Holdbarhed af Udo's


blanco
 Share

Recommended Posts

hej mollere :smile:

Jeg glemte at sætte min Udo's choice tilbage i køleskabet sidst jeg brugte den, og har først lige opdaget det og kylet den tilbage i kulden. Den har nok stået ved stuetemperatur i cirka syv timer.... :cry:

Spørgsmålet er, om der er nogen som ved om n-3 fedtsyrerne kan holde til det, eller om det er tilstrækkeligt til, at de bliver ødelagte?

Jeg har prøvet at smage på den og umiddelbart kan det godt være den virker lidt mere harsk end ellers, men det kan også bare være noget jeg bilder mig ind :blink:

Link to comment
Share on other sites

Ahh come on, er der virkelig ikke nogen, som har en idé om hvorvidt olien kan holder til det, eller bliver ødelagt af det??

Den bliver ikke ødelagt på de timer. Indtag du det roligt, hvis ikke det smager for harsk, og i så fald var det nok ikke super frisk i forvejen :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share