QuantanaMORON!


Quantanamo
 Share

Recommended Posts

Helledussada. Jeg tænkte faktisk på Michelin drengen den anden dag. Det var nu god spas in the good old days, med spøer, kongtanamo, børsten, hoonky, Dr.Steen, og Big mike i LVK.
Ja det var faktisk tider!

Det var god spas.

Blackice>> Hører du nogensinde fra Børsten?

Q: Hvordan havde Honkey det - højde, drøjde og efter hans MC-styrt?

Han lignede sig selv, bare med lidt mere skæg. Han har vist ingen mén efter sit crash. Han laver mest boksetræning nu, kunne han berette.

Link to comment
Share on other sites

BB i November

ManWhoWasntThere01.jpg

Det var med vand i skoene og regnvåde bukser, jeg nærmede mig Fitness World. Regnen stod lige ned som kaskader fra et vandfald, og vejret lignede i det hele taget noget, der er bedst beskrevet i de sidste sider af den bog, der sørger for at mit spisebord ikke vipper. Jeg tvivlede dog på, at det var apokalypsen, der var indtruffet. Man ser meget blod, sved og tårer i min branche – kvantiteten så ikke ud af mere end sædvanligt. Navnet er GUNtanamo. Jeg er en bodybuilder – alt andet kommer i anden række.

Jeg havde en aftale med en kollega, og jeg plejer at holde mine aftaler. Men en fyr ved navn Bruno forsøgte at forpurre min punktlighed. Eller på moderne dansk: Jeg skulle skide. Og lige så meget som jeg hader at komme for sent, hader jeg at skulle skide, mens jeg træner mine køller. Jeg vendte om for at servere min kvalitetskage i hjemlige omgivelser, hvor lugten kun fornøjer mig selv, og hvor brættet er slået ned, når jeg ankommer.

Tilbage i Fitness World faldt mine øjne på en kvindelig skikkelse, der så lidt for bekendt ud. Damen lå på gulvet og vred sig i smerte. Katja BB! Kalder hun sig – hun er bodybuildingsdame. Hun havde en frisk farve i kinderne, og et øjeblik overvejede jeg, om jeg skulle finde min gun frem og vise en eller anden smartenspieler, hvor skabet skulle stå. Jeg faldt til ro, da det gik op for mig, at hendes ansigtskulør skyldtes 42 minutter på løbebåndet. Eller det påstod hun i hvert fald.

Min parringsdans blev afbrudt af bænkpresstativet, der kaldte på mig. Jeg ønskede madammen god dag med en finger til krøllerne og begav mig ned i den anden ende af centeret. Min målrettede march blev afbrudt, da jeg på vej derned stødte ind i et kæmpeskur af en mand. Lugten af testosteron emmede fra hans porer, og hans massive køller fik en tilfældigt forbipasserende bitch til at gå i gulvet af imponade. Jeg kender mange i Fitness World på Amager, men der er få jeg er så glad for at kalde min homie. Zøde Madz var ankommet og sulten efter tunge bisps-curls drev fra ham som daggammel urin fra Rosie McGee’s overfyldte Pissoir en lørdag klokken 05.

Ved bænkpresstativet kiggede jeg mig omkring. Jeg havde været ramt af en sær melankoli tidligere på dagen og havde været nødt til at motivere mig selv ved at lave en fast aftale. En aftale jeg ikke kunne løbe fra – jeg løber helst ikke – cardio er katabolsk.

Jeg spejdede efter min makker. Jeg praler gerne af mine gode sanser. Jeg kan fornemme en fissefornem blondine slippe en vind i metroen, inden jeg er steget ombord, og forleden spottede jeg vindertallene i Vikingelotto allerede tirsdag formiddag. Mine gode øjne var imidlertid overflødige. Selv de blinde, døve og lamme motionister vendte sig i hans retning, da den første dundren i gulvet afslørede, at han var på vej. Kombinationen af hans konstant anabolske tilstand og hans mandige udseende fik spejlene til at klirre, og en brunette ved inderlårsmaskinen måtte lade knibeøvelser være knibeøvelser og blot lade sin sin iver fosse ud på gulvet. Christian BB! Var i huset, og han var ON!

Så trænede vi bænkpres. Pump på patterne. Vi fortsatte med Skrå bænk. ”BB”, råbte vi. ”Det er Bodybuilding”, sagde Christian BB!’s makker Micael MM, der er så hugget og massiv, at han engang blev passet op af en gruppe japanske turister, der troede, at de havde taget det forkerte fly og var havnet ved Mt. Rushmore.

Så var hun der. Ud af det blå. Kært barn har mange navne, men hende her har kun et: ”The Apprentice.” Christian BB!, gjorde sine tilnærmelser, og jeg følte mig nødsaget til at skride ind med en Cock Block. Med vores test-niveau på hidtil uset niveau vendte vi tilbage til vores bodybuildings. Jeg trænede min ryg. 5 x 170 kørte jeg i dødløft. Den var tung, men nem. De to andre trænede triceps, og da både undertegnede og makker uddelte faarced, var der ingen i centret, der var i tvivl om at Christian BB! Trænede Triceps Cable extensions – Down the stack!

Når jeg har et stille øjeblik for mig selv med god tid til at sparke fødderne op og filosofere over livet, tænker jeg nogle gange over, hvor mange BB-udtryk jeg kender. Et egentlig facit er jeg aldrig kommet frem til. Det er med BB-udtryk, som det er med bitches, man har kaldt for bitches. Når man når et vist niveau, er antallet ligegyldigt. De blev alle fyret af denne aften i Fitness World.

Efter tre timer og lidt imponade på en wannabe bb-tøs som Zøde Madz havde slæbt med, var det slut. Protsne ventede, og jeg vidste, at når kroppen er sendt til helvede, er det vigtigt med restitution.

Der er ikke meget, jeg er sikker på i denne tilværelse længere. Influenzaer, finanskrise, pest i peden. Det kommer og går. Men en ting er sikkert: På onsdag er der bodybuilding igen!

Edited by Quantanamo
Link to comment
Share on other sites

Hej motion-online-venner

Tak for jeres positive wibes :smile: Det er dejligt, at I tilkendegiver, når I er tilfredse med servicen i denne min e-træningsdagbog.

('e' står for elektronisk, venner).

ok

Christian BB!>>

Jeg glæder mig også til at træne bodybuildings. Jeg stod på tæer bag mit hæve/sænke bord i en time!

Edited by Quantanamo
Link to comment
Share on other sites

:wub::smile:DEJLIG TRÆNING :smile::wub:

unicorn-rainbow.jpg

Sikke en dejlig dag venner. Jeg har råhygget og pruttet under dynen, og da jeg endelig stod op var det til strålende overskyet vejr med en rolig orkan :bigsmile: Jeg smuttede ned til købmanden og handlede ind, bl.a. købte jeg 900 gram kalkun og 3 liter mælk. Jeg kan godt lide både kalkun og mælk fordi kalkun er en slags gris :wub: med vinger og mælk kommer fra grisens :wub: bedste ven: Koen. Endelig er det i dag min ven Simons fødselsdag. Simon kalder sig SimonHP på denne hjemmeside som i folkemunde omtales som www.motion-online.dk - Det kan være du også kender ham. Tillykke Simon og Hurra!

Jeg havde egentlig en aftale med min hjerteveninde, som jeg - lidt i sjov - kalder Katja BB!. Hun aflyste desværre, men det gjorde ikke spor, for min anden hjerteveninde, som jeg - i ramme alvor - kalder Kathrine bodybuildingsbitch Bak, havde skrevet en Short Message Service, hvori der stod at hun ville være at finde i Tårnby StyrkeløfterKlub (Forkortelsen er TSK, venner :smile: ) Glad hoppede jeg på cyklen og trampede i pedalerne - "Bjarne i den gule trøje, op af bjerge nedad høje" - nynnede jeg og mindedes Anne Dorte Michelsens dejlige sang.

I TSK var Disko-trioen, SL'erne, KBBB!Bak, og Team Laasby. Så trænede vi:

Jeg er så spændt på om imponade-metret virker i det nye skin, hvis det ikke er tilfældet kan I nyde de flotte regnbue-farver, og hvis I er rigtig nysgerrige kan I replie indlægget for at se, hvad jeg illustrerer med imponade-metrene.

EZ pull-overs:

5 @ 20 + bar

5 @ 30 + bar

5 @ 35 + bar

5 @ 37,5 + bar

5 @ 37,5 + bar

5 @ 37,5 + bar

Min ven Christian BodyBuildings kommenterede forleden, hvorledes min biceps dominerede min triceps. Det skal der rettes op på, og jeg tror at flere extension er sagen.

chart?chs=225x125&cht=gom&chd=t:100&chl=

Fri etbens læg:

8 x 12

Lægge er ligesom de små søde 19-årige piger. Du bliver større og større, men de forbliver samme størrelse :smile:

Push-downs:

8 @ 40

12 @ 40

12 @ 40

12 @ 40

Ja det er så flere extensions

chart?chs=225x125&cht=gom&chd=t:100&chl=

UH Pull-ups:

10

10

10

Ryggen sidder bagpå

V Pull-ups:

9

8

Også her

Box squat: (Ja på en lav box foregår det)

5 @ 70

5 @ 90

5 @ 100

5 @ 105

5 @ 110

5 @ 112,5

Den søde KBBB!Bak spottede og var generelt rigtig sød og flot - og dejlig. Hun har gode gunz og glutes.

chart?chs=225x125&cht=gom&chd=t:100&chl=

DB skulder:

5 @ 21

5 @ 24

5 @ 27

5 @ 27

5 @ 27

Skuldre der smuldre®

Så prøvede jeg lidt forskellige rows og fandt en rar og lækker én, der passer til mig:

Yates:

12 @ 70

Stående DB rows:

10 @ 38

Lying DB rows:

12 @ 24

12 @ 27

12 @ 27

Så strict at Jane Fonda ringede midt i det hele og sagde: "Hej - Det er dejlig strict shit det der!"

Benpres:

12 @ 150

12 @ 200

12 @ 210

12 @ 125

De var nemme

Laterals:

12 @ 14

12 @ 14

12 @ 14

Delta-musklen kaldes den muskel som trænes her

Tri cable OH ext:

Down the Rack 50 - 25

Sikke det pumpede dejligt i mine triceps.

Så strak jeg ud og fulgtes med Zøde Katrhine hjem. Zøde Kathrine er en Bodybuildingsbitch! Hjemme tilberedte jeg 900 gram kalkun, som jeg netop har spist halvdelen af. Det var også dejligt.

* * *

DER ER Præcis en uge til EPIC EVENT i denne logbog!

THE EPIC EVENT COUNTDOWN

7 DAGE TIL EVENT

chart?chs=225x125&cht=gom&chd=t:0&chl=Ev

ok

Edited by Quantanamo
Link to comment
Share on other sites

BB i November

ManWhoWasntThere01.jpg

Det var med vand i skoene og regnvåde bukser, jeg nærmede mig Fitness World. Regnen stod lige ned som kaskader fra et vandfald, og vejret lignede i det hele taget noget, der er bedst beskrevet i de sidste sider af den bog, der sørger for at mit spisebord ikke vipper. Jeg tvivlede dog på, at det var apokalypsen, der var indtruffet. Man ser meget blod, sved og tårer i min branche – kvantiteten så ikke ud af mere end sædvanligt. Navnet er GUNtanamo. Jeg er en bodybuilder – alt andet kommer i anden række.

Jeg havde en aftale med en kollega, og jeg plejer at holde mine aftaler. Men en fyr ved navn Bruno forsøgte at forpurre min punktlighed. Eller på moderne dansk: Jeg skulle skide. Og lige så meget som jeg hader at komme for sent, hader jeg at skulle skide, mens jeg træner mine køller. Jeg vendte om for at servere min kvalitetskage i hjemlige omgivelser, hvor lugten kun fornøjer mig selv, og hvor brættet er slået ned, når jeg ankommer.

Tilbage i Fitness World faldt mine øjne på en kvindelig skikkelse, der så lidt for bekendt ud. Damen lå på gulvet og vred sig i smerte. Katja BB! Kalder hun sig – hun er bodybuildingsdame. Hun havde en frisk farve i kinderne, og et øjeblik overvejede jeg, om jeg skulle finde min gun frem og vise en eller anden smartenspieler, hvor skabet skulle stå. Jeg faldt til ro, da det gik op for mig, at hendes ansigtskulør skyldtes 42 minutter på løbebåndet. Eller det påstod hun i hvert fald.

Min parringsdans blev afbrudt af bænkpresstativet, der kaldte på mig. Jeg ønskede madammen god dag med en finger til krøllerne og begav mig ned i den anden ende af centeret. Min målrettede march blev afbrudt, da jeg på vej derned stødte ind i et kæmpeskur af en mand. Lugten af testosteron emmede fra hans porer, og hans massive køller fik en tilfældigt forbipasserende bitch til at gå i gulvet af imponade. Jeg kender mange i Fitness World på Amager, men der er få jeg er så glad for at kalde min homie. Zøde Madz var ankommet og sulten efter tunge bisps-curls drev fra ham som daggammel urin fra Rosie McGee’s overfyldte Pissoir en lørdag klokken 05.

Ved bænkpresstativet kiggede jeg mig omkring. Jeg havde været ramt af en sær melankoli tidligere på dagen og havde været nødt til at motivere mig selv ved at lave en fast aftale. En aftale jeg ikke kunne løbe fra – jeg løber helst ikke – cardio er katabolsk.

Jeg spejdede efter min makker. Jeg praler gerne af mine gode sanser. Jeg kan fornemme en fissefornem blondine slippe en vind i metroen, inden jeg er steget ombord, og forleden spottede jeg vindertallene i Vikingelotto allerede tirsdag formiddag. Mine gode øjne var imidlertid overflødige. Selv de blinde, døve og lamme motionister vendte sig i hans retning, da den første dundren i gulvet afslørede, at han var på vej. Kombinationen af hans konstant anabolske tilstand og hans mandige udseende fik spejlene til at klirre, og en brunette ved inderlårsmaskinen måtte lade knibeøvelser være knibeøvelser og blot lade sin sin iver fosse ud på gulvet. Christian BB! Var i huset, og han var ON!

Så trænede vi bænkpres. Pump på patterne. Vi fortsatte med Skrå bænk. ”BB”, råbte vi. ”Det er Bodybuilding”, sagde Christian BB!’s makker Micael MM, der er så hugget og massiv, at han engang blev passet op af en gruppe japanske turister, der troede, at de havde taget det forkerte fly og var havnet ved Mt. Rushmore.

Så var hun der. Ud af det blå. Kært barn har mange navne, men hende her har kun et: ”The Apprentice.” Christian BB!, gjorde sine tilnærmelser, og jeg følte mig nødsaget til at skride ind med en Cock Block. Med vores test-niveau på hidtil uset niveau vendte vi tilbage til vores bodybuildings. Jeg trænede min ryg. 5 x 170 kørte jeg i dødløft. Den var tung, men nem. De to andre trænede triceps, og da både undertegnede og makker uddelte faarced, var der ingen i centret, der var i tvivl om at Christian BB! Trænede Triceps Cable extensions – Down the stack!

Når jeg har et stille øjeblik for mig selv med god tid til at sparke fødderne op og filosofere over livet, tænker jeg nogle gange over, hvor mange BB-udtryk jeg kender. Et egentlig facit er jeg aldrig kommet frem til. Det er med BB-udtryk, som det er med bitches, man har kaldt for bitches. Når man når et vist niveau, er antallet ligegyldigt. De blev alle fyret af denne aften i Fitness World.

Efter tre timer og lidt imponade på en wannabe bb-tøs som Zøde Madz havde slæbt med, var det slut. Protsne ventede, og jeg vidste, at når kroppen er sendt til helvede, er det vigtigt med restitution.

Der er ikke meget, jeg er sikker på i denne tilværelse længere. Influenzaer, finanskrise, pest i peden. Det kommer og går. Men en ting er sikkert: På onsdag er der bodybuilding igen!

Det er sjældent nogen så blue collar som dig kan finde ud af at skrive ;)

Lægge er ligesom de små søde 19-årige piger. Du bliver større og større, men de forbliver samme størrelse :smile:

LOL for helved!

Link to comment
Share on other sites

Jeg er så spændt på om imponade-metret virker i det nye skin, hvis det ikke er tilfældet kan I nyde de flotte regnbue-farver, og hvis I er rigtig nysgerrige kan I replie indlægget for at se, hvad jeg illustrerer med imponade-metrene.

Hurra! Det virker :smile:

Det er sjældent nogen så blue collar som dig kan finde ud af at skrive ;)

I den betragtning kan jeg kun erklære mig enig!

Ihhhhh hvad er det for et event? Jeg kan næsten ikke vente! Og tak for den søde fødselsdagshilsen! :wuuuuuuuuub:

Ja - hvad kan det være? Jeg tror, at du, kære Simon, vil sætte stor pris på den. Der må naturligvis gerne gættes. Der har engang før været nedtælling til en event i denne log. Måske er der en sammenhæng, men sandsynligvis ikke.

THE EPIC EVENT COUNTDOWN

6 DAGE TIL EVENT

chart?chs=225x125&cht=gom&chd=t:14&chl=E

Edited by Quantanamo
Link to comment
Share on other sites

Ja - hvad kan det være? Jeg tror, at du, kære Simon, vil sætte stor pris på den. Der må naturligvis gerne gættes. Der har engang før været nedtælling til en event i denne log. Måske er der en sammenhæng, men sandsynligvis ikke.

Kan det være en gæsteoptræden af en utrolig BB!!1!one! type?!

chart?chs=225x125&cht=gom&chd=t:100&chl=

Link to comment
Share on other sites

MORGENGYMNASTIK!

235_1.jpg

"En sund Sjæl i et sundt Legeme" - MENS SANA IN CORPORE SANO

Denne fremragende Morgenstund mødtes jeg med mine kære Venner Hr. Christian og Hr. Michael. Vi havde alle set frem til en morgenfrisk Stund med Legemsøvelser akkompagneret af Fuglekvider og badet i Formidagssolens Straaler.

Gymnastikken tog sin Begyndelse med en Modstandsøvelse, hvor vi liggende på en Bænk på Ryggen sænkede og hævede en Stang med Vægtskiver til Brystet:

10 med 60 kg

5 med 80 kg

5 med 85 kg

5 med 87,5 kg

5 med 90 kg

5 med 90 kg

5 med 90 kg

Hr. Christian satte, det som han saa spidsfindigt kaldte en personlig bodybuildingsrekord undervejs. Sikke en Kraftkarl.

De næste Legemsøvelser vi begav os udi bestod i, at vi liggende på en skraa Planke hævede og sænkede det, der med en moderne Betegnelse kaldes Haandvægte, til Brystet:

11 med 26 kg

8 med 28 kg

6 med 30 kg

10 med 28 kg

Denne Modstandsøvelse lod til at frembringe en øget Blodcirkulation i den øverste del af Brystmuskulaturen.

Paa almindelig Opfordring fortsatte vi med endnu en Sundhedsøvelse for Brystmuskulaturen, hvor vi med strakte Arme sænkede de saakaldte Haandvægte til Siden for derefter at samle Hænderne i en stærk fortsat Bevægelse over Brystet:

10 med 16 kg

10 med 16 kg

Denne Legemsøvelse blev udført med langsommelighed

Jeg hengav mig herefter til en Modstandstræning, der vel må betegnes som et Kærnepunkt i ethvert Menneskes Udvikling. Staaende med skulderbred Stand fattes med begge Hænder omkring en Vægtstang, hvorefter Armene bøjes og strækkes.

5 med 20 kg + vægtstang

5 med 30 kg + vægtstang

5 med 35 kg + vægtstang

5 med 40 kg + vægtstang

5 med 40 kg + vægtstang

5 med 40 kg + vægtstang

Gennem Muskeltræning af Armbøjerne kan tabt Livskraft genvindes

Siddende fortsatte jeg derfor træningen af armens bøje-muskulatur:

12 med 20 kg

10 med 20 kg

9 med 20 kg

Vi lever i en Sportstid besjælet af en Sportsaand, der har Berøringspunkter med den græske Oldtids

Jeg fortsatte nu med en Legemsøvelse, der har til Formaal at konditionere den nederste del af Rygmuskulaturen. Igen fattes i staaende Stilling om en Vægtstang, hvorefter Kroppen, mens Benene holdes strakte, rejser sig til staaende Position.

12 med 90 kg

12 med 100 kg

12 med 110 kg

God Holdning giver en større Højde end daarlig Holdning

Ogsaa Benenes Bøjemuskulatur har brug for Motion. Derfor indtog jeg et Apparat, hvor man liggende paa Maven, bøjer Benene, med en Belastning omkring Ankelleddet.

10 med 35 kg

10 med 45 kg

10 med 50 kg

10 med 50 kg

10 med 50 kg

Jeg vil en Legemskultur, der er almindelig udbredt, og som gælder alle, ikke blot aktive Sportsmænd

Mavemusulaturen blev trænet med følgende Legemsøvlelse: Liggende paa Ryggen og med et fast Greb i den Bænk, hvorpaa man befinder sig, rejses hele Kroppen op til lodret Stilling saaledes at hele Kroppens Vægt hviler på Ryggens øverste del. Hele Kroppen sænkes nu til vandret og hæves herefter igen:

5

5

Herefter trænede jeg mine Armbøjere i en slags Helvedesmaskine. Jeg trænede nedad Stakken, som det vist kaldes. Det gav en Fornemmelse af Fyld i Armbøjerne. En Fornemmelse jeg associerer med visse Legemsøvelser, der normalt finder sted i Soveværelset. Så kan De vel forestille Dem, hvor god min Dag er? Hvabehar!

Jeg afsluttede den formidable Morgengymnastik med Strækøvelser og fremsatte da ogsaa et Raad til to unge Numzepiger, der var ved at ødelægge deres Fysik med helt forkert valg af Legemsøvelser.

Den af Moden foreskrevne Afmagring har forårsaget megen Sygdom og Elendighed, og jeg drog derfor - efter Gymnastikkens afslutning - hjemad for at indtage et Maaltid med rigeligt Protein og Kulhydrat.

Tilbage er kun at sige:

20997363.jpg

I vore Dage, da vi ved saa god Besked med Hygieine og Legemskultur, kan man ligefren ikke være bekendt at forsømme sit Legemes Træning og Vedligeholdelse

Kaptajn I.P. Jespersen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share