Okse-loggen!


Oksen fra Århus N
 Share

Recommended Posts

Nå, men vi skal vel have lidt gang i loggen, så det hele ikke ender i fis og ballade i OT, i selskab med den nu KorthåredeKent og de andre stratenrøvere! :laugh:

Fredag smuttede jeg en smule tidligt fra kontoret, og fik det lovede styrke-pas.

Der var god plads i centret, og jeg pumpede igennem i en times tid.

Lørdag fik jeg cyklet 12 km. Varmen drillede, men lidt er bedre end ingenting.

I går fik jeg hevet den op på 14 km. Snittet for denne etape var 36,1 km/t.

Det varer i øvrigt ikke længe, for kondicyklen runder de 9000 km.

Link to comment
Share on other sites

I forgårs havde jeg et af de bedste styrke-pas længe, og legede bl.a. lidt med de 16-kilos DBs, til skulderpres og curls.

Det var ikke vildt mange reps, jeg kunne tage, men det gik. Af og til skal der jo gerne være en smule fremgang.

I går cyklede jeg 12 km. Varmen var, for en gangs skyld, aftaget en smule. Det var rart med lidt cykling, selv om distancen var begrænset.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er meget smigret over, at du åbenbart gerne vil møde mig.

Hvad havde du evt. tænkt dig, at der skulle ske, HVIS jeg vovede mig over broen?

Broen er lukket for alle jyder, der ikke kan lide sjællændere og katte!

Link to comment
Share on other sites

Broen er lukket for alle jyder, der ikke kan lide sjællændere og katte!

Det der kunne betyde en ret betydelig nedgang i bropengene.

Gælder det også den anden vej for sjællændere, der synes jyder er dumme?

Edited by jsc
Link to comment
Share on other sites

Bevar mig vel, hvor vi skændes, her i loggen!

Heldigvis er #PP en god MOL-ven.

Fredag stod den på morgen-træning, i selskab med et par stykker fra SL-klubben (som vist ikke tæller mange aktive længere, desværre).

Lørdag: 15 km cykling.

Søndag: 16 km cykling.

Jeg er så småt begyndt at glæde mig til weekendens festival.

Men first things first: Nu skal jeg ned og træne!

Link to comment
Share on other sites

I dag vil jeg komme med to indlæg, et alvorligt og et, der er lidt mere for sjov.

Det seriøse først:

I går fik jeg et udmærket styrke-pas, samt en del snak med en god bro. Det er rart, når man kommer til at snakke med nogen i centret. At mine sociale skills aldrig har været i top, er vel efterhånden noget, mange MOL-brugere ved, men på en måde går det lidt lettere i centret.

Så der blev pumpet ganske godt igennem.

Mht. arbejdet, så er jeg nået dertil, hvor jeg har indset, at noget må ske!

Det er naturligvis ikke sådan, at jeg tænker på, bare at skride fra min plads. Men omvendt vil jeg nødig lave det her resten af mit arbejdsliv. Flere har jo opfordret mig til at få skrevet speciale, så jeg kan kalde mig cand. mag. Og det vil jeg også overvejere kraftigt.

Èn ting har jeg indset: Det skal ikke handle om syntaks, selv om min BA var skrevet i et syntaktisk fag. Alt det ligger alt for langt tilbage i min hukommelse, nærmest som i et andet liv. Jeg har derfor snakket med én om, at vi skal prøve at finde et litteratur-emne, måske indenfor krimi- eller thriller-genren.

De administrative opgaver, jeg har her, er simpelt hen ikke specielt udfordrende. Og det sker der ikke noget ved at skrive i et offentligt forum, for de fleste omkring mig ved det i forvejen. Derfor må der, på lidt længere sigt, gøres noget.

Jeg ved, at nogen her på MOL har joket lidt med, at der var nogle ting, som jeg syntes var nemme, og som visse medlemmer af den akademiske stab IKKE syntes var nemme. Jeg skal understrege, at jeg på ingen måde har taget disse jokes ilde op. Dog vil jeg gerne gøre opmærksom på, at jeg ALDRIG har hævdet at kunne PWNE forskerne indenfor deres egne forsknings-områder. Jeg har til tider gjort opmærksom på, at det, at man kan skrive en afhandling indenfor et relativt snævert felt, ikke er ensbetydende med, at man kan finde ud af f.eks. regnskabsmæssige ting. Og det er absolut ikke det samme, som at kalde de mennesker for dumme, og/eller forsøge at ophøje sig selv.

Men pointen er i hvert fald, at der forhåbentlig kommer til at ske nye ting i mit liv.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Og så skal vi have lidt sjov!

I country-miljøet var der, gennem mange år, en gut, som jeg vil kalde EP. Han var en veteran, allerede i midten af halvfemserne, da jeg startede i miljøet. Alle kendte EP. Han var med, hvor der skete noget, og damerne sværmede om den høje, lyshårede trucker.

Der var nok dem, der mente, at EP fik tiltusket sig lige lovligt mange bajere på andre folks regning, men da han var en rar og lystig gut, lod man det passere. Hans venlige sindelag og hans store lidenskab for den traditionelle country var kendt af alle.

En aften, efter at musikken på scenen var ophørt, hang folk ud i campen, snakkede, hørte musik og fik en lille én. EP havde vist fået ikke bare en lille én, men også adskillige større.

Pludselig hørtes et brøl: HJÆÆÆÆÆÆLP! JEG FÅR KRANIEBRUD! DE SLÅR MIG IHJEEEL! HJÆÆÆÆLP!

Normalt er der absolut ingen slagsmål, når country-folk er samlet, men ovennævnte udbrud fik godt nok en del bros til at røre på sig. Gutterne stormede til. Hvis nogen var ude efter EP, så skulle de ikke slippe godt fra det.

Dem, der nåede først frem til `gerningsstedet´ gloede en omgang, da de fik historien ud af EP:Nogen havde rullet en hjemmerullet smøg, og blandet tobakken med krudt fra en haglpatron. EP, der var storryger, tog gladeligt imod cigaretten. Da han tændte, lød der et `PUFF´, en stikflamme skød frem, og en blåsort røg tilsodede fjæset på EP, der, i sin kæmpe brandert, troede, at hans sidste time var kommet! :laugh: :laugh:

Nogle år senere forsvandt EP fra miljøet. Hans hårde livsstil kostede ham vist hans ægteskab.

Men jeg vil altid huske ham, stående foran scenen, med et kæmpe grin på fjæset, og med begge næver løftet i begejstring mod den dybblå sommerhimmel, når der blev spillet f.eks Kenny Rogers-nummeret `The Gambler´!

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

I går fik jeg mig et ganske fint styrke-pas.

I rowing-maskinen var jeg oppe og lege med de 80 kg.

Og så fik jeg også trænet triceps, som jeg har forsømt alt for længe.

Ellers var det alm. standard træning, med pecdeck, håndvægte osv.

I morgen skulle der gerne blive tid til at skrive festival-beretningen.

Nu skal jeg hen og hente læsestof, og så skal jeg hjem og have rødspætter, med nye tofler fra mine forældres have!

Link to comment
Share on other sites

I dag var jeg nede i INCUBA Science Park, for at spise frokost med nogle sekretær-kolleger. Og bagefter smuttede jeg så over i træningscentret, og brændte igennem i en lille times tid, før jeg drønede tilbage til ze Ox Office.

Og nå ja. I går cyklede jeg 12 km, efter en lidt lang arbejdsdag. Snittet for den etape var 36,9 km/t.

I dag skal jeg vaske tøj, og læse lidt. Er i gang med en glimrende bog, der hedder `Asperger´s and Self-Esteem - Insight and Hope through Famous Role Models´.

Link to comment
Share on other sites

OK, så prøver jeg lige at lave en hurtig festival-beretning!

Torsdag: Ankomst til Silkeborg, i lunt vejr med lidt finregn nu og da. Jeg havde valgt at spare den hundredkroneseddel, det kostede at få adgang til Tuborg teltet torsdag aften, især fordi jeg sagtens kunne høre musikken hjemme fra campen. NORTHERN SKYLIGHT leverede god, traditionel country.

Fredag var der officiel åbning, med taler, US-biler og DARK HORSE (DK). Nævnte band har endnu aldrig skuffet, og gjorde det heller ikke denne gang.

Videre til Tuborg teltet for at høre PETER VESTH (DK). Ham har jeg nu aldrig tænkt på som en countrysanger, men hans show var godt nok.

På hovedscenen lagde BRETT PERKINS & THE PAWNSHOP PREACHERS (USA/DK) ud med en solid omgang western swing, blandet med 50´er rock n´ roll.

Dernæst kom turen til danske RIO GRANDE. Dem har jeg aldrig været helt vild med, så jeg smuttede ud i Food Street og snuppede en pølse med fritter.

Næste begivenhed så jeg frem til med en blanding af forventning og sorg. Svenske TOMBOOLA BAND holdt deres endegyldigt sidste koncert. Settet var dog helt i orden, og den dygtige unge MARTIN NILSSON var et værdifuldt supplement til de efterhånden noget aldrende gutter i bandet.

HALLUR fra Færøerne forstår at underholde med sin fine, dybe sangstemme, og sine glimrende fortolkninger af eksempelvis Charlie Pride og George Jones-numre. Godt gået!

KAYLEIGH LEITH (USA) rundede af om fredagen. I mine ører er hendes musik bare slet ikke country, så jeg smuttede hjem i campen til en nightcap.

Lørdag ved middagstid fik vi noget regn, men det gjorde ikke så meget, for et par country-venenr kom til frokost, og medbragte en flaske Brøndums.

Lidt efter stilnede regnen dog af, så man kunne komme til at høre det danske Johnny Cash kopi-band JOHNNY HORSEPOWER,. Nok det bedste Cash coverband, jeg har hørt. Bravo, gutter!

Sixth Miles fra Letland har egentlig ikke sat sig nogen dybere spor i min erindring.

Derefter blev det til et glædeligt genhør med MEMPHIS BOULEVARD (DK) og den dygtige unge MARK SCHEDTLER. Som altid gode, solide country-numre fra den traditionelle skuffe. Mark synger glimrende, især i betragtning af hans unge alder.

Hollandske MUSIC ROAD PILOTS spillede hovedsageligt egne numre. Ganske OK, men ikke noget, jeg vil kunne huske om et par mdr.

Så var det hjem og spise til aften, imens Becky Gaber (D) spillede i Tuborg teltet. Selv om hun, med sine lange dreadlocks, mange piercinger og betydelige tattoos, ligner den rock chick, hun også er, så kan hun godt synge country. Hendes amerikanske rødder fornægter sig ikke.

Som nogle læsere måske husker, så uddelte jeg drøje hug til WENDEL ADKINS (USA) for hans skandaløse optræden i fuldskab på scenen for to år siden. Imidlertid må det siges, at Wendel har vist sig som et mandfolk: han undskyldte flere gange, at han havde drukket for meget Jack D sidst, og så leverede han ellers det fedeste show, jeg endnu har oplevet fra ham! Evigt unge country-klassiker blev fremført i en stil, der (næsten) ledte tankerne hen på genrens største stjerner, alt imens Wendel kun drak kildevand. jeg kan kun sige: WENDEL, YOU´RE FORGIVEN!

Norske G. Thomas lukker og slukker, ligeledes med et farverigt mix af klassiske hits. Dog havde hans stemme til tider lidt svært ved at trænge igennem. Musikken fyldte simpelthen rigeligt.

Og så var det tid til den traditionelle afslutning, med `Cotton Fields´.

Et lille hjertesuk: Det kan godt mærkes, at vi ikke er så mange på festivalen, som vi engang var. krisen kradser jo, og jeg synes også, at priserne på drikkevarer er ved at have nået smertegrænsen. jeg kan kun opfordre arrangørerne til at sænke prisen en smule, så skal pengene nok komme hjem via øget salg.

Men alt i alt en meget fin festival, og i betragtning af de lovede regnmængder, så var det mirakuløst, at vi kun fik minimal nedbør i de perioder, hvor der var musik!

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Har du selv Aspergers syndrom? Giver bogen nogle konkrete værktøjer til hvordan ens hverdag kan gøres lidt nemmere?

Det vides ikke med sikkerhed, idet jeg aldrig er blevet diagnosticeret. Men jeg anser det for sandsynligt, at jeg, hvis jeg fandt det umagen værd at blive undersøgt, ville kunne placeres et sted i den milde ende af autisme-spektret. Har altid været ret introvert, og haft vanskeligt ved at skabe kontakt til andre. Og jeg har altid vidst, at det ikke kun var mit fysiske handicap, der var årsag til dette.

Hvad bogen angår, så handler den mest om at give yngre mennesker med Aspergers nogle forbilleder. Forfatteren fortæller om en lang række store personligheder indenfor politik, videnskab og kultur, som har ydet store bidrag til denne verden, og som han mener, har kunnet placeres på autisme-spektret. Der er ikke så meget hands on information, som man lige kan gå ud og anvende i dagligdagen.

Link to comment
Share on other sites

I går lykkedes det mig at cykle 15 km.

Snittet var 36,9 km/t. Det var ganske OK.

I dag skal jeg til fys, og det er tiltrængt, så jeg er nok smadret bagefter.

I morgen bliver det formentlig morgen-træning.

Jeg har desuden konstateret, at tilslutningen til sømands-partyet er god. Kødet til grillen, samt isen til dessert, er allerede indkøbt. Så mangler vi salat, brød og kartofler. Det vil antageligt kunne klares for en hund pr. mand.

Sprut medbringer folk selv. Det bliver sjåååååwt!

Link to comment
Share on other sites

I går følte jeg mig lidt tung i benene. Men da jeg alligevel fik stablet mig op på cyklen, gik det bedre end forventet, og jeg endte på 16 km.

Snittet var 37,5 km/ t, hvilket også var OK.

I morgen vil jeg bede læserne sende gode vibes til mig. Skal have en snak med ze boss lady, ang. min situation. Lad mig slå fast, at en opsigelse er det sidste, jeg ønsker. Noget skulle der imidlertid gerne ske, for alle parters skyld.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hej læsere.

Jeg vil sige, at min træning fortsat kører, men at det godt kan mærkes, at jeg har meget arbejde, nederlandsk-kursus osv. På fredag er kurset slut, og så håber jeg at få lidt mere gang i især cyklingen. Jeg har forsøgt at holde cyklingen ved lige, men det kan kun blive til kortere ture.

I går havde vi jo sømands-party, og som det vil fremgå af `skal vi fyre den af?´-tråden, så var det super cool.

I dag fylder jeg så 37. Det er jo sådan set godt nok.

Hvad jeg har fået af gaver, kan I få at vide senere.

Link to comment
Share on other sites

Aj, hov - også et forsinket tillykke fra mig.
Jeg var på Tysklandsodde i weekenden, så havde ikke tid til at være på MOL.

Hvor lærer man egentlig hollandsk/nederlandsk? Der er vel ingen aftenkurser. Det er et genialt fedt sprog der er akkurat så grimt som dansk, så det kunne være spas at kunne skyde nogle brokker af.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share