blanco Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 hej mollere Jeg glemte at sætte min Udo's choice tilbage i køleskabet sidst jeg brugte den, og har først lige opdaget det og kylet den tilbage i kulden. Den har nok stået ved stuetemperatur i cirka syv timer.... Spørgsmålet er, om der er nogen som ved om n-3 fedtsyrerne kan holde til det, eller om det er tilstrækkeligt til, at de bliver ødelagte?Jeg har prøvet at smage på den og umiddelbart kan det godt være den virker lidt mere harsk end ellers, men det kan også bare være noget jeg bilder mig ind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blanco Posted October 16, 2004 Author Report Share Posted October 16, 2004 Ahh come on, er der virkelig ikke nogen, som har en idé om hvorvidt olien kan holder til det, eller bliver ødelagt af det?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stubbe Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 Ahh come on, er der virkelig ikke nogen, som har en idé om hvorvidt olien kan holder til det, eller bliver ødelagt af det??Den bliver ikke ødelagt på de timer. Indtag du det roligt, hvis ikke det smager for harsk, og i så fald var det nok ikke super frisk i forvejen :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blanco Posted October 16, 2004 Author Report Share Posted October 16, 2004 (edited) pheew, tak for svaret stubbe, nu er jeg lettet. Jeg ville godt nok helst ikke være nødt til at smide for over 100 kr. Udo's ud, så jeg prøver lige at smage på den igen :) Edited October 16, 2004 by blanco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.