Rall


Rall
 Share

Recommended Posts

Du er så fuckin' lee', buddy!

Glæder mig så hårdt til at se dig sætte alle de CF-juicers på plads! :4thumbup:

Men jeg kan ikke læse noget om P-tærter i dine carb-planer? :tongue:

Vi er fandme flere der glæder os til at nyde prægtige og ikke mindst rene atleter i CB klassen til DM :4thumbup:

Billeder JA TAK :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Morgencardio

Tirsdag d. 19/9 2006

Jeg vågnede ikke i nat med trang til at lade vandet, hvilket jeg ellers havde forestillet mig, men jeg tør roligt sige, at der var tryk på hanen, da jeg besøgte toilettet første gang i morges. Bagefter pw jeg en god tur i støvregn i Peter Bangsvej og Finsensvej kvarteret. 60 minutter.

Nu skal jeg ha' gang i 10-12 liter væske, ha' foretaget de sidste par indkøb, og ellers bare ha' benene oppe, surfe lidt på nettet og læse en god bog :superman: .

:smile:

Lagoon >> Tak skal du ha' min ven. P-tærter kan komme på tale, men Rittersport med nødder sneg sig ned i indkøbsvognen først, og da der allerede lå en rigtig lækker æske Crusli chokolade müesli, så blev der ikke lige plads til p-tærterne :wink: .

Angel >> Så håber, jeg at jeg kan leve op til Jeres forventninger. Jeg har i hvertfald indfriet mine egne krav :smile: . Med hensyn til billeder, så får jeg først taget dem i aften, men her er lige et preview af gluteus. Blitzen visker cut'sne ud i obliques og serratus.

post-6061-1158648536_thumb.jpg

Edited by Rall
Link to comment
Share on other sites

Et eller andet sted er jeg i ingenmands land imellem taknemmelig og ked af det over at vi ikke skal stå på scenen samtidigt ... :laugh:

Dælme lee form :devil: og så endda med blitzlys på :superman: :4thumbup:

Nu ved jeg hvad der skal til næste år... så må jeg hellere til at tage den med ro med den stegte flæsk :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Fitness Iver>> Tak skal du ha'. Jeg glæder mig til at hilse på dig back stage. Vi ses. Held og lykke :smile: .

Kong Kent >> Thanks. Jo nærmere jeg kommer DM, jo mere svinger min form i løbet af dagen. Gluteus billedet er taget efter morgencardioen, hvor der næsten ingen væske er, mens de billeder jeg poster længere nede bærer præg af, at jeg trækker lidt væske ind i løbet af dagen. Jeg håber, at det stabiliserer sig over torsdagen og fredagen, hvor jeg ikke skal træne og istedet slappe af. Jeg håber forøvrigt, at du tager nogle gode pics til Dm med dit mother f...er kamere :superman:

LungBrush >> Tak skal du ha'. Jeg er sikker på at Kollerød Brændehandel kan udvikle nogle protein barer, som smager af stegt flæsk med persillesovs. Det vil blive en best seller på linie med Lee Labrada's Lean Body Bar :tongue: .

Peak week

Næst sidste træning. Ryg, skulder, triceps.

Tirsdag d. 19/9 2006

Jeg fik lige købt det sidste i formiddags, så nu er alt på plads, så jeg kan bare koncentrere mig om at passe min træning, diæt og hvile mig. Træningen i dag var en høj rep´en af slagsen for ryg, skulder og triceps. Det brændte helt vildt, da jeg ikke er vandt til 15 reps. Jeg fik prøvet nogle øvelser, jeg ikke har kørt i lang tid, så det var helt fint og nemt at komme igennem. På trods af høj rep brænderiet, synes jeg, der var lidt koldt i CF i dag, så jeg var glad for, at jeg havde pakket mig godt ind. Tirsdagens tal:

Assisted chins

15x65

15x50

15x50

15x50

Chest supported row

15x90

15x90

15x90

Cg neutral pulldown

12x80

12x75

11x75

Maskine skulder press

15x30

15x30

15x30

15x30

Upright row

14x40+EZ-stang

12x40

12x40

Siddende lat. raises

15x10

15x10

15x10

Bagskulder

15x65

15x65

15x65

Overhead db triceps ekstension

12x42

12x42

12x42

Press down

12x75

12x70

12x70

Cykling 20 minutter på level 10.

Jeg fik lige hilst på NANdro, der desværre har været igennem noget maveforgiftning, men han så ud til at ha' kommet sig, og heldigvis så det ud til, at han havde bevaret formen, selv om han så godt træt ud. Det skal nok blive godt til Dm.

Posering 4 gange standard posering og 3 gange fri rutine.

Jeg har rundet de 10.5 liter i dag, hvoraf størstedelen er vand, men ligesom i går, har jeg også fået en del kaffe, thé, is thé og cola light. Det virker også, for jeg har nærmest ikke sat mig efter at ha' været på toilettet, før jeg skal afted igen. Jeg skal dog ha' de 12 liter ned i dag, så jeg mangler 1.5 liter mere inden senge tid. Gad vide, hvornår jeg vågner og skal tisse? :wink:

Der var noget med nogle billeder, så her er billeder fra i dag. Blitzen visker som sædvanlig cut'sne ud, og benene er tydeligt mere væskede end i morges, men det skal jeg som nævnt nok få styr på.

post-6061-1158691228_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Flot lav fedt% du har nået Rasmus :4thumbup:

De RL form er svær at vurdere ud fra blege form endda taget med blitz og ved også godt du er flad og carbdepleted nu!! Derfor endnu desto mere glæder jeg mig til at se dig fyldt ud på scenen på lørdag :superman:

Må lige hooke op med dig bag scenen og få lavet nogle super snapshoots :w00t:

p.s. Du bor vel ikke på scandic? For kunne måske droppe forbi dit værelse i løbet af fredagen og tage et par snapshoots hvis du føler for det - for du skal vel alligevel posere lidt mellem nogle af dine måltider :smile:

Link to comment
Share on other sites

Helt på linie med TIll! Noget nær en drømmeform du render rundt med (+% 5-10kg muller måske :tongue: ) Men den fedt% og de cuts der, ville jeg gerne betale noget nær en håndfuld dødsynder, for at opnå :innocent::devil:

Led hestesko :cool: Det er dog næsten unfair, at fremhæve een ting fremfor noget andet. Det måske i virkeligheden det største kompliment jeg kan gi' - Det spiller sku!

Held og lykke på lørdag!

Iø er det fedt at du har posted din ugeplan frem til lørdag - meget interessant :smile:

Link to comment
Share on other sites

Det ser jo godt ud :4thumbup:

Hvis du kan holde vægt når du bliver fyldt ud, så skal det nok blive rigtig godt. Lidt farve vil bestemt gøre underværker :tongue: Jeg kan kun bifalde at du holder dig fra colastunt og andre udskejelser, helt og aldeles fornuftigt. Pas på med at overdehydrere når din form i forvejen er så skarp og du er pint så langt ud, det var nært gået galt for mig. Vi kan jo ikke have at du dejser om på scenen eller glemmer dit friprogram eller lignende.

Held og lykke :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

DBM >> :laugh: Ja, tangaerne er sgu' små, og kg priser ligger tæt på 17000,- kr :tongue:

Kong Kent >> Det bliver endnu bedre, når jeg får resten af væsken væk. Billeder er taget efter en dag med masser af salt og væske, så der sidder lidt væske i underhuden både på hjulene og på lænden, selvom blitzen også spiller en rolle med hensyn til at viske cut'sne ud. Lidt farve siger du? Der skal vist masser af farve til, for at rode bod på mit blege look. Jeg glæder mig til at hilse på dig til Dm :smile: . Jeg læste forøvrigt, at du er på vej tilbage til Vendsyssel. Det er virkelig også et dejligt sted, og så med egen jernhule i kælderen / laden bliver det jo rigtig fedt :smile:.

Lagoon >> :bigsmile: Jeg tager dig på ordet med hensyn til træningstøjet . Var du forøvrigt i CF i søndags, da der var gæster? :nonono::crazy::blink:

Till > Endnu en gang tillykke med din søn. Det er så en af de eneste godkendte undskyldning for ikke at gæste Dm :tongue: . God barsel :smile: .

Angel >> Tak skal du ha'. Det er vildt fedt, at du vil bruge tid på at tage nogle billeder af mig med et rigtig klasse kamera i nogle rigtigt fede vinkler. Jeg har PM'et dig :smile: .

jhax >> Thnx fellow Vanløse-citizen. Ja, 5-10 kg muskelmasse kunne da være fedt, men så hed det BB og ikke CB, og så skulle der nok også lidt mere til andre havregryn, BCAA og glutamin :wink:

Anders >> Lige over. Der burde være et mol Dm afterparty. Vi ses :smile:

Conciense >> Tak skal du ha'. Jeg må da indrømme, at jeg har ladet mig inspirere af din ikke-dogmatiske indgang til peakweek, selv om jeg gør det lidt anderledes. Jeg ser, ligesom du heller ikke gør, ingen grund til at f... 18-19 ugers hård diæt op på et eller andet stunt, som jeg ikke ved hvordan min krop reagerer på. Lidt farve siger du? Jeg tror, vi skal over i liter størrelsesordenen af farve, for at jeg får en smule kulør :tongue:

Morgencardio

Onsdag d. 20/9 2006

Jeg stod op kl. 6.00 og var pænt frisk. Efter BCAA, kaffen og glutamin faldt valget på ryten omkring Damhussøen og engen. 60 minutter i dejligt vejr.

Her til formiddag har jeg drukket en aller helvedes mase vand og surfet lidt på nettet. Jeg har også fået poseret lidt for at holde kroppen igang.

Posering 2 standardposerng og fri rutine.

Jeg er ved at være lidt træt af at posere, så jeg vælger at dele det op i flere etaper over dagen istedet for at køre 30 minutter i træk :superman:

:smile:

Edited by Rall
Link to comment
Share on other sites

Lagoon >> :bigsmile: Jeg tager dig på ordet med hensyn til træningstøjet . Var du forøvrigt i CF i søndags, da der var gæster? :nonono::crazy::blink:

Hahaha, det bliver så fedt, mand... Sådan en G-strengs tanktop og så et par multifarvede stribede kæmpe joggingbukser med elastik i bunden. Og så et par militær-støvler og en bæltetaske til at slutte hele ensemblet af! :4thumbup:

Nix, jeg var (heldigvis) ikke. Det var Sara, der var på arbejde, men jeg fik det hele genfortalt af Dan om mandagen. :crazy: Heldigvis, kan man sige, så var Dan der heller ikke, da de kom. Men det er sgu nok gæsternes velbefindende jeg er bekymret for... :laugh:

Edited by Lagoon
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share