Zoater Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Jeg har købt en bakke med 1100g frosne kyllingestykker med skin og ben, i følge producenten er der 17,5 g protein/ 100g.Det vil altså sige 192,5 g for sølle 21.5 kr......med andre ord ca. 11 øre per g protein.Kan det passe? Noget jeg har overset, eller....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
multisport Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 (edited) Ja det er der!De 1100 gram er bruttovægten. Altså med ben. Har selv prøvet at veje mine kyllinge stykker før jeg spiste og bagefter vejede jeg benene (altså kylling benene B) ). Resultat: Der er ca 600 gram reelt kød i sådan en kylligbakke efter de er stegt. Dvs 6x17,5=105 gram protein. Eller 20 øre pr gram protein. Edited May 24, 2004 by multisport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PlayboY Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Well, i er godt klar over hvor sindsygt meget energi der er i sådan en bakke med lørdagskylling ikke? Hele lortet SEJLER jo også i fedt når man har bagt dem.. Så hvis i vil tabe jer skal i nok ikke spise dem :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoater Posted May 24, 2004 Author Report Share Posted May 24, 2004 PlayboY> ja det er godt nok ulækkert.... heldigvis bulker jeg, desuden hældte jeg alt fedtet fra da jeg var færdig. Så mon ikke det hjælper lidt - ingen sovs til mig :( multisport>Der står på pakken:Nettovægt 1100g heraf 958g kylling....per 100 g...17g protein0-1g kulhydrater15g fedthmm..... du har sikkert ret, men det virker altså underligt <_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zink_brian Posted May 24, 2004 Report Share Posted May 24, 2004 Hvis i tøer kylingen op først og piller skindet af, så er der ikke meget fedt tilbage.Det smanger læggert. :) Jeg ved bare ikke hvor meget fedt man slipper for? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.