkpres:

6 x 3 x 75-72,5 kg

Squat:

4 x 6 x 97,5 kg

Squat stands:*

3 x 165-175 kg x 10-15 sek.

DB Sidebend:

2 x 6 x 40-42,5 kg

* Fordi jeg ingen spottere havde nøjes jeg med at unracke stangen og blive stående i stativet, således at jeg hurtigt og sikkert kunne komme af med stangen igen.

Squat kørte godt i dag, dog havde jeg lidt problemer med at få placeret stangen og hænderne rigtigt, idet jeg stadig har lidt tilvæningsproblemer med powersquat, specielt med det thumbless greb. Bænkpres føltes tungt, hvilket resulterede i at jeg pillede lidt kg af de sidste 3 sæt.

Mit center har desværre også nogle dårligt håndvægte, hvor stangen imellem skiverne på nogen af dem er for lille i tykkelse, og så roterer skidtet i ens hånd mens man laver sidebends, hvilket ikke er så fedt :unsure:

En ok træningsdag i dag :wave:

Link to comment
Share on other sites

Jeg var i god form da jeg kom ind som rekrut. Jeg løb 3038 meter på en cuber og kunne tage 50+ armstrækkere og mine 8 kropshævninger var heller ikke noget problem... Jeg lå både i toppen af løb og specielt i musk! Det er da klart at man altid gerne vil ligge i toppen fra starten.. Men der var også den ulempe ved det, når man fx. gik march skulle man vente på de svagere, hvilket gjorde march turene irriterende og utrolige langvarrige. Løb plejer at være delt op i ca 3 hold:dårlig,middel,god. Der er det sjovt at være på det gode hold, fordi der er der knald på når man løber!! Men det er da klart sjovere at være i god form end at halse efter de andre!! :)

Link to comment
Share on other sites

>H3LL

Da jeg aftjente værnepligt, var vi delt op i 6 løbehold hvor 6 var dårligst og 1 var bedst!

Der var kun 2 menige på løbehold 1, de løb begge cooper-test (aner ikke hvordan det staves) på 3400 m! :o

Det endte endda med at der blev oprettet løbehold 7 og 8, for som du selv siger, der er rekrutter som aldrig har rørt en finger! :D

Det var deprimrende at se på, de halsede afsted og lignede nogen der kunne dø hvert øjeblik det sku' være..... og der var endda nogen som aldrig kom over de 2400 m for at bestå.... på 8 måneder!? :blink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share