Okse-loggen!


Oksen fra Århus N
 Share

Recommended Posts

I forgårs var jeg lidt udkørt, men jeg tvang mig selv til at cykle 12 km, efter fyraften.

I går brugte jeg tiden og energien på lidt rengøring derhjemme.

I dag var jeg så til morgentræning, og havde stort set centret for mig selv, indtil Allan Fuglsang og hans makker dukkede op, lige da jeg var på vej ud af døren.

Jeg pumpede godt igennem, og tog endda nogle overhead presses med en 16-kilos DB. Det var dog kun med højre arm. Her kan det godt mærkes, at min venstre arm ikke er helt funktionsdygtig. Men jeg kan nok komme dertil, hvor jeg kan tage skulderpres @ 16 kg med begge arme. Stol på det.

Torsdagens lille fejring af mit 5-års jubi var egentlig også god nok. Der kom masser af sekretær-kolleger og forskere forbi, og jeg gav både franskbrød og wienerbrød, der blev skyllet ned med litervis af min gode kaffe. Det går da i hvert fald godt på mit job, hvilket mit seneste indlæg i tråden med optursmomenter også vidner om. På længere sigt er drømmen dog stadig et job i en kommunikations-virksomhed.

Der er vist ingen fredagsbarer, der holder åbent i dag. Og måske er jeg også for sulten til at drikke uden at spise noget til. Det er nok bedre at købe lidt mad på hjemvejen, og så nyde en julebryg og en lille skarp til det, når jeg kommer hjem.

Det er muligt, at jeg lever i en anden tid. En tid, hvor det er en æressag at gøre sit job efter bedste evne, hvor kæmpestore håndværkere løfter rundt på motorcykler, og hvor den lokale betjent honorerer små-forseelser med et par på kassen. Og bevares, sådan kan det ikke være i vore dage, og måske endnu mindre i en større by. Men der er ting, som ingen kan tage fra mig, og som også hjælper mig i min dagligdag, nemlig mindet om de folk, der levede på den måde, og om, hvor hårdt, de kæmpede for at skabe det bedst mulige liv for sig selv og deres familier. Ofte er det den slags tanker, der holder mig gående, når jeg synes, at det hele er hårdt. Og derfor, vil jeg også, til enhver tid, yde 150%, uanset hvilket job, jeg måtte få. Det skylder jeg mindet om mine forfædre og den indsats, der, i sidste ende, var med til at forme dette land!

Link to comment
Share on other sites

Lørdag: 17 km cykling. 36,7 km/t i snit.

Søndag: 16 km cykling. 37,1 km/t i snit.

Det er rart, at distancerne igen kommer op over 15 km.

I dag nøjes jeg med lidt COC-leg, og så snupper jeg et styrke-pas i morgen.

Nu skal der lige købes lidt ind.

Håber, at jeg kommer til at sove bedre, end jeg gjorde den forgangne nat. Allerede ved 2-tiden var jeg færdig med at sove roligt, og når jeg endelig lukkede gluggerne, drømte jeg alt muligt tosset pjat.

Link to comment
Share on other sites

Nøøøøj, det var en cool aften!

Tre-retters menu, fri fadøl og en masse søde kvinder.

Og der var ikke tale om, at jeg kunne få lov selv at betale på restauranten.

Så er da nogen af de flinke humanist-mennesker, der værdsætter mit arbejde,

Nu skal det gøre godt med en nightcap, og i morgen skal der trænes.

Link to comment
Share on other sites

Efter en aften i selskab med en del amerikanere, er jeg godt nok glad for at have et navn, der kan udtales på engelsk.

Der var en, der hed Lone. Hun kom først til at hedde Luna, og 3-4 pints senere hed hun Moon Girl! Det kan næppe være sjovt mere end en enkelt aften!

Mmhh, på den ene side vil jeg gerne vide hvad du hedder til fornavn, men på den anden side, vil du uanset, altid hedde "Oksen".

Link to comment
Share on other sites

I forgårs havde jeg et lille, hurtigt (ca. 1 time langt) styrke-pas.

Det var sådan set OK. Jeg var en smule træt, efter at være kommet hjem et stykke efter midnat, og så have været nogenlunde tidligt oppe igen.

I går cyklede jeg 15 km. Snittet var 36,2 km/t. Jeg håber, at cyklen når at runde 9500 km, inden jeg tager på juleferie.

I morgen styrketræner jeg igen, da det kan lægges i forlængelse af et møde, som foregår lige i nærheden af centret.

Weekenden fik jo ellers en flyvende start, idet jeg, som nogen vil have bemærket, blev inviteret på restaurant.

Det gik sådan til, at nogle forskere gerne ville låne vores Moccamaster, for at lave kaffe til en konference. Så blev min ellers udmærkede sekretær-kollega helt :4ranting: , og meddelte dem, at de i hvert fald ikke skulle flytte rundt på vores Moccamaster!

De kom så til mig, og spurgte, hvor lang tid, det ville tage at lave i alt 10 kander kaffe. Jeg sagde, at de bare skulle sige, hvornår de skulle bruge det, så skulle jeg sørge for, at det stod klar i god tid. Og det gjorde kaffekanderne så (stod klar, altså).

Det blev den pågældende så glad for, at hun spurgte, om jeg ville joine dem til conference dinner.

Jeg er jo en lidt genert natur, så jeg var først noget tøvende, men endte med at takke ja.

Altså hjem og tage pænt kluns på, og så ringe til Dantaxi.

Det viste sig, at vi var et selskab på omkring 20. Jeg sad blandt nogle amerikanere, og de ville gerne høre alt muligt om DK. Og når jeg kan smide om mig med mærkelige oplysninger, så er jeg jo i mit es! :laugh: . En af de amerikanske bros kom fra et hjem med mange våben, så vi fik da også snakket lidt om ting, der siger BANG!

Portionerne var små (det skulle jo ligne haute cuisine), men kvaliteten var fin. Øl fik jeg da også tilstrækkeligt af.

Naturligvis havde jeg fyldt min tegnedreng godt op hjemmefra. Jeg regnede jo ikke med, at andre skulle,betale for mig. men i regningens stund kunne jeg ganske enkelt ikke få lov at tage pungen op af lommen. Det hele var betalt. Taxaen hjem kunne jeg heller ikke få lov at betale.

Alt i alt en fed aften. Jeg ville godt have været en lille tur i byen bagefter, men konferencen fortsatte lørdag, så folk ville gerne hjem.

Link to comment
Share on other sites

Tænk hvis du fik en kat :wub: Tænk engang Oks ... Så ville jeg besøge dig!

Det måtte du såmænd også gerne. Men selv hvis jeg var interesseret i at have en kat, kunne det ikke lade sig gøre. Så kunne mine forældre ikke besøge mig. Min mor er stærkt allergisk overfor katte.

Anygay:

I går fik jeg et hurtigt, men intenst, styrke-pas. Det gik stærkt, fordi jeg lige skulle klemme det ind, inden et møde, som lå fra 12-16.

Alternativet ville have været, at jeg først havde været hjemme efter kl. 18. Og det er der nu ikke så meget sjov ved.

Men jeg fik da smidt rundt med lidt DBs, og også lavet diverse maskin-øvelser.

Edit: I aften skal jeg prøve, om jeg kan få vasket tøj, og så cykler jeg i morgen,. hvor jeg forhåbentlig får en lidt mere rolig dag på jobbet. Må hellere snart stoppe. Kan mærke, at jeg er er ved at blive kludret (mere end sædvanligt) i min måde at skrive på

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

I går: 12 km på cyklen, efter fyraften.

Det holdt måske en smule hårdt, men jeg fik da lavet et snit på 36,3 km/t.

I dag: Morgen-træning. Det var, som altid, rart at have god plads i centret.

Ellers har jeg ikke så meget at fortælle. Nu nærmer weekenden sig jo, og det er godt nok.

Link to comment
Share on other sites

I weekenden cyklede jeg to etaper á 16 km.

Det var sådan set OK.

I øjeblikket kniber det af og til lidt med humøret. Jeg har jo altid haft en lille tendens til depression, men jeg tager det roligt, fordi jeg kender turen, og ved, at det bliver bedre igen. Den mørke årstid er ikke hele årsagen, men den gør det jo heller ikke nemmere.

Nå, men det ordner sig vel.

I morgen håber jeg at få trænet igen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share