Blackmoore


Blackmoore
 Share

Recommended Posts

Det har været en hård uge for Blackmoore--- avs i ryggen og utrolige mængder arbejde på arbejdet..ja, hvad ligner det! Og så skal jeg endda også arbejde i morgen... så jeg har vist virkelig fortjent en tur på skydebanen her i weekenden. :bigsmile:

jeg var ude og løbe en 4,5 k tur i dag på lige under 25 minutter. Løsnede godt op i det kontorstol stive kadaver. Til gengæld fik jeg de ondeste sure opstød.. yrdk!

Det har åbenbart været en lidt mere stresset uge end jeg var klar over, men..når et projekt skal være færdigt..så skal det være færdigt, selv for en doven kommunal GIS slave :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Træning i går.. 3,8 km løb 21:29 minutter ( i et meget astadigt tempo)

Core øvelser og stræk.

Er stadig ikke tilfreds med min lænd, giver den en uge til med øvelser, så er det til kiro.

Var nede ved lægen idag, jeg har haft lidt irritation i min lyske. Han sagde at der ikke var en lyskenbrok, men der måske kunne komme en, så det var endnu mere vigtigt jeg var over mine core øvelser, især ab øvelser, hvor man suger ind og strammer i mellemgulvet før man "cruncher". Det skulle kunne tage det i opløbet mente den kære doktormand

Træt af at være mere eller mindre semi defekt :(

Tror snart jeg dropper alle ideer om at træne tungt og bliver disco pumper og cardio dreng i stedet for

Link to comment
Share on other sites

Hej Blackmore

Ja det er virkelig møgirriterende når man har en periode hvor den ene lille skade bare afløses af den anden :( . Håber da at du snart kan se frem til en skadesfri periode.

Træning i går.. 3,8 km løb 21:29 minutter ( i et meget astadigt tempo)

Adstadigt tempo, er det en undskyldning for tempoet eller bare fordi det føltes som et let træningspas? Vi behøver vel ikke at undskylde at vi ikke alle løber lige hurtigt, der skulle gerne være plads til os alle :bigsmile:

- Dipy :)

Link to comment
Share on other sites

tak for dit svar :bigsmile:

det er ikke en undskyldning, men bare at jeg ikke løb til de første ca. 2 K da jeg ville varme lænd og lyske op før jeg øgede tempoet, og at turens primære formål var at få kroppen varm til de efterfølgende stræk og core øvelser.

Mht løb er mit mål ikke at blive vanvittig hurtig, men at få en så god grundform at jeg kan tage længere ture ofte.

jeps, jeg vil meget gerne snart være skadesfri igen, og når jeg bliver det handler det virkeligt om at lægge ego'et på hylden.. det er fedt at være hamrende stærk i basisøvelser, men til gengæld er de her skader så helt utroligt fustrerende, så jeg tror jeg skal til at overveje mine målsætninger omkring træning. Min krop kan godt opdage at den nærmer sig de 30 med topfart, og ikke er 19 mere. Jeg er ved at være helt ovre både problemer med min Lat og mine skuldre og så kommer sådan noget her. det skal der tænkes over.

Link to comment
Share on other sites

let aftentræning, en hel masse let lænd arbejde, lidt pump til patten, og noget lats og rear delts. bare en stille og rolig halv time med vægtene..intet vildt, bare for at holde kroppen igang.

derudover..office træning hver dag. Nede ved kopirummet har vi nogen spær der lige er i Blackmoore højde, så hver gang jeg går forbi har jeg aftalt med mig selv at jeg skal tage en chin up. det har jeg kørt her torsdag, fredag og i dag. de lidt ældre medarbejdere kigger godtnok lidt når ham den store hænger der, men det føles godt, og hjælper på min tendens til at falde helt sammen når jeg arbejder.

Ren "grease the groove" træning :)

Link to comment
Share on other sites

Møgstærk tæller kun hvis man står oppe i AUS med magnesium på stangen, Rammstein på anlæget og masser af kg på stangen.. (har jeg nævnt jeg savner AUS helt vildt??:D)

træning for tiden er et spørgsmål om velvære, ikke de store styrke eller masse mål. men fundamentet skal holdes i orden!

Og skader er den store træningsguds måde at lære en ydmyghed og nye træningsmetoder på!

Link to comment
Share on other sites

I går..

skulle lige prøve det her powerwalk

så på med de gamle milistøvler, frem med vandrestravene, Springsteen på CD'en og så ud i plantagen.

6,9 kilometer på 58:11 minutter

(det er en fordel at arbejdemed elektronisk kortlægning..man kan måle ruterne ret præctst)

Det kan godt komme mere fart på, men det var en vidunderlig lækker tur.

I dag er der en svag balle og læg doms :)

Link to comment
Share on other sites

Gårsdagen træning:

forrygende 36 minutters tur med vandrestavene. Smuk aftensol og Bruce på hørebøfferne..godt tempo og lækker luft.

derefter lidt coretræning.

her til Morgen

rigtig god 38 minutter med vandrestavene. En luft der dufter af et efterår der er lige om hjørnet..skoven begynder at ligne det det er, nemlig efterår, men stadigvæk, lækkert!!!

det her stavgang er ikke dumt. Det skal ikke erstatte løb, men her mens jeg starter op på det får det prioitet. Planen er at begynde at køre det med rygsæk og belastning om et par uger.

har i løbet af ugen holdt mine pullups i gang, ca. 20 om dagen taget i spærrene nede på kommunekontoret. Folk kigger altså, men det er sgu en helt ok træning. mange submaximale pullups om dagen.

Mine småskader ved lænd og lyske er meget aftagende :) Jeg tror en uge til og så kan træningen få en spand kul igen!!!

Link to comment
Share on other sites

I går.. 2 timers højintens skænderi/debat med vrede fiskere. man skal finde sig i at blive kaldt mange skældsord når man er Biolog og ikke indfødt. Nogen ser en relativt skarp akademiker som en ressource..andre ser sådan en som en trussel! der er godtnok nogen "Taliban" typer herovre. jeg kan tage det, men det kan godt være hårdt at høre på og så bare skulle smile venligt, når man mest har lyst til at uddele håndmadder ;)

I dag:

Let styrketræning..

semi close grip bench op til 7r@100kg

hammercurls op til 10r@20kg

masser af let lænd arbejde og rear delt arbejde

ikke det voldsomme, men meget behageligt.

Link to comment
Share on other sites

Fx skrev bt

Overmagten var knusende. Så selv om en 15-årig dreng og hans makker tilsyneladende havde planlagt røveriet ned i mindste detalje, gik alt galt, som overhovedet kunne gå galt.

Kl. lidt i 13 i går gik to maskerede personer ind i Aldi på hovedgaden i Gilleleje i Nordsjælland. Bevæbnet med en kniv truede de sig til godt 15.000 kr. fra kassen.

På vej ud kigger den ene røver sig tilbage og knalder derved hovedet lige ind i en pæl. Og da de kommer ud fra Aldi med...

...byttet og skal til at køre væk på en holdende knallert, kommer otte velvoksne, mandlige fiskere ud fra den nærliggende Skipperkro og optager forfølgelsen.

Den ene af røverne undslipper, mens ham med byttet og kniven bliver overmandet af fiskerne nede på havnen i Gilleleje. Men først efter han har truet dem med sin kniv, hvilket ikke skræmte fiskerne. Derefter kunne han ikke gøre andet end at vente på, at ordensmagten kom frem og gjorde arbejdet færdigt.

Kriminalpolitiet i Hillerød havde i går eftermiddag endnu ikke afhørt den uheldige røver og kunne derfor ikke oplyse om et eventuelt motiv. Makkeren var endnu sent i går ikke blevet anholdt.

Link to comment
Share on other sites

jeps..jeg bor og træner her på Læsø.. fantastisk sted, selvom jeg savner AUS i Aarhus.

Fiskerer er bestemt ikke nogen at spøge med, men når man snakker naturbevarelse/nationalparker er der et skæl mellem hvoran min verden og deres står. det er såmænd fint nok, men det kan undre at man ikke kan tale pænt til hinanden

det er det her balladen handler om.. det er yderst interessant :)

Forresten

Nordkraft af Jakob Ejersbo er en af de mest "in your face" romaner jeg længe har læst. Rammer mig rent da perioden (starten af 90'erne) og stedet (Jomfru ane gade og opland) er noget der ligger lige der hvor jeg begyndte at gå i byen i Aalborg og man mødte mange der var som taget ud af kraraktererne i Nordkraft. Jeg kan se et par af mine bekendte fra den gang som gik til bunds som taget direkte ud af Nordkraft! Forrygende bog, utrolig anbefalelsesværdig!!!

Link to comment
Share on other sites

41 minutters powerwalk ude i mørket.

Når der er mørkt herovre er her MØRKT. Når jeg slukkede Petzlen kunne jeg ikke se mine fødder, kun vandrestavenes klikken fortalte mig at jeg var på vejen. Jeg plejer at elske at være ude om natten..telt ture, løbeture, what ever.

Som barn var jeg temmelig mørkeræd, men det forsvandt med tiden og var helt væk da jeg kom i hæren og siden har jeg været vild med mørke og natten.Løbeture i mørke er nærmest meditative for mig.

Men af en eller anden grund var en portion af barndommens irationelle skræk der med et her til aften, da jeg travede hurtigt afsted gennem den kulsorte skov. Dybt irrationelt, for man er et af de steder med mindst kriminalitet i Danmark, og man er en +100 kg Blackmoore...

Med et var den konstante kriblen ned af ryggen der..noget jeg ikke har følt i mange mange år.. ikke frygten for at der skulle ske en noget, men den der frygt for at se noget.. eller høre noget...selvmorderen der svingede i træet, liget i grøftekanten eller det diffuse skrig i mørket. Jeg øgede tempoet ind gennem det mest øde afsnit af skoven. Jeg havde hele tiden en underlig følelse af at et eller andet umådeligt tragisk enten lige var sket eller ville ske.. tæt på-- at den knirken i træerne der var fra vinden var et varsel om noget..forkert ...ude i mørket..

Normalt elsker jeg at se og høre dyrene om natten, men nu var lyden af en due der lettede med et ikke spændende og lækker, men noget der gav pulsen et hak op..

Det sekundt jeg ramte det stykke hvor man kommer ud fra skoven var følelsen væk. Pist væk! Der er stadigt mørkt ude på de flade marker men på en helt anden måde. Alt blev normalt igen, den underlige følelse var væk, og det var en lækker tur.

men meget syret at mærke den slags sager igen, og egentligt også dybt interessant og facinerende.

..og det var meget snak om en gåtur i højt tempo..

P.S: vandrestave er lækre!!!!

Link to comment
Share on other sites

Hej Blackmoore

Interessant at læse om din tur i mørket, hvor du så fint beskriver hvad der sker når en diffus angst kommer anstigende og går helt i selvsving :blink: . Jeg synes også at ture i mørke er rigtig gode og alligevel kan jeg også nogengange få travlt med at komme hjem fordi uhyggen kommer snigende :lol: , jeg kunne dog ikke finde på at trave rundt i skoven i bælg ravende mørke...de åbne vidder er mørke nok for mig herude hvor gadelyset aldrig når frem. En god ting ved mørke er også at det føles som om man løber meget hurtigere B) !!!!

- Dipy :)

Link to comment
Share on other sites

let aftentræning...

tager stadig mange chins singles og doubles i løbet af dagen og kørte en del 1-2-3 ladders under træning i dag. det virker som en god måde at få liv i min dysfunktionelle lat igen.

Ellers var dagens træning en del let lænd og ben, og en flok disco sæt for bi og tri, sammen med noget core træning.

jeg gider ikke smide vægte og sæt på når det ikke er mere voldsomt end det her...

Link to comment
Share on other sites

Los: Nope... men det er noget jeg tænker over..

Og den mørke skov har nok vundet et sæt, men kampen er stadig lang :)

dagens dejlige leg: Morgen power walk: 51 minutter ude i en plantage der nu viser med stort alvor at efteråret er her. Fr bare en uge sidenkunne man tro at det var lidt sommer, men den grå himmel, bladene fra birken der hvirvler rundt i vinden og duften viser klart: Efteråret er her. Det gør nu ikke noget. Vandrestavene var i et godt tempo, og jeg havde Springsteens "Winterland 1978" koncert i ørebøfferne..en forrygende live plade der bare bærer en frem gennem det grå vejr!

Derefter. 3 timer på skydebanen. Er blevet bedre til hurtige sideduer, men spidsduerne driller stadig. Fik afprøvet 2 nye våben i dag, en hårdt boret pumpgun og en alm. over/under. Over /underen lægger bedre til mig end min gamle side by side, så det bliver nok min nye standardgøb! Pumpgunnen er alt for hårdt boret til tætte skudhold. Jeg tror det bliver et specialvåben til f.eks havjagt, eller hvis jeg skal efter rådyr med hagl.

Link to comment
Share on other sites

Hej Blackmoore

Interessant at læse om din tur i mørket, hvor du så fint beskriver hvad der sker når en diffus angst kommer anstigende og går helt i selvsving :blink: . Jeg synes også at ture i mørke er rigtig gode og alligevel kan jeg også nogengange få travlt med at komme hjem fordi uhyggen kommer snigende :lol: , jeg kunne dog ikke finde på at trave rundt i skoven i bælg ravende mørke...de åbne vidder er mørke nok for mig herude hvor gadelyset aldrig når frem. En god ting ved mørke er også at det føles som om man løber meget hurtigere B) !!!!

- Dipy :)

Jeg kan se, vi er flere, der kender til den slags. Førhen boede jeg lige op og ned ad en skov, og jeg ku godt sådan nogle vinternætter gå ud i skoven for at møde den der kriblende angst. Man ved jo godt, der ingen fare er ... Hvad sku der ske? Blive bidt i knæet af en hjort?

Jeg husker engang, jeg traskede rundt i skoven på en smal sti, havde walkman på. Pludselig suser noget forbi mig - det var så en, der var ude at løbe sent. Nøj, der fik jeg pulsen op!

Det er lidt lissom med højdeskræk. Man ved, man er sikker, og man ved, højden gør en ør ... men man skal alligevel liiiige hen og se ned.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share